[VIDEO] Muslimanski migranti vrgli doma narejeno bombo na antimigrantske protestnike

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Migranti iz Sirije so na miroljubne protestnike, ki so se zbrali na shodu v Sao Paulu v Brazili, vrgli doma narejeno bombo.

Napad se je zgodil 2. maja, med mirnim shodom protestnikov proti migrantom in novemu migrantskemu zakonu, in ga je posnel eden od protestnikov. V videu je mogoče videti, kako se manjša skupina muslimanskih migrantov pripravlja na to, da bo vrgla eksplozivno sredstvo, kar nato eden izmed njih to tudi stori. Policiji pa je bil ravno ta posnetek v pomoč, da so aretirali storilce, piše Jihad Watch. Polminutni video si lahko ogledate tukaj:

Na ulicah Sao Paula so se zbrali protestniki, ki so protestirali proti novemu migracijskemu zakonu v Braziliji. Ta med drugim predvideva, da imajo vsi migranti dostop do javnih zdravstvenih in izobraževalnih storitev, prav tako pa zakon predvideva, da dobi vsak migrant osebni dokument, s katerim bo lahko vstopil na trg dela oziroma v kolikor dela zanj ne bo, imel pravico do dajatev socialne varnosti, piše Riotimesonline. S tem pa se ne strinja veliko ljudi, saj so prepričani, da povsod po svetu države varujejo svoje meje, “mi pa gremo s tem anahronističnim zakonom proti temu”. Senator Ronaldo Caiado je prepričan, da se bo ravno zaradi tega zakona povečalo število migrantov iz Venezuele, Kolumbije in Paragvaja, s tem pa tudi promet z drogami. Zakon odobrava tudi stalno prebivališče vsem migrantom, tako tistim, ki živijo v državi zakonito, kot tistim, ki so v Braziliji nezakonito  to naj bi veljalo za vse, ki so vstopili v Brazilijo pred 6. julijem 2016.

Marjanca Scheicher

 • tomven

  Tega v zeleni kapi poznam. Ime mu je Mabundo Nagumbe, ni iz Sirije, ampak iz Kalaharija, samo bolj malo je bil na soncu…

  • Steve

   crknu od smeha

  • Morala

   :)

  • althar

   Itak, da je on. Na posnetku se jasno sliš, da vpije: “Unga mubu!” To je splošno razširjen pozdravni nagovor v Kalahariju.

  • Nata

   Ja, pa Bog ve kaj počne onemu pred njim, da tako vpije ???

 • McBobo

  Komor stopi muslimanska smrdljiva taca, tam je sranje.

 • dob

  Isti naslov čez deset let: “Muslimanski migranti vrgli doma narejeno bombo na antimigrantske protestnike, nakar so antimigrantski protestniki odsekali glave migrantskim protestnikom in jih nekaj posilili. Sodišče ne ve, kako naj sodi.
  P.S.: forenziki niso mogli ugotoviti ali so jih posilili preden so jim odsekali glave ali potem. Spolne navade v EU se namreč zelo hitro menjajo.”

 • garfi

  ubogi begunci pa že niso nasilni
  prestrašeni so, zatirani, izkoriščani, imajo psihične motnje, slabe živce, posebne potrebe…..
  tip v zeleni bundi ga je fasal od zadaj

 • Konrad Ciglaric

  naj grejo odkod so prišli

 • D&G

  Ko me su oni od koristi. Samo problemi su z njima…Polno jih je vse povsod samo sedijo z telefonima na ušesih. Nindže guraju vozičke samo se razmnožavaju. U München jih je vsak metra polno izgleda kot da si na. Sinaju na Afričkoj celini.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!