[VIDEO] Clinton kot Trump: Zavzemal se je za strožje varovanje meje in podvojitev deportacij nelegalnih migrantov, danes ga daje demenca

Foto: epa

Clintonove so očitno levičarski lobiji povsem posrkali vase, vendar je Bill Clinton leta 1995 govoril enako o nelegalnih migrantih, kot govori danes Donald Trump. Zakaj torej mainstream mediji Trumpa pribijajo na križ, medtem ko je bilo Clintonu prizaneseno za podobne misli? Še več, Clintona so takrat pospremili s stoječimi ovacijami za njegove besede: “V proračunu, ki vam ga predstavljam, si prizadevamo narediti več, da bi dvakratno pospešili deportacije nezakonitih migrantov.”

Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton je leta 1995 izjavil, da je Američane zmotilo ogromno število migrantov v njihovi državi. Opozarjal je, da Američani nimajo služb, ker so jim jih prevzeli migranti in da bi službe lahko imeli “naši državljani ali zakoniti priseljenci. Javni servisi, ki jih uporabljajo, nalagajo bremena našim davkoplačevalcem. Zato je naša administracija prisiljena ravnati agresivno, da bi bolj zaščitili svoje meje”, za kar je predvidel nove stražarje na meji. Razkril je tudi, da se dogaja dvakrat več kriminalnih dejanj kot pred prihodom tako množičnega navala migrantov, prav tako je nameraval “zrušiti” trgovanje s heroinom. “V proračunu, ki vam ga predstavljam, si prizadevamo narediti več, da bi dvakratno pospešili deportacije nezakonitih migrantov.” Na koncu je še dodal: “Smo narod priseljencev, vendar smo tudi narod zakonov” in da morajo storiti več, da se problemi, povezani z ilegalnimi migranti, končajo. Za svoje besede je požel stoječe ovacije. Vendar pa se tako on kot njegova žena Hillary Clinton danes zgražata ob Trumpovih besedah, ko zagovarja isto, kot je Clinton pred 22 leti, s čimer kažeta svoj dvolični obraz.

Kratek posnetek govora Billa Clintona, da je treba poskrbeti za čim prejšnjo deportacijo ilegalnih migrantov, si lahko ogledate tukaj:

“Nezakoniti tujci upravičeno vznemirjajo Američane”
Levičarji vedno znova dokazujejo, da jim spomin slabo deluje – in tudi Clinton ni izjema. Ta je leta 1995 pozival kar k podvojitvi deportacij ilegalnih migrantov, zahteval pa je tudi strožje varovanje meje. V svojem govoru je tudi priznal, da veliko “nezakonitih tujcev”, ki vstopajo v njihovo državo, “upravičeno vznemirja” Američane. Zato poziva, da se zagotovi varnost meje, zaposli rekordno število mejnih stražarjev in “deportira dvakrat toliko nezakonitih tujcev kot prej”.

Clinton je v posnetku celo izrazil prepričanje, da so nezakoniti migranti ukradli delovna mesta dejanskim državljanom ZDA.

Leta 2006 podprla gradnjo zidu, le 8 let kasneje pa, da izgon “nima smisla”
Prav tako je vse tiho o Hillary Clinton, ki je kot nekdanja ameriška senatorka in državna sekretarka leta 2006 podprla strožje varovanje meje, pa poroča CNS news. “Kot senatorka je Clintonova podprla gradnjo zidu na južni meji,” so zapisali. No, v le osmih letih je Clintonova popolnoma spremenila mnenje in leta 2014 trdila, da izgon “nima smisla”. Posnetek iz leta 2006, ko je trdila, da je treba zavarovati meje s tehnologijo, osebami in tudi fizičnimi ovirami, pa si oglejte tukaj (56 sekund):

Demokrati raje z migranti kot s Trumpom
Zanimivo je, da je veliko tistega, kar je Bill Clinton navedel v svojem govoru, vključno s predlogi, leta 1995, ponovil v predvolilni kampanji 45. predsednik ZDA Donald Trump. Vendar pa demokrati očitno skačejo z ene strani potoka na drugega, saj na uradni spletni strani stranke navajajo: “Demokrati v Kongresu ter v državah in mestih po državi nasprotujejo Trumpovemu sovraštvu in nestrpnosti, da bi branili svoje priseljenske sosede.”

M. S.  

 

 

 • Morala

  Še vedno se ne more sprijazniti, da je H.C. izgubila. Demenca mu nič ne pomaga, če obstajajo dokazi!

  • Nata

   No, pri njem je verjetno res Demenca !!
   O novinarjih pa ne vem, kaj naj si mislim ?? Vse za Mamona ?

 • Olga

  To naredi umazan Sorosov in islamistični denar!

 • Demonkrat

  Naj grejo v pizdo matirino gamad kurceva pofukana mater jim jebem u pizdo da jim jebem nabijem jih na kurac.Naj si pogledajo koliko tragedij so po svetu povzročili golazen

  • RATATA

   A ti Demonkrat ne znaš lepše povedati….. pizdatimatrna zafukana a?

 • Nata

  Ja, skačejo iz enega brega, na drugega z razlogom , a ne ?? Svet se je prav drastično spremenil v teh dvajsetih letih !

 • rrrrr

  Clinton ali Zemljarič. Vsakega levičarja sreča demenca. Samo da se ne ve ali tedaj, ko so na oblasti ali že na smetišču zgodovine.

  • pajot

   Tik pred smrtjo pa kličejo župnike na pomoč. Pa k Bogu molijo,da bi se izognili peklu. Pa saj jih tam čaka njihov ljubljeni tito brez ene noge,pa lenjin,pa staljin,da o če gevari sploh ne govorim.

   • rrrrr

    Strinjam se s tabo.

 • Bozz

  Nič ga ne daje demenca. To so lažnjivci, govorijo kar hočejo ljudje slišati, samo da so izvoljeni, ko so pa izvoljeni pa delajo proti ljudstvu, ki jih je izvolilo, za tuje interese, ki si želijo podrediti ZDA.

 • jan

  Leta 1995 globalisti še niso imeli izdelane agende odprave bele rase. Zdaj jo imajo. Njihove lutke pa seveda papagajsko ponavljajo globalistične floskule, prek katerih perejo ljudem možgane v prid migracij, katerih končni rezultat bo izginotje evropskih narodov oziroma avtohtonih prebivalcev Evrope ter izginotje belih Američanov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!