Trump je rasist! So svoj obup v klasičnem režimskem slogu izražali ameriški levičarski skrajneži

Foto: epa.

“Trumpa obtožiti zlorabe položaja!” so po ameriških mestih skandirali levičarski skrajneži, ki ne morejo preboleti demokratične volje ljudi. Med prevratniškim početjem naj bi požigali, streljali in pretepali ljudi. Obenem so Trumpa želeli diskreditirati s klasičnimi režimskimi nalepkami v slogu “rasist”. 

Menda se je na ulicah velikih ameriških mest že zbralo na tisoče razjarjenih levičarjev, ki jih je demokratična izvolitev Donalda Trumpa za predsednika tako globoko pretresla, da še vedno preživljajo nekakšen “postvolilni šok”. Nekultivirani protestniki so včeraj zvečer motili mestni promet ter hujskali prebivalce ameriških mest s slogani proti Trumpu, mnogi med njimi pa so bili upravičeno celo pridržani, poroča foxnews. Zdi se, da takšne osebe s svojim početjem ne sodijo drugam kot za rešetke. Tudi pri nas gre levičarjem na jok zaradi poštene Trumpove izvolitve, svoje nestrinjanje pa izražajo predvsem skozi svoja medijska trobila.

Levičarski protestniki pustošili po ameriških mestih, med drugim so netili požare
Protestniki so s seboj nosili zastave in maskote novoizvoljenega predsednika, pri čemer so javno skandirali, da ne bodo sprejeli Trumpove zmage. Še posebej napeto je bilo v nekaterih kalifornijskih mestih, kjer so med svojim pobesnelim rovarjenjem netili požare. Nepridipravi, pa se pri tem niso ustavili, marveč so z razpršilci popisali pomembne mestne zgradbe, med drugim medijsko hišo Los Angeles Times, pa tudi avtomobile, in sicer z gesli proti Trumpu.

Foto: epa

Foto: epa

Zanje je edino pravo mesto zapor 
Poleg tega je v mestu več sto protestnikov ustavilo mestni promet, vsaj 13 prostakov, pa je bilo pridržanih, ponekod pa je morala policija proti huliganom uporabiti celo solzivec. Podobne proteste kot v Kaliforniji je bilo zaslediti tudi v Manhattanu, kjer je okoli 1000 protestnikov poskušalo prebiti policijske barikade pred zgradbo Trump Tower.

Foto: epa, fotografija je simbolična

Foto: epa, fotografija je simbolična

“Trumpa obtožiti zlorabe položaja!” so vzklikali nekateri, čeprav je bil republikanec demokratično izvoljen
V tamkajšnjih protestih je bilo sicer aretiranih vsaj 60 ljudi. Nekateri levičarski skrajneži so med protestnimi dogodki po deželi glasno rohneli s svojimi gesli v slogu: “Ni moj predsednik!”  V Bostonu pa so svoje nestrinjanje z izidom volitev razglašali z gesli kot je “Odpraviti volilni kolegij”, pa tudi “Trumpa obtožiti zlorabe položaja!”, še navaja portal foxnews. Kaj vse je bilo izrečeno z namenom diskreditacije demokratične volje ljudstva!

Foto: epa

Foto: epa

Protestniki uporabljali stare režimske prijeme blatenja v slogu “rasist, fašist”
To, da je za skrajne levičarje vse kar odstopa od njihovih ideoloških okvirjev rasistično, šovinistično, fašistično in nacionalsocialistično dokazujejo tudi gesla, kot je sledeče: “Ne rasistične ZDA, ne Trump, ne KKK.”  Nekateri najbolj zagrizeni ideologi, pa so se zbrali pred Belo hišo v Washingtonu, kjer so svoj obup nad dogodkom izražali z prižiganjem sveč, uprizarjanjem govorov in popevkami. V nekaterih krajih so protestniki celo zažigali ameriške zastave ter protipravno ustavljali vlake.

