[VIDEO] Kaj se dogaja na Otoku? V bližini londonskega Prirodoslovnega muzeja avto zapeljal v množico

(Foto: Twitter/@thebatclaw)

V bližini Prirodoslovnega muzeja v Londonu je danes avtomobil zapeljal v množico. Pri tem je bilo poškodovanih več oseb, je prek Twitterja sporočila londonska policija. V bližini kraja dogodka so aretirali moškega. Policija še ugotavlja, ali je šlo za novi teroristični napad na evropskih tleh …

https://twitter.com/RavensDarkAngel/status/916673546700578816

Na kraju dogodka so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa policisti in reševalci. Dogodek se je zgodil na cesti Exhibition Road v Južnem Kensingtonu, kjer so številni svetovno znani muzeji, zato je tam stalno veliko število turistov. Avtomobil naj bi po navedbah očividcev zapeljal na pločnik in med pešce, pri tem pa najverjetneje zadel v betonsko oviro. Po navedbah britanskega BBC so ranjeni utrpeli le lažje poškodbe. “Preiskava okoliščin in motiva še poteka,” je sporočila policija.

Velika Britanija je bila letos že večkrat prizorišče terorističnih napadov. Sredi septembra je odjeknila eksplozija v enem od vagonov podzemne železnice na postaji na jugozahodu Londona, pri čemer je bilo ranjenih okoli 30 ljudi. To je bil že četrti teroristični napad v Londonu in peti v Veliki Britaniji letos. V treh napadih so napadalci uporabili vozila, s katerimi so zapeljali v množico. Najhujši je bil samomorilski napad na koncertu v Manchestru maja, ki je zahteval 22 življenj. Odgovornost zanj je prevzela teroristična skupina Islamska država (IS).

Več sledi …

D.Č.

 • xtc

  To je čudovita levo multi kulturna Evropa,danes bomba dopoldantu,popoldan napad z avtom,za kosiilo pokolj z nožem na vlaku,drug dan bomba na vlak in pokolj z nožem na ulici in avto v trgovski center itd,skratka pestro multikulturno dogajanje nove družbe.
  To drhal evrobirokratsko,marksistično in multikulturniško je treba pred sodišča zaradi izdae EU narodov.

 • pajot

  oni se že grejo vojno,mi pa jih samo gledamo, post festum polagamo rožice in govorimo: vsi smo mi čarli hebdo.

  • samsara

   Mi smo tako napredni. Ohh. Tako razviti, civilizirani, strpni, tlerantni, razumevajoči, odpuščajoči…ohhh.
   Skratka vse opisano in še kaj, belce slika v očeh afroazijskih divjakov kot popolne idiote, mehkužce, nesposobneže…, ki kar kličejo po tem, da jih nekdo, kdorkoli se pač pojavi, nategne, oropa, zlorabi, likvidira…, vse z namenom, da se sam s tem materialno okoristi, spotoma pa še zadovolji svoje primitivne nagone. Pri tem pa uživajo celo nekakšno imuniteto pred zakonom, saj za svoja dejanja niso sankcionirani, če/kadar sploh so, tako kot bi bili za ista dejanja belci. Kljub svoji primitivnosti, pa sami slednje povsem dobro razumejo, saj ni težko. Nagoni so dovolj.

   • Steiermark

    Kaj pa laho pričakujemo od opic, ki pa še niso dočakale Darwinove evolucije, saj si vendar niso same krive, da nemorejo razumeti ljudi…… potrebno pa jih je zapreti v živalski vrt ali v Afriko – safari!

 • samsara

  Nekam zagorel je možakar na tleh. Da ni slučajno še musliman?
  Vse to seveda nima popolnoma nikakršne veze z opisanim incidentom.

  • RATATA

   Nujno mu morajo pomagati zdravniki, zobozrdavniki in lepotni kirurgi brez meja.

 • soc

  Prav gotovo spet katoliško-neoliberalno-fašistični fanatik.

  Ne? Aja, potem pa psihološko moten osebek, kak Hassan.

  • samsara

   Nekako izstopajoča je pogostnost duševno in mnentalno motenih osebkov muslimanske veroizpovedi, ki na zanje zančilen značilen način zadnje čase pridejo v javnost.

   Taki so prihodnost visoko tehnološke družbe 21 stoletja. V to so prepričani levičarji in vneto prepričujejo vse druge.
   https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country

 • Olga

  Divjake, skupaj z levaki, ki jih uvažajo, odsloviti!

 • paradajz

  Dobrodošli v multikulti Evropi. Čez par let bo večina evropskega prebivalstva psihično motena.

  • RATATA

   Vodilni odločevalci so že psihično moteni, da spuščajo šerijatarsko ćefurjad v Evropo!

 • soc

  Genialno ciničen tvit na CNN. “Cars must be the problem.”

 • totex39

  Vse afriške in arabske teroristične divjake skupaj s prodanimi politiki nagnat iz Evrope.

 • Zima prihaja
 • RATATA

  Spet je enmu afrodizijaku volan iz rok vzel.

 • Steiermark

  Kakšna zlonamernost, takoj se začne zlonamerno govoriti o atentatu, nihče pa ne pomisli, da je vse skupaj en sam nesporazum: masli je želel samo “izmenjati” par besed z mimoidočimi, ki jih je pa zaradi nerodnosti in nespretnosti pri upravlanju avtomobila zadel, ker je pač sam navajen in gor zrasel z kamelami, na tehniko pa se ne spozna! Verjetno bo tožil državo zaradi krivice, ki se mu je zgodila in ker se Angleži nočejo in nočeo integrirati v kozjej…… “kulturo” in način razmišljanja z alahom akbarom!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!