IZREDNE RAZMERE V FRANCIJI: V terorističnem napadu v Nici islamski skrajnež ubil 84 ljudi. Vpil je “Allahu Akbar”

(Foto: epa)

Tovornjak na Promenade des Anglais je v Nici, na jugu Francije, zapeljal v ljudi, ki so praznovali nacionalni praznik Dan Bastille. Terorist v tovornjaku je med svojim grozovitim dejanjem vpil “Allahu Akbar” ali “Alah je velik”. Morilska vožnja in pokol med množico je terjal več kot 80 življenj, islamski skrajnež pa je prevozil kar dva kilometra preden so ga policisti uspeli ubiti.

Osem mesecev po napadu teroristov Islamske države na Pariz, so v Franciji ponovno zavladale izredne razmere. Več kot 80 je mrtvih, ob tem pa še veliko več ranjenih. Predsednik Francois Hollande je pohitel na krizni sestanek kabineta v Pariz iz obiska v Avignonu.

Svet obsodil grozljiv teroristični napad
Svetovni voditelji so izrazili sožalje in obsodili napad, med njimi tudi ameriški predsednika Barack Obama. Predsednik Evropskega sveta Donald Tusk je na obisku v Mongoliji povedal, da je to žalosten dan za Francijo in Evropo. Donald Trump je nemudoma po twitterju naznanil, da bo zaradi napada preložil objavo imena podpredsedniškega kandidata republikanske stranke.

AFP poroča, da je do tragedije prišlo kmalu po koncu velikega ognjemeta, krajevni uradnik Sebastien Humbert pa je medijem povedal, da so policisti voznika, ki je izvršil napad, ustrelili. Župan je tudi zatrdil, da je voznik tovornjaka streljal na množico, v vozilu pa je policija našla veliko orožja in granat.

Tiskovni predstavnik notranjega ministrstva Francije Pierre-Henry Brandet je zanikal uvodna poročila, da je nekdo zajel talce. “Ni nobenih talcev. Voznik tovornjaka je zapeljal v množico. Policija ga je ubila,” je dejal Brandet in dodal, da poteka preiskava, ali je bil sam ali je imel pomagače.

Terorizem najresnejša grožnja svetovnemu miru
“Vsako teroristično dejanje je kriminalno in nima opravičila,” je ob novih grozodejstvih v Franciji jasen Varnostni svet ZN, ki dodaja, da gre za “barbarski in strahopetni teroristični napad”. Najpomembnejši organ svetovne organizacije poudarja, da je terorizem ena najresnejših groženj svetovnemu miru in varnosti, zato je potrebno ukrepati.

Podaljšane izredne razmere
Francoski predsednik Francois Hollande je zaradi ponovnega napada še za tri mesece podaljšal izredne razmere, ki so jih uvedli po lanskih terorističnih napadih v Parizu.

Med žrtvami ni Slovencev
Po podatkih zunanjega ministrstva med žrtvami ni slovenskih državljanov. Dodatne informacije so na voljo na dežurnem telefonu slovenskega veleposlaništva v Parizu: (+) 33 6 30 52 83 21 ali na stacionarnem telefonu veleposlaništva: (+) 33 1 44 96 50 60. Pokličete lahko tudi na konzularni sektor MZZ: (01) 478 2305.

J.F.

 • Sredinec4U

  Dobro jutro, Nova24tv, ste se le zbudili?

  • Franc Šink

   24 kur spi do osmih.Ali ni to fenomen?

 • Sredinec4U

  Napadalec se je menda drl “Allahu Truck-bar”, da bi opozoril udeležence praznovanja na tehnične težave pedalov za zavoro in plin. Vsekakor prometna nesreča, ne islamski terorizem…

  • Slovenski Bojevnik

   Mislim da je čas, da razmislimo o prepovedi tovornjakov !
   #truck control NOW !

 • pajot

  In spet bojo obžalovali dejanje in izrekali sožalja sorodnikom pobitih. Spet bo veliko govora o boju proti terorizmu . Hudiča,začnite že vendar z akcijo. Ve se kakšno.

  • Slovenski Bojevnik

   Težko je začet akcijo, ko pa EU + NATO + ZDA podpirajo in oborožujejo teroriste na Bližnjem vzhodu.

  • moon

   Kaksno?
   Takih p……j se bo treba navaditi. Dvakrat in trikrat zganih norcev je v EU na milijone.
   Na kaksen nacin jih bos spremenil v normalne? Vse v norisnico? Pod nadzor?
   Pa saj pravijo, da velika vecina je cisto kul.. JEba je samo, ker se manjsina steje v desettisocih.
   Se dobro, da pri nas ni takih ekstremnih islamistov. Nasi juzni bratje menda niso taki (Mirsad Omerovic & co. so samo manjsina)

   • Slovenski Bojevnik

    Hmm, naši južni bratje prispevajo ogromen delež vseh borcev na Bližnjem vzhodu.
    Za tiste ki ne poznate tega, že v 90ih so na pomoč Bošnjakom prišli jihadisti iz Bližnjega vzhoda.
    https://www.youtube.com/watch?v=SMBVPr832_s

    • moon

     Nisi me razumel. Meni je kristalno jasno, da normalnega muslimana enostavno ni. Vsak normalno razmisljujoc clovek bi zapustil to noro vero!
     Kar se tice bosnjakov in podobnih “nenevarnih” manjsin: Mirsad je BTW dobil 20 let zapora zaradi teroristicnih aktivnosti v Avstriji. Tudi tale tunizijec je bil do vceraj zvecer del “nenevarne” vecmilijonske EU muslimanske vecine. Okrog 23.00 je postal nevarna manjsina. Danes do 10.30 se noben musliman ni postal manjsina, mogoce bo cez par minut to postal moj ali tvoj sosed?

   • pajot

    Za začetek hermetično zapret Evropo pred migranti. Italijani jih lifrajo na svoj škorenj,namesto,da bi jih poslali nazaj v Afriko. Če so to naredili Avstralci,bi z lahkoto to storili tudi Evropejci.

   • Ruggedplant

    Izgon vseh, ki tako ali drugače smrdijo po radikalnem (resničnem) islamu – od otrok, do žensk, babic, dedkov, skratka vseh, ki imajo v življenju takšen ali drugačen odnos z radikalnimi imami, družabnimi omrežji, osebnimi prijatelji, družinami,…

    • moon

     Se strinjam s tabo, do zadnje tocke.
     Vendar, glede na stanje duha v EU, se posebej pa v Sloveniji, kaj takega ni pricakovati. Sele, ko bo pokalo pa vseh vecjih mestih, bo narod ponorel in vzel zakon v svoje roke.

  • Jefferson Vendski

   Kolega Pajot, motiš se. Ne ve se, kakšno akcijo. Mislm, jaz že vem, ne pa vsi – denimo kolega Moon in slovanski bojevnik še nista skapirala.
   Al se pa delata mone.

   • rubec

    Kolega Đeferson, tudi če se delata mone ni nič narobe. Jaz sem že dolgo previden in preverjam ne samo tovornjake ampak tudi traktorje s prikolicami ki vozijo mimo moje njive. Nekoč sem pod gnojem ki ga je na prikolici vozil nek arabski tip kmeta našel balo nakradenega regrata z moje njive. Gnoj sem zmetal na cesto regrat pa zaplenil. Ko so z Darsa na moj naslov poslali nekega debeluha z lopato v rokah in vprašanjem kdo bo sedaj cesto očistil sem se enostavno naredil mona in zaprl duri. Če se dobro spomnim sem jih zatem še dvakrat zaklenil.

    • PIA PlA

     Tudi sama sem previdna. Nekoč sem s smučmi zapeljala v kup gnoja samo, da preverim, če se notri še vedno ne skriva kakšen terorističen borec za pravice naroda.

     • rubec

      Pia, predvidevam da od takrat voziš na Rossignoi smučeh kajne?

     • PIA PlA

      Ne, od takrat sovražim kratke noge in vse, kar je povezano z njimi.

     • samsara

      To (da laže) velja še toliko boj za politika. Če ima opravka z veliko denarja, še toliko bolj. Je dotični tudi lagal, da nima denarja, da bi vse nakradene dodatke povrnil davkoplačevalcem naenkrat. Kar naenkrat pa ga je imel, lažnivec grdi. Tudi tov. B. Pahor je lagal, da s premiersko plačo ne sfolga skozi mesec. Zdaj pa z nižjo še vedno uspeva. Je tov. Pahor lagal ali zraven kje kaj ukrade? Pravijo, da kdor laže ta tudi krade.

     • pajot

      Poznam enga,ki ma kratke noge.

     • Franc Šink

      Misli so orodje razmišljanja.Ne pa besede.Besede so orodje politikov.

    • tarantela

     Neprekosljiv si! Čestitam!

     • rubec

      hvala oz. danes naj bo kar merci. žal.

    • karpelec

     Mene pa zanima , kaj si počel z balo regrata. A si kuhal sok?

     • rubec

      Za ta namen ga tudi imam a kaj ko sem tak da česar se arabec dotakne se jaz nič več, zato sem regrat ponoči med gnoj pomešal ki je še vedno ležal po asfaltu. Sem kasneje slišal da so darsovci ko so cesto pucali v gostilni spraševali če pri nas krave namesto vode pelinkovec pijejo, da imamo tako zelen gnoj.

     • karpelec

      Popolnoma te razumem, da se okuženuh stvari ne dotikaš. Zanimalo me je zato, ker v vsakem tvojem komentarju zelo premišljeno uporabiš samostalnik- in ta regrat mi je obvisel v zraku.Oprosti.
      A misliš, da je pelinkovec iz regrata?

     • dob

      karpelec, enkrat sva z rubecam skupaj regrat nabirala in sem en regrat po nesreči pohodu. En mesc ni govoru z mano.

     • karpelec

      V enem mesecu se nisi spomnil, da bi mu jih vrnil 10 iz svojega tranvnika, oh, ta je pa huda.Morda pa jih je imel preštete po receptu, za magično kuho.
      Sicer, pa je regrat kar lepa roža, še posebej, ko svetijo lučke.

  • samsara

   Ni pravega in iskrenega namena. Saj vidiš. Volja ‘malih ljudi’ pa je zanje (politike) drugorazredna tema.

 • rubec

  V Ljubljani bo poleg že stoječe rakete kmalu nared kompleten izobraževalni center. Muslimanski poligon bo tako dovolj velik, da bo bodočim šoferjem tovornjakov omogočil
  preverjanje znanja tudi v praksi.

  • dob

   Če petkrat ponavljaš izpit, pomeni, da vžigalna vrvica ne dela.

 • Slovenski Bojevnik

  V Franciji ne smejo zbirati podatkov o etničnem in rasnem izvoru svojih prebivalcev. Nekatere raziskave pravijo, da je v nekaterih regijah že 35% vseh otrok ne-belih.
  Bivši francoski predsednik je ravno tako pozival, da se francozi morajo “poročati z drugimi rasami”, ker je to dobro za Francijo.
  O tem, kako dobro je to, naj vsak presodi sam.

  Afrikanizacija in islamizacija Evrope se morata zaustaviti za vsako ceno, in to hitro.
  Usoda celotne civilizacije je na kocki.
  Rešitev je enostavna, repatriacija vseh ne-evropskih priseljencev in njihovih potomcev iz Evrope.
  Zatem pa kaznovanje vseh tistih, ki podpirajo genocidno politiko “multikulturalizma”, ki danes uničuje celotno Evropo.

  Evropo Evropejcem !

  https://www.youtube.com/watch?v=35tGM-Tsahk

 • Rožle

  BREXIT = ISLAMIN …

 • ney

  Kot sem že pisala…, Trojanski konj je v akciji…
  Smilijo se mi nič krivi otroci, ki so prevečkrat žrtve odraslih neumnosti :(

 • spet-sam-jest

  “Predsednik Francois Hollande je pohitel na krizni sestanek kabineta v Pariz iz obiska v Avignonu, svetovni voditelji, med njimi predsednik ZDA Barack Obama.”
  A je tale J.F. tolk nesposoben, de je neki zamoču pr copy paste, k se mu je tolk mudil pr objavlanju že zastarele “novice” al sm jest funkcionalno nepismen? K mi res ni jasn, kva je blo z Obamo.

 • Bonifacij Ljubljanski

  Skrbi me. Tudi v Sloveniji je vse več tujcev. V Ljubljani je samo v zadnjih 12 mesecih število črncev na biciklih naraslo do neba. Amnesty International Slovenija predstavnica je zadnjič v javnosti rekla, da Slovenija ni naredila zadosti za neke tujce, prišleke, nepovabljence…skratka oni jim pravijo begunci (ki to niso). Jaz sem za zaprtje mej. In počasi pozabimo globalizacijo in podobne neumnosti, drugače bo po nas.
  He, muslimanom Evropejci (avtohtoni) predstavljamo le zabavo za ubijanje.

  • dr Janez Sveti

   Kože omenjaš črnce. To so športniki, ki so na pripravah v Sloveniji.
   Dr Janez Sveti Rumeni bicikl

  • Slovenski Bojevnik

   Že leta 2002 je bilo v Sloveniji okoli 18% tujcev, danes je tale številka okoli 30%, oni pa govorijo da ne “poskrbimo” dovolj za tujce. Velika večina teh anti-slovenskih aktivistov v Sloveniji nas povsem sovraži, kar se vidi po njihovih dejanjih, ko pa vidijo kake zavedne Slovence pa povsem ponorijo.

