Univerza na Floridi: Muslimana aretirali, ker je “neprimerno otipaval ženske”

Foto: twitter

Policija je po nekajdnevnem iskanju le aretirala 30-letnega Abdullaha Mohammeda Zamana. Policiji so ga prijavile ženske in čeprav je bil takrat opisan kot “neznan moški”, mu je policija hitro prišla na sled.

Zaman je ženske otipaval na univerzi v osrednji Floridi. Njegovo početje je policiji prijavilo pet žensk, ki so ga takrat opisale še kot “neznanega”. Policija ga je hitro odkrila in zdaj ima že “novi naslov” v zaporu Orange county. Obtožen je, da je otipaval najmanj pet žensk na parkirnem prostoru in v administrativni zgradbi …

M. S.

 • Morala

  Bo kmalu zunaj, ker oni to lahko! Ena bi ga mogla premikastiti, da bi si zapomnil!!!

  • Steiermark

   Vsakemu takemu posiljevalcu, bi moral ud kar sam odpast, kot je titu, sicer bi moral biti rešen teh problemov, z enostavnim “kirurškim posegom”…… tudi v sevetem pismu je zapisano, če te pohujšuje oko, si ga iztakni in ga odvrži, če te pohujšuje roka, si jo odsekaj, temu pa naj “odrežejo”, to kaar ga “pohujšuje – pravtako vsem posiljevalcem, neglede na raso in veroizpoved!

   • DJURO SUMAR

    Ja, Sveto pismo je zakon. Ne vem zakaj so sploh napisali še kakšno drugo knjigo.

    • Goran Hvala

     Stara lezbača Steiermark sploh ne ve, kaj je to sveto pismo, ker same porniče gleda.

   • Goran Hvala

    Kva je lezba stara? Si spet potrebna?

    • Steiermark

     goranće, ti si navaden izmeček človeštva in navadni duševni srbski kripelj! Ti si pa res – potreben – večjih doz zdravil! s starimi lezbami se pa lahko doma pogovarjaš s svojo staro in hčerkami!

     • Goran Hvala

      Noben desničar ne more biti ponosen, na tak izmeček od babe kakršen si ti. Lezeš v rit vsem naokrog, pa te še lastna vrsta ne mara. ;-)

 • Sadako

  Južnoafričanka Sonnet Ehlers je izumila kondom, ki ženske ščiti pred posiljevalci in prenosljivimi spolnimi boleznimi.
  Izdelek se imenuje Rape-aXe, Ehlersova pa se je za njegov razvoj odločila zaradi osebne izkušnje z žrtvijo posilstva, piše CNN. Pred 40 leti je namreč spoznala dekle, ki jo je posilstvo povsem zaznamovalo. „ Bila je kot hodeče truplo “, se spominja južnoafriška zdravnica. „ Pogledala me je in rekla: Če bi le imela zobe tam spodaj. Obljubila sem ji, da bom storila nekaj, da pomagam ljudem kot je ona ,“ pripoveduje.

  Policija bo le čakala
  In tako se je rodil Rape-aXe. Ženska si kondom iz lateksa vstavi kot tampon. Kondom ima na notranji strani vrstice nazobčanih kaveljčkov, ki se pri penetraciji oprimejo penisa. Ko je kondom nameščen, ga lahko odstrani le zdravnik, policija pa medtem čaka, da aretira storilca.

  „ Moškega kondom boli, ne more lulati in hoditi, če ga želi odstraniti se le še trdneje prime. A ne poškoduje kože, prav tako ni nobene nevarnosti, da bi bila žrtev izpostavljena kakšni telesni tekočini ,“ pojasnjuje Ehlersova.

  Izdelek je zaenkrat še v testni fazi, ko pa bo prišel na trg, bo na voljo za manj kot dva evra. Ehlersova upa, da ji bodo ženske poročale o svojih izkušnjah: „ Idealna situacija za žensko bi bila, da ga nosi, ko gre recimo na zmenek na slepo ali pa na nek kraj, kjer se ne počuti lagodno. “

  Kritiki opozarjajo, da kondom ni dolgoročna rešitev, ter da bi lahko žrtve razjarjenih moških spravil v še večjo nevarnost.

  • RATATA

   Za uspešno zaščito pred posilstvom mora ženska v roke vzeti qrca, ki se mu reče češka zbrojevka, kolt, glok, sig zauer ipd.

 • Bastian

  Saj si ni sam kriv. Vsi živalski vrtovi, bližnje farme so ga uvrstile na seznam nezaželenih gostov. Ker pa za obrezančka ni večje frustracije kot izobražena ŽENSKA je odpujsal šlatat na bližnjo univerzo. Bogi revček.

 • Caetano

  Jihadisti iz skupine Boko Haram so v Nigru ubili dva civilista, eden je bil mlad študent:

  https://africa.cgtn.com/2018/02/04/two-civilians-killed-by-boko-haram-in-cameroons-far-north/

 • Rožle

  Kako izgleda pa primerno otipavanje … ?

  • alojz

   Ženske vpraš. Je razlika.

  • m…Rta

   he, he

 • xtc

  Kkšna je pazen za krajo po šariji?
  Tule bi bila koristna.

 • Frank Novak

  Pocakajte da o tem skalndalu izvesta Fajonova in Tomicka. Takoj bosta Trumpu napisali protestno pismo. Tudi novinarji Dela in Mladine so isti:
  https://pbs.twimg.com/media/CeJ_PwOW0AEy_5c.jpg

 • Tom Žnidarčič

  A je to bivši partner Helene Blagne Zaman?

 • črnogled

  Kastracija kompletnega orodja,pa naj lula kot teta.Pa potem izgon.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!