Učiteljica prejela zgolj eno leto zaporne kazni za spolni odnos s 14-letnikom

Jessica Langford (vir: twitter)

Učiteljica matematike v Ohiu, ZDA, je bila obsojena na eno leto zaporne kazni zaradi spolnega odnosa, ki ga je imela s 14-letnikom v učilnici na zadnji dan šole.

32-letna Jessica Langford je bila obsojena na eno leto zaporne kazni in pet let pogojne kazni zaradi spolnega odnosa z mladoletno osebo, ki se je po poročanju Breitbarta zgodil lansko leto.

Oblasti so aretirale Langfordovo lansko leto, ko je bila obtožena spolnega nadlegovanja najstnika v učilnici. Tožilstvo je trdilo, da je učiteljica matematike pol ure imela spolni odnos s 14-letnikom ter je prenehala samo zato, ker je ravnatelj potrkal na vrata učilnice. Langfordova, ki je poročena mati z enim otrokom, je na sodišču izrazila obžalovanje. “Ni dneva, ko si ne želim, da bi lahko ravnala drugače. Prevzemam vso odgovornost.”

Premila kazen
Zato ker v preteklosti ni bila kaznovana, ji je sodnik prisodil samo 1 leto zaporne kazni, kar pa je zmotilo tudi dečkovega očeta. Ta je povedal, da je bil njegov sin zaradi sojenja osramočen in je tarča posmehovanja. Fant se po njegovih besedah počuti “nemočen in sam”. Da je kazen za storjeni zločin zares preblaga, potrjuje dejstvo, da je najvišja kazen za spolni odnos z mladoletno osebo 15 let zaporne kazni.

Žrtev spolnega nadlegovanja je poroti povedala, da je potem, ko je na vrata učilnice potrkal ravnatelj in prekinil njun spolni akt, Langfordova od njega zahtevala, da naj laže, zakaj sta bila tako dolgo v učilnici. Fant je povedal, da mu je njena zahteva dala občutek, da je bilo to, kar sta počela, narobe. Langfordova je po aretaciji sprva vzela administrativni dopust, nato pa je dala odpoved.

Ivan Šokić

 • KAPIBARA

  Prav kazen ji sledi od moža..

  • Zgornji

   Ja, najprej post , potem pa kopanje v ledeni vodi , če pa še nebi bilo izboljšanja pa ločitev in prepoved opravljanja dela. Gajžlanje bi ji jaz prihranil, ampak, če pa nebi šlo drugače, pa tudi morda. Sicer so že prej našteti ukrepi poboljšanja dobri. Ampak, tako zagrizeno pokvarjenko je Težje pripraviti do Poboljšanja .

 • tasilo

  (X) Učiteljica PREJELA eno leto zaporne kazni

  Mater, ste pisuni eni samovšečni kmetavzi, ki si domišljate, kako “pretanjeno” in “omikano” in “visokoliterarno” da se izražate, v resnici pa kažete, da jezika ne poznate …

  V slovenščini od nekdaj kazen DOBIŠ, ne PREJMEŠ. Zakaj se tako prekleto izogibate izrazu “dobiti”. A v Sloveniji nihče več ničesar ne dobi, vsi vse prekleto samo še “prejemajo”??

  (>) Učiteljica DOBILA eno leto zaporne kazni

  LP, Hanibal Lector

  • stajerc5

   Imas prav! Malo razlike je pa vseeno po nasi vesoljni Sloveniji. Jaz sem namrec v mladih letih “kasiral” picajzle…. Pantakan, pa to…

 • xtc

  Na,ja učila sta se matematiko.
  Očitno je bila tako dobra učiteljica ,da je ravno št.1 majbolje stala to po jo je fasciniralo ničli sta bili malce nižje.
  Verjetno je sodišče vzelo v dobro to ,da je izvrsno naučila matematiko in vse kar sodizraven k njej.
  Sicer pa takele psihopatske nimfomanke treba iz vzgojnih ustanov preč.
  Seveda pa velja nekaj še dobro se spomnim,učiteljice iz rajnke juhe ,ki je nosola mince,komaj čez r… in bluzice z velikim ,dekoltejem in neprestano izzivala.
  Seveda se je kasneje izvedeloda je je v šoli uspela zadrževati zunaj pa ni bilo podna samo ,da je bilo trdo in dolgo.