   V Sloveniji je to še toliko večja tragedija, saj je Slovencev samo milijon in še nekaj, medtem ko imajo Francozi na drugi strani še vedno solidno bazo 40+ milijonov, ki se lahko upre zblaznelim refuđijs welkom teroristom in ostalim open da borda fanatikom.

 • dr Janez Sveti

  “Allahu Akbar (Arabic: الله أكبر) is an Islamic phrase, called Takbir in Arabic, meaning “God is greater” or “God is [the] greatest”.

  Spijte še eno kavo, oziroma prepišite kakor običajno iz drugih medijev.

  Dr Janez Sveti .wikipedia

  • In to vsakodnevno uporablja milijone ljudi, od gradbenih delavcev, športnikov, knjižničark, taksista, do medicinske sestre v bolnici, in vsi vmes.
   Tudi ljudje različnih ver na bližnjem vzhodu.
   This is an expression of our understanding that the Creator is great

 • cornusmas

  Levi bodo napisali,da gre za prometno nesrečo…sem nekje prebral…..

  • dr Janez Sveti

   Pravzaprav je.
   Dr Janez Sveti avtopovoznik

 • Rožle

  Pri nas bi ga imenovali…”nemški turist in iskalec zaposlitve”…

 • čips

  Ne samo zapret meje, prepovedat in izgnat vse kar smrdi po islamu… pa me lahk naoadate z rasistom kulk hočte, to ni nobena vera še manj vera miru narš u qrac s to bando tusto zadevo v lj pa z buldožerjem zravnat nazaj…

  • Vera ni vezana na raso, zakaj bi bil rasist?

   • čips

    Ker ne prenesem folka, ki spada k temu sranju.

    • Ver ni vezanana raso.
     Imaš budiste kristjane muslimane in vse ostale, prisotne v vseh rasah.

     • čips

      Me boli qrac, oni tud pobijajo nedolžne evropejce…

     • Ne razumeš kar je jasno osnovnošolcu, rase in to.

     • čips

      Vse mi je jasno, hocem ti sam povedat, da tudi oni ne izbirajo svojih zrtev…

 • Ruggedplant

  Kaj storiti?
  Odvzem državljanstev vsem za katere obstaja kakršnakoli
  potencialna možnost, da so dojemljivi za ideje skrajnega islamizma. V
  prvem valu pa deportacija vseh priseljencev s kartotekami – doslej se je
  izkazalo, da so imeli prav vsi storilci takšno ali drugačno kriminalno
  zgodovino zabeleženo pri francoski policiji. Za Francijo to pomeni
  doživljenjski izgon vsaj polovice milijona ljudi, nadaljevati pa bi
  morali s sledenjem in prisluškovanjem VSEM muslimanskim priseljencem v
  Franciji (tudi preko socialnih omrežij). V vseh primerih kjer odkrijejo
  takšno ali drugačno povezavo s skrajnim (pravim) islamizmom – nemudoma
  zapor, potem pa nova skupna deportacija. V tem valu bi se najbrž nabralo
  še za kakšen milijon in pol radikalov in prepričan sem, da bi se domača
  vzgoja v Franciji preostalih muslimanov močno spremenila.

  (na podoben način bo morala tudi Slovenija slej ko prej izvesti lustracijo – dokler se države borijo proti samim teroristom/komunistom, nam samo mečejo pesek v oči, saj vsi ti teroristi/komunisti nastanejo iz “normalnih” priseljenskih/partijskih okolij in družin. Te so prave valilnice terorizma/komunizma, boj proti teroristom/komunistom s kartotekami, je borba proti posledicam in ne vzrokom).

  • pajot

   Imaš prav. Potem bi bila francoska nogometna reprezentanca spet bele barve.

   • tarantela

    Tudi druge reprezentance bi “ošlesale”, ampak pol evropskega nogomete ne bi bilo več, se mi zdi.

    • pajot

     Oh,tako preprosto pa spet ni. je bil evropski nogomet in to kakšen. Spominjam se Madžarov: Kocisz,Puskas,Fenyvesi,da o Šekularcu niti ne govorim.

    • Slovenski Bojevnik

     Haha, jebe* nogomet, usoda celotne civilizacije je na kocki !
     Če pa kdo sodi razvitost neke države po NOGOMETU potem pa tej osebi res ni pomoči !

     • tarantela

      Ne, zame ni nogomet znamenje razvitosti, me dolgočasi. 22 mladcev se podi za eno žogo, a si ne more kupit vsak svoje?

    • komar marko

     Dobro se ti to zdi. In zakaj nogometa ne bi bilo?

     • tarantela

      No ja, bolj medel bi bil.

     • pajot

      Iz tvojega posta se da razbrati,da ti je nogomet bolj španska vas.

     • tarantela

      Preberi moj spodnji komentar, če se Ti ljubi.

     • pajot

      Ti trdiš,da bi bil nogomet brez zamorcev bolj medel.Medel je zdaj,ko se v številnih reprezentancah sončijo tujci,ki igrajo predvsem za denar in ne za domovino.Kljub državljanstvu,ki so ga dobili samo in izključno za igranje nogometa.

   • macon

    Tisti, ki se resno ukvarjajo s športom ali čimerkoli, so po mojem bolj malo dojemljivi za islam.

    • pajot

     To samo Allah ve.

   • Ruggedplant

    Da se razumemo – kaznovati in izgnati izključno na podlagi dokazov notranjeobveščevalnih služb, torej v skladu s spoštovanjem pravne države. Problematično je namreč “le” področje, ki policiji daje večja pooblastila in so zagrožene rigorozne kazni šele za prave, torej popolnoma afirmirane teroriste, medtem ko se tiste, ki s skrajnim islamizmom “le soglašajo”, smatra za nedolžne državljane. V končni fazi gr eza isto skupino, le v različni razvojni stopnji.

   • komar marko

    Posledica črne barve reprezentance so v podnebnih spremembah.

 • Ruggedplant

  Zdaj nekateri Junckeristi bolje razumete Brexit ali potrebujete še novih in novih dokazov?

  • komar marko

   popolnoma si udaril mimo. Brez EU se jim bo godilo bolj slabo!i

   • Caetano

    Hja, kaj pomaga standard, če imaš pa jihad v državi… Sicer pa imajo Britanci že svojo uvoženo muslimansko skupnost in jih brexit ni rešil tega. Edino, kar je, da jim ni treba več Merklove poslušat, ki trenutno še vedno nosi zastavo filoislamizma.

    • Slovenski Bojevnik

     Angleži bodo manjšina do 2060, in to so projekcije še pred tem velikim valom migracij.
     In tudi sedaj ko so izstopili iz EUja, tega ne bodo mogli rešiti, saj imajo tujci v njihovi lastni državi -tisti ki so že tam, tako velik naravni prirastek.

     Je pa res smešno, da je večina za izstop glasovala iz ekonomskih razlogov, izgleda da jih finance skrbijo bolj kot usoda lastne države in naroda.

     • komar marko

      Tudi EU kot krščanska se ne bo obdržala. Preprosto proizvodnja migrantov dela svoje. Podobno kot na Kosovu ko je bilo leta 1910 tam nekje 10% Albancev. Danes je razmerje obratno!

     • Slovenski Bojevnik

      Saj sploh se ne gre za religiozni problem, kdaj boste ljudje to dojeli ?
      Poglej si današnje krščanske cerkve, so povsem iste kot tako imenovami “levičarji”, “liberalci”, “demokratični aktivisti”.
      Papež zagovarja povsem iste stvari kot open borders aktivisti.
      Ravno tako raznorazne cerkvene fundacije podpirajo mega populacijsko rast v Afriki.

      Sam ne vidim nobene razlike med Vatikanom in evropskim parlamentom v Bruslju, vsi stojijo skupaj in delujejo usklajeno, kot je seveda plan uničevalcev Evropskih narodov.

     • komar marko

      O čem ti pišeš?

     • Slovenski Bojevnik

      “Tudi EU kot krščanska se ne bo obdržala”, moj komentar je bil mišljen kot odgovor na tole. Če sem ga pa narobe razumel pa se opravičujem… :)

     • komar marko

      Vzrok za izgon krščanstva iz EU je v migracijah in ker je EU katoliška in svetovljanska dopušča širitev TUJIH ver, pri tem pa se prišleki nočejo vključiti v našo kulturo in živijo po svojih načelih. To pa pomeni glede mišljenja nekako 200 let za EU civilizacijo! In problem je v produkciji nekatoliških prebivalcev!

     • Ruggedplant

      Ne sodi celotnega telesa Cerkve (1,2 milijardi vernikov) zgolj po nerodnih izjavah enega človeka – papeža.

     • Lokomotivführer

      Vsekakor pa je tudi Frančišku potrebno malo odpreti oči, pa še komu…, naj se nobeden ne skriva za 1,2 mili…in klati neumnosti.

     • Ruggedplant

      Dejstvo je, da smo katoličani (navkljub občemu prepričanju) veliko bolj raznoliki, demokratični in kritični do samih sebe kot se to prikazuje navzven. Aktivno državljanstvo, pokončnost, nekonformizem, boj proti krivicam tudi v najhujših totalitarizmih so bili nekoč naša glavna družbeno opazna značilnost in tudi mene skrbi, ker je tudi velik del današnjih kristjanov katolikov danes zapadel v splošno apatičnost, relativizem in odmaknjenost od perečih tabu problemov moderne družbe. Kristusov nauk namreč ni v tem, da nam je za tostransko življenje popolnoma vseeno, saj je naše poslanstvo evangelizacije vezano predvsem nanj.

   • Ruggedplant

    Pozabljaš, da je velika večina članic EU tistih, ki so odvisni od VB in ne obratno. Velika Britanija pač ni Slovenistan, Španija, Portugalska, Grčija,…ki brez EU sredstev in krpanj bančnih lukenj z delom svojih rok ne preživijo/mo niti dneva več.

    • komar marko

     V čem pa je EU odvisna od GB?. Res pa je da so financirali EU v višini 13%.

     • Ruggedplant

      Hvala, ker si si že sam odgovoril.
      Odnos VB – EU (dokler je bila ta še del nje) je zelo podoben tistemu med Slovenijo/Hrvaško in Jugoslavijo, le da smo sami v komunistično skupnoskledarstvo vplačevali še večji delež BDP-ja. Kaj smo torej izgubili z izstopom iz Juge? Trg? Lepo te prosim, balkan je še vedno trg za slovenske izvoznike, a imajo tokrat (za razliko od prej) vsaj izbiro s kom in za kakšen denar bodo poslovali. Identično je z VB – še naprej bodo poslovali z vsemi državami kjer obstaja interes – in če je bil interes v času EU-ja, ni prav nobenega razloga, da ga zdaj ne bi bilo več, kvečjemu obratno – manj regulacij, več posla.

     • komar marko

      Balkan je bolj slabo tržišče. Kdor dela kvaliteto dela za zahod. Pa tudi balkanska industrija ne potrebuje visokotehnoloških komponent. Poznaš kako tako firmo na balkanu razen svetovnih?

     • Ruggedplant

      Kaj pa misliš, da so glede na razvitost VB razne klošarske Portugalske, Španije, Grčije, Italije, Slovenije, Hrvaške, Bolgarije, Romunije, Madžarske? Upam si trditi, da je razlika med standardom VB in pravkar omenjenih držav celo še večja kot med Slovenijo in ostalim nerazvitim trgom v času Juge. za temi trgi torej nihče ne bo pretirano jokal.

     • komar marko

      Glede stabdarda je SLO poravnana z VB. SLO ima težave z razumevanjem in realiziranjem demokracije, sodstvom in mEDIJI ki so tipično LEVO ubrisani! Tu so naši problemi in ne v standardu!

     • Ruggedplant

      V Sloveniji nismo prav v ničemer poravnani z VB – res je, korenine vsega zla pri nas (empirični dokaz je primerjava z Avstrijo, eno najbolj vzornih evropskih držav v večini kazalcev, s katero smo bili pred vdorom komunizma takorekoč z ramo ob rami) tičijo v smrtonosnem strupu komunistične ideologije, ki nas je mentalno pomaknil nekako 40 let za ostale zahodne države. Gospodarsko razsulo je le posledica.

     • komar marko

      Se strinja s tabo glede vsega, lahko tvoje trditve tudi podkrepim s številkami. Pod standard sem mislil šolstvo, zdravstvo, varstvo mladih in podobne zadeve.

     • Ruggedplant

      “šolstvo, zdravstvo, varstvo mladih” – se šališ? Če bi moral izpostaviti področja v katerih smo pri nas najbliže državam tretjega sveta, bi izpostavil prav te 3 dimenzije. V njih se mogoče lahko primerjamo s kakšno Hrvaško, Romunijo, Ukrajino, nikakor pa ne z VB. Razen seveda, če si vse te storitve v življenju koristil le privatno, javno pa je poden od podna ( z zelo zelo redkimi posamičnimi, nikakor pa ne sistemskimi, izjemami).

     • komar marko

      Udaril si mimo. Stvari so preverjene. O cenah ne bom pisal. Prav!

