Tudi tuji mediji poročajo, da se mora revija Suzy opravičiti prvi dami ZDA Melanii Trump zaradi laži

Foto: STA

Slovenska revija Suzy se mora opravičiti prvi dami Amerike Melanii Trump zaradi namigovanj, da se je ukvarjala s prostitucijo, ko je delala kot vrhunska manekenka, poročajo tuji mediji.

“Ga. Melania Trump in družba Delo, d. o. o., sta glede lažnih pisanj, objavljenih v reviji Suzy, dosegla zunajsodno poravnavo. Zaključena zadeva je dokaz, da ga. Trump tudi v prihodnje ne bo dovolila žalitev in laži na svoj račun, pač pa bo v zaščito svojih pavic in interesov nanje vedno reagirala,” je včeraj medijem sporočila Nataša Pirc Musar, odvetnica Melanie Trump.

Zdaj ves svet ve, da je šlo za laži in podtikanja
Novica pa je dosegla tudi svetovno javnost, saj o njej poročajo tudi tuji mediji. Vest, da se je slovenska revija Suzy opravičila prvi dami Amerike Melanii Trump zaradi namigovanj, da se je ukvarjala s prostitucijo, je dosegla medije po celem svetu. V reviji Suzy, v lastništvu družbe Delo, so v članku avgusta lani zapisali, da je Melania v preteklosti delala za modno agencijo, ki je poleg manekenskih storitev ponujala tudi spremstvo za elito, članek pa je bil razumljen, kot da je prva dama ZDA sodelovala pri elitni prostituciji, za kar pa niso imeli nobenega dokaza.

Opravičilo Melanii so objavili tudi na svetovno znani ameriški televiziji Fox.

V reviji Suzy so se včeraj Trumpovi že opravičili in zapisali, da je niso želeli užaliti ali prizadeti.

C. Š.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!