V Bihaću prišlo do obračuna med migranti!

Foto: Krupljani.ba

V torek zvečer, nekaj pred dvajseto uro, so zaposleni Zdravstvenega doma Bihać obvestili policijsko postajo Bihać, da so ranjenega osemnajstletnega migranta Walida Touiala premestili v Kantonalno bolnišnico Dr. Irfan Ljubijankić, kjer so mu nudili zdravniško pomoč, je poročal spletni portal Krupljani.ba.

Po podatkih, do katerih so sedaj prišli na Policijski postaji (PP) Bihać, je prišlo do medsebojnega obračuna med migranti. Poleg tega sta dva migranta v istem večeru storila kaznivo dejanje velike kraje. Policijska postaja Bihać je dobila sporočilo, da se v neki hiši nahajajo nepoznane osebe. Ob pregledu kraja dogodka je policija v objektu našla devetnajstletnega migranta iz Tunizije in sedemnajstletnika iz Libije, ki sta nasilno vstopila v objekt. Ob pregledu teh dveh oseb so pri njiju našli predmete, za katere se sumi, da so bili vzeti iz hiše.

Preiskavo so na kraju dogodka opravili preiskovalci oddelka kriminalistične policije PP Bihać, proti tem osebam pa je bila vložena kazenska preiskava. V preiskavi se je potrdilo, da je oseba z začetnicami A.Y., 1999, iz Libije, povratnik pri storitvi kaznivih dejanj, PP Bihać pa je zanj že podala zahtevo Službi za zunanje zadeve o izgonu iz Bosne in Hercegovine. Nadaljnje delo pri dokumentiranju kaznivega primera “težka kraja” nadaljujejo preiskovalci OKP PP Bihać, prav tako je o samem dogodku obveščena tamkajšnja Služba za tujce.

Demokracija

 • skorpijon93

  kar je bosna letos, bo slovenija v prihodnjih letih z takšnim vodstvom ki ga imamo, še za narod ne znajo delati, nobena država ne bo podpisala marakeške pogodbe, višegrajci pa bodo ostali varni, stabilni

  • Andrej

   Marakeša se ne podpisuje. Množično se ploska. Obvezujoč je pa vseeno.

 • THOR

  HAHA , STE KOMEDIJANTI KOT PEDER ŠARĆIĆEV, KI STE GA VOLILI !!!!! BO ON IN NJEGOVA PEDERSKO-ZADROGIRANA RDEČA KOALICIJA PRIŠLA NA OKUS ,KOT NJIHOVI HALALCI, PO MLADEM MESU !!!!!!!!!! EJ KAJ VAM JE ,DA ŠE KAR GOBCATE PO PORTALIH NAMESTO,DABI ŠLI Z KOLI IN IZGNALI VSOOOO TO PROTISLOVENSKO GOLAZEN ,MALEGA MURGLČANA IN MESEČNIKA Z VSEMI PA NA KANDELABRE !!!!!!!!!! 10.12 OB 12h SE DOBIMO V ČEFURSKI PRESTOLNICI !!!!!!!! OK????????????????!!!!!!!!!!!!!!! Z OPREMO !!!!!!!!!!!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!