     • pokvarjeniSvet

      citiram:

      Kaj smo torej izgubili z izstopom iz Juge? Trg? Lepo te prosim, balkan je še vedno trg za slovenske izvoznike, a imajo tokrat (za razliko od prej) vsaj izbiro s kom in za kakšen denar bodo poslovali. Identično je z VB – še naprej bodo poslovali z vsemi državami kjer obstaja interes – in če je bil interes v času EU-ja, ni prav nobenega razloga, da ga zdaj ne bi bilo več, kvečjemu obratno – manj regulacij, več posla.
      ————————————————————————————–

      Se strinjam !!! +++

      Ampak si pozabil kaj si ti govoril o si nam določal s kom sme Slovenij poslovati in s kom ne sme. Si skozi kričal da moremo poslovati samo z ZDA ZDA ZDA in vsemi ameriškimi kolonijami…. Medtem ko si prepovedoval da bi Gospodarsko Sodelovali z Rusijo, Kitajsko, Iranom Brazilijo in z vsemi ostali kjer bi lahko imeli svoj izvozni trg.

      Sploh pa ko govorimo o regulacijah si ravno ti ki se zavzemaš TTIP ki pa ima veliko regulacij -seveda v korist ZDA in korporacij in v škodo nam…dokaz zato je da niti ne upajo objavit sporazuma preden bi ga podpisali…ker dobro vedo da je to v škodo Evropskih držav v EU in ljudstva v EU. Ker tukaj ni izgovorov češ poslovna skrivnost ker gre za sporazum ne pa za direkten posel med firmami oz državami.

      Veš tale TTIP je lepi primer kot državni posli ko se vse dela na začetku preden se sprejme pod mizo skrito pred javnostjo. Šele za tem ko je vse izepljano in prepozno izvemo v tej uničeni Sloveniji, čisto enako je sedaj s tem TTIP pa mi je vseeno če priznaš ali ne ali boš pa spet iskal izgovore da zaščitiš svoje idole iz Zahoda.

      Upam da se višegrajske države odcepijo in Se Avstrija, Slovenija in še veliko več drav pridruži njim….seveda brez vpliva sionistične ZDA, tudi brez Rusije. Sodelovati pa samo s tistimi ki nas imajo za enakovrednega partnerja kar v TTIP je več kot očitno da Evropske države ne bodo Enakovreden partner ZDA NIKOLI !

     • Ruggedplant

      “Ampak si pozabil kaj si ti govoril o si nam določal s kom sme Slovenij
      poslovati in s kom ne sme. Si skozi kričal da moremo poslovati samo z
      ZDA ZDA ZDA in vsemi ameriškimi kolonijami…. Medtem ko si prepovedoval
      da bi Gospodarsko Sodelovali z Rusijo, Kitajsko, Iranom Brazilijo in z
      vsemi ostali kjer bi lahko imeli svoj izvozni trg.”

      Tega seveda nikoli nisem zapisal, verjamem pa, da si si ti stvari tako interpretiral. Napisal sem, da bi se morali fokusirati na nam zanimive trge, ne pa vedno znova riniti k starim partijskim zaveznicam, kjer naša in njihova državna mafija preko svojih podjetij pereta denar od katerega prebivalci nimajo prav ničesar, razen plašnic na očeh, ko se poroča o % izvoza, ki ga naredimo recimo z Rusijo. Državam, ki si jih naštel, ne more Slovenija ponuditi takorekoč nič, njihova kupna moč pa je še slabša od balkanske – naš fokus bi morale biti partnerske razvite države z velikim kapitalom, visoko poslovno etiko, nizko stopnjo koruptivnosti.

      Glede TTIP-a pa le na kratko (ker spet ponavljaš že tisočkrat načet offtopic) : še nisi opazil kako dosledno pisariš da je ta sporazum ugoden za ZDA, ne pa za EU, hkrati pa poudarjaš kako je sporazum skriven pred očmi javnosti in nihče ne pozna njene vsebine? Res ne vidiš paradoksa vsakič, ko to napišeš ali le domnevaš, da ostali tega ne bomo opazili?

     • pokvarjeniSvet

      Zanimiv trgi so takšni kako si jih opisal – brez oz manj regulacij.
      Jaz pa dodajam da smo enakovredni partnerji brez da nas kdo v kaj izsiljuje in se odpovedujemo svojim pravicam.

      Pa ne spominja to da je TTIP skriven pred javnostjo na komunizem ?? si v Bivši Jugi to imel javno ??

      Vse kar se skriva pred javnostjo je sumljivo. Sem milionkrat napisal da v demokraciji takšne stvari ne smejo biti tajne ! Sporazumi (bodisi trgovski in gospodarski)ki veljajo za države, NE SMEJO biti tajni. V nasprtonem primeru potrjujejo to da nekaj skrivajo, nekaj nugodnega to je 100% komunistična taktika – to moraš priznati, da to ni normalno za demokratično državo.

      Tu ne gre za posle med firmami ali o vojski kar bi še razumel da je lahko tajno. Tukaj gre za veliko vrst regulacij, pravil in zakonov. To me spominja na isto kot so se v državnih firmah tajno pogovarjali pod mizo prikrito pred javnostjo ! tajkunski prevzemi (po politični poti svoji svojim) in kraja državnih firm.

  • pokvarjeniSvet

   Tako dolgo se bo s tem zavlačevalo dokler nebodo tvoji idoli ponudili “rešitev”.

   Za večji nazdor in varnost bodo uvedli biometrične potne liste oz kar čipiranje vsakega ki živi ali hoče v EU…to se bo zdelo vsem najbolj sprejemljivo za nadzor znotraj EU-ja. Zato pa kupičijo tolko teh od tam doli brezspismenih, nevarnih, izurjeni za klanje ljudi…ipd. Da naredijo situacijo nevzdržno. Sama čakat je treba na dovolj veliko kritično maso in pol bodo ponudili svoje predloge kako imeti večji nazdor nad ljudmi ki se v normalnih oz drugačnih razmerah večine nebi strinjala, sedaj bo pa večina tiho, ker bo pripravljena spejeti vse samo, da se kaj spremeni glede varnosti.

   Dober načrt sionistov prvo Ustvariti EU po nihovih željah, da imajo vpliv tam preko podkupjenih oz nastavljenih komisarjev ki pišejo zakone v njim v prid, enako tudi politiki v Evropskem parlamentu in pol destabizlirati severno Afriko in Bližnji Vzhod…nato pa ko pa spet poslati svoje zmerne upornike in ISIS da zjebejo še situacijo bolj, s pomočjo svojih zaveznikov Arabskih šejkov (ko vidim te primitivce s tako velikim denarjem kako se preseravajo še enkrat dobro pomislil kdo jim je omogočil to in spet dobim odgovor ), so financirali veliko ljudi iz severne Afrike in bližnjega vzhoda (zato pa imajo 20.000€ vsote pri sebi ti ljudje in najboljša oblačila in najdražje Iphone). Medtem ko EU parlament si pa itak lastijo, sploh pa že veliko dela so opravili razno razni Sorošovi fondi in podobni fondi ki financirajo liberlizem, levaštvo in neokomunizem, marksistično kulturo, LGBT, feministične skupine, transhumanizem, tehnkratizem, diversitiy for Europe (in vse različice po posameznih državah)….da o medijih sploh ne govoriva.
   In sedaj bodo samo dovolj dolgo čakali !!!

   To kar pa ti pišeš da mi rabimo dokaze ? veliko nas že tako ali tako ve…vprašanje je ali ti bolje razumeš in potrebuješ še več novih dokazov ??

   • Ruggedplant

    Pa smo spet pri sionistih… Preveč predvidljivo.

    • pokvarjeniSvet

     aja pardon Putin je naredil vse vojne na BV in Severni Afriki kajne ?

     Nisem Putinov fan, niti nisem siguren kdo stoji za njim, ampak da za tako dodelani načrt ki se sedaj izvaja pred našimi očmi misliš da je delo samo enega človeka in ene države ?? pol ne živiš v realnosti, ampak v nekem čudnem virtualnem Svetu, ker sploh se ne zavedaš kaj vse moraš imeti in narediti (kdaj, kje in kako) da takšen načrt izpelješ. Tukaj ni pomembno samo da destabiliziraš Bližnji Vzhod in Afriko, ampak moraš imeti vpliv v EU – ma prosim ne mi nakladat da Musliči in Putin imajo v lasti zahodne medije in politiko, ker pol boš ti izpadel za sanjača.

     Sicer pa hkrati dobro opazuj BV boš videl kdo bo tam doli največ profitiral iz te sitacije – pa ne ni Rusija na Bližnjem vzhodu da ne boš spet kazal prsta na njih.

     Vsekakor pa je tudi možno da lahko tudi Rusija sodeluje s sionisti – tega pa še ni moč ugotoviti

    • pokvarjeniSvet

     globalna elita če ti je bolj všeč. Gre za tiste ki zagovarjajo novi svetovni red. Ta Novi Svetovni red je fakt in dejstvo…glede nato da si na tekočem o vsem kar je na mainstream medijih pol si 100% moral slišati za Novi Svetovni red in njene zagovornike ki že sedaj označujejo vse ki bi morebiti nasprotovali temu za teroriste.

     Če te nekdo označi za terorista samo zato ker si proti Novemu Svetovnemu redu….pomeni da je ta oseba tiran, diktator in komunist.

     ustvari problem in ponudi “rešitev”.

 • Rožle

  Važno, da je za našega Cmerota Slovenija varna država…..
  in bo še malo razmislil, če je tale sploh terorist….

 • Caetano

  Mislim, da je jasno, da poteka vojna oz. jihad. Bil je napovedan in se tudi izvaja. Samo vodilna evropska politika želi to zamegliti in pa seveda tudi ”levičarska alternativa”, ki želi dobiti nove volivce in ji ni mar za krvave posledice.

  V vojnih razmerah je treba kriminalizirati propagando, pridiganje ali karkoli podobnega, ki gre v smer, da mora šeriat počasi ali bolj na hitro zavladati v Evropi. Kdor se tu pregreši se ga izžene, enako če zagreši kako drugo kaznivo dejanje, prav tako je potrebno čisto zaustaviti imigracijo.

  Posebej pomembna je kriminalizacija propagande za šeriat, to pa ne bo možno dokler vodilne evropske države ne prekinejo sporazumov z Arabci, ki so jih sklenile v 70. letih po naftni krizi in ki zagotavljajo imigracijo in t.i. religiozne pravice za migrante.

 • Unikatna

  Po mojem EU tudi to ne bo odprlo oči!!

  Sem danes po radio slišala, da OZN ugotavlja, da največja nevarnost je terorizem. Ja, halo kaj spite tam, to mi že vemo!?

  • Caetano

   Glede na odzive vodilnih jim ne bo odprlo oči. Hilarija recimo pravi, da se moramo še bolj tesno povezati z muslimanskimi državami v boju proti terorizmu.

 • Lisjak

  Naši levi mediji bodo pisali,da vsi muslimani pač niso ekstremisti,čez par dni pa bomo tako in tako vse pozabili.Karavana gre dalje psi so pa že davno pocrkali!!!

 • komar marko

  Ali bodo naši levaki skupaj s Palčkom Smukom kaj protestirali z rdećimi zastavami, zamaskirani in s hladnim orožjem? Ali se je že vse pozabilo?

  • tarantela

   Ma ne, ta terorizem se je zgodil ob praznovanju Francoske revolucije (svoboda, bratstvo, enakost) v Franciji in ne na Trgu Francoske revolucije v Ljubljani. A vidiš, kako podobno je po EU, mi se pa čudimo, da je pri nas še vedno revolucija.

   • komar marko

    Ja sem poslušal sivolasega starčka ki je zatrdil da če je treba gredo takoj nazaj v hoste. Pa sem mu pozabil predlagati, da bi lahko tam kar ostali, bi bilo najmanj škode, tako pa smo že tretjič bankrotirali!

    • tarantela

     Ma, ne vem, če je ravno to krivo, bankrotiral je skoraj ves svet, ne glede na politično usmeritev, eni prej, eni pol. Starčku se pa samo toži po času, ko je še lahko plesal in podiral. “Oj, mladosti moja…” Če pa čisto realno pogledam, nam ni hudo, v smetnjakih je polno belega kruha, kajzeric, tudi mesa in malo obtolčenega sadja, ki smo ga včasih obrezali in skuhali kompot, iz kruha naredili cmoke in še veliko stvari.

     • komar marko

      Kdo pa drugi. 70 let poslovanja v skladu z običaji in navadami. Ali poznaš samo ENO državo na svetu kjer se je socializem obnesel. Tudi VENEZUELA je pogorela, pa kljub temu naši mesečniki tja hodijo na IZOBRAŽEVANJA, kako dokončno shebati SLO!

     • tarantela

      Menim, da ne samo Venezuela, tudi Argentina je imela slabe čase, Grčija Portugalska. Zato pravim: eni prej, drugi pol, povsod so pokvarjeni politiki, levi ali desni, ki kradejo za svoj žep.

     • komar marko

      pri nas VLADAJO LEVAKI, zato pusti desno stran. Prav!

 • komar marko

  Sem včeraj opazoval nekega bolj zapečenega. Lepo z bradico, govoril polomljeno slovenščino in nadiral ljudi.Sicer je bil v trenirki samo je deloval zelo vzvišeno!

 • joze kuch

  Kdaj/kje Bo Voznik Iz Nice Dobil Spomenik? Prosim Ne!

  Partizani (v Sloveniji) s tankom vozili po nedolžnih ljudeh.
  Pobili so jih na 10 tisoče.
  (V mene zija na stotine partizanskih spomenikov in stanujem v Kidričevi ulici.)…

  Ne morem več dihati!

