[VIDEO – NI ZA OBČUTLJIVE!] “Zob za zob” v Gvatemali: 16-letnico, ki je sodelovala pri umoru taksista, pretepli, polili z bencinom in zažgali

Foto: Printscreen

Iz Gvatemale prihaja grozljiv posnetek, kako so domačini po talionskem načelu zob za zob obračunali s 16-letno najstnico, ki je bila vpletena v umor 68-letnega taksista. 

Posnetek prikazuje, kako so domačini obkrožili 16-letno dekle, jo pretepli do krvi, nato pa jo polili z bencinom in zažgali. Prvotni posnetek je dolg kar 4 minute in 38 sekund, spodaj objavljamo skrajšanega. Kakor je videti, ni bilo nikogar, ki bi ji priskočil na pomoč. Po poročanju Daily Maila se je to zgodilo leta 2015 v vasi Rio Bravo, 77 kilometrov zahodno od glavnega mesta Gvatemala v istoimenski državi. S 16-letnico pa so obračunali potem, ko je bila domnevno del kriminalne združbe, ki je umorila voznika taksija.

Prav zažgano dekle in dva moška so domnevno ustrelili 68-letnega Carlosa Enriqueja Gonzáleza Noriego, ga nato oropali in pobegnili. Moška sta pobegnila v eno smer, dekle pa v drugo – tako je padlo v zasedo domačinov.

Ko so jo močno pretepli, da je bil njen obraz povsem oblit s krvjo, so jo polili z vnetljivo tekočino in zažgali. Med grozljivim zvijanjem od bolečin se sliši njeno kričanje, ljudstvo, ki ji je sodilo, pa gleda naprej.

Ko je ležala na tleh, je do nje pritekel moški in jo polil z bencinom. Kamera je snemala še naprej in tako posnela njeno telo v plamenih ter njeno smrt. Tiskovni predstavnik policije pa je takrat povedal, da so policisti poskušali poseči v ta incident, vendar naj bi jih mimoidoči blokirali.

Posnetek si lahko ogledate tukaj:

POZOR, NI ZA OBČUTLJIVE!

M. S.

 • RATATA

  Najprej se polije, potem pa prižge, od daleč.

 • KAPIBARA

  Ta video se je vrtel tudi z zgodbo o turistki na kolesu, ki jo potegnejo z kolesa , ker je v kratkih hlačah..?? !!
  Država pa Ni bila Gvatemala ampak neka na BV

 • pajot

  To je nedvomno umor.

 • Olga_10

  Ko ni pravne države, je na vrsti zakon ulice in LINČ! Enako so ravnali komunistični revolucionarji in enako ravnajo Islamisti!

  • Steiermark

   Za razliko od tega primera, so komunisti – revolucionarji, res ravnali, podobno (sežig škofa Volka…), vendar vedno in izključno z nedolžnimi ljudmi, njihovimi, tudi še nerojenimi otroki, ki pa so imeli edino krivdo, da so se bali komunizma oz. ga niso marali!

   • Olga_10

    Res je! Komunisti so morili nedolžne ljudi!
    Tudii ljudje v zgornjem primeru, tako kot komunisti, so vzeli stvari v svoje roke in umorili dekle, čeprav ji krivda ni bila dokazana na sodišču. Osnova za zločin je bilo “domnevanje…”

    • Steiermark

     Umor nedolžnih in manj nedolžnih ljudi je pravtako zločin, pa naj to storijo komunajzli ali pa drhal, ki se zbere na ulici ali pa celo po “razsodbi sodišča”, ki , kot vemo, velikokrat odloča “politično” ali iz drugih vzgibov, ter jim ni mar za nedolžnost ljudi…..

 • xtc

  Hm?
  Načeloma sem proti linčem.
  vendar pa ko sodstvo policija ob jasnih dokazih o vpletenosti koga v zločine zataji je pač to še edina stvar ,ki kriminalcem nažene strah v kosti.
  Sicer pa se s takim načinom usmrtitve definitivni NE strinjam.

 • Poštenje velja

  Pravilno.

  Človek se spreobrne ko se v zemljo zvrne!

 • bojan

  Zob za zob … tako se dela … upam da džidahisti, vsi do zadnjega!, doživijo enako usodo

 • Ali

  Takšno stanje v državi nastane ko pravo ne opravlja svoje vloge. To lako pričakujemo tudi v Slo, če se bo nadaljeval trend levih vlad. Alisi to želite?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!