V Berlinu potekal protestni shod proti migrantskemu nasilju in islamizaciji države

Protestni shod v Berlinu proti migrantskemu nasilju (vir: youtube)

V soboto je bil v Berlinu shod proti migrantskemu nasilju in otroškim porokam. Shod je v nemški prestolnici organizirala kurdska aktivistka za pravice žensk in članica AfD, Leyla Bilge, pod geslom “Dovolj je!”.

Kakor so zapisali v manifestu je bil razlog včerajšnjega protesta ogroženost Nemk zaradi nenadzorovanih množičnih migracij in dejstva, da so ženske izgubile možnost o samoodločanju zaradi “s strani vlade vsiljene islamizacije naše domovine”.

Zahtevajo “takojšnje zavarovanje nemških mej in posledično deportacijo vseh nelegalnih migrantov ter nereguliranih migrantov”, saj, kot poroča Voice of Europe, pravijo, da Nemčija ni eksperimentalni laboratorij za srednjeveške in mizogine (sovražnike žensk) eksperimente. “Namesto storilcev krivijo (potencialne) žrtve. Ženske so – zaradi njihove lastne varnosti – prikrajšane za svoje pravice! Celo otroške poroke niso samo tolerirane, ampak celo prepoznane v našem socialnem sistemu. Tega ne bomo več prenašali!”, so zapisali organizatorji shoda v letaku.

Brandenburška veja AfD je na svoji spletni strani zapisala: “Našim ženskam dajemo glas. Na ulice gremo za naše ženske in dekleta! Eno, kar je postalo jasno v zadnjih nekaj mesecih: ni prostora za pravice žensk in agendo kanclerke Merklove. Vsak dan poslušamo poročila o posiljenih, zlorabljenih in umorjenih državljanih.”

Članica AfD in aktivistka za človekove pravice Leyla Bilge. (vir: YouTube)

Kdo je Leyla Bilge?
Leyla Bilge je kot aktivistka za človekove pravice vodila kampanje proti spolnim zlorabam žensk in otrok vse od leta 2010. Od 2014 obiskuje krizna žarišča v Siriji in Iraku ter skuša dati glas lokalnim ženskam ter otrokom. Poleg tega podpira tudi projekt izgradnje šole v Gani, kjer je redno nastopala proti porokam otrok in obrezovanju deklet. V Nemčiji organizira dobrodelne koncerte in predava o islamu, otroških porokah ter pravicah žensk. To jo je izpostavilo grožnjam islamistov.

Odkar se je pridružila nemški AfD, pa so jo tudi nemški režimski mediji skušali izločiti iz medijskega prostora. Kot pripadnica manjšine, ki se bojuje proti islamu in nenadzorovanim migracijam, namreč ne ustreza sliki, ki jo želijo nemški mediji ustvariti v javnosti glede AfD.

Ivan Šokić

 • RATATA

  Da je shod je v nemški prestolnici organizirala
  kurdska aktivistka za pravice žensk
  in članica AfD, Leyla Bilge,
  je sramota za švabice in švabe.
  Kdo bo prehitel Slovence pri organizaciji kakšnega shoda, Busanc, cgn, šiptar … ?

  • Caetano

   Kurdi se dobro zavedajo kakšni so islamistični Arabci, Erdoganovi podaniki in iranski jihadisti.

   • RATATA

    Torej moramo še enmal počakat, da se Slovenci zavemo, da smo v bistvu kot Kurdi, da bomo kaj organiziral ali pa povabimo kakšnega Kurda, da bo organizirano prej (še pravočasno).

    • Caetano

     Nova24 mnogim odpre oči. Dobro je, da smo na islamizacijo in stvari, ki jih prinaša s seboj pripravljeni še preden se začne res huda faza, kot je zdaj v Nemčiji, Italiji, Franciji, VB, na Švedskem ipd. oz. da se to prepreči s priključitvijo Višegrajcem pod vodstvom nove vlade Janeza Janše. Mislim, da bi Nova24 lahko naredila tudi kak intervju s temi borci proti islamizaciji. Bi bilo dobrodošlo.