  Je kdo za to prevzel odgovornost?

  Se je kdo za to opravičil?

  So koga za to obsodili ali ubili?

  • FraterMagnus

   Predlagam, da se preseliš na deželo. Veliko bolj spokojno je.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  SLOXIT in zavarovati meje še predno Turki dobijo vizume.

 • AlojzZ

  TAKIJA – KETMAN

  Takija ali ketman je islamsko versko-pravni izraz, ko se muslimanu dovoljuje laž. Kdaj, kje in kako je to dovoljeno, se je zelo spreminjalo, vsekakor pa je bilo vedno v smislu širjenja islama.

  Več na tujih spletnih straneh: https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya . Pri nas je ta pojav praktično neznan, seveda ko odmislimo: “Laž je nesmrtna duša komunizma.”

  • Caetano

   Še ena podobnost med dvema totalitarnima režimoma!

  • intel345

   islamizem=komunizem

   • komar marko

    ja samo koliko jih je zadnji v zadnjih 100 letih pospravil?

 • Franc Bizjak

  Musliči so spet želeli dokazati, da je Islam religija miru. Rdeči jim pa pri tem dokazovanju na vse kriplje pomagajo.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Obama in Clinton in EU politiki pravijo, da to nima veze z Islamom tako kot Bruslski, Pariški in napad v Turčiji. Čudno, ker so bili vsi ti napadalci muslimani.

 • macon

  Jasno je, kako te stvari eskalirajo: islamisti, komunisti in fašisti se najprej javno zbirajo, organizirajo krožke in razprave, imajo mentorje in učitelje. Najprej gredo skozi temeljit tečaj pranja glave, potem mahajo z zastavo in rjovejo gesla, potem koga usekajo, šele na koncu je pokol, ki ga naredi del prepariranih. Ves čas pa mahajo s fizičnimi vidnimi obeležji, da se urijo. Vsakodnevno vlagajo čas. Vse to se da nadzirati in opazovati. Vse to jim je treba vzeti!

  Vse radikalne islamske krožke je treba nemudoma razhajkati in vodje zapreti. Vse s kartoteko v izgon! Kaka demokracija je to, da nekomu dopuščaš, da javno grozi, da te bo ubil, če pa ti kaj ni všeč, si rasist in nedemokrat! Nobene svobode govora in demokracije za psihote, ki bi rezali vratove in se šli srednjeveške družbene koncepte! Demokracija in zakoni so jim samo za posmeh in zlorabo.

  Če to ne zaleže, se zapre vse mošeje in enostavno prepove religijo kot tako. Kaj pa se pravi, da ljudje ne bodo smeli po ulici, ker jih bodo psihotiki kar pobili! Konec feredž in brad do popka. Marš banda v kalifat ali k hudiču!

  Večina teh junakov so čredni bojevniki in to se da premagati. Drugo so razni Breiviki ampak solo klavskih psihopatov brez kartotek in zgodovine javnega radikaliziranja je zmeraj in povsod zelo malo. So nevarni ampak najbolj nevarno je, če skrajnežem dopustiš, da najprej javno serjejo po sekularni družbi, potem pa še koljejo.

  Francija je očitno država v razsulu, debilni Hollande naj kar takoj odstopi ali se v Nici vrže s pečine v morje.

  • rubec

   Ni kaj. *****************

  • Slovenka

   Holland ima preveč dela s svojo pričesko, za katero porabi skoraj 10.000 evrov mesečno, država pride na vrsto, ko ima čas.

  • dob

   Gledam fotografijo na internetu, ki kaže en ogromen ameriški market. Blagajničarka se kupcu prijazno nasmiha, pod sliko pa je naslednji tekst:

   Sem katoličanka in vam zato ne morem prodati kondoma. Morali boste na blagajno 5, le da je tam blagajničarka muslimanka, zato vam ta ne bo kasirala šunke, boste morali na blagajno 8, kjer je Mormon, ki vam ne bo prodal Kokakole. Pojdite na blagajno št. 2, kjer je blagajničarka Jehovova priča. Jehovci se ne bodo dotaknili voščilnice, ki jo imate v vozičku, ker jim vera prepoveduje.
   Če greste na blagajno 6, je tam ateist, ki vam zato, ker je ateist, ne bo prodal biblije. Greste lahko na blagajno 4. Tam je prodajalec Američan, ki resno verjame, da je Bog vse ljudi ustvaril enake. Ta vam bo prodal karkoli, ker je navadno teslo, ki skriva svojo pokvarjenost za lastno religijo.
   Drgač se pa mejte fajn in lep dan vam želim!

  • MGTOW Didactics

   Se absolutno in popolnoma strinjam z vsem navedenim! Zlo brsti na toleranci družbe…

 • ney
  • Ryuk

   NE! Islam je sekta.

 • tarantela

  Morda pa ni bil vzrok v islamistični skrajnosti. Spomnite, da so v Nici praznovali 300-to obletnico Francoske REVOLUCIJE!

  • komar marko

   ja, vzrok je bil v ljubezni do bližnjega in v 70 devicah. Gotovo si danes že oblizuje prste samo ne vem kako jih tam tako hitro uspe narediti nove device. Očitno tudi tam KIRURGIJA dela 25 ur na dam!.

   • tarantela

    Mislila sem na drugo možnost, mogoče je komu presedalo slavljenje revolucije

 • Osti jarej
 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ
 • Artur

  Teror na ozemlju Evrope se stopnjuje zaradi namernih posledičnih rabot Zda- Nata , elit Francekev , Fricljev, ….. tam doli in glej ga hudiča zdaj njihov ( s strani naših polithlapcev prav tako) čaščen Nato za nameček čačka še “ruskega medveda” in pripravlja še večje sr..je predvidevam ,da bo to kar se je zdaj zgodilo v Nici tisto kar bo končno dvignilo pokrovko “navadnim” evropejcem medtem ko bodo nekateri višje pozicionirani osebki pri nas še vedno po butalsko peli odo radosti mahali z Eu zastavo in še naprej zvesto prisegali na Nato “mirotvorce”. Je.o lud zbunjenog !!!
  http://www.dnevno.hr/planet-x/njemacka-veleposlanica-rasturila-nato-summit-sto-to-radis-europo-svi-cemo-izginuti-937694https://www.youtube.com/watch?v=595cAER34PA

  http://www.dnevno.hr/planet-x/svrseno-je-ljudi-ispunili-prorocanstvo-pokemoni-prikazali-gojimsko-lice-bolesnog-covjecanstva-938211

  http://www.dnevno.hr/planet-x/demonsko-slavlje-george-bush-plesao-na-memorijalnoj-sluzbi-za-ubijene-policajcevideo-938155

  • Anthon

   Še Edi ti iz temin onostranstva ploska ob tvoji vrhunski marksistični “analizi”.

   • komar marko

    Ja vera je opij za ljudstvo, partija pa opij za hlapce. En lep dokaz kam so nas hlapci pripeljali!

    • Artur

     Sproducirano s strani globalističnih “stricev iz ozadja” prirejeno za njihove leve hlapce in zblojene verske fanatike in njihove ovce na škodo nas “prostih strelcev”, da lahko sprovedejo svojo agendo po principu vzpostaviti kaos in potem z morijo vzpostaviti svoj red, vladati naprej na nagrabljenem in zaseženem in nad tistimi sužnji. ki ostanejo za njihove potrebe.
     https://www.youtube.com/watch?v=bHTUhlKFBws

   • Artur

    Dobro jutro !

   • Artur

    Nemška veleposlanka Sahra Wagenknecht ima podobno “vrhunsko marksistično analizo” kot jaz nisem vedel da je marksistka kdo bo njej ploskal iz onostranstva ?
    http://www.dnevno.hr/planet-x/njemacka-veleposlanica-rasturila-nato-summit-sto-to-radis-europo-svi-cemo-izginuti-937694

    • komar marko

     ziher IMPERIALISTIČNE sile pod komando KOMINTERNE!

    • Anthon

     Ne mi navajat nemških levih političark iz iz eks NDR ranga naše Sonje Lokar ali podobnih.

  • Anton

   kot sem napovedal zaradi skrajno nepremišljene poteze Merclove so posledice kot na dlani, Evropa je postala in bo postala središče islamskih napadov,. Napadi se bodo v prihodnje še nadaljevali,bojim se pa tudi da se bodo tudi stopnjevali. Vsakemu, ki se žrtvuje v imenu Alaha je namreč obljubljeno v “posmrtnem življenju” kar 72 devic in kot jih poznam se se tega ne bodo kaj dosti branili

   • komar marko

    Saj se jih tud jest ne bi branil. Sam ne vem kak bi jih porihtal. Mi boš pomagal. Prav tako ne vem kje tako hitro pridelajo device. A kirurgija pomaga?

    • tarantela

     Kirurgija pomaga, na novo skup zašijejo, kar je bilo pretrgano ali pa vstavijo novo deviško kožico; tudi hrenovke naredijo iz umetno narejenega črevesa.

     • komar marko

      Jaz sprašujem za POMOČ in ne za nasvete. Očitno se vsi bojite devic ali pa ste bolj sramežljivi. Kar me pa še bolj skrbi če niste kam drugam ubrisani!

     • tarantela

      Vprašal si, če kirurgija pomaga, iz umetno narejene organske mase delajo črevo za hrenovke, lahko pa tudi deviške kožice, ko že sprašuješ, od kod toliko devic. Kot drugo nisem “drugače usmerjena”.

     • komar marko

      A glede šivanja potem to iz prve roke?

     • tarantela

      Nak, mi ni blo treba, mi smo bli še nedolžni takrat u starih cajtih; je pa pisalo v cajtengah, da nekateri lepotni kirurgi naredijo tudi tako “korekcijo”.

     • komar marko

      Ja vsi smo bil enkrat nedolžni.POTRJUJEM!

     • tarantela

      Je pa hudič, če sta na poročno noč oba nedolžna. V našem kraju je bil pred nekaj sto leti običaj, da je nevesta prvo noč preživela v samostanu. No vsaj ona je imela nekaj od tega.

     • Anton

      glede šivanja, tega naj se bolj bojijo pedrasi/pedri, vsake tok časa morjo jt danke šivat:)

 • intel345

  naši že tulijo: “ta novica je čista diskriminacija proti muslimanom. ni vpil alah akbar ampak ste ga narobe slišali. on nima veze z muslimani”

  • komar marko

   A ti vaši ali tvoji so uni iz Kotnikove z rdećimi zastavami, zamaskirani s katanami in Palčkom Smukom na čelu?

   • intel345

    kaj pa vem…vsi skupaj verjetno.

    • komar marko

     Še ne veš da si hi posvojil! Ha, ha, ha

 • razerznak

  sam vidiš da je musliman pa ti vse pove

 • dob

  Merklova je obsodila napad v Nici.
  Cerar je obsodil korupcijo.

  Bohve kam to pelje.

  • komar marko

   Vse poti peljejo v CMERARJEVE malhe!

  • rubec

   Samo še Obama manjka da bi obsodil potem smo iz ta hudega ven. Upam da to naredi čim kasneje ker jaz sem raje noter. Sem namreč od včeraj še kar v gostilni.

   • tarantela

    Tudi OZN so povedale, da je to terorizem in da tega ne bomo trpeli!

   • komar marko

    Očitno si ledik in frej! Blagor tebi!

    • rubec

     Saj ravno iz tega razloga sem ledik in frej. Je govorila da smrdim po pivu. Kako naj hudiča smrdim recimo po kokti ko pa pijem pivo. So vse glih, ti povem.

  • anonimnez42

   Uf … saj res. Sem pozabil. Obsojam! … evo, reseno. Pejmo nabirat gobe in se sprejahati po promenadi. Sedaj smo varni.

  • Slovenka

   Nekaj sta pač morala blekniti.

  • Slovenka

   Nekaj sta pač morala blekniti.

 • Olga

  Podivjana, povampirjena, odtujena levica s svojim sfriziranim predsednikom za 10.000 eurov davkoplačevalskega denarja mesečno, še vedno uvaža teroriste! Nujno je treba voliti desnico, da ustavi priseljevanje teroristov in morije na evropskih ulicah!

  • anonimnez42

   Stvar je bolj kompleksna ampak resljiva … ljudem z odlocbo vzeti volilno pravico … odlocba za penzijo … odlocba za socialno pomoc … odlocba … ker vsaka oblast MORA spostovati odlocbe. Levakarji kar naenkrat izgubijo bazen ljudi, ki itak ne morejo nicesar izgubiti. V nobenem primeru.

   • tarantela

    A boš zdej tričetrt Slovencem vzel vse pravice? A ne vidiš, koliko jih je?

    • anonimnez42

     JA! Naj odlocajo tisti, na karere neposredno vplivajo odlocitve in prispevajo k funkcioniraju sistema. Brezposelne pa bi prekvalificiral v zaposlene v drzavi in uvedel 8 urni ne-delavnik v javnih prostorih.

     • tarantela

      Sej se hecaš.

     • anonimnez42

      Ne se ne. Pomisli, prejemas nadomestilo za brezposelnost, torej si placan za svoje ne-delo. In si posredno zaposlen na zavodu za zaposlovanje. Torej bi bilo prav, da bi tudi hodil v sluzbo, vsak dan za 8 ur, pou ure za malico, in sedel, ter nic delal … saj si placan za to. Oz. mu damo dostop do interneta, knjiznice, lahko telefonira, pise prosnje, … ni ga pa na crnem trgu.
      En dan manjka, udari plavega, opozorilo, drugic odpuscen brez podpore. Kaj je tu narobe?

