[VIDEO] NAGNUSNO: Islamist se je v Nemčiji poročil 9-letno punčko

Na družbenih omrežjih kroži nov posnetek poroke odraslega islamista, ki se je poročil s komaj 9-letno punčko.

Očitno je, da ta mala punčka ne ve, kaj jo čaka na “poročno noč”, saj maha snemalcu, ponosni ženin pa jo ob tem poljublja, objema in jo celo popravi, da lepše sedi, tako da jo zagrabi pod pazduho, njegovi prsti pa segajo vse na njen prsni predel.

Še toliko bolj zaskrbljujoče je, ker se je ta poroka zgodila v Nemčiji! V videu tudi piše, da je ta poroka legalna.

Tovrstne elemente, ki so jih migranti prinesli s seboj, bi bilo takoj treba odstraniti iz družbe, piše nemška spletna stran Rapefugees. Eden od njihovih strokovnjakov pa je zapisal, da lahko pričakujemo porast tovrstnih porok islamistov z mladoletnicami v Evropi, saj islamisti ženske, ki niso več device, obravnavajo kot prostitutke, zato se navdušujejo nad porokami z mladoletnicami. Še posebej naj bi bile zaželene vse punčke, ki so starejše od šest let, ker veljajo za “čiste”. Edini način, da tovrstne poroke preprečimo, pa je, da  islamiste, ki so prišli v Evropo z migrantskim valom, izženemo iz našega prostora.

Marjanca Scheicher

 • tarantela

  Zelo neprimerno, da silijo v zakon otroke! Mogoče bi bilo dobro malo pobrskati tudi pri nas, kako je s spolnim nasiljem nad otroki. Po nekih raziskavah je v Sloveniji spolno izkoriščanih ali pa vsaj nadlegovanih veliko otrok. Vsaka 5. deklica in vsak 3. deček. Bi kakšen novinar z NOVE malo pobrskal po tem? Imamo veliko prikritega spolnega nasilja nad otroki.

  • pajot

   Neprimerno! PTM!!!.Nenaravno,gnusno,amoralno,jebenti!!!

   • tarantela

    Samo dva primera pri nas:
    Mlado dekle je šlo ponoči (okoli 23 ure) domov z avtobusa oz. iz službe, ob cesti jo je pričakal močnejši moški, jo zgrabil, grozil in odvlekel v svoje bivališče, kjer jo je posiljeval do jutra, potem jo je popolnoma psihično strto in preplašeno odložil tja, kjer jo zvečer ugrabil. Moški je v arestu, dekle pa popolnoma zgubljeno, vpisala se je v neko sekto, življenje uničeno.
    Drug primer: Starejši moški, oče 4 odraslih otrok, dedek več vnukom, se je približal skupini predšolskih otrok, ki so se igrali na travniku, spustil hlače dol in jim od blizu razkazoval svojo zadevo. Otroci so se razbežali, starši tega niso prijavili, kljub temu, da so se o tem pogovarjali, le svojim otrokom so zabičali, naj se tega moškega ogibajo.
    Zadeva se je zgodila na vasi, nihče pa ni nič ukrenil.
    Potem je tu še očim, ki je spolno nadlegoval pastorko, ta je pobegnila od doma.
    Veliko je teh zadev, večina zamolčanih, žal!

    • pajot

     zelo lepo od tebe,da nam odkrivaš spolne zlorabe slovenskih otrok. Tudi sam poznam več primerov. Ampak tu je članek o poroki mladoletnega dekleta. Ne relativiziraj zadev .Kar seveda,zelo rada počneš.

     • tarantela

      Hočem povedati samo to, da zelo radi udrihamo po tuji navadah, domače pa zamolčimo. Poroke z mladoletnimi so tam običajne in menijo, da tako mora biti, so tako vzgojeni in bo precej časa minilo, da bodo spremenili svoje običaje, pri nas pa se packarije ne bi smele dogajati, ker vemo, da to ni prav.

     • pajot

      Poroke z mladoletnicami so protinaravno dejanje,pa mi je čisto vseeno ali to njihova vera dovoljuje ali ne. Dokler ni dekle spolno zrelo, se nima kaj poročat.
      Da jo lahko prikriti pedofil razdeviči v poročni noči. Ampak zastavlja se mi vprašanje: veljajo v Nemčiji sploh še njihovi zakoni? Nedvomno so se podvrgli šerijatarjem in pedofilom,če gredo mirno preko tega.