  • Steiermark

   Zakaj toliko zgražanja nad eno “potrebno” učiteljico, ki pravgotovo ni mogla prisiliti svojega “zlorabljenca”, ki je pravgotovo soglašal s tem početjem….. Spomnimo se raje naših komunističnih tovarišev učiteljev, ki so nekaznovano zlorabljali – posiljevali, 12, 13 letne učenke, v svojem kabinetu, med njimi so bili tudi takšni, ki so zlorabljali 9 letne dečke – pa ne učiteljice, tovariši ravnateli in ostala udbovsko komunajzarska svojat! Do danes pa ni bilo slišati niti priznanja, kajšele opravičila! Enim je pač , po vzoru pedofila , bilo in je še, vse dovoljeno…. Sicer pa nas rdečuhi učijo, da nesmemo gledati “preteklosti” oz. se ozirati nanjo (ker potem bi verjetno oni prvi morali odgovarjati za svoje svinjarije), ampak naj gledamo samo naprej – in nič ne vidimo, kot oni!

   • xtc

    Saj sem ti omenil v zadnjem delu učiteljico,ki nas je učila Slovenščino,babo je tggalo da je bilo joj,a v šoli ni upala po šoli pa vsaj tri. na dan.

    • Steiermark

     Pri nas, se je pa pozalo vse te pedofile moškega spola, ki so zlorabljali mlade deklice in dečke, in to je bila “javna tajna” ter se je toleriralo, ko se je pa enkrat zgodlo, da je ena učiteljica sexala z 15 letnim dečkom in se je to izvedelo, so jo pa ravno ti pedofili in njihov ravnatelj, pedofil 9 letnih dečkov, hoteli nagnati iz službe – pa je potem niso, ker so se verjetno zavedeli, da bi lahko učiteljica spregovorila o njihovem obnašanju in prestopkih….

     • Zgornji

      AAAJJJ … !!! A to v Sloveniji ??

     • Steiermark

      Ja, v Sloveniji, kjer so bili po šolah najjhujši pedofili nastavljeni, za “vzgojo” malih otrok, imeli smo tudi balkance, ki so sicer “poučevali telovadbo”, ker slovenščine niso poznali, so pa bili zadolženi oz. usposobljeni za “šlatanje” malih deklic, pri telovadbi…..nakar so se režali kot opice in njihov glavni poveljnik, veliki srbin, mr. 10 %…..

     • Zgornji

      TOREJ, POMANJKANJE UČITELJEV IN POMANJKANJE SLOVENCEV RODI ŠLATANJE OTROK IN ZAPOSLOVANJE “JUGOKADRA” !!! ! !!! EEEEEEEJJJJJJJ, SLOVENIJA, SLOVENIJA, KAAAM SO TE ZAPELJALI TI ZLOBNI POKVARJENI HINAVSKI LEVUHARSKI ZAVAJALCI IZDAJALCI HIJENSKI PARAZITSKI “STROKOVNJAKI” !!! ! !!! IN KDO BO SEDAJ NAREDIL RED ??? A GA BO JANŠA ? KAR MALO ME JE STRAH , KER DO SEDAJ GA NI , KO BI GA ŽE ZDAVNAJ LAHKO. NO, ČE SE TOKRAT NE POBOLJŠA NAROD, IN TUDI JANŠA , JE TUDI Z JANŠO KONEC IN Z SLOVENISTANOM TUDI KONEC !!! ! !!!

    • Zgornji

     Mislim da vem katero misliš . Ja, se dobro spomnim une, … čakaj, kakooo ji je že bilo ime … :-/ , …
     Meni je bilo takrat sicer žal da je bila tako grda v faco, ampak, če pa premislim za danes, … pa kar močno dvomim da bi se jo branil …
     Ni bila tako slaba , če pomislim , ker je bila še vedno precej prijazna in uvidevna bejba …
     Škoda jo je bilo …
     Me prav zanima, kaj je sedaj z njo , …
     Že večkrat sem se to vprašal …
     Morda pa še kaj izvem o njej, ker poznam še nekaj učiteljev ki …

 • Gr Enze

  A NISTA MOGLA BITI TIHO ?

  • stajerc5

   Zato pa pravim, ni ga cez oralnega, hihihi.. Za zacetek!

