Trumpova ekipa predstavlja grožnjo demokratom in republikanskim globalistom

Foto: epa

Po besedah političnega analitika Charlesa Ortla Trumpova ekipa demokratski stranki in globalističnemu krilu republikanske stranke predstavlja grožnjo. Ortel je v enem izmed intervjujev pokomentiral trenutni škandal, ki vključuje domnevno dogovarjanje Trumpa z Rusijo.

Trumpov zet, Jared Kushner, je najnovejši osumljenec v omenjenem škandalu. Nedavno je bil pozvan na zaslišanje senatskega obveščevalnega odbora, ki je bilo za zaprtimi vrati. V izjavi je pojasnil, da je med predsedniško kampanjo svojega tasta imel le štiri stike z Rusi in da noben izmed njih ni bil nespodoben.

Foto: epa

Charles Ortel je v intervjuju pokomentiral Kushnerjevo izjavo, za katero dvomi, da bo zaustavila z dokazi nepodprte trditve, da je skrivoma sodeloval z Rusijo. Ortel trdi, da je obtoženi opravil zelo dobro delo. Na lanskih volitvah je bil še ”outsider”, ki je premagal 16 uveljavljenih nasprotnikov. Da je bil nekdo, ki je menil, da lahko zmaga. Bil je dobro uvrščen in priljubljen pri medijih, vendar je vodil obupno kampanjo, poudarja Ortel. Pravi, da sam sicer ni Kushnerjev oboževalec, prav tako ni pristaš tega, da bi Trumpov zet imel tako pomembno vlogo v republikanski vladi.

Kljub temu se mu zdi, da je Kushner opravil dobro delo na splošnih volitvah, odlično delo v tranziciji, zdaj pa dela zelo dobro. To, če je od kongresa primerno, da je kljub pomanjkanju dokazov pozval Jareda Kushnerja na zaslišanje, je samo ugibanje. Verjame, da Trumpova organizacija ogroža demokratsko stranko, pa tudi globalistično krilo republikanske stranke. Ortel pa poudarja, da globalizem in regionalizem sicer nista nikjer zares delovala. Po njihovem pravnem sistemu ima posebni svetovalec Robert Mueller obsežno pooblastilo za preiskavo, kjer koli hoče. Tako se mora Trump, če želi kaj doseči, s svojo ekipo postaviti proti njemu.

Foto: epa

Si je Kushner na zaslišanju pomagal tako, da je pričal o Trumpovi predsedniški kampanji?
Demokratski delegat Mitch Ceasar je zaslišanje opisal kot zelo zanimivo. Obtoženec je obtožbe zvalil na svojega svaka, Donalda Trumpa mlajšega, saj je dogovarjanje z Rusi na nek način priznal, zatrjuje pa, da sam ni bil vpleten. Od dogajanja se želi distancirati, čas pa bo pokazal, če si je s pričevanjem o ostalih podrobnostih Trumpove predsedniške kampanje pomagal. Z izrečenimi besedami je verjetno izboljšal javno mnenje že zato, ker smo v javnosti prvič slišali njegov glas. Ceasar pravi, da odnose z javnostmi odlično opravlja, težje pa je njegovo delovanje oceniti na pravni ravni.

Ed Martin, predsednik ameriške konzervativne organizacije Eagle Forum, pa je pokomentiral predsednikov argument, da so te preiskave čezmorske in navajal vodjo CIE, ki je dejal, da je prepričan, da so se Rusi vmešavali v volitve. Pravi, ko nekdo reče, da je v nekaj prepričan, to pomeni, da zagotovo ni. Jared Kushner se nadalje brani: ”Tega nisem storil. Previden sem in vse vam bom povedal.”

A. L.

 • Olga

  Bravo Trump! Še sedaj ne razumejo, da so jih dobili po kljunu! Še slovenskim levakom se je povesil kljun!

  • Donald J. Trump

   Ni važno, če ostaneš brez zdravstvenega zavarovanja ali v bankrotu.

   Važno da se je “onim drugim” povesil kljun.

   Trumpofili ste res navadni izmečki človeštva, smeti…

 • tarantela

  Trumpu se še njegovi republikanci upirajo. So glasovali proti klestenju zdravstva, ostane Obamov zakon.

  • Olga

   Seveda, zastonj kosilo ima vsak rad! Vaši že 76 let kasirajo in se nočejo odpovedati svojim privilegijem! Celo množijo se! “Veteranov” je čedalje več!

  • Anton

   tvoji komenatrji kažejo na veliko pomanjkanje vednosti, druga verjetnost dogodka pa je ta da manipuliraš, slednje je po moji presoji večja verjetnost, vsaj po oceni predhodnjih informacij. znano je da ste lavaki polega tega da ste totalka nesposobni, kar zopet kažejo predhodnje in aktualne informacije, tudi vrhunski manipulatorji z informacijami

   sarkazem press

 • antimur

  Politiki kot so Trump, Orban, Janša, so še edino upanje, da se bo svet utiril nazaj na normalno orbito, ne pa tako kot zdaj, ko ga šofira Soros in podobna leva drhal, ko drvimo direkt v prepad. Sorosovi plačanci so med drugim, na primer v Sloveniji Kučan, v Nemčiji Merkelca, v Bruxelesu Juncker in podobna drhal, ki so plačanci Sorosa in njegove politične druščine. Prepričan sem, da je tudi papež Frančišek na njihovi listi.

  • Donald J. Trump

   Kakšen prefinjen občutek za sarkazem, moram te pohvaliti. Skoraj bi ti že verjel…
   Le pazi, da ti kdo v roke ne porine sendvič in transparent, na čelo pa rumeno štampiljko pritisne. Ker potem si njihov.

 • xtc

  Kdor pazljivo sledi dogajanju mu ne more uiti oppažanje,da so na svetu trenutno dve komunistični kliki.Ena je Vzhodna PutinovaRusija,Kitajska sem spada po modelu tudi Slovenija,kjer so bivši komunisti,oficirji in visoki uslužbenci tajnih komunističnih služb postali oligarhi in velekapitalisti,s krajo,mafijsko državo,dogovornomafijsko ekonimijo spevcano na pajdaški kapitalizem vse skupaj pa zvezano na skorumpirano državno upravo in sodstvo.
  In druga klika zahodna,ki jo predstavljajo multikulturaši,anarhisti,socialisti razne civilne družbe in humnitarne organizacije(krinka) obojim je cilj sesuti krščanskojudovsko zahodno kulturo a so rivali glede grabljenja oblasti in premoženja in oboji se vse bolj zlizujejo z islamisti in skrajnimi muslimanskimi diktaturami v bitki kako uničiti Eu,ZDA,Australijo,NovoZelandijo in podobne države.

 • Donald J. Trump

  Edina grožnja, ki jo ta administracija predstavlja, je sama sebi. Ter osnovni človeški inteligenci.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!