Vdova, katere mož je umrl v boju za ISIS, zagovarja nakupe spolnih suženj in sanja o vrnitvi v ZDA

Sam El Hassani z možem (foto: twitter)

Sam El Hassani, znana tudi kot Samantha Sally, je zdaj v kurdskem zaporu v Siriji s svojimi otroki, potem ko je bila aretirana po padcu ISIS-a v Raqqi. Njen 32-letni mož Moussa El Hassani se je boril za ISIS, a je lani v napadu, izvedenem z dronom, umrl. V intervjuju iz zapora je govorila o svojem življenju v kalifatu in med drugim dejala, da je z možem zahajala na tržnico, kjer prodajajo spolne sužnje, da bi jih nekaj kupila, da bi ji pomagale in delale družbo otrokom, medtem ko se mož bori za ISIS.

Res sta kupila dve najstnici in mlajšega fanta. Ena od najstnic je imela 17 let, kupila pa sta jo za okoli 8.000 evrov. Priznala je, da je njen mož dekleti večkrat posilil, a ga je zagovarjala, da je v vsaki hiši enaka zgodba in da drugje dekleta niso imele nekoga, kot je ona. “Nikoli se ne bom opravičila, da sem pripeljala ti dekleti v hišo. V drugih hišah bi bili zaklenjeni v spalnici po cele dneve,” o njenih besedah poroča Mail Online.

Sedaj z otroki čaka ameriške oblasti, da odločijo o njeni usodi. Pravi, da je obupana in da želi otroke spraviti iz zapora. Želi se vrniti v ZDA. Z možem sta se namreč poročila v Indiani leta 2011 in tam tudi živela, pozneje pa sta se preselila v Sirijo zaradi priključitve ISIS-u.

Tržnica s spolnimi sužnjami. (Foto: Twitter)

Priročnik, kako kaznovati spolne sužnje
Islamska država ima sicer tudi vodnik za posiljevanje oziroma priročnik z navodili, kako naj njeni borci ujamejo, ponižajo, posilijo in kaznujejo svoje spolne sužnje. V navodilih je zapisanih 27 pravil, med drugim tudi napotki za preprodajo in nakupovanje žensk za spolne sužnje. Napotki, določeni z vprašanji in odgovori, pojasnjujejo, kako ujeti in ponižati mlade ženske in deklice, ki še niso v puberteti. Takšno vedenje utemeljujejo z izkrivljeno interpretacijo islamskega prava. Vztrajajo namreč, da je sprejemljivo imeti spolne odnose z nemuslimanskimi sužnjami, vključno z mladimi dekleti, in da jih je dovoljeno pretepati in prodajati.

Na tržnici lahko islamski borec kupi svojo spolno sužnjo ali jo celo zamenja za zavojček cigaret. Cene so zelo različne, začnejo pa se pri 10 dolarjih. Na ta način poskušajo mlade moške pritegniti v vrste borcev, kjer jim ponujajo več spolnih suženj za vsakodnevno rabo. Sužnja potem postane njihova lastnina in tako lahko z njo svobodno trgujejo na trgu. Mlajša dekleta sicer na trgu stanejo tudi do štirikrat več kot odrasle ženske.

A. G.

 

 • Bastian

  Svet ni več normalen.

  • if

   Imamo možnost, da ga normaliziramo. Začnimo v RS.
   Na oblast moramo lansirati desno politiko, ki črpa neposredno iz idej osamosvojitve in ustavne himne Zdravice.

 • xtc

  Nova?
  Sicer ne vem ,kam je izginil moj politično nekorekten postrVendar,so dejstva jasna,ženska je zločinka in umobolna ,vprašanje otrok pa je delikatno,če jih uvozijo v USA bodo uvozili đihadiste(zelo verjetno) in težave.
  Ljudje danes mnogokratmislijo da ,če so humani rešjo grde težave,žal se premnogokrat pokaže ,da so žrtve teh zablodnedolžni državljani.

 • Slovenija od kje lepote tvoje

  Kurberja bom jest posilu s rjasto stango

 • cosmosjasnovidec

  Otroke naj pustijo tam kjer so,ker so tako ali tako naučeni đihadističnega terorističnega nasilja do belcev.
  Njo pa naj pripeljejo v ZDA ter ji v pizdo zabijejo napolnjen akumulator od avtomobila in vržrjo v celico dokler svinja muslimanska ne bo crknila.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • lado

  pri nas je dobrodošla !!!kot brivec ,v parlament in poslance naučit arabščine !!! Če pa hočemo likvidirat komunarje in leve ,volite SDS in DESNE STRANKE !!!!!!!!!

 • Andrej

  Aha, zdaj, ko ji gori pod nogami, bi se pa vrnila v ZDA. A niso ravno ZDA pomemben sovražnik ISIS? Če tako zagovarja spolno suženjstvo naj kar tam ostane in to tudi postane. Za enih 10$. Da bo v živo videla kaj zagovarja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!