[VIDEO] Poglejte, kaj vam poskušajo prikriti: tako migranti živijo v predoru v Gorici

Foto: YouTube

V nedeljo, na dan, ki je sicer posvečen počitku, družini in bogoslužju, se je ena izmed prostovoljk odpravila v predor pod gradom v italijanskem mestu Gorica in posnela prizor, ki odraža dejansko stanje, ki ga mnogi želijo zamolčati. Na posnetku, ki ga je objavila politična skupina Forum Gorizia, je namreč mogoče videti bivališča, ki so si jih v predoru uredili migranti.

Prostovoljci so tisti, ki migrantom pomagajo s hrano in oblačili, medtem ko se lokalne oblasti vsakršne pomoči izogibajo, saj ne želijo, da bi ti začeli množično prihajati v Gorico, kjer živi 40 tisoč prebivalcev. Seveda pa je povsem zmotno prepričanje, da je migrantov le toliko, kot jih je mogoče videti na posnetku, saj jih je precej, precej več.

Foto: epa

Letos prispelo 111.166 migrantov
Podatki Mednarodne organizacije za migracije kažejo, da je prek Sredozemlja v Italijo lani prispelo 149.175 migrantov, v letošnjem letu do 22. oktobra pa 111.166 migrantov. Dejstvo je, da so neuradne številke veliko višje, saj so migranti na poti do ciljnih držav iznajdljivi, veliko imajo tudi pomoči. Nedavna raziskava italijanskih oblasti je namreč razkrila, da je madžarsko-ameriški milijarder George Soros povezan z nevladnimi organizacijami, ki radikalnim islamistom sofinancirajo proces infiltracije v Evropo in so vpletene v trgovino z belim blagom.

George Soros (Foto: Twitter)

Preiskave pod vodstvom italijanskih oblasti so razkrile, da nevladne organizacije, ki jih financira Soros, denarno podpirajo zasebne ladje, ki tihotapijo več deset tisoč nezakonitih migrantov iz Severne Afrike v EU preko južnega dela Italije. Trgovanje z belim blagom je domnevno povezano s tihotapskimi mrežami Islamske države.

Foto: epa

Slovenska vlada vztraja pri svojem
Poslanec največje opozicijske stranke mag. Branko Grims je julija letos kot predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb opozoril, da je – čeprav se je v Sloveniji okrepil občutek, da je vse zelo v redu – dejstvo, da se je dotok migrantov v Evropo povečal na raven, kot je bila takrat, ko je bila odprta migrantska balkanska pot. “Prek morja v Italijo dnevno pride po več tisoč migrantov, celo tja do 10 tisoč, velik del tega zdaj pride v pristanišča mimo nadzornih točk, povsem nezakonito in nenadzorovano, in to predvsem zaradi nevladnih organizacij, ki, po domače rečeno, delujejo pri mednarodnem “švercu” ljudi, kar s humanitarnostjo nima prav nobene zveze in ogroža varnost in blaginjo celotne Evrope,” je dejal.

Foto: STA

Vlada Mira Cerarja meni, da je nadzor neutemeljen
Pred slabima dvema tednoma so podaljšanje nadzora na svojih mejah napovedale Nemčija, Danska in Francija, pri tem ne zaostaja niti Avstrija. Uradni Dunaj je Bruselj že obvestil o podaljšanju nadzora še za šest mesecev, Slovenija pa vztraja, da je notranji nadzor neutemeljen in zahteva njegovo odpravo. Kdo bi razumel trmoglavljenje vlade Mira Cerarja, ki si še naprej meče pesek v oči?

Nina Žoher

 • AlojzZ

  Beli, zahodni človek mora izumreti. Tako so sklenili vladarji sveta.

  • Umazani Harvey

   Zato bodo oni izumrli.

   • denacifikacija

    Ne bodo, zaplodili bodo svojega klona nasprotnega spola in večno spali po tunelih.

 • Umazani Harvey

  Migranti so menda zelo dobro obveščeni, kdo in kako vlada v Sloveniji in, ker so že tako ali tako na begu pred lakoto in bedo, jim še na kraj pameti ne pade tvegati in ostati v Sloveniji.

  • plamen100

   Po moje pa se jim ebe za to kdo vlada zlasti tem iz afrike vidis kje zivijo kar po tunelih, zaupscenih hisah… pa jim je vseeno. Ko bodo dojeli da jih v EU zahodne drzave ne sprejemajo bodo zadovoljni povsod, tudi pod mostom jim bo bolje kot doma. In oni so sedaj preko telefonov vsi na zvrzi in se v trenutku razve kaj se kje dogaja, tako da bodo kaj hitro ugotovili, da bi se jim slabse godilo v Nemciji, kot pa v Sloveniji in v trenutku so lahko pri nas v ogromnih stevilkah. To so novi momenti ki pa jih nasa drzava se ne razume. In v tem je problem. Nima niti volje, niti moci in se manj resursov (torej obratno kot je najavila Kolinda kako bodo varovali svojo mejo pred slovenci na morju) da bi zavarovali mejo z Italijo.

 • lauraas

  A so v kvote všteti tudi tile migranti, ki so prišli ta mesec?

  • plamen100

   Ne, to se ne steje v kvoto. Kvote so samo tisti ki se predajo na mejah med drzavama, tisto kar ilegalno vstopi v drzavo pa je tvoj problem zakaj jim pac tega nisi preprecil.

 • denacifikacija

  Šele 30 let po koncu hladne vojne se lahko končno zavemo, v kakšnem svetu danes živimo.
  Političnih zidov ni več, zdaj so samo še žične ograje in minska polja. Ko se je socialistična revolucija ustavila, so se začele tudi selitve plemen,kaj pa so drugo ekonomske migracije, le da je danes na svetu vsaj 10 krat več ljudi kot še pred stoletji, ko so bili taki premiki nekaj vsakdanjega. Prej so prišli na obalo trije, danes se jih izkrca tristo,to je vsa statistična razlika.
  Nov svetovni zid postaja religija, zato je krščanstvo tako politično aktivno, ker zastruplja zahodni mentalni svet, enako kot to dela islam že stoletja. Pri nas smo zelo tolerantni do vseh religij, ker je vera itak samo opij za množice, kot so nas podučili po socialističnih revolucijah, ki pa jih v muslimanskem svetu niso nikoli doživeli, niso nikoli razvili družbe na tako visoko raven, da bi si lahko privoščili moderno življenje. Na zahodu,je socializem normalen dodatek k obstoječi strukturi demokracije in kapitalizma, čeprav se sliši paradoks, je tudi na socialistične vrednote mogoče gledati kot na kapital. Kaj pa so drugo vse mogoče pravice in ugodnosti kot prav to, neka materialna vrednost, ki bi izginila v sekundi, ko bi razpadel družbeni red. V tretjem svetu družba neprestano razpada, zato socialnih vrednot ni mogoče trajno zavarovati in stabilizirati, nadomešča jih robustna in zanesljiva religija. Vse je od Boga, država nima ničesar, kdor pa ima, nima razloga, da bi ti kaj dal, razen če ga navdihne Sveti duh. Lahko pa tudi Hudič.
  Pravzaprav bi se morali lotiti celega preostanka sveta s socialističnimi revolucijami, namesto z vojnami, da se pripravi ugoden teren za prodor kapitala. Saj se bodo sami razdelili in stepli med sabo, za staro pravdo in privilegije na eni strani in sodobne socialistične vrednote, sanje o boljšem, pravičnejšem in bolj družabnem svetu na drugi. Socializem vedno zmaga. Tako bi bilo najlažje urbanizirati Afriko in bližnji vzhod, ko se zmagovalci revolucije začnejo zanimati za tuje investicije, da lahko začnejo graditi svoje socialistične utopije, ki ne bodo in ne morejo biti nič drugega kot dobra, stara zahodna tradicija, če smo pa Evropejci, z Britanijo in ZDA na čelu, danes vrh človeške civilizacije. Islam torej da, vendar edino, če bo postal podoben Vatikanu, ki je edina svetovna socialistična religija.

  • denacifikacija

   Rad bi dodal še predlog, da se vse cerkvice in kapelice po Evropi preuredijo v zasilne bivake, opremljene z naravnimi vodnjaki in prostori za iztrebljanje, elektriko iz solarnih plošč in LED razsvetljavo ter zasilno streho in izoliranimi prostori za spanje, okoli njih pa je treba posaditi čim več divjega sadja in zelenjave. Pa čim več robustnih klopc in palčkovih hišic naj se naredi povsod, da se lahko človek vedno kam vsede in ima neko streho pred dežjem.

 • Valter BraniSlav

  …”Poslanec največje opozicijske stranke mag. Branko Grims je julija letos kot predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb opozoril, da je – čeprav se je v Sloveniji okrepil občutek, da je vse zelo v redu – dejstvo, da se je dotok migrantov v Evropo povečal na raven, kot je bila takrat, ko je bila odprta migrantska balkanska pot.”