Foto: epa

Foto: epa

Za boj proti nasprotnikom mnogi režimski verniki sredstev ne izbirajo – podpornika Trumpa brutalno pretepli
Na protestnih dogodkih so bili redki posamezniki Trumpa ostro preganjani. Enega med njimi je razjarjena levičarska tolpa lovila in grobo pretepala. Ob tem so mnogi vzklikali gesla v slogu: “Združeni ljudje nikdar ne bodo poraženi.” Na kraju dogodka pa je celo prišlo do streljanja, še navaja foxnews. Očitno je, da podporniki demokratov niso pripravljeni pogledati resnici v oči, čeprav bi bilo za njihovo zdravje in vsesplošno počutje zagotovo bolje, da se z dejstvi lepo sprijaznijo.

Kako so pri nas levičarji lizali svoje boleče rane? 
Pri nas levičarji sicer niso javno skandirali, so se pa zdeli precej nesrečni in depresivni, ko so izvedeli, da se je njihov demokratski pravljični grad, ki je bil že skoraj postavljen ruši kot potička v peskovniku. Pa si poglejmo nekaj nesrečnih izjav levičarskih medijev, ki so jih te zapisali, ko so se njihove sanje razblinile: “Donald Trump – od bankrotiranega poslovneža do Bele hiše”, “Mnoge slavne šokirala zmaga Trumpa: “Sramotna noč za Ameriko”. 

Še nekaj očitno pristranskih medijskih citatov
“Obama bo sprejel Trumpa, proti kateremu protestirajo jezni volivci”, “Globoko razočaranje nad “velikim bratom” Če se Evropa iz ameriškega šoka ne bo nič naučila, jo čakajo njene “ameriške volitve”, “Ameriška klofuta, Torkovo presenečenje je še eno opozorilo, da so voditelji sveta odtujeni od potreb in skrbi ljudi.”, “Trumpa je ustoličila politična korektnost.”, “Ljudje prosijo Michelle Obama, naj kandidira za naslednjo predsednico: “Naredi svet spet čudovit”.” 

D. M.

 • sprehajalec

  Obicajna pot levicarja, da pride na oblast je nasilje. Le na Zahodu z volitvami, kjer nategne volilce. Potem se pa s pomocjo medijev in laznimi floskulami o socialnem in ljudskem drzi oblasti.

 • tohuvabohu

  Zanimivo je to, da naj bi bili protesti menda spontani, na slikah pa vidimo na stotine identičnih transparentov, celo količki so enaki. To pomeni, da so bili pripravljeni že pred volitvami. Zdi pa se tudi, da so nekateri imeli “boljše” informacije od tistih iz anket.

  • Mihilus

   Vse kar gledamo je v naprej zrežiran show. Eni strani perejo možgane z nesmisli enakosti, socialne pravičnosti, toleranco (a hkrati netolerano do drugače mislečih). Drugi strani pa perejo možgane tako, da to prvo stran prikazujejo kot psihično motene, degenerirane, destruktivne osebke. Obe strani pa psihološko pripravljajo na to, da bo na eni točki potrebno nasprotnika uničiti. Proces poteka tudi že v Evropi in pričakujem, da se bo tudi v naši mali deželici povečala inteziteta. Pripravite se temu ustrezno.

  • illxi

   ja, tudi protestniki niso mešana populacija, kot bi blo za pričakovat ob spontanih protestih, najbrž je za tem soros ali kakšen njegov naslednik, npr učenec FB-zuckerberg, ki želi napredovati v svoji filantropiji in socialnih akcijah ali kot je sam rekel in je v podesta mailih: “learn more about next steps for his philanthropy and social action” –

 • Artur

  Na začetku jasno viden srp s kladivom na komunjarski(ameriški) rdeči zastavi !! Sem si mislil da ta leva banda ne bo zlepa odnehala bojim se, da bodo še kakšno državljansko vojno zakuhali pred Trumpovo inauguracijo pol pa bo sranja . https://www.youtube.com/watch?v=a7ygtdTMNhU

