V Beogradu v spopadu med migranti umorjena ena oseba, dve sta hudo ranjeni

Foto: epa

V masovnem pretepu med migranti v Beogradu je bila ubita ena oseba, dve pa sta težje poškodovani.V pretepu sta sodelovali dve skupini migrantov. Nekateri med njimi so vihteli tudi nože. Policija je zaenkrat aretirala peterico migrntov, ki jih sumijo sodelovanja v pretepu in tudi umora, saj so pri njih našli nože.

Na srbskem ministrstvu za notranje zadeve so potrdili, da se je pretep zgodil okoli tretje ure popoldan na Kamenički ulici, nedaleč od parka, ki leži ob avtobusni in železniški postaji. V tem parku se zbirajo ekonomski migranti, ki se upirajo namestitvi v migrantske domove.

Park je znan kot zbirališče migrantov
Park ob beograjski avtobusni postaji je, kot smo navedli že zgoraj, znano zbirališče migrantov. Migranti, ki se zbirajo v parku, prihajajo večinoma iz Afganistana in Pakistana. V parku čakajo, da bodo lahko nadaljevali svojo pot v eno od držav Evropske unije.

Foto: RAS Srbija

Foto: RAS Srbija

V tem mescu sta iz tega parka dve skupini migrantov krenili na pot. Ena proti Madžarski in druga proti Hrvaški, a so bili na meji zavrnjeni in so se zato vrnili v Beograd. V Srbiji je trenutno med šest in sedem tisoč migrantov, 1500 pa se jih ne želi registrirati. Večinoma se zbirajo v parkih ali pa na avtobusnih in železniških postajah.

A. R., Blic

 • garfi

  vesna gekeš je obrnila ploščo po enem letu
  sedaj so to nezakonite migracije
  mafija se očitno boji volitev

 • Adolf Hitler

  HVALA BOGU DA SE SAMI MED SABO POKOLJEJO JIH SAJ NEBO VEČ PREČKALO VELIKO MEJE TA GOLAZEN

  • sunday

   res je+++, vendar se bojim, da še večja glazen sedi v bruslju in lublani!!!

   • Adolf Hitler

    ih bo treba pač odstrant!

    • FreedomAndDemocracyNOT

     jih bos ti ane haha

     • Adolf Hitler

      ne jaz ampak ljuctvo!

 • Feriss.H

  “Prihajajo iz Afganistana in Pakistana” – Ja pa zakaj ih Srbi sploh sprejemajo, a jih Kosovski Šiptarski zajeb ni naučil ničesar. Naj pozabijo krivdo za Srebrenico, ker se im lahko zgodi da bodo prisiljeni na podobno varianto Srebrenice, a tokrat v sami Srbiji.

  Poln kufer mam že tega imigranturizma. Če bi bilo po mojem bi reaktiviral Auschwitz in še nekaj sorodnih – Belzec, Bergen-Belsen, Buchenwald, Chelmno, Dachau, Ebensee, Flossenbürg…tako lepo zvenijo danes ta imena…kot naročeno za Merklovo, Sarkozyja, Hollanda, Junckerja, Barbaro Lerner Spectre, Sorosa … ma lista je od Ljubljane do Klagenfurta … edino krematoriji bi bili bolj sodobni – na Ruski plin. Sorosu bi rezerviral single-tuš privilegij in Hcl kopelj.

  Vsak Imigranturist bi dobil priložnost obveznega obiska teh “zabavišč” in bi imeli na voljo – dobrovoljna takojšnja vrnitev v domovine ali pa marš direkt pod “tuše”.

  GARANTIRAM – da bi dobri stari kampki kmalu samevali neizkoriščeni. Pustiti bi ih bilo samo za eventualni opomin vsem tistim ki bi im kakšen mentalni kratek stik spet sprožil vizije multikuturalizma. Musliji bi se izogibali Evropi za vsaj naslednjih tisoč let.

  • airways

   Sam je res to, glede Breivika…

 • sprehajalec

  Z uvozom Pakistancev in Afganistancev uvozis tudi njihove obicaje, nasilje, vojne prekomerno razmnozevanje ter povsem drugacen odnos do sveta in zivljenja. Tu ni vec Sartra, Voltaira, Lenona, Zizka itd. Tu je nekaj novega, ostrega. Nekaj, cesar vec ne poznamo. Samo bedak je mislil, da bo kaj drugace.