  NO LJUDAMILA NOVAK PA BI KVOTO MIGRANTOV KI JO JE SPREJELA LEVA CMERARJEVA VLADA KAR PODESETERILA. NAMESTO 5 STOTIH BI SPREJELA 5 TISOC MIGRANTOV. SE DOBRO DA JE TA IZDAJALKA SLOVENIJE IZGUBILA VOLITVE… pa ceprav ne Sarec ne Barbika nista domoljuba z jajci…
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

  • Vojteh Dovč

   vi (mi ) vsi skupaj lahko nakladamo kolker hočemo..dejstvo -kdor koli bi bil na vladi bi se usral levi ali desni.ker mi (Slovenci) enostavno nimamo jajc .in grims je lahko tiho je mogu met jajca in dosti bolj udarit po mizi pa da vidimo..ljudmila je pa tko in tko na desni .ni nobena izdajalka.

   • plamen100

    Seveda je izdajalka, tudi na desni so izdajalci, sploh pa s tako butasto izjavo, ki bo v eu takoj padla na plodna tla , da nam preko kvot vsilijo se dodatnih nekaj tisoc lacnih ust, ko pa ti po drugi strani vlada pripravlja davek na umiranje, kjer ti bodo od place dokler bos ziv, trgali 10-15 eur!

  • plamen100

   Tega pa nisem vedel, sramota kaj babura razmislja. Pa kaj senona gre mini Merklico ali kaj?? Se dobro da prihajajo volitve in ji lahko ta izjava prepreci prestop volilnega praga.

 • Novakec1

  Čakajo da bo đamija v lublani bulani na red. A je Tuš štacuna kje v bližini?

  • KAPIBARA

   Ni je v bližini
   Mogoče pa še bo

 • indijanka

  Zelo blizu so.

  • von Rhein

   Preblizu!
   lp

 • plamen100

  Pa saj so zadnjic po tv povedali da je v Sloveniji 500 migrantov prispelih iz smeri Italije. Ti africani so po eni strani se slabsi kot arapci, 99% so ekonomski migranti, edino kar posedujejo so vedno lacna usta in spolni organ za razmnozevanje se zlasti z belo raso kjer zmotno mislijo kako jih blodinke noro zelijo. Ko ugotovijo da so pri veliki vecini belk nezazeleni pa postanejo nasilni in napadalni. Slovenija bi morala pod nujno zavarovati svojo mejo z Italijo saj ta poka po sivih zaradi teh crncev, ki so jih navlekli v drzavo sorosevi privrzenci sefaj pa jih noce nihce v EU prevzeti. Sicer ps sem sam bil zadnjic v Trbizu nekaj km od Rsyec torej sever Italije. Pred leti se je tam trlo avstrijcev, slovencev, turistov, danes pa je to mesto, kjer za vsakim vogalom srecas crnce, stojijo v rinckih po 4-5 oseb in oprezajo naokrog, vidis juh celo kako se sprehajajo po bliznji kolesarski stezi, tako da ze s svojo prisotnostjo vzbujajo nelagodje. Ce je to prihodnost v EU potem hvala lepa za taksno prihodnost, cesa taksnega pa res ne rabimo!

  • von Rhein

   Mogoče Rateče?

   • plamen100

    Ma ja, preko fona pisem pa se zaradi virtualne tipkovnice se lazje prikradejo tiskarske napake.

    • von Rhein

     Razumljivo. Vprašal sem zato,ker že dolgo nisem bil tam po kolesarski. In tudi razumem zakaj na Korenskem sedlu oestereichische polizei opravlja kontrolo. Če ne bi, bi se črnuhi vsuli preko Rateč v hrib in navzdol proti Villachu.

     • plamen100

      Tocno to, samo pri nas se to vse skriva, drugace pa so prav zaradi tega sedaj avstrijci na meji da cuvajo svojo drzavo, mi pa smo ostali vmes, popolnoma nezasciteni os nasi cuvajo juzno mejo (v kolikor jo sploh) migrantje pa nam kapljajo v drzavo na severnih mejah.

     • Goran Hvala

      Kolk migrantov pa si zeli vasega slovenskega kruha.?..verjetno se vsuvajo iz avstrije v slo ja…to bo to….;-)

     • von Rhein

      Avstrijci jih vračajo in teh podatkov pri nas ne objavijo.Če že pa so prirejeni.

     • moon

      Ne skrbi, tudi slovenski kruh ba dober…

     • Goran Hvala

      Aja bo dober….torej se ni…kaj pol javkate…

     • moon

      Vzemi si jih malo…. veliko… domov.. jst grem smucat…

     • Goran Hvala

      Jst tud grem smucat cez dobr mesc..sam na vodi…mi bolj odgovarja kot na snegu…

     • moon

      Lepo, pa kaksnega vzemi s sabo, verjemi, so radi v toplih krajih.

     • Goran Hvala

      Zakaj bi desnakom delav usluge…men jih se levaki ne da o desnakih sploh ne govorim…ti bi mi pa kr podtaknil da bi vam lajsal zivljenje…sej nism z lune padu ejga…

     • plamen100

      Ce so v zadnje po rezimski TV rekli da jih imajo 500 ki so prisli iz Italije potem se ze zanimajo. Dobro da se jih vecjna zrli iti svojim bivsim gospodarjem tj anglezem in francozom, ki ps imajo tudi zaprte meje, tprej kam bodo sli?? Nazaj v tunel ali se rajsi malo dalje. In ob neprestanem dotoku novih je lahko nasa dezela preplavljena. Nisem paranoik ampak to kar mi vidimo v Italiji tik ob nasih mejah nam ni vseeno in ce bi to videla Ljudmila potem ne bi trosila taksnih neumnostih. Sicer pa se vsedi v avto in se zapelji od italijanske gorice v Trst in nato proti Palmanovi, Udinam in Tarvisio in predel ali Ratece v Slovenijo in bos ob videnem verjetno rekel kot jaz, vsaka cast italijanskem narodu da to gleda in bog ne daj (dobesedno), da kaj taksnega doleti slovenijo!!!

     • Goran Hvala

      Zakaj bog ne daj…bog ni se nic dal…tak da ga niti ne omenjaj…sm cakal da bo…pa upal….pa vsak dan je bil hladilnik bolj prazen…pol sm se pa odlocu da v boga ne verjamem ker je cisti nateg..od takrat zivim vsaj 300% bolje…no pa kar se misli zgodit z slovenijo naj se…jaz ne bom jokal…

     • plamen100

      Mater ste eni zategnjeni, izgleda da ze kar po naravi, bog ve (pa ne razglabljaj ali ve ali ne ker je to PRISPODOBA) kako zaguljen tip si v realnosti, taksnih se izogibam na kilometer, prepoznas pa jih po podobnih napadaih, do katerih pride takoj po nekaj spregovorjenih stavkih. S tistim “bog ne daj..” je bil misljen bog v prispodobi, ce bi pa napisal Bog z veliko zacetnico, pa bi mislil tistega tapravega. Ce verjames v tapravega ali ne in tvoje izkusnje z njim pa zadrzi zase, ker tu je debata o migrantih in ne o bogu v prispodobi kot tudi ne o pravem Bogu.

 • Balkica

  Italijanska Gorica je polna mladih, temnopoltih moških. Sama grem večkrat čez mejo in jih lahko vidiš na lastne oči. Redno jih videvam ob kapucinski cerkvi, kjer hodijo na Karitas na kosilo. Nikjer pa ni videti niti ene ženske in majhnih otrok. Torej, v Evropo silijo predvsem mladi moški.

  • plamen100

   To so vse po vrsti ekonomski migranti ki upajo na boljse zivljenje v EU ksr je po eni strani razumljivo. Problem je le v tem da tega preseljevanja nikoli ne bo konec, stevilke lahko gredo v milione, verjetno se bo ob vremenskih spremembah preselil celi kontinent..to pa je dobesedno konec evropske civilizacije.

 • Goran Hvala

  Kaj nam prikrivajo…kdo prikriva pa komu…loh da desnakom ki ocitno vidijo sam tisto kar pise na novi…tipi lezijo na cesti vsem na oceh vi pa klibasate o prikrivanju…ja use je ocem skrito…ce mizis…

  • von Rhein

   Napiši v katerem slo mediju je bila podobna zadeva objavljena?Vsem na očeh? Kdo se giblje okrog tega tunela?

   • Goran Hvala

    Baje da noben…je mogla se nova v hardcore akcijo na tuj planet da je prisla do podatka…

 • paradajz

  Evropa ne bo zdržala. To je zdaj že jasno. Zadnjič sva z možem v Novi Gorici videla veliko črncev. Se prosto sprehajajo iz ene Gorice v drugo. Nobenega nadzora,ničesar. In verjemite,ko gredo mimo je občutek izredno neprijeten,ker imajo nek čuden pogled. Pa naj mi vsi rečejo da sem grozen nacionalist,me občutki ponavadi ne varajo…

  • sodnikisozločinci

   Imaš prav, bil sem tam, občutek je res zelo neprijeten.

 • dr Janez Sveti

  Dajte 5€, ker otroci v Afriki so lačni, saj so njihovi očetje odšli neznano kam, širit AIDS in islam
  DR Janez Sveti UNICIT

  • von Rhein

   …delat nove otroke,ki bodo kmalu tudi lačni.