 • sončnica

  maske padajo celo
  hitreje od pričakovanj. Tudi Trump ne more več skrivati svoje
  Sionistične zvezde kot temelja predsednikovanja. Včerajšnja izjava pove
  res vse! “Zasedbo Palestinskih ozemelj s strani Izraela ne vidim kot
  oviro, da bi prišli do mirovnega sporazuma”! Rothschildi so to pač
  zahtevali od njega preden mu dovolijo na prestol, Pa saj bo mir,
  Palestinci nimajo več svojega ozemlja, so jim vse pokradli ob izdatni
  pomoči Krvave Kraljevine. Ja, Sinositična zvezda ostaja vodilo ZDA, nič
  se ne bo spremenilo, je Trump že vse povedal! /virRT//publishwall/

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/11/11/publishwall_1478854746_1719687.jpg

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/11/11/publishwall_1478854754_8365157.jpg

  • illxi

   sori ampak teh četrinskih resnic smo se nalezli že kot berač uši… poskusi za trenutek razmislit, če je možno, da tako servirane razlage niso točne, kdo se ščiti z mrežo, ki se je gradila od busha starejšega dalje (npr nafta je bil prvi tak ukrep uvesti dogovorno/zlobirano globalno gospodarstvo in uničit prosti trg, kar je sploh obstajal).
   če sem točna, ne vem če začetek ni še prej. če bi atentat na reagana uspel, bi predsednik postal avtomatično bush starejši; no le razmišljam.

   • sončnica

    ….nič ni tako,kot je videti….spet so nategnili rajo…kot je to v navadi tudi pri nas….so udrihali po njem iz vseh medijskih topov….evo ti ga na….ta ni naš…ja,pajade!! :-)

    • sončnica

     ..aja?…a misliš,da so zastonj fema logorje postavljali?!!

     • illxi

      najbrž ne, moramo pa tut pri sebi pogledati – jaz sem že lani našla na straneh od turških strank usajanje nad erdoganom, da aktivno pobira “begunce” iz sirije in da ti na črno delajo… potem je bila znana fotka otroka na plaži, ki smo jo vsi videli in je preusmerila pozornost… no zdaj se razkriva, da že ves čas delajo begunski otroci in ostali v turčiji za VSE po vrsti globalne korporacije…, večina oblek in obutve gre sicer baje v nemčijo, ampak ni večje multi-k-firme po naših trgovskih centrih, da ne bi bila omenjena!!
      torej se je treba vprašat, če mi ne financiramo tega Zla vsak dan, ko kupujemo stvari, ki so preveč poceni, da bi jih lahko katero evropsko podjetje tukaj konkurenčno proizvajalo. žal pa se te tragične zgodbe ignorirajo in se vsi skupaj delamo nevedne.

     • sončnica

      ..jah…se deloma strinjam…vendar;vsaka ženska,ali moški,ne zna šivati….blago oz.metraža ,vsaj srednje kvalitete,tudi ni poceni,četudi znaš kaj zašiti….sicer pa;od katerega slovenskega proizvajalca oblačil naj bi pa kupovali izdelke?..saj jih skoraj ni…razen laboda…ta pa ni poceni,pa tudi murina konfekcija ni bila dostopna človeku na minimalcu…torej??

  • garfi

   zakaj so potem plačevali killary in medije proti Trumpu
   in zmaga je bila v osnovi tesna, če štejemo glasove

  • Caetano

   To je prej dokaz, da se Trump noce drzati dogovorov z Arabci, ki so stari ze okoli 40 let in nalagajo Evropi, da sprejema enostransko islamisticno imigracijo in uvaja t.i. multikulturo, seveda filoislamisticno. Del teh dogovorov, ki so se jim kasneje pridruzile tudi ZDA pa je tudi, da je treba ob Izraela zahtevati umik iz vseh ozemelj, ki jih je dobil po vojni 1967.

