Trump obsodil obnašanje demokratov, ki še naprej ne dajo miru vrhovnemu sodniku Kavanaughu

Brett Kavanaugh zaprisegel kot vrhovni sodnik ZDA (vir: twitter)

Ameriški predsednik Donald Trump je v ponedeljek kritiziral demokrate, ki so razpravljali o možnosti vložitvi ustavne obtožbe zoper novoimenovanega vrhovnega sodnika Bretta Kavanaugha. Obtožbe o najstniškem spolnem predatorstvu je označil za demokratske laži, vrhovnemu sodniku pa se je v imenu vseh opravičil za neupravičene napade nanj in njegovo družino.

“Slišal sem, da želijo sprožiti ustavno obtožbo proti briljantnemu pravniku, človeku, ki ni storil ničesar narobe,” je povedal Trump o govoricah o ustavni obtožbi zober vrhovnega sodnika Kavanaugha s strani demokratov. “Zdaj želijo proti njemu vložiti ustavno obtožbo.”

“Mislim, da je to žalitev za ameriško javnost, in mislim, da boste 6. novembra videli veliko stvari, ki se drugače ne bi zgodile,” je celotno politično gonjo s strani ameriških levičarjev komentiral Trump in namignil na zmago republikancev na vmesnih volitvah.

FBI sprožil lastno preiskavo proti lažnim pričanjem
Prejšnji teden je po poročanju Breitbarta navkljub že sedmi preiskavi FBI, ki ni našel ničesar, kar bi potrdilo vse lažne obtožbe zoper Kavanaugha, demokratski kongresnik Jerry Nadler napovedal začetek preiskave o domnevnem neprimernem obnašanju Kavanaugha v najstniških letih. Vseeno, vsi demokrati niso navdušeni nad podaljševanjem neutemeljene gonje, zaradi katere so že v teku vsaj tri preiskave proti vsem, ki so sodelovali v lažnem obtoževanju.

FBI je sprožil preiskavo zaradi krivega pričanja; na fotografiji ena od obtoževalk Kavanaugha, ki naj bi krivo pričala, Christine Blasey Ford. (Vir: Twitter)

Tako naj bi FBI že sprožil preiskavo glede laganja pred kongresom, v katero so vpleteni posamezniki, ki so Kavanaugha po krivem dolžili. Kongres je sprožil preiskavo proti senatorki Dianne Feinstein, ki je več kot en mesec zadrževala pismo Christine Blasey Ford in s tem ovirala delo kongresa. Ravno tako je svojo preiskavo sprožila washingtonska odvetniška zbornica, ki preiskuje delovanje odvetnikov Fordove.

Ivan Šokić

 • Staybell geenius

  Kdaj bo članek o rekordnem oviranju demokratskega kandidata za vrhovnega sodnika, ko ga republikanci 2 leti niso pustili niti na zaslišanje, kaj šele na glasovanje? Nova kot “prva v službi resnice” nam tega zagotovo nebi zamolčala, kajne? ;)) *wink wink*

  • Marcos Kače

   Opusti vse upanje, saj ta portal je “Prvi v službi resnice” ene strani.

   • Staybell geenius

    To je bil čisti sarkazem…
    Upanja ni bilo od prvega dne, saj se je točno vedelo, v službi katere resnice so.

  • slosin

   ja, pa fajn bi bilo, da tud kej napišejo o tem, zakaj je voda mokra….

   • Staybell geenius

    Torej hočeš reči, da je zate republikanska hinavščina nekaj samoumevnega?

   • Staybell geenius

    Nič od tebe torej? ok

  • garfi

   kdaj boš prenehal lagati

 • Staybell geenius

  Kdo bi si mislil, da lahko rekordna hinavščina in izigravanje postopkov naleti na kakršenkoli odpor… bizarno…

 • Van Der Waals

  levaki so fašisti. so in bodo vedno!!!

  • slosin

   …vedno hujši…

 • garfi

  leWaki in leWiČĆarji so popolno zlo
  pri nas so obsodili pedofilije Andreja Magajno in mu uničili življenje

 • Olga2345

  Trump, pometi z levicarskimi Sorosovimi plačanci doma in v Evropi!

 • xtc

  Levaki so kot stekli psi,rešiš se jih le kot steklih psov-nimajo meje.

 • O’Brien

  Uničen ameriški #metoo čarovniški oddelek našel politično zatočišče v evropskem parlamentu. https://siol.net/novice/svet/tudi-v-evropskem-parlamentu-z-blogom-metooep-479938

  Ali bo Tanja Fajon prijavila Jankovića?

 • Staybell geenius

  Ne pozabimo, da se je Trump opravičil Kavanaughu v imenu celega naroda.

  Kako mislite, da na vse to gledajo njegove (sodnikove) hčerke, katerim bo potrebno sedaj pojasniti, da ni pomembno, če si bila posiljena. Nihče ti ne bo verjel in predsednik države te bo zasmehoval na svojih nurmburških zborovanjih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!