[VIDEO] Norost v nemški prestolnici: Zdaj imajo že otroška igrišča džamije

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Po tem, ko so nenadzorovane množice migrantov prispele v Evropo, se je posledično povečala stopnja kriminala in nasilja v marsikateri državi članici EU, kjer so se naselili. Poleg tega, da so marsikje nastali geti, kamor si ne upa več stopiti noga Evropejca, se očitno začenjajo spreminjati tudi igrišča, kjer se otroci igrajo. 

Videoposnetek prikazuje otroško igrišče v Berlinu, ki je očitno nastalo v skladu z navdihom islamske vere, saj je mogoče videti igralo v videzu džamije. To igrišče je v berlinskem okrožju Neukölln, ki velja za predmestje, ki je večinoma poseljeno z migranti. Po odzivu na YouTubu je mogoče sklepati, da se večjemu številu uporabnikov ideja ne zdi sprejemljiva. Človek se upravičeno vpraša, do katere mere bo še potekala islamizacija evropske kulture, za migrante je namreč nujno potrebno, da se čim prej integrirajo in začnejo spoštovati vero, ne pa, da vztrajajo pri svojem in znotraj Evrope ustvarjajo gete.

Za posilstva v veliki meri odgovorni migranti
Na Bavarskem je število primerov posilstev strmo naraslo, številni obtoženi pa so prav migranti. Zaradi večjega števila prijav se je problematika z Bavarske razširila po celotni Nemčiji in zdaj se z deželnimi zadevami ukvarja cela država. Ko je dvanajstega septembra minister za notranje zadeve Joachim Herrmann predstavil statistične podatke o kriminalu na Bavarskem, so se ti zdeli precej pozitivni: manj vlomov in manj kraj, potem pa je počilo. Število posilstev je namreč kar naenkrat sunkovito naraslo in število, o katerem so poročali v prvi polovici leta, se je do tega meseca povečalo za približno 50 odstotkov. Herrmann je dejal, da je bilo letos do zdaj vloženih 685 prijav spolnih zlorab.

N. Ž.

 • lauraas

  Nemci to sprejemajo!

 • pajot

  Še dobr,da tale džamijica nima minareta,da bi z njega desetkrat na dan tulu kakšen bradonja.

 • Anton

  Ograja okrog igrišča je prenizka. V bistvu bi morala biti zaprta tudi z vrha.

 • Krtača 20

  Pa kerga briga kva majo tam gor? Tko kt hočjo, ko pa majo. A vas domobrančke skrbi da boste med turke bežal hehehehe….

  • Anton

   Pri komunistih in levičarjih naj se uvede burka tudi za moške.

  • tramal

   A če te Janša ne preganja te pa domobranci .Malo še počakaj pa te bodo muslimi.Najboljše da že kar danes zbežiš k svojim pijanskim rusom.

  • KAPIBARA

   Kam boš pa ti bejžal ?? Goša je pod kontrolo..

 • dr Janez Sveti

  Še dobro, da imate islamiste, ker drugače bi bile novice samo o partizanih in Kučanu!!
  DR Janez Sveti genij

  • Anton

   O vsesplošni nevarnosti je ljudi treba obveščat.

   • dr Janez Sveti

    Aha..Torej se jih bojite?
    DR janez Sveti neustrašni

    • Peter

     Previdnost je mati modrosti.

 • Morala

  Itak vemo kam gre Nemčija in del EU, po drugi strani pa vsi po vrsti pluvajo po krščanskih Evropejcih in odstranjujejo križe in ne vem kaj vse…Za denar bi mnogi še svojo dušo prodali!!!

 • Peter

  Do katere meje bo potekala islamizacija evropske kulture?
  Kmalu po tistem, ko boste kot senzacijo objavili, da je zraslo eno novo igrišče brez džamijice, bo islamizacije konec, no.

 • Janko Gedlička

  Ko Evropa izumira, se ni mogoče uspešno upreti vsem spremembam, ki jih prinašajo migranti.

  • šmentanamuha

   In ti se veseliš in pomagaš pri tem. Bog ti pomagaj.

   • Janko Gedlička

    Gospa, bodite tako dobri in mi prrdočite moje besede s katerimi izražam veselje! Pa moja dejanja pomoči. Tako sem butast, da jih jsam ne najdem.

 • šmentanamuha

  Zanimivo je to, da vsa ta islamska migrantska drhal lahko ohranja svojo kulturno in versko identiteto (vključno s šeriatskim pravom, ki je v nasprotju z vsemi evropskimi civilizacijskimi normami), le evropski avtohtoni narodi je ne bi smeli, ker je to rasistično. Zagovorniki take politike pa so evropski levičarski aktivisti, ki to počnejo na račun in v škodo svojih držav in narodov. To so pravi izdajalci, islamski migranti samo izkoriščajo to, kar se jim ponuja samo od sebe.

 • Olga_10

  Bolj je hlapec (levičarski politikanti v EU) hlapčevski, bolj je gospodar (Islamisti) gospodovalen! Prišel bo čas, ko bo prišlo do kritične mase ljudi, ki bodo imeli vsega dovolj in se bodo Evropejci uprli. Takrat bodo leteli vsi, od levičarskih politikov, do ISLAMISTOV. Ta čas ni več daleč!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!