  • AlojzZ

   Takih bedakov ni bilo, jih ni in jih ne bo. Lahko pa govorimo o zlobi ali pa o prodaji. Ali je nekdo tako zloben, da nas hoče uničiti ali pa nas je prodal.

  • Steiermark

   Ja kdaj smo pa kaj “takšnega” poznali, v Evrop?

 • Steiermark

  Takšne novice nam djejo upanje, da se bodo, kar med sabo poklali, do zadnjegaa in nas odrešili zla!

  • FreedomAndDemocracyNOT

   ja za vsazga enga, pride 10.000 novih, ne vem ce je to spodbudna novica

 • indijanka

  Zakaj se pa sedaj med seboj pretepajo? Za klopco v parku..al kaj?

 • montyamp

  Serbusi , sedaj imate priliko ubraniti svojo domovino , ne da že 100 let prodajate primitivizem pod Alpami .
  Ivana Cankarja umorili 1918 , trije Srbi : : :

  http://www.hervardi.com/smrt_ivana_cankarja.php

 • montyamp

  Kamenobacači se naj pokoljejo med seboj , ampak tam dol , kjer kamel-trajbarje čakajo Alahove device po smrti . Po komunistični golazni , rabimo sicer res nekoga , ki bo UDBOPARTIJSKE majmune naučil kozjih molitvic .
  STRPNOST MED PODGANAMI = = = SAMOMOR

 • Feriss.H

  Tole si poglejte VSI! – Polish officials on German TV discussing migration Crisis and Merkel – https://www.youtube.com/watch?v=rr6ZWF371Po

  Briljantna Aleksandra Rybinska namestnica urednika “New Confederacy”. Delala za “Welt am Sonntag”, “Der Tagesspiegel”, in “Rzeczpospolita” ter “I Sculpture”. Na obrazih Nemških članov omizja se vidi občudovanje in zadrega. Zanimive so tudi reakcije gledalcev ki večinoma sledijo njenim pogledom, razen dveh RES TOTALNIH KRETENOV ki kot da govorita iz Merkeline riti.

  Če iz Slovenske politike kdo bere tele komentarje naj si celoten parlament to pogleda. Oni iz Vlade itak ne bodo razumeli bistva, a naj si vseeno vzamejo malo časa in to poskušajo prežvečiti.

 • Bastian

  To so bili sigurno samo strojni inženirji,lahko je bil tudi kakšen doktror vmes.Vsi so prišli v evropo studirat.Tudi tisti pri 25 ali več letih ki so nepismeni.

 • Nata

  Se ne želijo registrirati ? Lepa reč. Pa nočejo v zbirne Centre ? Bog ve koliko se jih nekontrolirano potika po Srbiji ?Imajo denar ? Ali kradejo ?Kaj bo iz tega ?

 • tasilo

  Iz članka:
  “na Kamenički ulici, nedaleč od parka, ki leži ob avtobusni in železniški postaji. V tem parku se zbirajo ekonomski migranti, /…/.”

  Takoj sledi mednaslov:
  “Park je znan kot zbirališče migrantov”

  … in prvi naslednji stavek:
  “Park ob beograjski avtobusni postaji je, kot smo navedli že zgoraj, znano zbirališče migrantov.”

  Inicialkarski pisun A. R., kratkomalo, ti si novinarski debil. (Prisežem, da sem se trudil najti primernejše besede, ampak v takem primeru jih preprosto ni.)

  • Franc Šink

   Je pa zato daljši in bolj imeniten.Pove pa nič novega.

 • Vrhovni sodnik

  Kakšen halo za enga, Patologi so imel prakso na specializaciji, pa se je sam 1 pacient javil, mogoče bo še kakšen na urgenci škripnu.

 • cosmosjasnovidec

  Naj se kar vsi pobijejo med sabo.
  Mi ni jasno zakaj jim policija to hoče preprečiti.

 • Adolf Hitler

  kar nai postio nai se fentaio med sabo bo sei mein not pršlo!

 • novaknovak

  se ne želijo registrirat? majke mi, tud srbi niso več kar so bili. ko pa prideš na mejo, in se vračaš v Evropo, pa ti težijo, zakaj nimaš prijavnice, kje si bival od vstopa do izstopa iz države…pa sama bagra ej…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!