[Video] Antifa skrajneži na ulicah Oregona na veliko izvajali nasilje, policija pa ni ščitila žrtev!

Shod skupine Patriot Prayer, ki so ga napadli pripadniki Antife (vir: twitter)

Na ulicah Portlanda v Oregonu so se med vikendom odvijali ulični spopadi med ameriško domoljubno skupino Patriot Prayer in zamaskiranimi skrajno-levičarskimi huligani Antife. Mestne oblasti niso želele, da se policija meša v nasilje, ki ga je začela Antifa.

Do uličnih spopadov je prišlo v soboto, dan po petkovem protestu zaradi smrti tolpaša Patricka Kimmonsa, ki ga je policija 30. septembra ustrelila potem, ko naj bi po poročanju Breitbarta domnevno ustrelil dva druga moška.

Portlandski župan Ted Wheeler se je znašel pod plazom kritik, potem ko je v javnost prišel posnetek Antifinih nasilnežev, ki so ovirali promet in nadlegovali voznike. Pri tem so razbijali avtomobile. Župan je v odzivu povedal, da podpira odločitev policije, da vse skupaj opazuje od daleč.

A to je vodilo do organiziranega protiprotesta ameriških domoljubov naslednji dan, ki je bil naslovljen “Zakon in red” in na katerem so zahtevali odstop župana ter da policija opravlja svoje delo. Zgodilo se je ravno nasprotno, namreč, ko so se prikazali Antifini nasilneži, je policija dopustila, da so napadli ameriške patriote, in ukrepali šele, ko so bili pripadniki Antife pretepeni v spopadu, ki so ga sami začeli.

Novinar Andy Ngo je uspel posneti celoten potek spopada med dvema skupinama. Župana levo-liberalnega mesta obtožujejo, da se ne zmeni za zakon in dopušča skrajnim levičarjem, da nadlegujejo ljudi. Izkazalo se je, da je policiji več do nasilnih levičarjev, kot da bi branili nedolžne ljudi pred nasilneži. Portlandski župan ne komentira sobotnega izpada uličnega nasilja.

Ivan Šokić

 • Olga2345

  Nogo v rit skorumpiranemu levičarskemu županu! Zamaskirane nasilneže pa nabutat, da si bodo zapomnili!

 • Van Der Waals

  levi fašisti ki so si nadali ime antifašsiti so največji rasisti in se v resnici imenujejo ANTI WHITE!!!! so proti beli rasi!!!! ANTI WHITE JE NJIHOVO PRAVO IME!!!! Metelkovo PORUŠIT!!!!

 • soc

  Edini jezik, ki ga govori levica, je jezik nasilja. Zmerna levica verbalnega, skrajna pa še fizičnega. V ZDA, v Sloveniji (mariborski dogodki), povsod. Naši režimski mediji pa po skrajni desnici, torej vsem, kar je desno od Pahorja…

  • freedomfighter

   Daj povej mi nekaj levico menda zastopajo samo bedaki tako pravi nora24…no zdaj pa pomisli kaksni bedaki so sele na desnici da jih levica vedno tako izigra…govorit nekomu da je bedak in nesposobnez med tem ko je nad tabo je ubistvo zalitev za samega sebe ker je se bedak pametnejsi

 • freedomfighter

  Uff bo zanimivo ko bo amerika pozrla samo sebe

  • garfi

   ti si shitfighter

   • freedomfighter

    Ti pa še to ne…drugace pa tolko sovraztva kot ga je med americani ni v nobeni drzavi na svetu zato sem rekel kar sem

 • garfi

  neodzivanje policije jasno pove, da gLobaListična mafija ruši Ameriko
  njihovi lewuhi se grejo komunistično revolucijo

 • Friderik Peršič

  Končno ena dobra novica na Noritv …

 • xtc

  Bravo Patrioti bando razsut kot p********** kar tudi so.
  Župana pa zbrcat iz mesne hiše v zapor,kot šefa policije,ki ve kaj mora delati.

 • Staybell geenius

  Normalnim ljudem, kolikor jih ta portal še premore: Isti komentatorji, ki jih vidite spodaj, so tudi ploskali neonacistu v Charlottsvillu, ki je do smrti povozil protestnico.
  S takšnimi ljudmi imamo opravka.

 • Staybell geenius

  Nov dan, nove laži, isti krvi željni fašisti med komentarji

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!