     • Steiermark

      Potem, pa pojdi z njimi vred, tja, kjer jim to “kultura” narekuje! Hinavska si pa ti, ki naše, zahodne civilizacijskih norm, enostavno nemoreš sprejeti in primerjaš pedofile kot enakovredne tem neciviliziranim in ženskam in otrokom sovražne, “nebolane” pedofile ter s tem “daješ prav”, in upravičuješ takšno početje, v naši Evropi! Takšno “bolano” upravičevanje njihovih “kulturnih pravil”, kjer je ottrok in ženska nič vreden, zelo smrdi po mentaliteti in brutalnosti pedofila tita!

     • Nata

      Tarantela, zakaj naravnost ne poveš, kar misliš…….
      Oni to naredijo javno. Po njihovih zakonih je to normalno. Se zgledujejo po ALAHU !!
      Pri nas pa vse skrito……potuhnjeno ?
      Delno imaš- morda – celo prav .
      Ampak, svinjsko je pa eno in drugo !

     • Steiermark

      To je otrok, ne “mladoletno dekle”, pri 9. letih !

     • pajot

      Imaš prav. Otrok je še. se strinjam. Zelo strinjam.

    • Steiermark

     Pravgotovo prihajaš iz okolje, ki je poseljene z jugomusliji, kjer vladajo iste navade in manire, kot pri teh , pravkar pritepenih! Tudi dejstvo, da primerjaš duševno prizadete – pedofile, z “normalnimi” musliji, ki imajo, po koranu pravico, stari smrdljivi deci, izvajati pedofilijo nad 5 letnimi otročki (ko jih pa nihče ne vidi, pa lahko posiljujejo tudi novorojenčke, dvoletne otroke, itd., kot to tudi počnejo , širom po Nemčiji, na Švedskem itd. , povsod, kamor so uspeli privleči svoje gnile in smrdljive muslimanske riti), in kateri kultura jim to tudi narekuje!

  • novaknovak

   a ni za to policija? pa socialna? pa še kakšen inštitut zraven!? lahk pa poda prijave tisti, ki je to s temi “raziskavami” to ugotovil…! sam si morala pa res imet zaheban life, ej…

   • tarantela

    Socialna in policija to raziščeta, vendar javnost za take primere običajno ne izve zaradi zaščite žrtve. Še vedno so potem zaznamovane, že tako jim je hudo, potem si pa še opravljivci pasejo firbce na njih in opletajo s svojimi umazanimi jeziki, če je pa žrtev kakšna pubertetnica, je pa polno namigov, češ, je sama kriva. Zato o tem ne pišejo veliko in so obravnave na sodiščih za zaprtimi vrati.

  • xtc

   No to je v delih Rusije popolnoma normalno tako da drži butast jezik:

   • tarantela

    Lahko, da sem butasta, ampak te raziskave so delane pri nas v Sloveniji!!!

  • Vince Blake

   A lahko linkaš do teh raziskav in nam olajšaš iskanje? Ker oprosti…tele številke se mi zdijo pa malo za lase privlečene. Isto kot feministke, ki trdijo, da je vsaka tretja ženska posiljena….ali vsaka četrta, saj ne vem več. V glavnem eno krepko pretiravanje z namenom zdemonizirati belo raso in bele moške.

   • Nata

    Ja, no…..ko eden eno prime za rit , je že posiljena ! Oprostite, no !

    • Vince Blake

     He, he, natanko tako. V zahodni Evropi in ZDA je spolno nadlegovanje že, če samo pogledaš žensko ali jo bognedaj celo ogovoriš. Tako da moški v resnici zdaj raje pogledajo stran, da ne bi bili slučajno česa obtoženi. pa še to ni zmeraj dovolj.
     In tudi, če bi upoštevali vsa ta “spolna nadlegovanja”, ne bi nikoli ne prišli do številke “ena od treh”. Tako da, to so ene navadne laži, ki jih trosijo feministke.
     In ko včasih preletim instagram, vidim da ženske še vseeno želijo biti pogledane, videne in ogovorjene. Ker drugače ne bi objavljane fotk svojih našobljenih ustnic, nepetih riti in jošk, ki silijo izza modrca. Torej tu nekaj ne štima. Pritožujejo se pa itak v glavnem same take, ki jih nobeden niti noče pogledati in ogovoriti, pa so zavistne drugim.
     Hvala bogu, da pri nas malo zamujamo s temi “študijami spola” in “ženskimi študijami” in zato študentom še niso tako oprali možganov, kot v ZDA. In naj pri tem tudi ostane. Na mularijo je pač najlažje vplivati.