      Kar se pa tice penzionistov, ki krojijo MOJO usodo in MENI pravijo o solidarnosti, sam pa penzije sploh videl ne bom … NO GO! Kdo doloca, ali vlada zdrzi ali pade? Penzionisticna stranka! Kdo jo voli? Stari VOLI!

 • samsara

  Takšne in podobne kričače, zaslepljene, morilskih nagnjenj in prežete s sovraštvom do Evropejcev in nasploh bele rase, bi naši levosučneži uvozili (50.000 do 200.000 pravijo zlahka) in obesili za vrat slovenskim davkoplačevalcem.
  Izgnat levakarje v muslimanski svet preden bo prepozno!

  • Razocarana

   Levaki, slovenski in evropejski, so že večkrat v javnosti jasno pokazali da so proti svobodi govora, proti enakosti med spoloma, da so za parazite ki izčrpavajo socialo in za da so za zločine in za posilstva doker so ta storjena s strani ne Evropejcev, in da delajo vse za to da se povečane ogroženost najbolj ranljive skupine prebivalstva: revne otroke (samo poglejte kaj se je dogajalo 10+ let v Rotherdamu), in vse to hočejo prodati kot humanizem in sočutje.

 • samsara

  Domača policija vztrajno zavrača objavo imena morilca, ki je pri Brežicah umoril njenega člana.
  Zavijajo ga v nemškega državljana, pa odvisnika, pa bolnika… Koga vi to nategujete?
  Pa tudi če bi zraven vpil slavo njihovemu bogu, pri nas tega ne bi objavili. Ne bi bilo politično korektno kajne, prodane duše?
  Sicer pa, če jih s svojim ravnanjem podpirate in tudi vaše politične skrbnike, ne jokajte, da vas ogrožajo.

  • FraterMagnus

   Sej si objave ne zasluži. Sicer pa taco moliš v pravo smer

   • samsara

    Zasluži si domača slovenska javnost! Objavo imena tistega, ki ogroža policijo, torej posredno državo Slovenijo!

    • FraterMagnus

     Ne ogroža. Mrtev.

     • samsara

      Beri pozorno moj odgovor še enkrat. po potrebi še ponovi.

     • FraterMagnus

      “Zasluži si domača slovenska javnost!”
      -sem ignoriral, domača slovenska javnost povečini voli smc
      Drugi stavek, “tistega ki ogroža”
      -sem odgovoril

     • samsara

      In spregledal vsebino v oklepaju. Res pa je, da sem jo dodal nekaj skund po objavi prvotne vsebine, a preden sem te napotil na ponovno branje.

     • FraterMagnus

      Haha aja dobro, ajde. Tok hitr pa disqus cache na mobilnih napravah ne updatea. No, res je, njemu sorodni pa ja

     • samsara

      Doslednost in korektnost nikoli ni(sta) odveč.

  • anonimnez42

   Servilni javni sektor in mediji, kjer je glavna novica laz o locevanju prvaka SDS. Ime morilca pa res ni pomembna.

 • AxCrypt

  Kar se tiče evropskih držav – bolj kot so multikulti free&open-minded, več terorizma imajo. Rogovski, Metelkovi in podobni zblojenci pri nas si očitno želijo terorja.

  • anonimnez42

   Ali druscina na Metelkovi in Rogu placuje stroske? Ali placujejo odvoz smeti? Ali placujejo vodo, kanalizacijo, elektriko, ali so zavarovani … ? Ah, njim ni treba … so umetniki in vizionarji nove ureditve. So navadni delomrznezi, kot njihove sorodne duse v tovornjakih na promenadi. Flower terror 2016.

   • tarantela

    Ti pa tud ne zastopiš umetnosti!

    • anonimnez42

     :)

 • Jim Doe

  Podpora SDSu je v parih urah zrastla za 20%.

  • tarantela

   Kje s pa to prebral?

   • FraterMagnus

    Verjetno mu je to podzavest narekovala, ko je uvidel, da jj glede migrantov govoril po pravici

  • Slovenka

   Nič ne bi imela proti, če bi to bilo res.

  • Slovenka

   To bi bila fina novica. SDS je edina že od vsega začetka opozarjala, kaj se nam obeta, če bomo sprejemali v Slovenijo afro-aziatsko sodrgo. Nič ne bi bilo narobe, če bi se ji to poznalo pri volivnem rezultatu, NSi pa tudi.

 • anonimnez42

  Dovolj … v Ljubljani bomo dobili novo mosejo … kdo je tu nor? Neprilagodljivi niso dobrodosli in z vsemi mocmi se bom boril proti njim in vsem, ki jih branijo. Prekleti levakarji!

  • intel345

   intelektualci iz ZL in novonastale demokratične stranke socialistična stranka slovenije podpira integracijo muslimanov v slovensko okolje ter gradnjo nove mošeje sredi slovenskega glavnega mesta. zavračajo vsako diskriminacijo muslimanov in želijo da se muslimane spoštuje kjerkoli v sloveniji, samo da na volitvah dobijo njihov glas :))))

   • anonimnez42

    Ljubljanke levicarske srajce pa ploskajo opankarju. Paradoks pa je, da islam sovrazi levicarje se bolj kot desne. Drugace usmerjene pa se celo bolj.

   • Anton

    misliš intelektalci pod narekovaj, kokr vem je tam notr v zl, kar nekaj faliranih študentov:)

    • komar marko

     Prosim, ne o inetelektu družboslovja!

    • anonimnez42

     Imas najbrz prav. Nisem še zasledil kakšnih vidnih dosežkov te srenje. Tu mislim v privatnem sektorju, kaj je kdo dejansko naredil, ustvaril. Lapanje in pljuvanje, vzklikanje na demonstracijah, prisvajanje tujega premozenja, pametovanje in hkrati neprevzemanje odgovornosti … to so nasi levakarji … kdor jim pravi levicarji, dela pravim levicarjem krivico.

    • intel345

     Tudi glavni predstavnik stranke je navaden faliranec :)

 • samsara

  Komunist, Moše Pijade je med drugim dejal,” Mi (komunisti namreč) smo smrtni sovražniki vsakega blagostanja, miru in reda”.
  Smrtni sovražniki prav zares. Dokazi se kar vrstijo.
  Kdaj jih bo za koga dovolj?!?!

  • intel345

   reši nas socializem!

   • anonimnez42

    si mislil socializmA?

    • Ryuk

     Verjetno da, ker ni napisal vejice.

     • tarantela

      Je bil klicaj, torej prošnja. Ampak mislim, da je bil to sarkazem.

  • anonimnez42

   In njegovi nasledniki ploskajo anarhiji … ker v anarhiji nastajajo revezi … in revezem lahko peres glavo in jih vodis kot lutke

   • samsara

    Tako gre to ja, na kratko povedano.

 • samsara

  Koliko ‘Muslijev’ zmaša magnituda tega terorističnega dejanja?

  ‘Musli’, je nova enota za merjenje magnitude teroristični dejanj in tudi za eksplozije muslimanskih samomorilskih blaznežev.

  • anonimnez42

   1 musli = 100
   200.000 muslijev = 20.000.000

 • garfi

  Glavni ljubljanski mafijec jim gradi kulturni center, da bomo lahko
  spoznali njihovo kulturo nasilja in zatiranja.

  • samsara

   Bodo v ‘LJ muslimanskem kulturnem centru’ organizirali in vodili tudi intenzivne tečaje v sestavljanju eksplozivnih teles iz vsakomur dostopnih sestavin? Takšni pripomočki so dandanes splošno uporabljani v njihovi (‘muslimanskih vernikov in promotorjev islama’) praksi promoviranja muslimanske vere.

 • rubec

  V sloveniji opažam vedno več žensk ki imajo povite glave čez ušesa. Zgleda da nam sedaj v zdravstvu zmanjkujejo še otologi, ker zobozdravnikov pravijo da imamo menda dovolj.

  • komar marko

   To so vse prevenzive zaradi prepiha na podstrehi. Če gre samo skozi ušesa si samo pomisli obremenitev našega zdravstva! To naša vlada zagovarja kot praktičen ukrep!

  • karpelec

   Kaj pa veš, kaj ima vse skrito v glavi, pa se boji, da ji ne bi kaj ušlo, potem ji tudi otolog ne more pomagati.

 • Nata

  Edina pot je nova , stroga zakonodaja po vsej EU !!
  Nobenih novih molilnic……džamij………šol……..vrtcev………vsega imajo dovolj !
  In , predvsem nobenih novih migrantov .
  Tisti njihovi magnatarji naj jim zgradijo nekaj milijonskih mest blizu njihove domovine , ne pa da jih namenoma pošiljajo nam !! Tam naj počakajo na boljše čase v njihovih državah !
  Napaka je narejena že pred leti . Samo poglejte , koliko jih je v Evropi . Brez teh
  stotisočev , ki so – hm – ” pribežali ” v zadnjem letu in pol !!
  Tem , ki imajo delo…..družine ……službe ………država , ki jim je to omogočila , ne pomeni nič !
  Ko bo prišel ukaz , bodo stopili skupaj – zaradi prepričanja in strahu !
  IN POTEM ? BAJ, BAJ , EVROPA !

  • komar marko

   Ti ne negiram. samo če hočemo obstati, potem moramo dvigniti proizvodnjo in povečati dojenčke na družino. Samo to je izhod za EU!

   • Nata

    Ja !! In ravno to z dojenčki ne razumem v naši , pa še kateri Evropski državi .Kaj je z ljudmi ? So postali ” komot ” , ali pa mislijo , da bi bili nazadnjaki , če bi imeli večjo družino ?
    Saj vemo , kako je pri nas.
    Nazadnjak si ….če veruješ…..če nisi ravno fan LGBT…………ali pa fan feminizma , itd.
    Žal !

    • komar marko

     Otroci so obveza. To pomeni da ni nočnega življenja , svobode, potovanj. To smo mi EU in taki so naši mladi. Še to stoletje, pa je konec z nami, če ne že preje.

     • Nata

      Torej prav nič ne mislijo ! Vsaj kakšno desetletje naprej ?
      Če je družina – vsaj kolikor toliko – res Družina , imaš na starost nekaj čisto svojega ! Za obojestransko pomoč in tolažbo !

     • komar marko

      Se bojim, da jim je vzgoja naredila svoje. Ni čudno, da proizvajamo 52% družboslovja, kjer so še pred kratkim zagovarjali skupinski kotel, otroke bodo varovale tovarišice medtem ko bodo starši na kulturnih prireditvah in političnih aktivnostih!

     • Nata

      Ja!! In ravno ta ” vzgoja ” je najslabše , kar šolarja lahko doleti !
      Zato bi starši morali biti zelo angažirani .
      Veliko se pogovarjati . Predvsem o ta pravi etiki in morali !

   • Razocarana

    Glede na to da je na svetu preveč ljudi in da veliko zahodnih držav sploh ne morejo samo-oskrbeti svoje državljane in morajo uvažati hrano ter da se proizvodnja vedno bolj avtomatizira, negativna nataliteta sploh ni problem.
    Če pa postane pa se jo da lepo rešiti z zelo strogimi legalnimi migracijami, tako da tole blebetanje politikov da potrebujemo ilegalne migrante s srednjega vzhoda in Afrike, ki so nezaposljivi in ki končajo na sociali za vse življenje zaradi natalitete navadna laž, še posebej če vemo da je Nemčija zavrnila 95% vlog za azil Ukrajincem, ljudjem ki delijo evropsko kulturo in so bolj izobraženi kot MENA migranti.

 • komar marko

  EU mora začeti nagrajevati družine z več kot DVEMA otrokoma in ustrezno poskrbeti za ta VEČ otrok! Samo to je rešitev!

  • tarantela

   Tako je, kdor nima vsaj tri froce, mora plačati kazen!

   • komar marko

    kaj imaš v mislih spet device in proizvodnjo umetnih ovojev za sanacijo?

    • tarantela

     Jok! Vsi morajo delat otroke, tud device in fajmoštri in nune itd. kaj se to pravi, da bi morali samo eni delat otroke!

     • komar marko

      se spomnim na kužite kaj pomeni tak ukaz, VSI!

     • tarantela

      Komanda mora bit, tud če je slaba!

 • janez.pokoncni

  Sam bi predlagal izdajo brošurice, ki bi zajemala populistične izjave francoskih levičarjev zadnjih 50 let, s katerimi so francoski politiki Francoze prepričevali v koristnost sprejemanja teh živali.

  Skoraj vsakemu telebanu na tem svetu je jasno, da je velika večina afričanov in azijcev v vsem v navzkrižju z našimi družbenimi normami, le “socialno” naravnanim levakom ne. Evrope in našega “brezskrbnega” življenja ne bo počasi konec, ampak se je to dokončno končalo že lani. Sedaj je samo še vprašanje časa, kako dolgo bomo to bando podpirali s socialnimi transferji, pri čemer ni Slovenija nobena izjema. Šiptarija in velik del Juge se preko Slovenije napaja iz slovenskih socialnih transferjev, v zameno za zahvalo pa lahko slej ko prej pričakujemo ognjemete, v katerih bomo namesto raket v zrak leteli mi ali pa nas bodo, kot je ta prasec naredil v Nici, spremenili v “trajno ležeče policaje”.