     • RATATA

      Ja, toda koliko parov oči bo doseglo to razgaljanje?

  • sodnikisozločinci

   Če bi shod organiziral Nemec, bi ga hitro zaprli zaradi ksenofobije, islamofobije in rasizma, shod pa prepovedali. Treba razumeti, da v Nemčiji in njenih kolonijah, kamor spada tudi Slovenija, poteka načrten genocid nad avtohtonimi narodi. Sem slišal, da v Berlinu migrante množično zaposlujejo po toplarnah, izgleda da bodo kmalu spet zakurili peči, tokrat za Nemce.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Proteste proti gostom leve bolesti imajo zgleda po celi državi, pri nas v medijih pa ne duha ne sluha o tem…
  https://www.youtube.com/watch?v=lTZZ_lcV1kY&t=11s
  https://www.youtube.com/watch?v=Bc2qfazSgSg&t=8s

 • Roman Eržen

  morajo voliti desno vlado in se jih bodo hitro rešili

  • Novakec1

   Si v zmoti, ni garancije, tud uni so krvavi pod kožo in se prodajo za pet centov.

   • stajerc5

    Ne sodi po sebi…

 • šmentanamuha

  Bravo, Leyla. Tej ženski pa verjamem, Kurdinje so hude fajterce, pogumne. To, za kar se bori, je prava stvar, ki jo podpiram. Naše kvazi aktivistke je lahko samo sram, vendar jih ni, ker so brez morale.

  • Grenze

   Naše kvaziaktivistke so navadne kurbe za denar bi vse dale od sebe hahahaha

   • mare

    Z imenom in priimkom, tanja fajon (z malo začetnico, kot izdajalka naroda)

 • Morala

  Edina…bravo!

 • Lisjak

  Nemško govoreči otroci so zdaj manjšina v 932 javnih osnovnih šolah(33,89%od 2750 osnovnih šol v državi).V 672 OŠ v najbolj gosto naseljeni zveni državi je delež migrantov med 50 in 75%.V 204 OŠ je med 75 in 90% in v 56 OŠ Severno Porenje-Vestfalija celo med 90 in 100%.Študija PISA je pokazala,če je v razredu samo 20% migrantov se učni uspeh znatno zmanjša.Tako so nemški otroci postali prikrajšana manjšina v svoji državi.Nemke se nekaj derejo,Nemci se pa čohajo tam kjer bi naj imeli jajce.

  • sodnikisozločinci

   Kdaj že so se nehali izvajati v Sloveniji 10-letni popisi prebivalstva, kjer sta bili tudi vprašanje nacionalnosti in veroizpovedi? Zakaj so s popisi prenehali?

   • Lisjak

    Zadnji popis prebivalstva je naredila Ropova vlada na katero so napisali zaupno.Po tistih podatkih bi naj bilo Slovencev samo okrog milijon šesto tisoč,če naredijo popis danes lahko z gotovostjo trdim,da nas ni več kot milijon(1945-2018)

 • Artur

  Bravo Nemke končno, naše “prosvetne” Slovenceljke in Slovenclji 20 000 na protestih za še večje plače in predvsem za svoje riti medtem, ko se jim za stanje glede režimske škodljive migrantske politike gladko fučka . Moralna beda da te kap
  DOSTA JE BILO SILOVANJA! Njemačke žene organizirale veliki marš protiv uloge vlade u imigrantskoj krizi silovanja
  February 17th, 2018 | Comments Off
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/02/17/dosta-je-bilo-silovanja/

 • xtc

  Počasi se bo začelo.

  • Novakec1

   Prepozno.

  • stajerc5

   Zacelo se je ze zdavnaj, samo nase rdece barabe skrivajo zadevo. OK, ze pri njih se skriva v medijih ala Delo, Dnevnik, Nedeljski, Vecer itd. Druge medije imajo pa, izgleda tako, zaklenjene!!!

 • mare

  Za režimske medije fašisti oz. populisti, če že morajo to poročati, ko teh protestov ni mogoče več prikrivati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!