  • zaton

   Niti centa ne dam za te v Afriki. Afrika ni revna dežela, problem so ljudje in njihova zaostala mentaliteta. Važno jim je, da je dec vsake pol ure na ženi in da se razmnožujejo. A, da bi pa sami poskrbeli za hrano, to pa ne. Niti muhe si ne preženejo, ko jih obleta. Raje sedijo in čakajo, da UNICEF kaj pošlje, čeprav bi lahko z malo truda preživeli.

   • Olga_10

    Ves denar, ki pride, gre v roke diktatorjev. Spomnimo se, kako je Tito obdavčil vse “kapitalisticne” donacije, ki so jih pošiljali zdomci! Na koncu niso tisti, ki jim je bil denar namenjen, dobili skoraj nič!

 • dob

  Moj Bog pravi, da se tisti, ki zdaj vodijo svet, nekje globoko v sebi zavedajo (v bistvu se njihovo telo spominja), da jim bo Bog postavil samo eno vprašanje:
  Kje so vsi moji otroci? Precej jih manjka… kje so, kaj ste jim storili, kam ste jih skrili?!

  In ker vedo, da so vsi ljudje in celotno človeštvo, božji otroci – NJEGOVI otroci, jih je tega vprašanja strah!
  Histerični so s to svojo Krivdo, ki ni od včeraj, temveč je od kar so prišli sem na planet urejat naše življenje na planetu v božjem (Njegovem) imenu!). In zdaj hočejo Krivdo prevaliti na nas!

  Svojo Krivdo skušajo omiliti tako, da vabijo sem migrante muslimane in delajo vtis, da smo zdaj pa vsi skupaj “ena lepa multi-kulti druščina”, mi ‘mamo se fajn. Človekove pravice in to…. Da pravzaprav ni z nami nič narobe, ker smo zdaj smo pa vsi skupaj šaldo zadovoljni. Razen morda nekaj posameznikov. (šaldo je izraz, ki so ga včasih uprabjali v teh krajih, zdaj ga slišiš le pri starih ljudeh)

  Zavili so se v “humanost”, ki je, ko se je dotakneš, mrzla in brezčutna, ker je brez srca. Z grožnjo kot obljubo naše prihodnosti. So privid humanosti človeštva.
  Vse bodo žrtvovali, da bi se izognili preprostemu vprašanju, ki pa se mu ne bodo mogli izogniti: Kje so moji otroci?! Kaj ste jim storili?
  Potem nikomur ne bo treba več “premetavati kosti”, ker bodo same vstale.

  Zato so zdaj vse bolj panični. Zato Merklova ne zna pojasniti kaj dela, ne zakaj to dela.

 • Prle

  Pa ne da je Grims migrant, nikjer ga ne vidim ležati. no ja, mogoče se je pokril čez glavo.

  • von Rhein

   Tam v tunelu leži več tebi podobnih.

   • Karmen

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Prle

     Jejhata, Karmen si še kar nepismena?

     • Krtača 20

      Zgleda da je tolk vesela da je na tastaturi osvojila znak plus.

     • Prle

      Kje so šele črke, male pa velike, joj, koliko dela jo še čaka.

   • Prle

    Mimogrede, sem raje njim podoben, kot pa tebi. Ha,ha,ha.

 • tarantela

  Za verne in ne verne postavljam vprašanje: kako vemo, kdo so v resnici tisti božji otroci, ki jim je bog določil mesto na tem svetu? Ne vem, če so to ravno čistokrvni beli katoličani…

  • sprehajalec

   Vsi so božji otroci. Vendar Jezus je dejal, pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal. In to velja tudi za črne, ne samo za bele.

   • Goran Hvala

    Tako je..sam beli si tud niso sami pomagal v casu krizce…so jim vsi omrog njih…spomagal so si sam tolk da so nesl svoje riti stran od vojne…isto…

   • denacifikacija

    Ja, ampak s tem verjetno ni mislil, da moraš spuliti še sladoled otročku in da bi edino ti kaj imel.

  • moon

   Tile afriski prisleki niso sposobni sami prezivet, niti v Afriki, kaj sele v Evropi.
   Odgovor na tvoje vprasanje je torej jasen!

  • Olga_10

   Seveda ne, to so komunisti!

 • Ryuk

  Soros je namenil 18 milijard dolarjev (!!!) svojim NGO-jem za propagando in pomoč pri prevozu ilegalnih migrantov v Evropo, ni namenil pa niti centa za nastanitev le-teh. Zelo humano, ni kaj. Da bi pa kaj prispeval k boljšemu življenju v njihovih domovinah pa tudi ni za pričakovati.
  Za predstavo: 18 milijard dolarjev sta malo manj kot 2 letna proračuna RS (vse, kar nameniimo za zdravstvo, šolstvo, socialo itd., v dveh letih).

 • rubec

  V Stari Gorici sem šel mimo črnca ki je vpil v Iphone 7 kot da je sam. Ko sem čez eno uro zopet šel mimo njega je še kar govoril tokrat že na Iphone 8.

  • Goran Hvala

   Jst sm prsu se pou ure za tabo je mel tip ze iphone 10 …..9 je ocitno presvoh zanj…

 • montyamp

  Začnimo graditi tunele , kot 2 tir , Soros ne plača .
  Kaj bo v prihodnosti ???
  Se bo EU nalezla pameti od višegrajcev , ali ultraidiotizmov od murglosrbskega podalpskega geta NKVD-kominternovske bande zazidarskega nasledstva ???

 • ney

  Sami moški, ki jih sprejemajo takšne ženske kot je: https://pbs.twimg.com/media/DM5V7zRXkAEXNQO.jpg:large

  Mislim, da mu je pa vseeno bolje, kot pa koza,ovca…
  Žalostno pa je predvsem to, da nekatere ovce pri nas ne razumejo, da imajo Afričani čisto drugačno vero…
  (Npr: Dosti je o tem izkusila BELA MASAJKA-lahko si preberete knjigi…)

  • Prle

   Verjetno si tudi ti pravi nadomestek za kozo ali ovco.

   • ney

    Narobe Prle, koza,ovca-so miroljubne proti levinji in volkulji-verjemi ,če bi bila pravi nadomestek, bi bila za levinjo ali volkuljo, ker bi se tako branila…;)

    • Prle

     Pa če bi bila še tako potrebna, sama nekje na samotnem otoku.

 • Sašo

  Na fotografijah same vojne sirote, punčke in ženske, njihove matere :) . Kje so zdaj tisti ki so vpili willkomen ? peljite si jih na grunt..včeraj sem bil v Avstriji, pred vsako trgovino en taki klošari..za bruhat, pa taka dodana vrednost družbi..elite so imele v mislih poceni delovno silo, navadni ljudje pa bomo dejansko imeli težave s to navlako.

  • denacifikacija

   Ampak v supermarkete jim pa ne pustijo, ne smejo v čudežno deželico, lahko edino izložbo ližejo in fehtajo vbogajme.

 • WatsonForus

  kdaj jih bo Zoki povabu v Ljubljano – predor pod gradom , nje !

 • Krtača 20

  Sem prebral samo do bogoslužja. Vse povedan….katolibani s svojimi čarovniškimi strahovi….ovce skratka…..

  • Sašo

   Ne bi tudi tebi škodilo malo strahu pred njimi, smešne se vam zdijo zadeve, pol Slovenije je pa že srbske in bošnjaške..resnica pa je verjetno tudi ta da si sam eden od omenjenih in ja, tebe ne rabi biti strah, itak ne gubiš nič, nisi na svoji zemlji, samo pridobivate . Res pa je da ste tako nazadnjaški in nesposobni da bi vam lahko dal človek wall street pa bi vi tam čez pet let ovce in koze pasli..

 • denacifikacija

  Naši tuneli so lepši, daljši in bolje prezračeni, predvsem spucani smeti.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Strašburška listina podpisana leta 1975 pravi, da bo EU za nafto pustila v Evropo muslimane in jim pustila širiti svojo kulturo. Podpisniki te listine so bili marxisti, ki si želijo uničiti Evropo se pravi levičarji.
  In je kaj od tega res? Seveda je v letu 2015 so prestavili v višjo brzino beli genocid se izvaja v Evropi. do konca tega stoletja bo Evropa pretežno muslimanski kontinent.

  • denacifikacija

   Isto so naredili britanci, prebivalci vseh njihovih kolonij se lahko prosto sprehajajo po celem združenem kraljestvu, zasedli so London, le na posestvih vladajočih imperialističnih elit ter ruralnih področjih jih ne boš nikjer videl.
   Evropa je pa v bistvu evrabija,od nekdaj, naša usoda je, da se širimo po Turčiji, bližnjem vzhodu in Mongoliji.

  • Krtača 20

   Noben se ne vpraša po dejanskem problemu, zakaj toliko migracij? Gadafi je lepo opozarjal kaj se bo zgodilo če pade Libija. Libija je bila v Afriki kot Švica v Evropi. Zdaj ko ni več perspektive, se ta išče po Evropi.

   Kdo pa je metal bombe po Libiji? A je bil sveti jožef al sosedov Tonček? Res ne vem z glave. Če bi politiki res želeli rešit problem, bi začel pri tem. Vse ostalo je larifari in hujskanje naroda ter prevračanje krivde na ljudi ki bežijo (v dani situaciji bi tudi mi).