   • Zgornji

    POKVARJENC !!! :-P

    • stajerc5

     Kaj zdaj? A te niso ucili, da se z polnimi usti ne govori?

     • Zgornji

      So me, ja, ampak, Kosilo sem imel ob 12:30 h , tako da tudi Nisem imel polnih ust , kot to Zmotno domnevaš , smo pa malo po tistem imeli prigrizek na sestanku z direktorjem, ja. Ampak, tebi se je očitno nekaj zamešalo tukaj.

   • Batman

    Pol pa v ritko! No homo.

  • Batman

   A NISI MOGU BIT TI?

 • stajerc5

  14 let, pa pol ure? OK, ce je 6X sprical…

  • dob

   Anketa med slovenskimi srednješolci je pokazala, da jih 85 procentov masturbira. Poleg tega jih približno polovica tudi šprica.

   • stajerc5

    OK, da fejst spricajo, ker spricajo zato, da bi fejst spricali, to ze razumem, ampak, mene zanima, kaj dela ostalih 15%-ov?

    • dob

     fuka

   • Zgornji

    TOREJ JE SAMO VPRAŠANJE, KATERI SO BOLJ POKVARJENI : 85 % ALI 15 % . NO, ZDAJ, ČE JE TISTIH 15 % VZDRŽNIH, POTEM JE POKVARJENIH SAMO 85 % , ČE PA NISO, JIH JE PA POTEM 100 % POKVARJENIH !!! ! !!! ŽAAAL.

    • dob

     Niso pokvarjeni.

     • Zgornji

      Kaj pa so ??? Samo malo prepohotni , a ?? !!! ??

     • dob

      Normalni. Nisi pomislil, kaj?

     • Zgornji

      Just like “the new normal” . No, potem si tudi Ti Žal že med Pokvarjenimi, in zato Nezmoreš prepoznati teh njihovih pokvarjenosti, kajti potem bi si moral priznati tudi svojo pokvarjenost – prepohotnost . Tega pa neboš naredil, ker se nočeš osramotiti in ponižati . Sploh nisi pomislil na to, kajneda ? Ali celo si ?

     • dob

      Z veseljem se ponižam. Kaj moram narediti? Volit Židana?
      Al je to že preveč ponižujoče

     • Zgornji

      Heh, eh, bučko. ma, volitve nimajo kaj dosti z Pravo Ponižnostjo. Kvečjemu bi si moral priznati, da je skrita pohota v tebi pokvarjenost , Zlo ki te uničuje če se mu predajaš oziroma popuščaš. Žal. Amennn.

     • dob

      s pravo.
      ne “z pravo”.
      drugo je pa ok. zlahka rešljivo z borovimi obkladki, zelo me namreč boli kurac za tvoje mnenje. ves sem od njega odvisen.

     • Zgornji

      No, evo, spet ti pokvarjenost z lulčkom vred ven seka … žaaal. Drugače pa niti nisi tolk slab …

     • dob

      Ne skrbi zame. Mi luzerji znamo sami skrbeti zase.

    • cosmosjasnovidec

     Tukaj ni vprašanja ampak je jasno,da je tistih 15% Slovencev kateri pofukajo učiteljice tistih 85% so pa balkanski čefutarji kateri se pičke bojijo največji razlog je pa,da so istospolno usmerjeni vendar niso sigurni katere učitelje bi naj naskakovali,ker ne vedo kateri učitelj je levak.
     Če bi se zmotili in guzenje ponudili desničarju bi jih ta seveda prijavil.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Goran Hvala

      le tolazi se….:-)…stevilke ne govorijo tebi v prid. :-)

   • cosmosjasnovidec

    Tudi možno,ker kreteni ne upajo kurcev vzeti v roke ter jih zatlačiti v učiteljice katere komaj čakajo,da jim kaj trdega prileti v mednožje.
    Vem iz lastnih izkušenj kjer se jaz nikoli nisem obotavljal.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • xtc

   Ni važn kolkrat je špricu,važn je kolk je kita zategnila,če pav babnice podivjajo.

   • stajerc5

    Jaz pravim, tako kot sem zacel; Stara koka, mastna zupa!!!

  • Batman

   Ogabno!