  • komar marko

   ha, ha, ha. Vic stoletja. SOCIALNO NARAVNANI LEVAKI! Od kje si pa to prebral. Ali ne dojameš da ti skrbijo samo za svoje riti. Poglej naše banke. kam so dali 34 milijard?

   • janez.pokoncni

    Zdaj pa še 1x lepo počasi preberi in opazuj “čudne” znake v mojem tekstu.

    • komar marko

     Pa saj te samo malo kurim!

     • janez.pokoncni

      Pipsssssss …

     • komar marko

      Ne bo šlo. Ko pičim je kuj pobrišem.

     • karpelec

      A si prej ne napolniš trebuška in pustiš še “zika”virusa?

    • Nata

     Ja komar rad hitro pikne , no !!

    • plamen100

     Takrat, ko so jemali narekovaje v OŠ je manjkal.

 • Terorist v tovornjaku je med svojim grozovitim dejanjem vpil “Allahu Akbar”

  Verjetno je imel res dober megafon v roki da se ga je ob vsem hrupu iz ulice še slišalo iz tovornjaka.

  .

  • komar marko

   saj je bil TENORIST! zakaj se ga potem ne bi čulo?

   • Nata

    + + + + + + + + +

  • Nata

   No , eni pač dobro slišijo .
   Sploh pa je dobro našpičiti ušesa – predvsem če se začne na Aaaaaaaaaaaaaaa !!

 • Rožle
  • Nata

   No , res je – celo tako daleč se je slišalo !!

 • slosin

  Imam občutek, da se Evropa obnaša mazohistično-samomorilsko…

 • Kapucinka

  Ali so muslimanske skupnosti že začele cmevkati, da vsi muslimani niso teroristi in da jih Francozi na cesti grdo gledajo?

 • Lisjak

  Po ogledu video posnetka mi je vse skupaj sumljivo,kje je bila policija,da bi ga ustavili že na začetku te morilske vožnje.

  • komar marko

   Preveč gledaš filme.

   • Lisjak

    No ja ,če ne razmišljaš tako kot večina je pač s tabo nekaj narobe!!!

    • komar marko

     Problem je tako kot si ti zapisal, da so skoraj policaji krivi in ne tisti ki so ga nahujskali ali pa mu oprali možgane. VSE pa v iMENU VERE! Tu je point!

  • Ta del mesta je zaprt za tovorni promet.

  • pokvarjeniSvet

   če je treba se še more zgoditi še 1000 takšnih napadov ali več….samo da bodo ljudje pripravljeni sprejeti čipiranje in nove ureditve ki jih bo elita sprejemala za “rešitev”.

   Ustvari problem, ponudi “rešitev” !

   • samsara

    “Ustvari problem, ponudi “rešitev” !”

    Zelo, zelo stara doktrina manipulacije z množicami. Še vedno zelo v uporabi ini žal tudi uspešno.

  • Olga

   Po bitki….

 • Vpoklicali bodo dodatnih 10.000 policistov, okrepili bodo napade v Siriji in Iraku.

  Voznik tovornjaka pa tunizijec.

  .

  • Ruggedplant

   Islam nacionalnosti ne pozna. Po muslimanski doktrini se svet deli le na Območje Islama (Dar al Islam) in Območje vojne (Dar al-Kharb). Islamska država zato ni narodna, pač pa verska enota. In prejk ko bomo/boste zahodnjaki to spoznali, prej se bomo lotili problema v njegovem vzroku in ne posledici.

   • Nobena vera ne pozna nacionalnosti, vse vere imajo pripadnike različnih nacionalnosti, nacionalne meje niso meje religije, nobene.

    In ker en tunizijec povozi ljudi v Franciji, je potrebno okrepit napade v Siriji in Iraku?
    ..spet tisoče nedolžnih žrtev?

    Še dobro da ni bil voznik španec, bi potem napadli Poljsko?

    • AlojzZ

     三角形 ,

     Laž. Krščanstvo pozna in spoštuje narode.

     TAKIJA – KETMAN
     Takija ali ketman je islamsko versko-pravni izraz, ko se muslimanu dovoljuje laž. Kdaj, kje in kako je to dovoljeno, se je zelo spreminjalo, vsekakor pa je bilo vedno v smislu širjenja islama.

     • Ne vidim da bi kdo napisal da krščanstvo ne spoštuje narodov, napisali smo da nacionalne meje niso meje religije.

     • sprehajalec

      V Bosni so.

     • Katera religija je v Bosni in ne sega preko meja Bosne?

     • sprehajalec

      Bošnjaki in muslimanska.

     • muslimanska vera je po celem planetu ne da bi ne bila preko meja Bosne.

     • goldhorn

      Napisali ste? Koliko se vas skriva za tem nickom?

     • 42

     • AlojzZ

      Vaš citat, gospod Islamist je: “Nobena vera ne pozna nacionalnosti”

      Očitno pogovor z vami ni možen, ker:
      Takija ali ketman je islamsko versko-pravni izraz, ko se muslimanu dovoljuje laž. Kdaj, kje in kako je to dovoljeno, se je zelo spreminjalo, vsekakor pa je bilo vedno v smislu širjenja islama.

     • Islamist si mogoče ti, jaz nisem.

      In stojim za napisanim.
      Nobena vera ne pozna nacionalnosti, vse vere imajo pripadnike različnih nacionalnosti, nacionalne meje niso meje religije, nobene.

    • Ruggedplant

     Ne razumeš najbolje kako teroristične celice delujejo, kajne? V nekaterih državah so preganjane, v nekaterih državah jih tiho tolerirajo, v nekaterih pa celo spodbujajo. Zakaj misliš da v ogromnih ZDA, na japonskem ali pa recimo v Rusiji ali na Kitajskem ni terorističnih napadov?

  • Dostmamrecesije

   Tvoj Putin je tudi izrekel sožalje. Po drugi strani pa štima jedrske konice proti EU in NATU, kot protiudarec, glede na to, da je Poljska nastavila 500 jedrskih konic proti Rusiji.

 • samsara

  Za morilca v Francije je že zdaj znano, da je bil Francoz tunizijskega porekla in zagotovo bo kmalu znano tudi njegovo ime.
  Bo takrat znao tudi ime morilca policista iz Brežic?!

  • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

   Mohamed Lahouaiej Bouhlel identified as French-Tunisian man behind lorry massacre

  • AlojzZ

   Francoz tunizijskega porekla??? Ali pa Tunizijec s francoskim državljanstvom! Vse, kar se skoti v Lipici, pač ni lipicanec!

   • samsara

    Tako so ga opisali mediji…
    Meni ni nerazumljivo.
    Kot npr. Slovenec, bosanskega porekla.
    Ali pa (znani) Šved, bosanskega porekla. Popolnoma jasno je, da je Ibrahimović Bosanec.
    Ali pa ena poslanka DZ, ki je zdaj Slovenka, bosanskega porekla. Popolnoma jasno je, da je Bosanka.

 • garfi

  Musliji so odlični kegljači, kirurgi, pirotehniki, ginekologi, proktologi, pediatri…..

  • samsara

   “We are all doctors and economists.”

 • plamen100

  Slovenski levifašizem najostreje obsoja nasilje francoske policije nad ubogim Tunizijcem, saj je le žrtev video igre Grand theft Auto (pač je zamenjal konzolo za volan), zato bi mu morali pomagati in ga zdraviti na račun davkoplačevalcev!

 • Rožle

  Mohamed Lahuajej Buhlel…..tako kot naš” nemško brežiški turist”…

  • Oseba ki ste jo takrat določili za morilca slovenskega policaja, šerali njegovo fotograijo njegov facebook profil, še danes živi in objavlja po facebooku.
   “Malo” ste zmotili.

   • sprehajalec

    Izgleda se je policist sam nasadil na nož. Tako bo na koncu obveljala levičarska varianta.
    Ker le levičar tako sovraži svoj narod in vse belce, da je sposoben tudi najnizkotnejših laži.

    • eh, izgleda da je oseba ki ste jo določili za morilca, ki je tudi umrla, ker se je model zabodel, kasneje čudežno oživela in zdaj dalje piše po facebooku.

     • Rožle

      pa dej napiš že katera…?

     • kaj, katera?

     • sprehajalec

      Oseba. Ti očitno veš za pravo.

     • Piše višje: “Oseba ki ste jo takrat določili za morilca slovenskega policaja, šerali njegovo fotograijo njegov facebook profil, še danes živi in objavlja po facebooku.
      “Malo” ste zmotili.”

     • Rožle

      Pol probi pa link nalimat od tegale s facebook profilom .. mogoče bo lažje….

     • Kaj bom limal kar ste limali? Ne se hecat.

     • sprehajalec

      Ko je vojak Dušan Petrovič ubil policista pred leti, se je lepo objavil ime priimek. Naveedovo ime, pa je strogo varovana skrivnost. Je kakšen razlog iluminati?

     • sprehajalec

      Misliš na Naveed Jamal? Pakistanec. Verjamem pa, da je v pakistanu vsaj nekaj deset tisoč oseb z tem imenom.

     • Verjetno, a točno ta katerega fotografijo ste šerali objavlja veselo naprej, čudežno je oživel, ker informatorji se sigurno niso zmočili

     • Rožle

      Potem je pa Hans Schmidt…in je res čudno, da se tega imena ne objavi….?!

     • Olga

      S pomočjo Udbe je vse mogoče, mar ne?!

     • ja s pomočjo Udbe je vse mogoče, tudi sloni letijo.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Francozom se vrača ta migrantska politika odprtih vrat, ki jo izvajajo že par desetletij in zaradi tega imajo več kot 6 mio muslimanov v državi. Kar so sejali zdaj žanjejo.
  Upam, da se je evropa kaj naučila z tega in takoj prenehajo z temi migracijami.

  • To je bolj vračanje računov za bombardiranje Libije Sirije Iraka in vseh tisoče nedolžnih žrtev tega početja.

   • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

    2 dni nazaj je glavni izdajalec Evrope Angela merkel priznala, da je med migranti v Evropo prispelo veliko jihadistov, ki pa mislim, da se niso prišli integrirati tako, da stop migracijam.

    • Olga

     Ona se ne sekira, saj nima otrok, da bi zanje trepetala?!

   • sprehajalec

    Daleč od tega, trofazni. To je posledica srednjeveške agresivne religije, ki je v 70 letih iz 150 milijonov častilcev narastla na milijardo. Sama pa se ni spremenila od leta 600 naprej nič. Prej ni bila pomembna, pred 70 leti, danes pa je, zaradi številčnosti. Vsak od teh 6 milijonov je potencialna tempirana bomba.

    • Točno, imaš prav, ljudje na vzhodu so prav veseli vsake naše bombe in tisoče pobitih zaradi nas. Se strinjam.

     • pajot

      So. Vsekakor je koristna.

     • sprehajalec

      Verjetno naše niso, vsaki Ruski pa ploskajo. Tako je Pravda poročala leta 1940 med Zimsko vojno s Finsko, da sovjetska letala mečejo kruh lačnim finskim delavcem.

      levičarji so pa verjeli.

     • Naše, evropske, dežujejo na vzhodne države že dolgo časa.

     • sprehajalec

      Imaš kakšen dokaz, ali pišeš na pamet? Kje dežuejo in kam? Da ameriške morda še vedno ne dežujejo po Vietnamu? Ker tisočkrat povedana laž, postane ščasoma resnica.

      Pa še nekaj, deževati je pojem iz druge vojne, danes je vodena bomba veliko več vredna, kot kočure spodaj, kamor je namenjena. Zato se izbira cilje zelo selektivno in premišljeno. Npr. Srbi so to ugotovili leta 1999, zato niso sploh več hodili v zaklonišča, ker so vedeli, da jih ne bo zadelo. Takšna bomba zelo redko zgreši.

     • …Od Libije do Iraka, smo uničili in pobili kolikor smo lahko, in ne, še danes dežujejo bombe, imaš posnetke letošnjega, leta, lanskega, predlanskega, itd

     • sprehajalec

      Daj link, kdo bo razmetaval bombe nekaj kilo dolarjev po ena, na kočure in kozje pastirje? daj link.

     • macon

      Zaradi mene ni bil noben ubit, zaradi vas levičarjev pa milijoni. Res je, nosiš del krivde.

     • Če nosim jaz del krivde, ga nosiš tudi ti.

     • macon

      Nisem levičar, z vami delim samo sobivanje na istem prostoru. Nisem odgovoren za posledice vaše politike. Kolektivna krivda obstaja za zagovornike in podpornike.

     • soc

      Vreden dedič svojih revolucionarnih prednikov. Ravno tako ste krivi za Hude jame kot mi !

   • macon

    Ne rabi nas zanimati, kaj vračajo, ker vračajo že tisoč let in dlje in temu na ta način ne bo konec. Svoj jihad so zganjali več stoletij pred prvim križarskim pohodom in islam krščanstvu ničesar ne vrača, ker je bil islam prvi, ki je zganjal agresijo. Otomani so prišli v imenu islama tudi sem in nimamo nobene zgodovinske krivde do njih, obstaja samo turška do nas. Trajala je dvesto let in ni bila mala in nepomembna, v tem času so pobili in zasužnjili več sto tisoč slovenskih ljudi.

    Če smo svoji in na svojem, potem to zatremo in zatolčemo, ker drugače nismo ne svoji ne na svojem. Ameriških blodenj po Libiji in Siriji pa nikoli nisem odobraval, ker so po mojem popolnoma zgrešene in kriminalne.