   • denacifikacija

    Vojne je že skoraj 30 let konec, k nam se pa še kar naprej valijo hrvaške, bosanske in albanske migracijske horde. Mar bi ostali v Jugoslaviji oziroma bi se tiho, kar čez noč odcepili, ne da bi preostanek to opazil in se začel pobijati med sabo.

    • Krtača 20

     In se bojo dokler narod dol ne bo sam dojel da eu in ostala imf golazen ne bo rešila njihovih težav da jih bojo moral sami. Potem bo šlo pa na bolje. Tudi v Sloveniji smo na tem.

     • denacifikacija

      Težko, migraniti so vsaj organizirani, prisiljeni so se bratiti med sabo, če pa se z nikomer drugim ne pogovarjajo. Isto velja za našo elito, s kom se pa ti družiš, skoraj prepričan sem, da ni med vami nobenih policistov, sodnikov ter drugih javnih uslužbencev, zadolženih za tvojo varnost in prisilno srečo. Ne vem, zateženi so ali kako bi rekel, imeli so težko življenje, najbrž.
      Naša elita razmišlja pragmatično, če mora iti Slovenija k Vragu, nas bodo oni oropali in uničili, menda jih ne bodo drugo in tretjerazredni hlapci učili kako se to dela.

     • Krtača 20

      Jaz pa samo razlagam kje je treba začet reševat problem da bo učinkovito rešen. Vse ostalo je samo flikanje….

   • xtc

    Gadafi je bil del problema kot vsi samodržci in komuniasti uin socialisti v EU.

    • denacifikacija

     CIA je pravilno ocenila, da je ostal sam, narod pa je pozabil, da jih brez njega in njegovega kameltrajberskega biča, pravzaprav nič več ne druži.

    • Krtača 20

     Resnica je popolnoma drugačna kot se trudiš tule prikazat. Nafta je bila zastonj, stanovanje za mlade družine tudi. Če si hotel zemljo, ni problem, tule maš pa nared neki iz nje. In volitve so mel clo ne boš verjel. Vsaj vsak vikend. Kolikokrat jih imaš ti? Gadafi je bil samo njihova maskota. Kot je pri nas Barbika. Odločal je pa narod. In ni slabo odločal.

     • denacifikacija

      Kaj je bilo pa narobe z življenjem v Ukrajini, isto so živeli kot mi ter večina ostalih evropejcev… Pozabili so prababice in pradedke, potem so jih imeli pa Rusi dovolj, nič drugega ni bilo treba.

     • Krtača 20

      Ameriki ni bilo všeč da je pod ruskim vplivom in da gre tam čez glavni naftovod. Konkurenco je treba zjebat. In so jo. Zavil so pa v celofan demokracije kjer so zdaj ameri demokratično nastavli oblast. Čista farsa….

     • denacifikacija

      Eh, kaj vse se danes pretaka po kapilarah različnih držav…
      Rusi in Ukrajinci so isti ljudje, mimogrede (Kiev Rus).

     • Krtača 20

      To sploh nima veze. Zdaj pa še vpraš zakaj so napadli Sirijo. Zato ker Sirija ne dovoli da se preko nje vleče naftovod za amere. Nič drugega. Rusi pa Kitajci Iranci pa ne dovolijo. Spet pod krinko demokracije. Pa Asad je bil itak izvoljen s strani ljudstva in zato tudi zmaguje.

     • denacifikacija

      Seveda, zakaj je to sporno, vendar je treba ločiti socialistično navezo od nacionalne. Poglej si nemce kako se imajo radi odkar so se spet združili, zahodna nemčija ni bila dovolj dobra zanje, so šli raje pod vzhodno, ker tam so bili rudniki in fabrike. No ja, saj danes živijo kot zahodni Nemci,razmišljajo pa še vedno kot komunistične bele laboratorijske miške.

     • Krtača 20

      Nemčijo je bilo treba oslabit. Zato so jo pa razdelil. Bal so se je.

     • xtc

      Resnica je drugačna Gadafi je zrušil kralja,ki je držal red ,da se je samodržno privlekel na oblast s titekovimi nauki.

     • Krtača 20

      Ja. In poskrbel da so dobili ljudje človeka dostojno življenje. Prej je bila pa Libija samo še ena kolonija več za zahod za izčrpavanje njihovih naravnih bogastev. Kralja si porini nekam…

     • xtc

      Zopet socializem iz tebe,pravilno je bilo tako največja napaka je bila dekolonizacija-ti ljudje rabijo nekoga ,da jih drži na kratko in vse kolonialne sile so jih postopoma iz malodane pol opic začele spreminjati v normalne ljudi z navadami,ko so odšli ve večina utonila nazaj v tisto kar obvladajo-kaos,kriminal in vojno ter pobijanje drtug drugega.

   • Sašo

    Krtača, res je, ameriška demokracija z napadom na Irak, Sirijo, Libijo, Egipt je sprožila ta val migrantov, najprej so diktatorje ki so imeli vajeti v rokah spravili z oblasti ( seveda zaradi lastnih koristi ), pri tem so jim pomagali skrajni muslimani, ki so ji finančno podpirali, sedaj ti skrajneži nimajo pojma o pojmu kako je voditi državo, se gibljejo proti srednjemu veku, ki ga želijo prinesti tudi k nam .
    Ne bi bil problem da bežijo ljudje od tam, ampak če bi to bili ljudje ki si želijo novega Sveta in sprememb, prihajajo pa k nam ljudje ki nam želijo vcepiti svoj način življenja, ker svoj način življenja od katerega bežijo,ne pustijo za seboj . In zaradi tega, to niso nobeni begunci, niso nobeni ljudje ki bi stremeli k boljši prihodnosti, ampak so zgolj navadi , neuki nazadjaki, ki si jih še pingvini ne bi želeli imeti za sosede . Dodana vrednost pomeni, ko nekdo obogati tvojo družbo, z mačetami v rokah, s tovornjaki v množice in s posiljevanjem se družba ne bogati in kot se tebi zdi z razlogi ki si jih navedel, upravičeno da taki ljudje prihajajo k nam, se nam večini zdi popolnoma neupravičeno da taki ljudje prihajajo k nam in imamo vso pravico jim reči NE !

 • xtc

  Leve opice navažajo drhal v EU in ji pomagajo sem.
  Seveda neprestano resnico skrivajo za islamofobijo,rasizmom,multikulturništvom ipd levaškimi abotnimi parolami.
  Realnost pa je taka in boleča in bo morala strezniti Evropejce in jih prisiliti k drastično krutim ukrepom zoper to druščino obojih,kajti nihče teh ljudi ,ni res da Evropejci ne marajo teh ljudi ,ker so bodisi muslimani,temnopolti,Azijci,Afričani itd.
  Težava so njihove navade,nezmožnost asimilacije,lenoba i,delovne navade itd.
  Ti ljudje so pokop Evrope ne rešitev tisti ,ki vas farbajo da so ti ljudje garant za vašo pokojnino in blaginjo vas nategujejo kot zajce,resnica je taka,ti ljudje nebodo nikoli in nikoli delali vsaj v 98%,požrli bodo najprej zdravstveno in socialno in nato še pokojninsko blagajno in Evropejci bodo morali preživlati to nesocialno druščino z vse večjimi dajatvami,eksplozijo kriminala,ropanja in nazadnje boste priča podobnemu kot je v Zimbabveju.Skratka zadeva nima nobene veze z islamofobijo in rasizmom pačpa z povsem realnimi težavami,katere butasti EU multi kulti politiki odrivajo na stran,kajti vsi ti ki prihajajo mislijo,da bodo Evropejci delali zanje kot sužnji.To povedo tudi njihove izjave ,ki pa jih politično korektni mediji skrivajo.

  • denacifikacija

   Zanimivo je, da se tudi naši brezdomci in klošarji enako polenijo, kmalu potem, ko jih Pahor vrže na cesto. Najprej se seveda zatečejo v predore, povsod kjer je suho,po možnosti tja, kjer je tudi tekoča voda, odpadki in kamor zaide najmanj domačinov. Na smetišče družbe torej.
   Slovenci smo narod ciganov, ja pred 30 leti nismo nič imeli, če je bilo pa vse “naše”. Vendar smo se po čudeži znašli in si razdelili tisto vse, ki se zdaj počasi koncentrira v roke lokalnih oligarhij.
   Naslednjega čudeža pa še ni nikjer na programu, meni ni jasno kako misli čedalje več Slovencev začeti iz manj kot nič, ker čas pa medtem teče, saj nismo roboti, vem pa zagotovo, da se nismo za to borili.

  • Krtača 20

   Ameriška in nato bombokracija košta. In eu takole plačuje davek. Če nebi zbili pol Afrike in cel bližnji vzhod, teh težav nebi imeli. Sam teb to dopovedovat….

   • xtc

    Ti si butl in poln tega s******* ni kriva Amerika pač pa EU socialisti,ki so podpisali listno o navažanju te druščine,,da bodo naredili Eurabijo protiutež ZDA naredili pa so neizbežno vojno in ,če bo Evropa želela preživeti taka kot je bo rabila še krvavo pomoč ZDA da se bo otepla tako levakov kot islamistov.

