To je Soros, George Soros. Milijarder, ki izdatno financira svetovni kaos

Foto: epa

Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival na odprtje globalnih poti za ilegalne migracije. 

Poročilo nosi naslov “Migracijska politika in pregled njenega izvrševanja”, njen namen pa je ekonomske in politične migrante uporabiti kot orožje za masovne migracije. O tem je napisana tudi knjiga Wayna Madsena Soros: Kvantum kaosa.

Dokumenti so dokaz, da masovne migracije, ki jih podpihuje Soros, prinašajo politično in finančno nestabilnost po svetu.

Se zavedajo kaj so zakuhali?
Sedaj je znano, da je eden od najvplivnejših mož na svetu ustanovil mednarodni inštitut za migracije ravno v času, ko se je v severni Afriki in na bližnjem vzhodu začela dogajati arabska pomlad in turbulentne državljanske vojne, ki so zaradi migrantov močno zamajale Evropo. Političnim in ekonomskim migrantom so se pridružili še migranti iz Afganistana in podsaharske Afrike, vse pa je toplo pozdravila nemška kanclerka Angela Merkel.

Merklova in Soros sta tako glavna promotorja globalnih in masovnih migracij, ki imajo poleg ekonomskih in političnih učinkov še povečano stopnjo terorizma.

George Soros je Američan madžarsko- židovskega porekla, investitor in politični aktivist, ki je s premoženjem ocenjenim na 25 milijard evrov, eden najbogatejših ljudi na svetu. 

Denar vse kupi
“Soros report” dokumenti prav tako razkrivajo njegov načrt naselitve muslimanov in latinoameričanov v ZDA. Prav Soros pa naj bi izdatno financiral volilno kampanjo kandidatke za predsednico ZDA Hillary Clinton. Sorosova fundacija za migracije si namreč močno prizadeva za preprečevanje nasilja nad migranti s pozivi k zmanjšanju števila policistov na meji z Mehiko, s čimer bi v državo prišlo več nezakonitih priseljencev. Enake metode se v Evropi poslužuje tudi Merklova, ki je dovolila vstop milijonu muslimanskih migrantov, brez kakršnihkoli omejitev.

M. P.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!