[VIDEO] Brezčutnež sredi ulice v psa brez razloga metal betonske kocke. Tema je prekipelo in vrnila sta udarec!

Foto: iStock

Sprehajalec dveh psov je na Bližnjem vzhodu vzbudil veliko pozornosti. Ko so se sprehajali po ulici ljudem psa nista bila všeč in nekateri izmed njih so v njiju začeli metati betonske kocke. Psom je prekipelo in brezčutneže sta napadla.

Mimoidoči so ob pogledu na veselo sprehajalno trojico izrazili veliko nezadovoljstva in jeze. Zakaj sta jih psa, ki sta se mirno sprehajala s svojim lastnikom, motila, ni logične razlage. Nikomur nista storila nič žalega, dokler se napad ni zgodil z nasprotne strani. Dva opazujoča sta nespametno začela v psa v spremstvu lastnika metati betonske kocke. Eden izmed jeznih opazovalcev je pri dejanju izstopal in šel predaleč.

Ko je betonska kocka zadela prvega psa, je temu prekipelo. Napada ni ignoriral in je udaril nazaj. Takoj je prepoznal krivca in začutil, kdo ga ne mara. Zapodil se je proti njemu, drugi pes mu je sledil. Brezčutneža sta napadla in ga začela gristi. Pokazala sta mu, da nista vredna prezira in mu vrnila milo za drago. Brez provokacije psa seveda ne bi napadla, saj sta bila sprva popolnoma mirna. Ljudem, ki ne marajo živali, sta pokazala zobe, lastnik pa ju je naposled le uspel ukrotiti.

A. L.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!