    • Krtača 20

     Če bo hotla eu preživet, bo mogla zbrcat ven ameriško vojno mašinerijo in pomagat vsem stolčenim državam da se postavijo na noge in predvsem da so samostojne. Posledično se bojo ljudje z veseljem vrnili. Kdo pa živi rad med takimi kot si ti?

     • xtc

      Če bo Evropa hotela preživeti se bo morala rekatolizirati levake,multikultarje in ilegalno navoženo druščino pa na ladje in v Afriko in Azijo,tam pa bodo lahko bratsko sobivali in solili pamet drug drugemu-če se preje ne bodo pobili sami med sabo.
      Če nebi bilo ZDA ,bi v EU že zdavnaj vladal komunizem in socializem povsod in Evropa bi bila podobna Zimbabveju ali kaki drugi rdeći različici Afganistana ali Venezuele.

     • Krtača 20

      Butl

     • xtc

      Ja resnica je boleča komunizem in socializem uničita normalne države Zimbabve,Kuba,Venezuela itd,so šolski primeri socialističnih katastrof,isto bi dočakala Čile in Španija če nebi žal diktatorja odločno ukrepala in rešila državi pred socialiastično katastrofo,no sedaj levi skušajo isto v Španiji na plečih Kataloncev upam ,da je Rayoya dovolj v hlačah in hujskaške levake spravi tja kamor sodijo,preden zanetijo vojno kot 36 za izvedbo svojih ciljev.

     • Soave

      Aja ?? Ja, eni ven, drugi notri ? Čisto enostavno ?
      Pomagati tem državam ? Pa, saj je vseskozi tule govoričimo. Denar , ki se ga porabi za njih tu, v EU, bi veliko nucal, a ne ? Kaj pa njihove bogate sosede, tam doli ? Nič ?
      Gradili bi džamije po EU ?

  • denacifikacija

   Še bolj verjetno je, da jih bo sistem komaj zaznal, kar pomeni da imamo še veliko neizkoriščenih rezerv in prostora, ki ga iz nekih razlogov ne uporabljajo za dobrobit lastnih državljanov.

 • Sašo

  Ne razumem , v večini so to ženske, govorim o navadni raji ki vabi k nam one z Afrike in z Azije, zakaj se ne žrtvujejo in gredo dol živet ?

 • Duhec

  Ubogi ljudje…

  • if

   Kriminalci so tisti, ki te ljudi pošljajo v Evropo in tisti, ki dovoljujejo, da se to dogaja.
   Naštevanje začnite v RS po kriteriju”kdo je kršil zakonodajo s transportom migrantov preko ozemlja RS” ,…potem nadaljujte s slovenskimi državljani, ki podpirajo ta proces, … potem preidite na medrnaorsno sceno upoštevajoč Berlin in Bruslj …..
   Ko boste z naštevanjem končali, boste pripravljeni naštete imenovati kriminalci, velizdajalci, najbolj podli okupatorji svobodnih narodov …

  • FUCK COMMUNISM

   Dam si jih pel, krava!

  • denacifikacija

   Zagotovo imate tudi v vaši občini par takih žrtev Pahorjevih brutalnih ukrepov, s katerimi do danes še nismo zajezili globalno ekonomsko krizo. Tisto tam dol pod mostom zavito v koce je tvoj sosed, ne arabci,ni ubogi ampak je doma in trpi krivice posledic nasilja totalitarnega režima.

  • xtc

   Ne vem zakaj so ubogi?
   A smo jih klicali sem razen norcev tipa Merckel in socialistov.
   Dejstvo je ,da je treba to poloviti dati na ladijo in nazaj.,kajti ko bo ta druščina dovolj močna bo podobno kot v Zimbabveju začeli se bodo ropi in pobijanja belih evropejcev in seljenje v njihovo premoženje,ki bo nato propadalo in se nakoncu sesulo oni pa bodo iskali novo žrtev,države pa bodo postale odpad in revščina,ti ljudje ne bod nikoli delali še deset generaci ne.

   • FUCK COMMUNISM

    Boli njo kosmata picka za pobijanje evropejcev. Prevec je zabita, da bi ji predvidevanje neslo tako dalec.

 • Olga_10

  Sorosa, Kučana, Cerarja, Fajonko, Vajgla.. bo treba postaviti pred sodišče zaradi rušenja državne ureditve, ogrožanja ljudi in podpore terorizma!

  • Krtača 20

   Dej tih bod baba usekana! Šporget spuci je še ud učer usran k svinak!

   • Prle

    He,he,he, nima časa, trosi neumnosti.

   • Olga_10

    Pozdravite Tarantela in majske hrošče!

 • Olga_10

  Dol z zločinskim komunizmom, socializmom…in vsemi levaškim floskulami!

  • Prle

   Tolk stara, pa tolk neumna, tale Olga.

 • Krtača 20

  V glavnem, tkole boste ležal janšisti pod kakim mostom v Afriki ko vas bomo zbrcal iz Slovenije. Zdraharji zahojeni. Tam vas bojo pa še takile zamorčki mal posvojil po svojih navadah in običajih….

  • denacifikacija

   Zanimivo, naši zdomci opisujejo drugačne zgodbe,v južni Ameriki in Avstraliji so jih kolonialisti lepo sprejeli in jih nastanili v dobro opremljene kampe, od koder so potem odhajali na delo v razvijajoče se komune ter tam zgradili cela mesta. Odkar je tam urbanizacijskih projektov konec, jih pa ne rabijo več zgleda,in so se lahko vrnili domov, pa tudi kazen za vojno so medtem več pošteno kot odlsužili.

   • Krtača 20

    Marsikdo se je tudi vrnil. Če ciljaš na Avstralijo so imel pa itak prednost belci arijske rase. Za vse ostale je še danes precej zaprta glede migracij.

    • denacifikacija

     Hja, angleži so z izgrajenim zadovoljni, francozi tudi, naši migrantje so odslužili svoje,kar pomeni, da so jih uspešno denacificirali.
     Danes Slovenci služijo vojno škodo predvsem v Avstriji, pa tudi v Italiji in drugje po Evropi, ki je gasila balkanske požare, tam zdaj delajo na velikih projektih nacionalnega pomena, ko se bodo poslovni ciklusi iztekli in če bodo gostitelji zadovoljni, pa bodo šli nazaj domov, kjer smo ta čas ostali brez njihove družbe, koristnega dela in davkov.
     Je treba razumeti kako nas vidijo evropski gospodarji življenja in smrti, seveda nas trepljajo po rami in rečejo, da nas razumejo, nič drugega tudi niso pričakovali od nas, ampak dejstvo je, da smo pri nas začeli rušiti družbeni red in smo zato odgovorni za nastale stroške in zmedo. Seveda mi temi ne pravimo tako, čeprav je očitno, mi smo zmagali, zdaj nam pa Avstrija ter druge dežele pomagajo, ker smo taki pridni in dobri mojstri, pa tudi sicer gastrbajterji dobro živijo, le nič nimajo od življenja, itak nihče ne opazi teh malenkosti.

     (igra prestolov je kurba press)

     • Krtača 20

      Najbolj na kratko možno. Smo zmagali ali od leta 91 dalje se nekateri slo politiki močno trudijo da smo vedno bolj odvisna država od Nemčije. Praktično njihova kolonija. Iz te kolonije pa potem črpajo resurse v obliki naravnih virov, sposobnih ljudi itd. Celo tako daleč smo že (nazadovali) da se je v osnovne šole uvedla segregacija in se že v šestem razredu učitelji odločajo kdo bo delavec, kdo bo srednji sloj in kdo bo elita. Strašen napredek ja….

    • xtc

     Pravilno je tako in še ti morajo imeti s sabo 5000$ in denar za karto nazaj drugače niti vize ne dobijo tako se dela.

   • Zima prihaja

    Južna Amerika?Tisto kar so tam zgradili je zelo ugly.

  • FUCK COMMUNISM

   Tebe je treba pa ustrelit! In ko bos crkaval, te je treba pocit se enkrat!

   • Krtača 20

    Zato vas bomo pa mi prej zbrcal ven. Enkrat smo vas že pa bo treba zgleda ponovit. Tokrat brez amnestij.

    • FUCK COMMUNISM

     Se enkrat: kroglo ti je treba pognat med oci in potem niti ne gledat a si se zvrnil al ne. Izdajalc slovenskega naroda si! Prasec!

     • Krtača 20

      Zdraharčke domobranske vas je treba sam zmetat.

  • xtc

   Težava je ,da se vam levakom obeta tole Evropa se vse bolj nagiba v desno,ko bo kritična masa dovolj velika,boste z brati islamisti in socializacijsko nezmožnimi z ladjami na poti vAfriko in Azijo.

   • Krtača 20

    Ko se boš ti preveč nagnil v desno boš padel izza šanka. Edina škoda pri tem bo od tvoje trde glave okrušena plošcica na tleh. To je vse kar si ti sposoben.

    • xtc

     Težava je v tem ,da misliš ,da smo vsi carji šanka in lokalne gostilne kot ti.