 • centurion

  In Holland se nekaj razburja zaradi tega?!
  Za koga se je zavzemal pred volitvami ta leftard?
  Evropa žanje sadove levih, socialističnih vlad!

 • Viktorh

  “….islamski skrajnež pa je prevozil kar dva kilometra preden so ga policisti uspeli ubiti.”

  Zaradi objektivne odgovornosti bi moral odstopiti notranji minister.

  Zaradi subjektivne – osebne odgovornosti – zaradi slabo pripravljene varnosti ob organizaciji tako masovne prireditve – pa bi moral že od sinoči biti v priporu šef policije Nice..

  Varovanje v Nici me spominja na slovenske dogodke ob demonstracijah, ko policija ščiti izgrednike, huligane, ne pa udeležencev in lastnine.

 • centurion

  Jaz vem tudi kdo bo naslednji morilec.
  Musliman, ne boš verjel….Počakmo mal…

 • cornusmas

  2 km masakra?Tu nekaj ne štima.

  • Stajerka

   ko je prebil kontrolno točko, če je sploh bila, potem je v takšni masi ljudi 2km mala malca……..s

   • radames

    Na TVSLO so ob 13h povedali, da je podatek 2km napačen. Okoli 200 metrov je prevozil s kamionom predno so ga policaji ustrelili.

 • plamen100

  Naši bi ga najprej kaznovali zaradi neprilagojene hitrosti, ker ve se, najprej je treba opraviti prekrškovni postopek, izvesti ukrep tako, da se izda plačilni nalog pa terorist gor ali ali dol, brez plačilca nič ni, bi dejala naša zbirokratizirana policija!

 • Caetano

  Francija naj poslje kopenske enote v pomoc Kurdom v Siriji in Iraku, da cimprej zatrejo ta kalifat, ker dokler je kalifat je nujno tudi vojna, mir za daljse obdobje je prepovedan.

 • Stajerka

  Francija vpoklicala rezerviste, Nemčija in Italija krepita nadzor na mejah

  Cerar ima še vedno dneve odprtih vrat, trguje z našim denarjem in našimi življenji??

  • centurion

   Ne mešaj Cerarja, pliss.
   Ali naj vpokliče rezerviste?
   On o tem razmišlja… ali naj vpokliče enega, ali oba…

   • Stajerka

    ZAKAJ NE bi mešala Cerarja?…..Bolj kot je zmeden NE mora bit, kot dr. prava bi MORAL VEDET, da so zakoni in mednarodni sporazumi sklenjeni, zato, da se SPOŠTUJEJO…..in upam, ne upam, verjamem, da bodo nekega dne CERARJU ZA TA DEJANJA SODILI V HAAGU……..čimprej tem bolje!!!

   • samsara

    To so problemi ‘malih ljudi’ in ‘ulice’.
    Ne velemoralneža in ultraetika obremenjevat s takimi marginalnostmi.
    On ma težave s tem, ko je en slovenski državljan odstopil s funkcije ministra. Drugi slovenski državljan v funkciji sekretarja vlade pa o tem razmišlja. Vse kaže na to, da premierja tudi en njegov sosed, slovenski državljan, ne mara več To so pravi problemi za premierja, slovenskega državljana.

  • samsara

   Cerar očitno še vedno ne odobrava objave imena morilca slovenskega policista.
   Za morilca v Franciji je ime bilo ekspresno znano.
   Mohamed Lahouaiej Bouhlel!
   ‘Naši’, bolj papeški od papeža, po motovilijo z nemškim državljanom, odvisniko, bolnikom…
   Aja, baje, da je pred kratkim odstopil en minister, slovenski državljan. Premier, slovenski državljan, pa je to sprejel.

   • Stajerka

    NE razumem, da objavijo podatke žrtve, storilca pa ne…..in takšen KRETENSKI IZGOVOR o bosonogem-angleškogovorečem-brezposelnem Nemcu lahko na repu prinesejo samo premaknjeni LEVAKI…….še tolko niso, da bi zadevo zavili v celofan, ampak se dobesedno NORČUJEJO iz naroda……še malo pa bodo iz ekranov pričeli narodu kazat osle, no v glavah že delujejo tako, manjka samo še slika…..

    • MGTOW Didactics

     Nemška in Švedska policija imata odredbo, da ne poročata o nacionalnosti/rasi/izvoru storilcev kaznivega dejanja če ni endogeni belec. Švedska pa je tako ali tako postala ˝rape-capital state of Europe˝

  • Nemčija in Italija krepita nadzor na francoski meji.

 • plamen100

  Francija je izgubljena, to je treba priznati. Prui njih se klati 6-7 6 mil musličev, in vsi sovražijo katoličane, kot uči Koran in so dejansko že “dead meat”. Zato naj kar Avstrijci postavljajo bodečo žico ob naši meji, da nam zavarujejo hrbet, tako pred svojimi musliči, ki jih kr mrgoli v Avstriji!!! Sem bil pred 14 dnevi na Dunaju in obup nad obupi, po ulicah vidiš takšen narod, da te vse mine, zato mislim da se njihov Adolf glede čiste gremanske rase po novem več ne obrača v grobu, ampak ga uporabljajo v peklu, kot ventilator za podpihovanje ognja pod kotli!

  • Stajerka

   ma NE ukvarjaj se s Francijo…..počakaj, da se v Lublani odpre učni center…….pol bomo meli vraga na domačem hofu…….

   • plamen100

    ja najprej učni center, potem OŠ nato pa njihova gimnazija, do lerta 2050 pa kot pravi njihov imam Grabus bodo pa večinska vera in seveda prebivalci!

    • Stajerka

     ob današnjem tempu bodo prehiteli Cerarja v kohezijski politiki 2020…….žal

  • samsara

   Za klateške primerke muslijev, ki lomastijo po EU je koeficient nekaj čez 100. Pa naj bo sto, da zaokrožimo. To je povedal J.Janša (če se ne motim) že lani jeseni. Torej milijom klateških muslijev=100 milijonov muslimanskih prebivalcev EU.

   • Anton

    ja upošteva se njihova rodnost, ki se bo tekom časa zgolj potencirala naprem naši

    • marta

     Mi imamo Boga. Gospod je močnejši, kot satan.
     Prosimo Boga božjega usmiljenja!

  • MGTOW Didactics

   V Evropi jih je 30 milijonov! In imajo 4-krat večjo nataliteto kot ostali…

   • RATATA

    Uživaš, kaj ne?

 • Stajerka

  včeraj sem nekje zasledila podatek, da na tožilstvu teče postopek proti Cerarju zaradi praznjenja državnih rezerv na račun NEzakonitih migracij …….
  HEJ, NOVA, ste novinarji in v službi resnice??!!

  • Rožle

   Ne mešat brzino z resnico…!

   • Stajerka

    hehehe…….ne vem kaj je pri aktualni vladi večji problem……brzina al resnica :)))
    OBOJE jim smrdi :))

 • Sloven”c

  ….ljudje res ste čudaki , lepše povedano…kar žalujte in padajte na lažna čustva politikov, izrekajte sožalja in se čudite še naprej. Butale cela eu . Islam dobrodošel.Nič se ne bo spremenilo….ovce

  • Stajerka

   glede sožalij in floskul, je lepo porcijo iz Italije ob sožalnem twittu dobila Cerarjeva super idealna Violeta Bulc……dobro jo je spljuval, popolnoma resnično na osnovi dejstev!!

   • plamen100

    aja?? Kaj pa je bilo? Kaj pa je Čeljust-tako jo jst imenujem, rekla?

    • Stajerka

     nekaj minut po nesreči na spletu izrazila sožalje za železniško prometno nesrečo v Italiji in takoj dobila javno vrnjeno porcijo na račun EU in njenih institucij……predvsem na račun sožalja in floskul bruseljskih kravatarjev……

     • plamen100

      Ma ja, Celjust se je oglasila kao ministrica za promet a glede samega prometa v EU pa prav nicesar ni naredila. Vecno naivni Cerar jo je tja porinil v upanju da bi slovenija kaj od tega tudi imela, a ga je Celjust pozabila, cim je dobila svojo prvo placo na racun slovenskih lacnih otrok. Se vec, ko je v njeni druzbi pred novinarji naivni Cerar namigoval ce bo zrihtala kaj denarja za 2. tir, mu je celjust zabrusila, da naj naredijo projekt z vsemi financnimi stroski in se postavijo v vrsto. To celjust mora biti prav neverjetno trdo, brezsrcno bitje zato tudi ni cudno da izgleda kot možača kje v tist ksiht!!

 • radames

  V Franciji imajo s terorističnimi napadi kar dolgotrajne izkušnje. Včasih je napadala alžirska OAS. Spomnim se spodnje postaje kabinske žičnice na Aiguille du Midi (povezava preko

  Vallée Blanche z italijanskim Courmayeurjem) v Chamonixu, ki je bila zidana, v 70. letih pa je “postala” lesena baraka. OAS je zidano poslopje razstrelila v terorističnem napadu.

 • plamen100

  kakor koli ampak Putin je dobro povedal v zvezi tega napada: “Teroristi razumejo samo silo in silo je potrebno uporabiti”. Že v zadnje je dobro odgovoril, ko so ga vprašali kaj misli o teroristih: “Nisem bog da jim sodim, moje je da jih pred njega pripeljem”! Jasno, lažna evropska neoliberalna demokracija, ki je pripeljala od ugrabitve vnukov. naslajanja nad bulmastifi, popoolnoma degenerične spolnosti, ukinitvi vseh avtoritet, moralnih vrednot in še staranje prebivalstva je v končni fazi pripeljala do tega, da se bo sesula sama vase, ker se ni v stanju, na primerern način, kakšnega samo razumejo islamisti, odzvati na njihovo nasilno ideologijo!

  • MGTOW Didactics

   Tiho! Ti si beli heteroseksualen moški katoliškega ozadja! Ti si vsega kriv! (sarkazem off)

 • Rožle

  Zakaj “pravi muslimani” ne organizirajo vojne proti tem islamskim fanatikom…?

  • Robi Cedilnik

   Pravi muslimani danes praznujejo zmago nad neverniki

   • marta

    Pravi muslimani niso teroristi.
    Tile, ki zdaj morijo po svetu se samo zgovarjajo na Alaha, v njih srcih pa je Zlo in ne Bog.

    • Caetano

     Ne se slepit, v vsem se sklicujejo na Mohameda.

     • marta

      Verjamem. Bog daje človeku svobodno voljo in človek sam se odloči, ali bo služil Bogu, ali Satanu.
      Zato je dal Bog človeku razum, da ga uporablja in se po njem odloča.

  • marta

   Zlo prinaša Zlo.

   Molimo, da nas ljubi Bog obvaruje pred njihovo hudobijo !

   • Rožle

    A ni njihova vera tudi miroljubna…?
    Pošteno bi bilo, da se jim uprejo in dokažejo to…

    • marta

     Njihova vera je miroljubna, ampak tile teroristi ne živijo po njihovi veri, ampak jo zlorabljajo za dosego njihovih zlih namenov.

     • Rožle

      Dejstvo je, da niso vsi muslimani teroristi…Terorist pa pač so..!

     • marta

      Njihova vera jih ne uči teh grozodejstev, kar oni dejansko z nami počno.
      V njih delih jih vodijo temne sile in ne Alah, ki ga imajo polna usta, njihovo srce pa je daleč od njega.

 • indijanka

  Grozljiva novica.Od jutra razmišljem o njej in ne najdem besed. Bi morala biti jezna? Bi morala na ulico? Bi me moralo biti strah? Nič od tega, ohromljena sem in žalostna. Dejstvo je, da so obstajajo speče morilske celice psihopatov, ki jih nekdo prebuja. Kako se lahko boriš proti temu? Lahko bi bili tudi beli.

  • marta

   Indi, v Bogu je naša moč. Prosimo Ga !

   • Duhec

    Haha… dej se zmen, da bo na volitvah zmagala desnica.

 • Rožle

  Včasih smo pred Turki gradili trdnajave…
  telim novodobnim imperialistom pa kar sami podarjamo naša ozemlja….!

 • marta

  Tole je dobro, da vsak posluša in se zamisli.

  https://www.youtube.com/watch?v=Nj0CNFNRpto

  Vse to mi, kot verniki vemo, ampak ko smo ogroženi, vem – na vse to nehote pozabimo.

 • tanja

  Gospodu morilcu je ime Mohamed. Ah neee, to pa res nima cisto nic opraviti z islamom, religijo miru. Gospod je imel v kartoteki LE (!) obicajen kriminal, rope in posest orozja. “Terorism has no religion,” spet kvakajo leftardne anarholibaralne pokveke po svetovnih medijih in posiljajo “pray for Nice” pozdravcke na fb ob jutranji kavi.
  Gospod Mohameda po krivem zmerjajo z islamskim skrajnezem. Gospod Mohamed je bil samo dober musliman, ki resno jemlje koran in mohamedove zapovedi. Ena glavnih je sveta vojna proti nevernikom, jihad, ki alahovemu vojscaku prinese direktni vstop v nebesa.
  Z islamom, katerega cilj je iztrebljenje evropske (pa tudi vseh drugih nemuslimanskih) civilizacije, zal ni mozen noben dialog. Na bruhanje mu gre, ko vidim papeza in vrh RKC bajati o nekem dialogu in se celo sliniti in objemati z imami?! Lahko zdaj pricakujemo, da si bo sel papez po 12 musli tunizijcev, da bo svetu pokazal, kako krasni ljudje so in kako neizmerno tolerantni smo kristjani??

