[Video] Brizgala je kri! Tako se je tolpa mladih nasilnežev z mačetami spopadla sredi trgovskega centra!

Foto: Printscreen

Pojavil se je šokantni posnetek, ki sredi belega dne prikazuje pripadnike tolpe v grozljivi bitki s hladnim orožjem, medtem ko so družine in majhni otroci nakupovali v trgovskem centru v angleškem Lutonu. 

Spopad, ki je za sabo pustil krvavo sled, je zabeležila nadzorno-varnostna kamera. Ušel pa ni niti mimoidočim, ki so nasilneže posneli s svojimi telefoni.

Uporabili so tudi mačeto
Oboroženi policisti so na mesto spopada prispeli takoj, ko so izvedeli, da se je med tremi mladostniki vnel spopad z mačeto, velikim kuhinjskim in lovskim nožem. Na posnetku, ki je bil predvajan sodnici, je mogoče videti Cheja Stephensa, Luco Sannija in Imanija Pobija Da Silvo med spopadom.

Največ krvi nedvomno zledeni ob prizoru, ko Stephens zabode Pobi Da Silvo, ki je bil v času spopada star 17 let. Nekaj sekund kasneje se je Sanni z mačeto soočil s  Stephensom, nato pa je Stephens hladnokrvno zabodel Sannija, preden je ta zbežal s prizorišča.

Sodnica Barbara Mensah je nasilni spopad označila kot “dolgotrajno soočenje s šokantnimi posledicami na javnem mestu”, pri katerem so bili vsi trije oboroženi z noži. “Ta grozljiv spektakel se ni odvijal v filmu, kinodvorani ali skriti uličici, ampak na javnem mestu pri beli svetlobi,” je zgroženo izpostavila sodnica in dodala, da imajo vsi udeleženi, ki razloga za pretep niso želeli razkriti, srečo, da so iz boja ušli živi in brez večjih poškodb.

H. M.

 • samsara

  Obogatitev in oplemenitenje (tudi poživitev starajoče) evropske družbe po levičarsko in globalistično.
  Saj so to napovedali kajne? Niste brali med vrsticami? Ne znate? Nočete?
  Pejte spat!

 • Marcos Kače

  Spet Panika!!!!! Saj če človek bere samo to Novo24 res ni za it iz hiše. To zgleda kot, da jih boš fasal z mačeto za vsakim vogalom. Zvečer moram nesti smeti v kontejner, ne vem če si upam. Da slučajno ne pride ta Da Silva z mačeto.

  • tarantela

   He-he…

  • ZatonMesecnikov

   Ko boš vroča utripajoča čreva tiščal nazaj v trebuh Marcos, boš vreščal kot majhen dojenček. Takrat bo prepozno, Imani bo že tukaj….

   • Marcos Kače

    – sin s sekiro umoril očeta, potem sodil sebi
    – znanec frizerja pokončal tako, da je ga je postavil pod kolo avtomobila in zapeljal čezenj
    – vnuk ubil babico in brata, glavo babice pa potem sežgal
    – sin ubil mater
    Vse to v radiusu niti 20km. Nobeno od teh kaznivih dejanj se ni zgodilo nekje v dalni preteklosti. In ne, ne gre za imigrante.

    In potem mi ti praviš, naj se bojim Da Silve iz Loutona. Zakaj? Zato, da bom potem volil Orbanu podobne ljudi? Oprosti, ma če se naj že koga bojim, De Lilva iz Loutona res ni najbolj racionalna izbira.

    • ZatonMesecnikov

     Iz avstrijske statistike izhaja, objavljene na Krone.at pred dvema letoma izhaja, da je 92% kaznivih dejanj povzročeno s strani migrantov in njihovih potomcev. Tvoje naštete zadeve verjetno spadajajo v teh 8%.

     meni so razlogi jasni, zato ker pripadajo najnižjim slojem družbe, brez štartne osnove, ki jo ima vsak Slovenec oziroma ostali, v obliki dedišči oziroma akumuliranega premoženja generacij pred njim.

     zakaj bi si torej delal težave z njihovim uvozom? Pa še Orban te ne bo štehnil….