  • Zima prihaja

   Podsaharski ?

  • Duhec

   Pa sej so potomci domobrancev… navajeni bežanja.

   • Olga_10

    Kućanovi NEZAKONITI otroci, ki jih z Antifa sprejema sredi Ljubljane?

  • sumljivislon

   @ kdaj boš padu v grob?………delaš na tem….ok!!…

 • Zima prihaja

  Če bi Sadam in Gadafi imela atomsko bombo teh beguncev ne bi bilo tukaj.

 • xtc

  No tole je cilj tudi levih hujskačev v Kataloniji,kjer želijo vzpostaviti levičarsko islamistični kalifat na plečih naibvnih Kataloncev,mislečih,da jim bo nato bolje,četudi bi postali samostojni bi bili sužnji levakov in islamistov v lastni državi in izžemanja levih,ki bi pridno navažali pečene na njihove stroške in izčrpavanje v ta kalifat in to tako hitro,da bi bili Katalonci kmalu le še sužnji za delo in vzdrževanje kalifata.upam ,da Rayoy za vsako ceno ustavi to podlo norost na plečih Kataloncev in Špancev.
  Sicer pa so Katalonci že pričeli po malema dojemati in se hladiti,da v celi zadevi ni vse tako kot trdijo levi.

 • Duhec

  Bolš zamorček kokr SDSovca… so ziher manj primitivni.

  • xtc

   Definitivno zate ravno zato rabiš nepovratno karto za Afriko in prepoved vrnitve v EU -svoji k svojim,tja kamor spadate.

   • Duhec

    Hahaha…. če bi bli boljši, neb bli ogroženi. Tko pa… ste na poti v pm.

    • xtc

     Ne bi rekel v Evropi je trend za razliko od leve enklave drugačen.

     • Duhec

      Ste ste… bolš da se ne zavedaš.

    • Soave

     Ja, kje boš, oz. si pa ti ?

     • von Rhein

      Po moje je že na koncu poti.

     • Soave

      Hm. . . . . ? Kolikor imam jaz v spominu, gospa še ni v najlepših letih .

   • Zgornji

    AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!!

  • FUCK COMMUNISM

   Primitivka si vedno bila, primitivka vedno bos!

   • Duhec

    Hahahaa…. ful se sekiram za vas in vaše mnenje.

    • FUCK COMMUNISM

     Jasno, da se ne. Zato pa si smrdljiva kosmata levuharka. Le tako naprej!

    • von Rhein

     Ful se seliraš za mnenja. Čemu potem kokodakaš?

  • Krtača 20

   Lej, jaz samo kažem kje je problem in kako ga reševat da bo učinkovito rešen. Normalno da je problem naval tolikih tujcev. A so prav toliko ljudje kot mi. Zaradi slabih izkušenj ne moreš pričakovat nevem kakšnih omikanih gest, če so pa lačni in brez osnovnih človeških dostojanstev. Problem pa so tudi desni, domobrančki in katolibančki – ti ne bojo rešli problema. Ti ga bojo samo izkoristili sebi v prid, za svojo rit in oblast. Jebe se njim za narod! Sam Janšo poglej. Gnoj od gnoja.

   • Soave

    No, o lakoti bi morda lahko pisal v konkretnem primeru, teh pod
    mostom ( me zanima , če tudi sendvič s šunko pojedo ), pa še te
    obiskujejo nevladne organizacije, ki imajo denar od države, torej NAŠ
    denar.Si pa pozabil na so tisoči ” brez osnovnih človeških dostojanstev
    ” , imeli pri sebi veliko denarja, telefone, hrano , obleko in igrače
    so pa stran metali.

    In, kaj ima Janša tu zraven ? Jih ni obiskal tam, v tistem tunelu ?Dej no, Krtača.

  • rubec

   Vas bedake človek blokira in vi se znova pojavite. Daj razloži meni neukemu za koga kurca rineš na portal kjer te večina smatra za debila?

  • Soave

   Koliko jih nameravaš nastaniti pri sebi ? In seveda – vzdrževati jih s svojimi sredstvi.?

   • von Rhein

    Njihove težave bo šla reševat v tunel. Glede na izjave jih verjetno že.

    • Soave

     Verjetno so zelo ” dobri “, da takole v nič daje člane SDS ?? Želim ji vse dobro v njihovi družbi.

 • if

  Slovenska vlada vztraja, da je notranji nadzor neutemeljen, zahteva njegovo odpravoo, oziroma vlada Mira Cerarja meni, da jo bo maldi Avstrijec upošteval.

  Sebastian Kurz ne upošteva politike, ki izvaja kriminal v obliki transporta nezakoniteih masovnih migracij preko ozemlja RS.

 • tzt

  Najboljš jankoviča za komisarja za migrante. Jih bo vse peljal na Antarktiko, kjer bodo s pingvini ustvarjali dobiček.

 • Norm Kinley

  Za leto 2016 imamo sledece podatke:10000 Slovencev se je izselilo iz Slovenije, vecinoma solanih, ki iscejo boljsi standard, hkrati se je k nam PRISELILO 40.000 cefurjev (jap, lubi moji Slovenci, 40k polpismenih cifutarjev, polciviliziranih, brezdelnih opic). PANIKA ljudje, teh informacij ne zadledite nikjer, niti nova do sedaj NI NAPISALA ENEGA CLANKA O TEM, KAKO NAM LEVUHARSKA ZLOCINSKA DRHAL UNICUJE LASTEN NAROD. slovrnska mesta so danes leglo cefurjev, degeneritancev, parazitskih cefurskih proletarcev…. Samo podatek, 10000 prejemnikov socijalne pomoci je v priobalski regiji, od tega 97 % pritepenih cifutarjev. Ja slovencki, sedaj delate tudi zato, da te opice na nas racun zivijo…. In pa kar je vazno, v 10 letih, ob trenutnem trendu, ko vsa opicja cifutarska drhal samo caka, da si bodo prilastili vse, od zdravniske oskrbe, vasega dela, kapitala vasih dedkov, na koncu tudi nad narod, saj jih bo v 10 letih tukaj vsaj 400000…..Ce ne bomo nekaj storili, ce sr ne bomo mladi moski postavili zase, bo hudo…. Treba bo pucat zacet….. Fantje, tole ni zajbancija….

  • Norm Kinley

   Zacnite se vclanjevat v domoljubna drustva, tam so se ze zaceli zavedat problema, ustanavljajo in trenirajo se raznorazne organizacije, zacnite predvsem mladi moski se pripravljat na neizbezno…. Zacnite razmisljat militanto, kolegi pojdite v naravo, trenirajte….. Osvescajte se,…..

   • DJURO SUMAR

    Predlagam ti, da ustanoviš državo po vzoru Islamskega kalifata. Povabi še Šiška, ki ima izkušnje z bombami in bosta rešila Slovenijo in Slovence. Imam pa še bolj preprosto rešitev, da greš prostovoljno v umobolnico.

    • Zgornji

     JA, ZATE PA PREDLAGAMO TAKOJŠNJE ZAPAKIRANJE IN ODPOŠILJANJE NAZAJ DOL, PROTI TURČIJI !!! ! !!!

  • Štalmajster

   Res je. To ni zajebancija, to je izgubljen primer ………. kot Nemčija, Švedska,….
   https://www.youtube.com/results?search_query=germany+is+lost

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! RAVNO DANE SEM ENO SLOVENSKO KROTO GNILO VIDEL, KI SE JE ZGONILA Z ČRNSKIM MIGRANTIČEM , … SAMO DA PRIPRAVLJAJO TEREN ZA IZBRUH NOVIH BOLEZNI KI NAS BODO KMALU NAPADLE !!! ! !!! NI PA ENEGA ČLOVEKA KI BI NAREDIL RED NA TEM PODROČJU , VSAJ TAKO KOT GA JE VIKTOR !!!

 • Norm Kinley

  Kolegu sr je zmesalo, namrec zivi v blokovskem naselju, kjer ima nad sabo v garsonjeri 12 cefurjev. Pravi, da jih poslusa vsak dan, ponoci, podnevi, in vcasih ne ve, ali se koljejo, ali tata fuka lastne hcerke in sinove. Pravi, da so to zivali, kupil si je orozje…. Trenutno dela na tem, da si bo v Trzinu pri punci zgradil hiso…. Ciszo je na koncu z zivci, samo se cifutarji gor cifutarji dol, in res se mu pozna na zdravju…. Samo stran hoce od teh parazitskih smrduhov in neprilagojene opicje sodrge.

  • KAPIBARA

   Žal napaka, s takim oni postajajo večina
   Treba bi jih bilo scivilizirati- zdresirati, na naše navade

   • Norm Kinley

    Nemogoce. Vsa stanovanja okoli njega so cefurska, polcivilizirana brezdrlna drhal, to bi morali vse ocistit, edino tako. Kdaj pa se je cefur se prilagodil Slovencu? Se po 30 letih bivanja tam okoli za dober dan dobis nazaj molim? KAJ TI NE POZNAS CEFURJEV? ONI SE NOCEJO PRILAGODIT, BODO RAJSI KLALI NAS SLOVENCE, KI SMO BOLJ PO VASEH IN ZIVIMO SE NEKAKO BOLJE OD TEH OPIC, KI NIMAJO NIC, SAMO KRADEJO IN PARAZITIRAJO.

