[VIDEO] Moški v boksaricah se je iz ljubosumja z motorno verižno žago v rokah spravil nad tekmeca

Foto: iStock

V predmestju Chicaga je bil spor zaradi ženske povod za napad enega izmed moških nad svojim tekmecem. Nič ne bi bilo nenavadnega, če bi šlo za obračun s pestmi, a je bilo v tem primeru drugače, saj je napadalec po navedbah policije uporabil kar verižno motorno žago. 

Po končanem kosilu, je moški, oblečen le v boksarice, z avtom v severozahodnem predmestju Chicaga Arlington Heights zadel ob avto tekmeca, skočil iz avta in ga napadel z motorno žago.

Ženska v avtu jo je odnesla brez poškodb
Namestnik policijskega šefa Andrew Whowell je za medije povedal, da je šlo v tem primeru za nasilje v družini in da zaradi tega ni nastala grožnja za javnost. Breitbart poroča, da ženska v žrtvinem avtu ni bila poškodovana.

Ena od prič je povedala, da je napad izgledal kot prizor iz grozljivke, v katerem je napadalec z motorko zadel žrtvino podlaket, ko se je želel lotiti še noge, pa se je žaga zagozdila in prenehala delovati, kar mu je onemogočilo ponovni napad. Priložen video prikazuje moškega, oblečenega v boksarice, ki leži na tleh, ko ga je prijela policija. Slednja trdi, da bo žrtev okrevala, pri tem pa ni razkrila informacij glede napadalčeve identitete.

N. Ž.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!