     • Marcos Kače

      92%? predlagam, da pogledaš še enkrat.

      Drugič pa: kako prikladno, operiraš s avstrijsko statistiko, da obrazložiš nekaj kar se dogaja v Sloveniji. Kako da nisi postregel s slovenskimi podatki? A so tudi ti podatki “zaupni in jih skrivajo” kot si omenil v nekem drugem zapsisu.

      Verjetno se tudi sam zavedaš tega dejstva, da je v Sloveniji veliko verjetneje, da te bo zadela strela, kot pa napadel sirski migrant, vendar to ne paše v tvojo agendo.

     • Štajerc

      Imaš srečo. Običajno postreže z norveško statistiko in jo projecira na Slovenijo.

     • ZatonMesecnikov

      Slovenija je natrpana z migranti in njihovimi potomci. Je kolonizatorska destinacija Juga od leta 1918 naprej. predvsem zaradi industrije, podedovane iz ranjke Avstrije. zato se sprehodi malo po ljubljanskih kafićih, pa si oglej čelavce tam pa BMWje spredaj. Pa vprašaj za izvor, tako fizični kot materialni.

    • rubec

     Kaj je pa narobe z Orbanom, teslo?

 • tarantela

  Včasih, ja včasih smo imeli pristno slovensko folkloro. Kje so sedaj ti časi…?Nihče se več ne ukvarja z “aufbiks in čreva na plot!” Žalostni časi, slovenska mladina prav nič ne ceni svojih zgodovinskih korenin…

  • Morala

   Naša mladina je “izgubljena generacija”…

  • garfi

   600 morišč ne cenite več

 • ZatonMesecnikov

  #Cheja Stephensa, Luco Sannija in Imanija Pobija Da Silvo#

  Vroča “južnjaška” kri, ki nam jo levičarji že ves čas tiščijo naprej, kot nekaj pozitivnega in zaželjenega. Kot antipod hladnim severnjakom, ki jih levičarji ne marajo.

 • Morala

  Vroča kri, bi se takoj ohladila, če bi mladina delala in če bi ob vsakem takšnem nasilju bile strožje kazni!

  Šarec je Levico potegnil za nos…sedaj, ko je izvoljen, jih ne potrebuje več… jedro spora ostaja imenovanje Damirja Črnčeca, od katerega predsednik vlade ne namerava odstopiti. :)

 • Antonius

  Kri, kri, kri!!
  Ko sem se zadnjič z njo ukvarjal, sem jo dal desetič in zadnjič na zavodu za transfuzijo v Ljubljani.
  Nikakršna potreba ne živi v meni, da bi si na posnetku ogledal, kako nespametno s svojo krvjo delajo krvoločneži..

 • xtc

  Policija,če bi bila pravilno vodena,bi na mestu pospravila vse kriminalce tako ,da bi ne bilo dela za sodnijo.

 • Djuro Sumar

  Res ne vem kaj želijo povedati s tem prispevkom. To se dogaja povsod po svetu, no v ZDA to počnejo rajši s puškami in pištolcami. In tam tudi policaji radi kakšnega počijo kar tako iz dolgcajta.

  • ZatonMesecnikov

   Migranti radi vihtijo Nože Đurice. To je poanta. Ameriški afriški migranti, se pa še po 200 letih pa nešteto generacijah niso tega odvadili. Črnec tam ima 50% možnosti statistično, da konča v zaporu.

   kaj boš s takšnimi…

 • Caetano
 • Miro

  Ma take igre se grejo štajerci vsak konec tedna itak.

 • Bonifacij

  Šokantno, zgrožena sodnica…

  Ne se hecat. To je povsod tam kjer so farbasti tako vsakdanje kot burek na Miklošičevi….

 • seba goričan

  takih prizorov je pr nas kolker hočeš

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!