 • sončnica

  …a Osti jarej ste pa blokirali?!?

  • Capi

   kaj sprašuješ, saj si spet notri…….

   • sončnica

    ..nak!…Osti jarej SO BANALI!!!

 • baubau

  Organizacija in potek sta čisto podobna “spontanim protestom”npr.proti Kanglerju idr. v Sloveniji…

 • Seveda so ti demonstranti “podmazani” iz strani Soroša in njegovih mecenov, ki so sanjsko bogati. Njihov moto je pomešajte vse rase za nov svetovni red, njihov izdelek je tudi komunizem.

 • elh

  Klintonca se dela lepo in mu je čestitala, Husein in Mišel pa tudi, njuni podrepniki pa takoj poprimejo za umazano zmerjaško delo. Dobro sta jih je zdresirala.

  Naj športno sprejmejo poraz in se do naslednjih volitev poboljšajo, kar jim bo morda prineslo zmago. Zdaj so bili v Beli hiši dva mandata.

  Levi skrajneži ne razumejo demokratičnih pravil.

 • garfi

  leftardi so umsko bolni ljudje
  potrebno bo cepivo za to svetovno pandemijo
  murgelski mediji še naprej pristranski in navijaški proti Trumpu

 • Olga

  Levičarji skozi svoja dejanja kažejo, kdo v resnici so! Ko izgubljajo privilegije, reagirajo z nasiljem in podtikanji! Ali je kaj drugače pri nas?!
  Za ameriško nasilje so krivi lažnivi mediji in Obama, ki je za moje pojme presegel mero dobrega okusa, ko se je pristransko postavil na stran enega kandidata, Clintonove! Zame je njena kandidatura sporna, saj je bil njen mož že predsednik! Levičarji bi uvedli kar tradicijo: dva mandata mož, dva žena, dva otroci..???!!

  • traktor

   Podtikanje,deskriditacija,eliminacija.

 • Artur
 • xtc

  Pojmovanje demokracije po levaško;volitve so demokratičn le;če zmagajo levaki;drugače so nedemokratične:
  Sicer pa videno vZDA vbistvu ni nič novega ;spomnite se to smo doživeli ob rušenju druge JJ jeve vlade:
  I N če postane JJ predsednik vlade zopet ;boste priča talim levakim tolpam nma ulicah ;ki bodo razgrajale:
  Je pa jasno ;da se levaki zelo težko sprijaznejo s tm ;da so v normalnih družbah izrazita manjšina;ki ji le tu in tam z nategi volilcev uspe priti na oblast in to si nato le ti dobro zapomnijo saj morajo krvavo plačati njihov zapitek:

 • Caetano

  Prepricani smo lahko, da ce bi zmagala Hilarija ne bi bilo nobenih demonstracij. Kar tudi kaze na to kako tezko se nekateri sprijaznijo s porazom.

 • Vrhovni sodnik

  Vse levake na goli otok.

 • Vrhovni sodnik

  Po trepalnicah lahko hodite levaki, pa ne boste nič spremenili, zmagal je D.J.Trump in pika.

 • cosmosjasnovidec

  Levaški stvori imajo tako ali tako vsakega za rasista kateri se ne strinja z njihovimi načeli.
  Upam,da bo Trump pričel čiščenje pritepenske sodrge iz ZDA ter tako pokazal svetu,da se vsak naj drži svoje domovine od kod izvira in kjer je navajen.
  Necivilizirane nekulturne ter celo nepismene podgane ne morejo živeti med pametnim izobraženim folkom kot je tudi pri nas v Sloveniji primer z čobanskimi balkanskimi čefutarji ter bosnadrvo in kamelotrajbarskimi musliči kateri se tukaj nahajajo samo za povzdigovanje njihove lastne sramote.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!