     • Nata

      Se strinjam s tvojim mnenjem. Ingstram – sama reklama za lepe bejbe. Če se ne spoštujejo same….kaj potem pričakujejo ?
      Ta ” spolna nadlegovanja ” so postala nevarna. Moj sin trenira male mulčke ( 1,2,3, razred ). Prav, da je zelo pazljiv .Predvsem, ko jih pošlje pod tuš……….nadzoruje jih od daleč….
      Brez komentarja

   • Dragan Krstič

    Več jhe tistih, ki si želijo biti posiljene kot pa posiljenih.

 • xtc

  Takoj aretirat;kastrirat zapret za pet let med posiljevalce in nato deportirat za vedno:

  • Kat Wilson

   Med posiljevalce? Jao, tam bo med svojimi… Med navadne zapornike, take, ki imajo doma hčerke, otroke… Garant po 5 letih ne bo deportiran, ker bo mrtev.

 • PLavi-mil

  Vsi islamisti so pedofili, zdaj pa še napišite, kako je reagiralo nemško sodstvo, ne samo, da vržete kost za glodanje, raziščite naprej.

 • Olga

  Nemčija s tem krši človekove in otrokove pravice! Merklova naj takoj odstopi!!?l

  • Steiermark

   S tem krašijo naše pravice, ko nam ne dovolijo, da živimo še naprej v civilizacijski krščansi kulturi, kot jo imamo ter da tele podgane ne rabijo niti “gibanja za pravice pedofilov” , ki je že “ustanovljeno” in financirano iz evropkih sredstev, ter silijo človeštvo, ki nemore sprejeti takšne nagravžne duševne in kulturne zaostalosti ter zločinskosti, ki jo poseduje ta islamska divjaška in pedofilska drhal! Nebo pa dovolj, četudi bi merklca odstopila, ker je poleg nje in junckerja, še cela banda v EU, ki nam to vsiljuje in nas tako uničuje. Potrebno je nagnat bruxelsko bando in vse lokalne “vlade”, ki podpirajo to zločinsko in genociddno politiko, v zameno za bogastvo, ki ga prejemajo od teh sorosovih podgan!

   • Olga

    Se strinjam! V imenu te deklice in ostalih otrok bi bilo treba vložiti tožbo pred mednarodnim sodiščem za človekove pravice in s tem doseči, da se ta zaostala praksa v EU prepove komurkoli, sa je pedofilija kaznivo dejanje!! Tisti, ki niso pripravljeni sprejeti naših civilizacijskih norm, naj spokajo!

 • totex39

  Fuj, to gnusno islamistično početje sedaj že dopuščajo v razviti Nemčiji, takoj ga izgnati iz države.

 • Nata

  Tace stran, dedca nemarna !!! S tistim svojim Alahom se poberite tja, kamor spadate, izrodki !! Sramota za Evrovoditelje !! FUUUUUUUUUUUUUUUUJ……..

 • koza

  pa Nemčija je čist zblojena, nisem vedela, da so spet dali Nobelovo nagrado nekomu, ki je out, ne moreš verjet … http://www.dnevno.hr/planet-x/zastrasujuce-izjave-dobitnice-nagrade-za-mir-o-trumpovu-sinu-dokazuju-da-su-ljevicari-bolesnici-993832/#axzz4WZhjObz3

 • Rožle

  Hmmm….ne se hecat..
  A je tole res legalno..?

 • Bastian

  Kako to da si stara muslimanska babura ne privošči mladega dečka?A to islam ne zapoveduje?Saj muslimanke skozi govorijo da so enakopravne,sploh ona Fadila iz Jesenic.

 • neny

  izrodki pedofilski. Satanova zalega… pedofilske poroke so bolj ogabne, kot delovno taborišče. …

 • sodnikisozločinci

  Evropejci se moramo vrniti k izvornemu krščanstvu romunskega tipa; https://www.youtube.com/watch?v=GkPpn66Sxps

  Od 8.20 dalje…

 • Dragan Krstič

  Kaj pričakovati od ljudi katerih prerok Mohamed je bil pedofil in incestnež.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!