Tudi na Nizozemskem zaskrbljujoč porast zasužnjevanja deklic s strani muslimanskih migrantov

Foto: Twitter

Nevladne organizacije opozarjajo na porast zasužnjevanja nizozemskih deklic. Pri tem prevladujejo muslimanski migranti, ki pri tem uporabljajo različne taktike, predvsem pa si pomagajo z internetom.

Predsednik mednarodne nevladne organizacije, ki se bori za pravice otrok Terre des Hommes Gideon van Aartsen opozarja na porast spolnega zasužnjevanja otrok na Nizozemskem, pri čemer pa organizirani kriminalci deklice največkrat silijo v prostitucijo v sosednji Belgiji in tako zmanjšajo možnosti, da bi pobegnile pred suženjstvom. V veliko pomoč kriminalcem je tudi internet, pri svojih aktivnostih namreč uporabljajo Telegram, Tinder in celo spletne strani šol poroča Voice of Europe, posel pa je zelo donosen, saj se na objavljen oglas včasih v dveh dneh odzove kar 160 moških.

Večina zvodnikov muslimanskih imigrantov, podobne težave že dalj časa v Veliki Britaniji
Raziskave o prisilni prostituciji otrok so pokazale, da je kar 89 kriminalcev migrantskega izvora, 60 odstotkov pa jih je muslimanov. Kar 1.400 nizozemskih deklic je zlorabljenih s strani migrantov. S takšnimi sprevrženimi aktivnostmi muslimanskih migrantov imajo velike težave tudi v Veliki Britaniji. Aktivist Tommy Robinson je razkrinkal več tolp, med drugim v Huddersfieldu, pri tem pa ga nesposobne oblasti aktivno skušajo utišati s sodišči. Nesposobnost britanskih oblasti pri preprečevanju tega problema je lansko leto nazorno prikazala tudi miniserija Three Girls, ki so jo pripravili pri BBC in po resničnih dogodkih prikazuje tolpo pretežno pakistanskih muslimanov, ki je delovala v Rochedaleu.

J. Ž.

 • RATATA

  Se bo treba navadit.

  • KAPIBARA

   Te besede je izrekel makronček, za to pa nima otrok, druge pa žrtvuje..

  • Franc Šink

   Težka bo težka.

 • Franc Šink

  Prekleta drhal.

  • Dado

   A ti si “z lune pasu” “Zasužnjevanje” je staro v EU. Iz nerazvitih držav Evrope so še v času revnih držav, Jugoslavija, Bolgarija, Madžarska, Romunija, dekleta odhajala na “delo” v glavnem v zahodne EU države, kot governante otrok. Večkrat se je pisalo, kako so bile zasužnjene. Neko dekle so v Švici ( zakonski pa) posiljevali 2 leti, dokler ni pobegnila. Zatem so po razpadu bivše Sovjetske zveze in teh držav prihajale prostitutke, kot plesne umetnice, čeprav so vedele, da bodo zasužnjene, pa so kljub temu “upale” na boljšo prihodnost. Sigurno, lolek, si slišal za Ukrajinke….. Lolek Franc Šink, a ne vidiš, da te o drhali obvešča SDS, ki ji je sedaj glavni adut protimigrantska politika in kritika vlade. AMPAK pri nas se še nič zgodilo, PA POGLEJ KAKO SO TE NATEGNILI, ha,ha,ha kako si reagiral, lolek.

   • stajerc5

    Ne bluzi! Raje povej koliko jih imas na ulici!!!

   • Franc Šink

    Nasmejal sem se tvoji repliki.

 • Dado

  Pri nas ni nič porasta zasužnjevanja. Imamo organizacijo Ključ za preventivno osveščanje mladine. Mogoče bi lahko pomagali Nizozemski in GB. Ti vladi najbolj razvitih držav EU računajo na vzgojo staršev in imajo več drugih težav kot droge, nasilje, ugrabitve… ,GB pa se ukvarja z BREXITOM. Težave z mladimi dekleti so relativne, saj ko so mlade ljubijo barabe. Sem spada tudi seks, za to pa so še plačane.

  • stajerc5

   Kje imajo kaj tvoje “plac” in kasne imas cene, daj povej, nooo!!!

   • Dado

    Cenik je na stavbi vodstva SDS, vsem na ogled.

    • čopkovseved

     Pa kaj ima SDS veze z degeneriranim živalskim svetom, katerega predstavnik si tudi ti?

    • stajerc5

     Odlicno, tako vsaj vemo katerim rdecim kurbam ne bomo dali zasluziti!

    • Stefan

     Gor pise: jebite se levicarji!!!!!!!

 • Andrej

  Imamo posebno srečo. V živo, zastonj, si lahko ogledamo propad civilizacije. Če so nam nekoč v šoli razlagali, da ne vedo natančno, zakaj je Rim propadel, lahko tukaj vidimo iz prve roke.
  Razpad krščanskih vrednot = razpad družbe.

 • xtc

  Zelo enostavno tele posiljevalce in isiljevalce ter zasužnjevalce,potem ko jim je zadeva dokazana javno obesit.

 • čopkovseved

  Če gre za muslimanke, nimam nič proti, to jim je v krvi. Saj muslimanka po Saudsko arabski miselnosti, predstavlja le pol človeka, torej je napol žival. Nagoni delujejo. Nič zgražanja, to je islamska kultura!

  • Mirnik Aleš

   Malo bolj natančneje, ženska je za islam sicer sesalec, ni pa človek v pravem pomenu besede. Pa seks starejšega z mladoletnim se ne smatra za homoseksualnost, med dvema polnoletnima pa se, pa slana in sladka voda se ne mešajo… Neumnosti kolikor hočeš.

 • Sadako

  Kaj a je Libijec, ki se je boril za demokracijo (na strani vahabitov) spet prodajal kakšno črnko? Na Hrvaškem in v Srbiji namreč taki priseljenci ne morejo prodajati domačih deklet. Tam so moški še moški in še niso postali čipirane ovce.
  https://www.scmp.com/news/world/europe/article/2145896/thousands-people-sweden-get-microchip-implants-new-way-life
  http://uk.businessinsider.com/swedish-people-embed-microchips-under-skin-to-replace-id-cards-2018-5

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!