  • marta

   Skušaj biti mirna, čeprav vem, da ti je hudo. Tudi meni je.
   V pomorski bitki pri Lepantu 1571 so Turke premagali Kristjani predvsem zato, ker so tudi veliko molili in jih niso preklinjali.
   Naš Bog je Ljubezen in Ljubezen premaga vsako sovraštvo.

   http://www.val-navtika.net/article/bitka-pri-lepantu/

   • tanja

    Pise:…”Ti dogodki (vpadi turkov) so močno vznemirili Benetke, saj so ogrozili njihove trgovske postojanke in plovne poti, zelo zaskrbljeni pa so bili tudi drugi v zahodni Evropi, od papeža do španskega kralja; postalo jim je jasno, da morajo takoj ukrepati.
    JA! Ukrepati! Potem se sme zraven se moliti za Bozjo pomoc. Zal pa se v politiki zdajsnje Evrope ne da zaznati nobene skrbi za obrambo pred islamsko invazijo. Kvecjemu nasprotno, se spodbujajo jo!

    • marta

     Žal imaš prav in to tudi mene zelo skrbi, ta brezbrižnost Evrope.

    • RATATA

     Benetke so zelo dobro sodelovali s turkeci. Biznis, kot sedaj.

  • intel345

   Anarholevicarji bodo tulili da on kot musliman ni kriv za to dejanje, ampak krscansko okolje ki ga je prisililo da je to storil

   • MGTOW Didactics

    Kot vedno je kriv beli heteroseksualen moški katoliškega ozadja.

  • RATATA

   Zakaj le obama ne uporablha midlneima?
   Husein.

  • MGTOW Didactics

   Kognitivna disonanca PC pseudointelektualcev je enaka mejni osebnostni motnji. Ne islamu, ne feminizmu, ne družbenemu marksizmu.

 • Rožle

  Tempirana bomba je najbolj učikovita, da eksplodira na pravem mestu
  ob pravem času… In je bila že uvožena kar brez carine tam nekje sredi
  Evrope..!!!

 • Duhec

  Bog je rešitev… sam baje je skupn in je spet stran gledu.

 • albusa aquilae

  Dobro si zapomnite, kdo je v Ljubljani “dovolil”gradnjo džamije…in koliko Pecunie je nakapnilo na par računov…

 • MrT

  Saj na to smo opozarjali, kaj je tu presenečenje????? Samo še huje bo. Za 2o let bo Bejrut, za 30 let bo totalna civilna vojna, za 40 let evrope ne bo več. Kreteni na oblasti, kupljeni politiki, ljudje, ki vidijo 1 cm pred svojim nosem.

 • razerznak

  bo vsaj hofer v avstriji dobil veter v jadra

 • garfi

  Kdor voli in podpira levake in krščanske socialiste je takorekoč sokriv
  za muslimanski teror.
  murgelski teroristični mediji nenehno ponavljajo “s terorizmom se moramo naučiti živeti”
  v franciji oland, v nemčiji merkelca in zloveniji ludomila

  • samsara

   Kdor se proti terorizmu ne bori, ga podpira.
   Levakarji ga presajajo iz bližnjega vzhoda v EU.
   ‘Tekovine’ levičarske vladavine.
   Glede tov. Milke, pa je prav, da je maska padla. Zadnji čas! Ovčice pozor na vašo tovarišico pastirico!

 • tzt

  Od predstavitve dosežkov demokratičnega socializma v Grčiji je ostal samo še nepremostljiv dolg. Tudi od zaservetanih turistov nimajo nič večjo gospodarsko rast in razcvet. Medtem, ko naš Mirko razmišlja kako bi nastanil migrante na Debelem rtiču, bi Mutti za nagrado poslala vse svoje nove volilce in volilke na oddih na Jadran in Azurno obalo. Če jim slovenske oborožene sile še šenkajo dinamit po poteku roka trajanja, bo veselica popolna.

 • Domoljub in gej

  Glavna grožnja Evropi so vse bolj pogosti teroristični napadi in nasilje s strani muslimanskih priseljencev… Namesto, da bi razni Primci organizirali referendume proti priseljevanju se ukvarjajo z istospolno usmerjenimi. Desnica v Sloveniji samo upa na neke čudeže, kako se bo nekaj spremenilo, brez da bi bilo vloženega kaj napora in truda… Iz nič ni nič …

  • Nata

   No ja ?
   Eden Primc je pač organiziral ta referendum , ker je bilo zaradi zakona , ki so ga želeli sprejeti na hitro !
   Kakšen drugi ” primc ” naj se pa potrudi za referendum proti priseljevanju .
   Vendar , če si kaj poslušal silne razprave iz parlamenta o temi migrantov …….

  • tanja

   Vas lgbt mavricnjak Blazic je bil med glavnimi wilkomerji na metelkovi… cudno a ne.. je kdaj slisal za polete s stolpnic v Pakistanu?

   • MGTOW Didactics

    Kognitivna disonanca komunistične enklave je onkraj racionalnega dojemanja. Psihoza njihovega solipsizma je sapojemajoča. Fekalizirajo tam kjer jejo. Ko pa njihovi konstrukti pobegnejo kontroli, pa je vsega kriv beli heteroseksualen moški katoliškega ozadja. Stockholmski sindrom v njih je na stopnji mejne osebnostne motnje. In taki hočejo integriranemu korektnemu moškemu govoriti kako naj razmišlja in živi?! Malo jutri!

    …zato MGTOW

    Lep dan

  • garfi

   lažeš, rdečkarji in homoseksualci ste se zarotili proti normalnim heteroseksualcem
   in proti normalni družini

   • MGTOW Didactics

    Prosim malo razumevanja in tolerance. V duhu humanega sekularizma lahko ob preučitvi socio ekonomskih dejavnikov pridemo do mirne sprave. Ni potrebno odobravati gejev. Le da jih ne krivimo neupravičeno za nekaj kar ni njihova odgovornost. Geji definitivno niso faktor, ki bi prispeval k razkolu tradicionalne družine. Objektivno gledano so geji le hoteli povzeti in biti del mehanik tradicionalne družine. Grožnja tradicionalni družini in sekularnim vrednotam so družbeni marksizem in feminizem. Ter moški, ki zvezam, porokam in sobivanju vedno bolj obračajo hrbet zaradi prej navedenih vplivov.

    In verjemi mi, gej moški bo ravnotako oblekel uniformo in stal ob tebi v bojni liniji pred islamističnim okupatorjem, ki bo tebe ubil ker si potencialna grožnja (beli moški katoliške kulture) njega pa vrgel z bližnje strehe, ker je gej (se resnično dogaja)

    Post-komunistična enklava ni zaveznik z lgbt skupnostjo.

    • RATATA

     Lahko bi pisal tudi v prvi osebi.

    • garfi

     kaj se je meni potem sanjalo, da so mi hoteli vzeti celo spol ?
     noben gej ni protestiral, ko jih levaki uporabljajo za svoje svinjske
     cilje

     • MGTOW Didactics

      Velika večina ljudi ni osveščena mehanizmov družbenega marksizma in kako izprijene manipulacije uporablja in kako si prilašča monopol nad subkulturami ter govora v njihovem imenu. Specifično za tvoj primer, ki ga navajaš, ne morem komentirati saj nimam podatkov. Moje mnenje je da so lgbt-jevci do zdaj verjeli, da so levičarji njihovi zaščitniki in podporniki. Neumnost. Tradicionalna desnica je bila tista, ki je vpeljala mehanizme in zakone ki so omogočili enakopravnost gejem in lezbijkam. Sekularna razumska družba je temelj tega.

      V USA se lgbt vedno bolj obrača k tradicionalistom in desničarjem. Dober primer je dogajanje po streljanju v gay clubu z 50 mrtvimi, (ki ga je izvedel prepričani islamski skrajnež) potem ko so uvideli kako zlahka jih njihovi ˝patroni˝ na levi ˝prodajo˝ islamu in medijem za biti PC. V Slovenijo pa tako ali tako vse pride z nekolikim zamikom. Bodo že uvideli kaj jim v resnici ponuja kaviar komunistična kabala.

 • Viktorh

  “Terorist v tovornjaku je med svojim grozovitim dejanjem vpil “Allahu Akbar” ali “Alah je velik”.”

  Nagodetov proces so prenašali preko javnega ozvočenja po mestu. Narod pa je vpil: tito – partija in ploskali so…

 • Slovenka

  Spoštovani, opozarjam na škandal, ki sicer ni neposredno povezan s tragedijo v Nici, je pa za Slovence usodnega pomena.

  Prilagam spletno povezavo, da vidite, kakšen predlog DZ pošilja v nadaljnjo obravnavo. Na tem mestu izrekam ostre kritike NOVI24 TV, ki ni niti črhnila o tem, kar se danes dogaja v DZ glede uvajanja predavanj v tujih jezikih na slovenskih univerzah. Mar bodo morali slovenski profesorji slovenskim študentom v državi Sloveniji predavati v tujem jeziku, ker bo v predavalnicah sedela peščica tujcev? IZGON IZDAJALCEM.

  http://www.rtvslo.si/slovenija

  • radames

   Nova 24 NE podpira slovenskega jezika! Večkrat opozarjam na pravopisne ali jezikovne napake NOVINARJEV pa mi moderator odgovori z linkom na SSKJ, kjer je navedena sporna beseda, ki je v SSKJ navedena manipulatorsko, da nas z zavajanjem prisiljuje rabiti hrvaške ali srbske besede. Poleg tega novinarji na portalu ne popravijo napak, ampak jih pustijo v posmeh vsem, ki nam naš jezik nekaj pomeni.

   Med okupacijo so italijanski in nemški okupatorji v Ljubljani dovolili tiskanje knjig v slovenščini. Danes še vedno precej ljudi misli, da je takrat bil slovenski jezik zatiran. NI BIL!!! Avantgarda je v svoji avantgardnosti vse te knjige prepovedala in jih uničila (kolikor jih je pač dobila).

   Danes nasledniki avantgarde skušajo na drugačen način uničiti slovenski jezik. Za to raboto so si izbrali najvišji zakonodajni organ v državi. Mediji jim pri tem učinkovito pomagajo.

 • RATATA

  Francija je ena pokveka od države.
  Enakost in bratstvo?
  Ljudje smo si različni!
  Suhi, debeli, butasti, požrtni, pridni, leni ….torej različni in nikakor ne moremo biti in si nismo enaki.
  Lahko smo samo enakopravni.
  Imperialistične, kolonialne države stalno kuhajo nesrečo.
  Slovenci niti slučajno ne pašemo v ta ajmuht.

  • garfi

   kaj smo zopet pri pif ?
   Saj ne misliš resno, da bi bili zato musliji kaj drugačni ?

   • RATATA

    Ja kaj pa tebe meče?

    • garfi

     ti me mečeš
     kaj res verjameš, da je vsega kriv zahod ?
     samo v primeru, da gre za kaj takega kot je nwo

     • RATATA

      Predvsem me moti milijonska navlaka raznoterih barv druge vere in kulture ki ji vtepajo v glavo to enakost.
      Lahko so enakopravni pod pogoji …
      Zahod je kriv toliko, kot je razširil kvazi demokracijo in navlako navozil za delanje dobička. V tej navlaki pa je skrita u ičujoča municija.
      Naslednja krivda ja v kvazihumanitarnost-dobrodelnisti, kar nas bo pomorilo, ker je
      Prebivalstva na svetu že zdaj preveč.
      Kolonialiste pa sem omenil zato, ker mi to nismo nikoli bili.
      In zahodnaki smo postali črede lenih mevžastih brezhrbteničnih zaslepljenih ovac.

  • avtohtoni neandartalec

   Nismo isti, ker vse v naravo rahlo razlikuje, vendar so si določene stvari zelo podobne, zato rečemo, da so v bistvu enake, čeprav niso iste.
   Isto je recimo 1in 1 matematiki, ker so vsa števila zgolj konstrukt, enako pa ljudje kakamo, sicer se načini in Vsebina razlikujejo, vendar so naši vrsti te lastnosti na splošno iste.

   Vsi ljudje smo si nedvomno enaki, nikoli pa ne bomo isti.

 • Artur

  Problem- reaction- solution , Nwo zločinska banda je vsega sposobna! Ni bil veren musliman, ni molil v đamiji, jedel je svinjino, pil je alkohol a je(verjetno po naročilu s še prej z brain wash postopkom ) vzklikal Alah akbar , pa še sladoled je prevažal po za promet zaprti promenadi v ogromnem neoznačenem tovornjaku pa so ga vrli varnostniki kar spustili čez, da naredi masakr po naročilu .
  http://www.dnevno.hr/planet-x/opet-prijevara-poubijali-ljude-u-nici-kako-bi-od-europljana-napravili-roblje-938503

  • avtohtoni neandartalec

   Verjamem hrvaškim medijem!

 • avtohtoni neandartalec

  Boga kličejo vojaki iz dveh razlogov, ker postopajo v njegovem imenu ali ker molijo, da bi jim oprostil v kar se jim zdi, da so prisiljeni.

  • AlojzZ

   Duhovito in skoraj resnično! :=)
   V imenu Boga pošiljajo vladarji vojake na morišče, vojaki pa molijo, daj se jih vsaj Bog usmili.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!