  • cosmosjasnovidec

   Ali pa mu je na kurca nataknila kakšno plastično cev,da mu ni padel skupaj.
   Ravno zaradi tega jo je prijavil,ker je kretena zabitega bilo sram.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Zgornji

  Ja, preveč je srbelo revico , … Žal se ni zmogla zadržati , … in je šla zlobnica pokvariti še tega otroka …

  • xtc

   Zopet grdo….
   Daj se zresni-Ženska je učiteljica.
   No malce je razširila svoje učiteljsko poslanstvo na bolj dnevno uporabne teme.

   • Zgornji

    Tudi učiteljice srbi , .. Poznam jih !!! ! !!! In, marsikatero še celo tako, da gre pokvariti nedolžne učence !!! ! !!!
    A je tebe tud že katera tako pokvarila , da se ti to ne zdi slabo , al kaj ?

    • Batman

     Če bi bili spoli obrnjeni, bi bila tu čist druga pesem. DA VAS NI SRAM!

     • Zgornji

      Zakaj bi bila druga pesem ?? Pa kaj tebi zdej ni jasno ? Isto bi šlo za Spolne Pokvarjence , Bumbartman !!! ! !!!

    • cosmosjasnovidec

     Pri meni je bilo obratno in nisem pokvaril samo ene ampak kar precej.
     Vsako sem pofukal takoj ko sem imel priložnost (poročena ali neporočena bitno,da je imela pičko in jo je dala na popravilo) in sva bila oba več kot zadovoljna.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Antonius

  Pri nas moške študente na FFUL silijo, da zanikajo svoj spol, ljubljanski seksualni nasilnež penismanković, nagrajuje vrtce v katerih predšolskim otrokom dopovedujejo, da jim bodo spolno orientacijo priučili, šeriatarsakega najstnika tridesetih let za posilstvo deklice niti ne našeškajo, neka učiteljica, ki je štirinajstletnega smrkavca malo prehitro zapeljala v meseno spoznanje bi morala odsedeti pa 15 let.
  Fotra zapeljanega najstnika sicer razumem, težje mi je razumeti njegovo nerganje nad odločitvijo sodnika.
  Zaradi neke trenutne neumnosti pa žensko, mati, res ne moreš strpati v zapor kar za 15 let.
  Sorazmerna odgovornost za storjeno med zgoraj naštetim, me prepričuje, da bi si 15 kontemplativnih let v primernem zaporu vendarle bolj zaslužil pedofilski najstnik tridesetih let, kot pa omenjena učiteljica, ki je smrkavcu pri štirinajstih, kakšno leto prehitro odprla vrata v svet seksualne zabave.
  Pet let kasneje bi bil zanimiv *fantinov* odgovor na vprašanje, kako se počuti, ker bo njegova bivša ušiteljica v zaporu gnila še 8 let. Dvomim, da bi ji karkoli zameril.

  • Batman

   Tega ni noben prebral. Stari pišeš komentar ne pa knjigo!

   • cosmosjasnovidec

    Jaz sem prečital ti pa seveda ne moreš,ker še ne in ne boš nikoli obvladal SLO jezika saj v njem ni Đ-jev in tako naprej.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • Goran Hvala

     a to mislis da koga briga za slovenski jezik razen par tisocih fanatikov tvojega kova.. :-)

    • Batman

     Ne bit tak rasist.

 • cosmosjasnovidec

  Mater,če ti kreteni niso povsem fuknjeni.
  Prismuknjeni mulec se čuti tarča posmehovanja.Ta je z njegovim starim cepcem na čelu goden za zaprt oddelek norišnice.
  Jaz sem komaj čakal v šoli na priliko,da sem v kakem kabinetu nategnil kako učiteljico tako,da ni manjkalo dosti,da se ji ni zažgala dlaka na pizdi tale pritegnjeni smrdljivec pa gre in tole učiteljico prijavi namesto,da bi bil vesel,da ga je imel noter.
  Po vsem očitno je homosexualni buzerantski privrženec guzaških pedofilof kot je njegov stari kateri ga je že v otroštvu porival v rit in usta kot je to prirojeno pri vseh levakih.
  Ta dva sta sigurno v ZDA kaka balkanska čefutarska migranta ali pa sorodnika teh butlov.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   ti si ja….sploh slovenc….as sou pol k spovedi…:-)…

 • dr Janez Sveti

  Kakšna neumnost! Zakaj zapor? Licemerje!
  DR Janez SVeti

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!