    • KAPIBARA

     Kalme – Kalme
     Imaš popolnoma prav !
     Jest sem samo omenil tretma za prevzgojo,,vseh teh, ki si ji omenil
     Po 30 letih. se še smejati ne znajo-nočejo, po SLOvensko

 • Norm Kinley

  Slovenci, sedaj delate zato, da boste cifursko parazitsko lopovsko drhal ziveli, KATERA PA BO VOLILA RAVNO LEVO POLITIKO, KI NACRTNO UNICUJE NAS NAROD. IRONIJA?

 • Norm Kinley

  Slovenci, milijpn in pol nasje se. Pol milijona je ze cefurjev. Lansko leto 40000 novih pritepenih parazitskih izrodkov,…. Po studiji nad bo v 10 letih manj kot milijon, in bo cefurjev vec kot slovencev. ZBUDITE SE SLOVENCI, KOLJITE LEVICARSKO IZDAJALSKO DRHAL.

  • Zgornji

   Ne, klali nebomo, ker bomo imeli Druge ukrepe , zato da nebomo krivi … ampak, mislim pa , da nas je Zal ze manj kot si napisal ..

   • Norm Kinley

    Ja, saj se razumemo. Levicarji smrtni sovrazniki, izdajalci in lopovi. Upam s tabo, da bodo res prisle v veljavo druge metode ciscenja in onemogocanja protinarodne zlocinske izdajalske politike.

    • DJURO SUMAR

     Težka bo, vas je v Sloveniji samo 14%, ostali smo normalni.

 • Norm Kinley

  Pri nas v vasi imamo ze nekaj let bosanca, KI PASE OVCE. JA, SREDI SLOVENIJE MODEL PADE OVCE. ZIVI V LESENI BARAKI, BREZ VODE, BREZ ELEKTRIKE IN STALNO PROSJACI ZA TO IN ONO. SLOVENCI, HOCETE V TAKRM OKOLJU ZIVET? HOCETE TO LEGLO BALJANSKIH OPIC NA VSAKEM KORAKU? JE FINO GLEDAT TE OPICE, KO CELE DNEVE SAMO POSEDAJO, CIKAJO, SE GA NABIJAJO Z ALKOHOLOM? JA GDO BO PA PITEM PLACEVAL ZA NJIHOVO ZDRAVJE, KO JE DTHAL PROLETARSKA ZE PRED PEDESETIM NA SMRT BOLNA? BOSTE VI DELALI, DA BODO TO DRHAL NA NASE STROSKE ZIVELI? SLOVENEC, ZBUDI SE, LEVUHAR JE TVOJ SMRTNI SOVRAZNIK.

  • Zgornji

   DOOOOOOOBRO POVEDANO, … AMPAK, BO ITAK REJ KONEC SVETA, KER TAKELE NEUMNE ODLOCITVE NASIH VLAD ITAK NE OELJEJO NIKAMOR DRUGAM KOT PA V PROPAD . IN TA BO V NASLEDNJEM DESETLETJU .

 • Govekar

  Nagnusno.

  • Soave

   Kdo, ali kaj ??

 • Norm Kinley

  Je pa zima naš zaveznik, tole ni navajeno na mraz, in samo upamo lahko, da jih cim vec odide v vecna lovisca zaradi mraza.

  • DJURO SUMAR

   Fašist.

   • Norm Kinley

    Čefur.

  • Zgornji

   skoraj bi se strinjal z tem odzivom, ampak, je pa mnooogo bolje, da se jih poslje nazaj dol od koder so se privlekli, da se v miru pobijejo med seboj z njhovo religijo *miru* , zato da nebodo se nas obtozevali za njihove probleme ki so si jih sami zakuhali .

   • Norm Kinley

    Ja lej, sva enakih misli, samo da so te misli pravljicne. Edini zaveznik nadih zelja in pravic bo zima, kajti tudi ce se jih bo posiljalo nazaj, bo slo iz najinih zepov…

    • Krtača 20

     S tvojih žepov je šlo tud za nato bombe. A to se pa kar pozabi?

     • Norm Kinley

      Ce je slo za tiste bombe, ki so padale po srbiji, nimam nic proti….

     • Krtača 20

      Pol tud ne smeš met nič proti če kakšna pade na tebe.

     • Norm Kinley

      Le zakaj bi padla name. Jaz nikogar ne parazitiram in kradem. In tudi cifut nisem.

     • Krtača 20

      Kako? Pa kdo serje take po portalu da jih je treba pomorit pa potolčt z bombami itd? A sem to jaz?

     • Norm Kinley

      Ja ocitno, kolikor vidim, samo ti omenjas neke bombe…. Si tolko kratek, da tudi ne ves, kaj pises?

     • Krtača 20

      Desni in razumevanje sveta…. Zakaj so v prvi vrsti navalili begunci sem? Spet smo tam…kura al jajc?

     • Zgornji

      ZATO KER SO SI DOMA ZAFURALI DRŽAVE , KER SO SI NAREDILI ŽIVLJENJE NEZNOSNO, IN SE ZATO HOČEJO ITI ŠE DRUGAM PARAZITIRATI , DA ŠE TAM NAREDIJO KAOS IN OBMOČJE LENOBE, TAKO KOT SO SI TO “ZRIHTALI” DOMA, KJER SO SI VSE UNIČILI !!! ! !!!

     • Krtača 20

      Verjamem da Janša ki mu je v interesu da si v nevednosti tega takim ovcam kot si, nima interesa povedat.

     • Zgornji

      No, saj jaz pa verjamem da tudi sam tega neve .
      Lahko pa bi ti zdaj izdal še eno skrivnost , … ampak vidim da si je ne zaslužiš, ker si preveč pokvarjen/zloben/a , … zato : ” Nebom ti povedal da je na koncu Past … ” !!!
      Bom pa za To Past povedal Norm Kinley-u, ker si to tudi Zasluži !!! ! !!!

     • Norm Kinley

      Zaradi takih, kot si ti? Vzem si jih domov, nas pa, ki to nocemo, pa ne obtozuj.

     • DJURO SUMAR

      Zaman se trudiš s tema dvema debiloma.

     • DJURO SUMAR

      Ti si samo butec, nič drugega.

     • šmentanamuha

      Kar je šlo iz naših žepov, je samovoljno vzela vlada Mira Cerarja. Mi pri tem nimamo nič in ti to dobro veš. V bistvu si še bolj pokvarjen kot butast. Kaj Bog naredi s takimi kot si ti, res ne vem.

     • DJURO SUMAR

      Bog ima najrajši ateiste.

    • DJURO SUMAR

     Iz praznega žepa se ne da nič vzeti.

  • Balkica

   In zakaj bi morali oditi v večna lovišča? Prav bi bilo, da bi odšli v svojo domovino, kamor spadajo. Tam bi morali vzpostaviti mir in pogoje, da bi lahko živeli tako, kot so navajeni.

   • DJURO SUMAR

    Imaš prav, ampak ji tega ne dovolijo zahodni imperialisti. Morda bo lažje, ko bodo vsa vozila vozila na elektriko in se bo poraba nafte drastično zmanjšala.

 • Commie Disposer

  Ciklon – x

 • Zgornji

  OOOOOOO TIIIIIII ZLOBNEZ POKVARJEN SOROSEV !!! ! !!! A NI NIKOGAR KI BI TEMU POKVARJENEMU BEDAKU ZLOBNEMU ZRIHTAL MALO POSTA ??? !!! ??? IN, RAAAVNO DANES SEM SRECAL ENO SLOVENSKO POKVARJENKO KI SE JE ZGONILA Z ENIM CRNSKIM MIGRANTOM, … !! ! !!! POKVARJENE BOLNICE FRANJE IZ SLOVENISTANA … !!! ! !!!

 • Franc Šink

  Migranti nam zapirajo severno mejo.

  • Norm Kinley

   Migrantov mas tukaj ze cca pol milijona. Ne crnih, ampak cefurjev. Isti necivilizirani nivo – paraziti, lopovi, lenuhi, alkoholiki…. Eden ti celo zupanuje v nasem glavnem mestu….

   • Zgornji

    No, sicer so tile stari migranti še vedno boljši kot pa oni, ta frišni, AAAmpak, Dejstvo pa je, da tudi od teh ni kaj prida , … čeprav pa tudi Niso vsi tako slabi naši južni sosedje , le da jih je Lenoba malo Preveč napadla , ki je pa povezana z Zlobo… Žaaal.

 • Krtača 20

  Kako že gre tista katolibanska doktrina – boh napake odpušča, neumnosti pa ne. Za tele osebke na tem portalu ki pašejo pod prfuknjence pa ne vem kaj bo naredil….

  • Norm Kinley

   Ti kar delaj za njih, ce si tak idiot. Nas, ki pa nocemo za to drhal delat, pa ne obtozuj. Imej jih za sosede te cefurje ce hoces, jaz jih ne bom imel.

   • Krtača 20

    A te kdo sil?

    • Norm Kinley

     A kdo tebe?

