[VIDEO] Kaj se je resnično dogajalo: So napadi v Las Vegasu posledica politične agende?

Foto: twitter

Po napadu v Las Vegasu v javnosti krožijo tako različna dejstva kot tudi teorije, kjer se pojavljajo namigi o tem, da so napadi v Las Vegasu posledica politične agende. To pomeni, da vlada krivi neko skupino, da je storila kaznivo dejanje, čeprav tega ni storila. S tem pa prepriča mnoge druge, da krivijo to osebo ali skupino in tako dosežejo pomemben cilj.

Doslej je znano, da je umrlo 59 ljudi in da jih je bilo več kot 500 ranjenih na festivalu, ki se ga je udeležilo okrog 22 tisoč ljudi. Vendar so večkratni izračuni očividcev in različni videoposnetki nasprotujoči poročilom v medijih in so pravi razlog za množično teorijo zarote.

ISIS je že večkrat prevzel odgovornost za napade, ki jih ni storil
Stephen Paddock je človek, ki je kriv za to grozljivo streljanje. Toda, ali je res to naredil? Če je storil, je delal sam? ISIS je prevzel zasluge za napad in pravijo, da je Paddock streljal v njihovem imenu, vendar, ali je to res? V zadnjem času je namreč ISIS prevzel odgovornost za napade, s katerimi nima nič opraviti, kar je zasejalo nekaj dvoma v trditve, ki jih ISIS sporoča. Ali je bil Paddock novi pripadnik islama? Če je bil, tega nikomur ni povedal in ni dokaza, da je član kakršne koli mošeje, njegov brat pa trdi, da Paddock ni versko opredeljen.

Poročila očividcev so nasprotujoča medijem
Policija in mediji navajajo, da je Paddock deloval sam. Toda, ali je res? Očividci poročajo, da vidijo več kot samo eno strelno orožje in nekaj od teh jih je o tem poročalo na Twitterju, ko je napad še potekal. Kaj pa so res videli? Nastalo je tudi več slik in video posnetkov, ki govorijo zase. Najbolj zanimiv posnetek prihaja od voznika taksija, ki je začel snemati takoj, ko je spoznal, da gre za strelski napad. V posnetku se jasno sliši zvok, ki izvira iz različnih razdalj in lokacij, kar pa velja za znano vojaško taktiko, ki zmede sovražnika in oteži natančno določitev lokacije strelca. Torej je bilo več strelcev. Zakaj je bilo torej rečeno, da je samo en napadalec? Več komentarjev in posnetkov očividcev pa vam prilagamo v nadaljevanju.

https://twitter.com/1776PatHenry/status/915031332123586560

D. Š.

 • Burek Burecki

  Logicno… Nove puske u kartonih, na tisoce nabojev pripravljenih v nabojnikih a nasli so ga mrtvega. Taksna zaloga pomeni samo eno. Da bo oseba sla do kraja nepa da se kasneje ubije se preden so policist prisli v hotel…. Odnesel je paleto orizja na 32 nadstropje brez kakersnega koli suma. Vecina orizja ni niti namenjeno za snajpat iz 32 nadstropja. Tiste puske katere so pa imele skopko so pa se kr v skatlah zapakirane ble… Teli americani so res brez mozganov…

 • valentin

  Nekako v stilu kot je Osvald ubil J. F. Kennedya in vaški pijanček Ivana Kranbergerja.

 • Osti jarej

  ..po vsej sili izsiliti zakon o prepovedi posedovanja orožja,za navadne državljane,po vseh državah amerike in razorožitev….to je agenda….da se ne bodo imeli s čim boriti ,ko jih bodo začeli odvažati v fema logorje…..

  ako so za tem domnevnim strelcem čisto zares ostale žrtve,ranjene in mrtve,so pač kolateralna škoda,kajti namen posvečuje sredstva……sama pa mislim,da gre cirkus performans

 • Darth Vader

  Deep State operation…. levica, antifa in islamska radikalizacija https://www.infowars.com/breaking-sheriff-says-las-vegas-shooter-could-have-been-radicalized/

 • xtc

  Kaj je v ozadju se bo pokazalo kmalu,ni pa izključeno,da gre za akcijo s strani Demokratov,ki bi radi na vsak način Američanom pobrali orožje,s tem pa narod popolnoma podjarmili v čisti multi kolti kamneno dobo.

  • Caetano

   Bolj hocejo po mojem obrniti pozornost od jihadisticnega napada in zvaliti krivdo na splosno na pravico do nosnje orozje, ki je pa v casu jihada zelo dobrodosla in ucinkovita samoobramba.

 • Artur
 • Caetano

  Stephen Paddock je bil tawhid oz. vojak kalifata. IS ne razglasa laznih svetih bojevnikov ker je to bogokletje. Se nikoli do zdaj niso tega storili.
  Z jigadisticnim napadom in smrtjo v boju si je pridobil raj pri Alahu ter se polno odkupil za vse prejsnje grehe in brezbozno zivljenje.

 • Ravno zdaj berem, da je ameriška vojska podprla z zračnim opazovanjem napad IS na Sirsko vojsko. Gre za javno obtožbo Rusije na podlagi podatkov in tega je še ogromno.

 • Artur

  So napadi v Las Vegasu posledica New world oder satanistične agende ? Tako bo pravilno , pozabili ste še dodati ,da pod to agendo spadajo tudi vsi raznobarvni tuji in naši servilni ,politikantski, hlapčevski, narodni izdajalci.

 • šmentanamuha

  Se strinjam, tole diši po antifa “demokratiski” levičarski zaroti. Nobene logike, da imaš municije za cel teden, pol pa delaš samomor. Lahko, da so uradnega strelca neuradni izvajalci že prej šicnili in nato “ustvarili” ta masaker in zbrisali. Tudi pri Kennedyju je bilo več strelcev z različnih strani, oni Osvald pa je bil tam za krinko. Eno je bilo z našim Krambergerjem, pa 9/11 pa…pa…pa. Tale zadeva je fejst sumljiva. Trumpu res ni lahko.

  • Caetano

   Morda so se res zarotili skupaj levičarji in islamisti, ki so pod Obamo in Clintonovo že poprej plodno sodelovali in organizirali ta napad na potencialne Trumpove privržence. Vendar kljub temu glede Paddocka po mojem ni dvoma, da je bil tawhid in vojak kalifata, ker IS nikoli ne razglaša ”svetnikov”, kar tako. Treba je samo ugotoviti kako se je radikaliziral… Morda gre tudi za kake nove načine tajne radikalizacije, ki jih do sedaj še niso uporabljali. Kar je posebno zaskrbljajoče.

   • šmentanamuha

    Mislim, da razmišljaš v pravo smer. Na tem shodu oz. koncertu so bili verjetno v večini Trumpovi privrženci. Nekdo si je pač zamislil satanski scenarij.

 • cosmosjasnovidec

  ISIS seveda prevzema odgovornosti za nekatere napade zaradi propagande in pozornosti.
  Tukaj je pa očitno bilo strelcev več kateri so tega Paddocka tudi pihnili in ga pustili za žrtveno jagnje.
  Verjetno je tudi on streljal ali pa sploh ne.
  Kakorkoli streljanje je spletka levuharjev morda po naročilu samega zapečenega “obame,sorosa,clintonovke” in podobnih.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!