Večina Madžarov izrazila odločni NE prizadevanjem ljubitelja migracij Georgea Sorosa

Foto: epa

Madžarska vlada je prejela več kot dva milijona odzivov v povezavi z nacionalnim posvetovanjem glede Sorosevega načrta množičnih migracij, ki so nazorno pokazali, da javnost prepričljivo zavrača Soroseve napore, da bi korenito spremenil življenje na evropski celini kot smo ga poznali do danes. 

Posvetovanje, ki je vzpodbudilo več kot 2,1 milijona odzivov, je bilo organizirano z namenom, da bi vlada preverila, kolikšno podporo ima pri nasprotovanju migrantskemu načrtu, ki ga je oblikoval milijarder in aktivist za odprte meje George Soros, ki je nedavno nakazal kar 18 milijard ameriških dolarjev “organizacijam civilne družbe” z namenom, da bi dosegel zadane cilje.

Madžari želijo obstanek varnostne ograje
“Glede na dosedanje rezultate je skoraj vsakdo izrazil nestrinjanje z načrtom, da bi moralo biti milijon migrantov priseljenih v Evropo kot del Sorosevega načrta,” je po navedbah Breitbarta povedal minister za vladno komuniciranje Bence Tuzson in dodal, da se ti prav tako niso strinjali s tem, da bi Madžarska odstranila mejno varnostno ograjo in s porazdelitvijo že navzočih migrantov med državami članicami Evropske unije, s čimer bi jim bilo dodeljeno nekakšno dovoljenje za stalno naselitev.

Foto: epa

Rezultati kažejo na to, da si večina Madžarov ne želi migracij in ne želi postati migrantska država. “Udeleženci nacionalnega posveta so prav tako izrazili nestrinjanje s tem, da bi spreminjali madžarski jezik in kulturo in bi oba izgubila na pomenu,” je izpostavil Tuzson in dodal, da je več kot očitno, da Sorosu ni mar za mnenje Madžarov, ki podobno kot vlada nasprotujejo njegovemu načrtu. Madžarski premier Viktor Orban se namreč zavzema za vizijo Evrope z močnimi mejami in državami, ne pa za globalistično vizijo multikulturnih Združenih držav Evrope. Ta med drugim poudarja, da je več kot očitno, da nastajajo vedno večja nesoglasja glede stališča do migracij in poudaril, da kljub temu, da ni prerok, ki bi znal napovedati prihodnost, zagovarja prepričanje, da večina Evropejcev zagovarja stališča Madžarov.

Nina Žoher

 • janko

  Če je še vsaj malo upanja, da ne bi Evropo podjarmil Mohamed, potem so to vzhodne države, ki jih je v pol stoletnem terorju streznil krvavi škorenj komunizma!

 • primsek

  Lepo,da petkovske tretjerazredne kreature in Orbanovski plačanci na tem portalu zganjate madžarske notranjepolitične zdrahe. Zato pa SDS preko Logarja in Tomčeve izvaža svoje neumnosti v EU; od petine odbora, ki je bil prisoten na njuni predstavitv NLB usrane gate se jih je večina spraševala, zakaj jih morijo s s takšnimi bedarijami. in da so bedarije so tudi jasno in glasno povedali, razen nekaj nacijev iz Junkcerjeve EPP

  • xtc

   Najprej nekaj v pojasnilo tepček.
   Nihče trezen ne mara nasilno naseljenih pritepencov,ki so prišli nelegalno,so socializacijsko nezmožni,nagnjeni k kriminalu,lenuhi in sposobni za nič in še nepreselektirani.
   Nadalje tepko tole tvoj gnev ne čudi,Tomčeva in Logar sta zabila v krsto žepelj,ki je dokončno EU odprl oči zakaj Kučanova druščina tako trdovratno na okopih brani lastništvo NLB,dejstvo je jasno in tudi Cerar v EU ni imel nobenega uspeha,ki ga je pričakoval,ker ne izpolnjujemo zavez bodo deli NLB na Balkanu kmalu na prodaj pod EU komando.

   • primsek

    zadrogirani ekstazijevec, bebo, ki se veseliš, da bomo vse razprodali. kot recimo letališče Pučnik, ki je zdaj zaradi špekulantskih družb, ki so dale provizijo Prihošipcu, veliko zaprt, ker so tem družbam odvzeli licenco za lete. jaz se sicer ne napajam iz NLB opranega denarja, očitno pa se ti iz tistega iz trgovine z orožjem za gotovino, preberi tudi V imenu države, Šurca Zgaga, knjiga in novinarski pristop je bil nagrajen tudi v tujini. roka Murgeljcverga je dolga kot je pleša Iznoriškega svetleča in gladka!!

    • xtc

     Zgaga in Šurc sta toliko kredibilna kot Mekina-ki je poskrbel za njihovo razgaljenje pred EU in svetom-nato pa bežal pred vprašanji.

   • Slovenka

    Vse res, kar pišeš, vseeno pa je srhljivo, kako v Sloveniji nismo sposobni imeti in obdržati in nadzorovati in pametno upravljati velikih gospodarskih sistemov, ne da bi prišlo do korupcije, ta prevlada tujcev mi ni všeč.

  • Olga_10

   Ste dobili denar od pranja terorističnega denarja?

 • xtc

  Povsem realno in pričakovano ,ljudje nočejo nepreselektiranih,socialno in socializacijsko nezmožnih nelegalnih pritepencev,ki bi viseli na sociali in zažirali blagostanje domorodcev in njih socialo.
  Nihče od Evropejcev ni proti legalnim,presortiranim,socialiozacijsko zmožnim in dela voljnim ter realno izobraženim prišlekom,ki bodo delali in ustvarjali za skupno dobro.
  Večina normalnih ljudi nima nič proti muslimanom ali črnim,zato ,ker so to kar so vizuelno.
  Ne marajo jih preprosto zaradi asocializacijskega vedenja in čakanja kako bodo živeli na račun socialne države tukaj in kako bodo domorodci skrbeli za njih oni pa sedeli.
  Zadeva preprosto nima nič skupnega z njihovo vero in barvo kože pač pa vedenjem in socializacijskimi problemi-tukaj je rasizem zgolj izgovor za prikrivanje lumparij.
  Seveda radi poudarjsjo kot levičarji enakopravnost-če želijo biti enakopravni,se morajo najprej vesti enako,obvladati navade in jezik tukaj ter enako vlagati napore v razvoj družbe ter delati-no pri vsem tem pa se vedno večinsko zatakne.

 • Olga_10

  Čestitke Madžari! Čestitke Orban!
  Nacističnega zločinca Schwatrtza, ki se skriva za imenom Soros, za rešetke do smrti, zaradi zločinskega socialnega eksperimenta in žrtev terorizma s strani njegovih divjakov, ki jih kriminalec uvaža preko “človekoljubnih” (skorumpiranih) organizacij, mimo volje evropskih državljanov!

  • primsek

   mimo volje velikega Orbana, velike Iznoriškega učitelja in Očeta naroda, ki je omogočil, da je Sin Psihošipac politično preživel. naj nam sveti luč na Madžarskem, priznajmo, da smo tudi zaradi SDS kar naenkrat na drugi strani železne zavese, kot smo bili, ko je bil Janšari še v vladajoči stranki, v KPJ

 • Valter BraniSlav

  Bravo Orban. Naj crkne Soros.
  Nas marsal JBT bi ze pocistil svet take zalege kot so migranti in domaci izdajalci
  http://www.the666.com/fotos/capitalismo4.bmp

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!