     • Krtača 20

      In zakaj pol otresaš tuki? Krneki….

     • Norm Kinley

      In zakaj ti otresas in branis to drhal? A mislis, da jih bom jaz sedaj podpiral, ker ti tako hoces? Si malce kratek v glavo, al kaj? A si cefur?

     • Zgornji

      VERJETNO JE PREVEČ ZLOBEN IN IZ TE ZLOBE PREVEČ TRMASTO ZABIT DA BI TO SPOZNAL, IN ŠE TOLIKO MANJ TO PRIZNAL, … ŽAAALLL …

     • Krtača 20

      Branim jih samo toliko da se na njihovih ramenih ne boste okoristil desni s svojimi fašističnimi idejami. So samo begunci ki so jim ameriški imperialisti zdrli vse. Vprašaj se kaj bi naredil ti v njihovi koži? Normalno da je to velik problem. Ampak ta problem je naredila EU sama sebi. Saj menda veš – problem, reaction, solution. EU in nato so ustvarili problem, zdaj se čaka reaction s strani ljudi (opranih desnakarjev) in nato bo eu ponudila rešitev (orwelowska ureditev). A so ljudje toliko pametni da so to spregledal in se problem rešuje tako, da se tudi take hujskače postavlja v kot ker ste prav tako del problema in ne rešitev. Tuki bo eu popušila če ne celo propadla ravno zaradi tega.

     • Norm Kinley

      Fotr ti je bil fasist, ko mu je vse tabols po kolenih stekl, butel opranoglav marksisticen. Zacni svojo glavo uporabljat.

     • Razocarana

      Glede na uradno poročilo ZN je v Italiji med vsemi tisoči ilegalcev samo 2,56% beguncev ki ustrezajo pogojem za azil. Kar pomeni da so ostali “sirijski begunci” iz Gane, Nigerije, Somalije, … Ilegalci ki bi jih bilo potrebno takoj deportirati.

    • Zgornji

     NAS SILIJO, JA, KER BREZ NAŠE PRIVOLITVE NAM KRADEJO NAŠ DENAR ZA PODPORO TE MOHAMEDANSKE PARAZITSKE POKVARJENE ZLOBNE GOLAZNI !!! ! !!!

     • Krtača 20

      Čudno tudi za bombe si dal denar. Takrat ko smo opozarjal ste bli modro tiho.

   • Zgornji

    DOOOOOOOBRO POVEDANO !!! ! !!! NAJ TE ZVERI PODPIRAJO KAKE DRUGE ŽIVALI, NE PA MI LJUDJE !!! ! !!!

 • zaton

  Ga ni denarja, da grem skozi ta tunel v italijanski Gorici, niti sredi belega dne ne.

 • Morala

  Že zaradi trgovanja z belim blagom, bi morali mnogi kazensko odgovarjati!!! Saj, ko bo zima, si jih naj prostovoljci vzamejo domov na toplo….ko bo prepozno, takrat, bo ta vlada ukrepala…sedaj pa nelegalno hodijo čez…

  • tona

   zdaj poteka trgovanje s črnim blagom

   • Morala

    Hvala, da si me popravil!

 • zaton

  Če bi ti ljudje, ki v resnici niso iz vojnih območij, imeli voljo do dela in napredka, bi si blagostanje in pogoje za življenje ustvarili v svoji državi in jim ne bi bilo potrebno migrirati v Evropo. To so navadni lenuhi, ki želijo živeti na račun Evropejcev, ki bodo delali zanje, nato pa, ko bodo množično na naših tleh, nam bodo zarili nož v hrbet. Tudi Evropejci moramo delati za to, kar imamo, nič ne pade iz neba.

  • Norm Kinley

   Kako je to enoatavno, ce uporabis svojo glavo in na svet ne gledas iz marksisticnih oci. bravo!

   • zaton

    Hvala.

    • DJURO SUMAR

     Takole izgleda razgovor dveh ovc, ki ne razumeta kaj se dogaja. NORM in ZATON, kot bi gledal film Butec in butec.

     • Soave

      Opa !!! Dveh pametnih ovc !! Vsega hudega smo navajene desne ovčice.
      Zato si ti proti nam en negodni teliček.

     • DJURO SUMAR

      Nisem še videl pametne ovce.

     • Soave

      Da ne ? Poglej tole. Ko boš na tako naletel, si oplel.!!
      https://www.youtube.com/watch?v=YvR8LGOUpNA

     • DJURO SUMAR

      Takšne risanke gleda moj 3 letni vnuk, jaz imam pametnejše delo.

     • Soave

      Ne gledaš z njim ? Sicer tale še ni za triletnega fanticka. Jaz pa gledam z mojima dvema! Je zelo prijetno.

     • DJURO SUMAR

      Če sem odkrit, gledava risanke na JimJam, še rajši pa se žogama in igrava s kockami in avtomobilčki.

     • Soave

      Lepo.To je najlepši čas. Vnučki !Pa Lego kocke.
      Jutri pa zopet politika.
      Lp

     • rubec

      Si vnuku že nalepil muslimansko brado bednik pakistanski?

     • Mojca pokraculja

      Si mislil na film minulo nedeljo zvečer, ko sta na koncu ostala Butec in butec.Čez slabe tri tedne bo spet na sporedu. Ker ne razumeš kaj se dogaja sploh ni možno izvoliti drugega kot Butca.

     • DJURO SUMAR

      Jaz sem film gledal že pred leti.

 • Olga_10

  Vse naj spokajo in pošljejo tja, od koder so prišli! Z njimi naj gredo še Soros in njegovi plačanci!

  • zaton

   Bojim, se da se to ne bo zgodilo, nasprotno, vedno več jih bo tu. Zakaj bi odšli, če je zanje lepo poskrbljeno.

   • Olga_10

    Potem naj uživajo v tunelu!

  • DJURO SUMAR

   Si morda videla na TV kaj so Američani naredili z milijonskim mestom RAKA. Le kam naj se vrnejo?

   • Caetano

    Rako je IS spremenil v utrdbo, kjer so konstantno uporabljali civiliste za zivi scit.

    • DJURO SUMAR

     In kdo jih je napadal, da so rabili živi ščit? in predvsem zakaj so jih napadali in kdo je odgovoren za nastanek IS.

     • Caetano

      IS je stara salafitska ideologija. Premagali so jih v Raki Kurdi ob podpori Trumpovih vojakov. Kurde in samo Kurde tudi podpiram v tem konfliktu.

      Pod Obamo se je IS samo siril in je bilo misljeno, da ga bodo tudi obvladovali s pomocjo denarja iz Savdske Arabije. Vendar salafiti ne morejo ostati samo pri lokalnem emiratu ampak hocejo globalni kalifat. Zdaj ko Obame ni vec je IS v cistem razsulu. Kontrolira se 10% sirije in 3% Iraka. Obama je dajal ob tem koncesije tudi Erdoganovi Turciji in teokraticnemu Iranu.

     • DJURO SUMAR

      Če kaj vem je bil Obama predsednik ZDA, tako kot Trump, ki napade le stopnjuje. Nič pa se ne sprašuješ o vzrokih njihovega vmešavanja po vsem svetu.

     • Caetano

      Obamova klika je bila filoislamisticna. In je tudi se. Prav na dan osvoboditve Rake so njegovi sodniki blokirali Trumpovo prepoved imigracije v ZDA iz vrste islamskih drzav.

     • DJURO SUMAR

      To misliš na dan uničenja Rake. Sicer pa je popolnoma vseeno kdo je predsednik ZDA, oni so imperialisti, vpleteni v vse vojne na planetu od leta 1945 dalje. Nisem pa vedel, da ima Obama svoje sodnike, sem mislil, da je njihovo sodstvo neodvisno. Torej tudi pri njih demokracija šepa, tako kot v Sloveniji.

     • Caetano

      Seveda imajo svoje sodnike in to je prav v posmeh njihovi pravni drzavi kar delajo filoislamisti, kajti zakonodaja jasno daje predsedniku pristojnosti, da iz varnostnih razlogov omeji imigracijo.

      In mimogrede islamski imperializem poznamo ze 1400 let. Sicer ne maram sploh tega izraza, ker ga je komunisticni imperializem tako zlorabil.

     • DJURO SUMAR

      Kaj pa katoliški imperializem, ta pa verjetno za tebe ne obstaja.

     • Jelengar

      Krstiš popa, a on u šumu.

     • rubec

      Stavim da v znak solidarnosti nosiš podolgovato muslimansko brado. Bednik afganistanski.

     • DJURO SUMAR

      Izgubil si stavo.

     • Jelengar

      Kriv je JJ.

     • tramal

      Tebi bedaku je nemogoče kaj razložiti ker nimaš v glavi to kar imamo pametni..Možgane namreč

   • Olga_10

    K Sorosu in Kućanu s Fajonko!

    • DJURO SUMAR

     Neverjetno si bistroumna. To pa je rešitev v stilu Šiška.

     • Olga_10

      Tisti, ki vabi takšne “goste” naj jih gosti za svoj denar in v svoji hiši!

     • DJURO SUMAR

      Nikogar ne vabim, le skušam pojasniti zakaj bežijo in kdo je kriv za vse to sranje na planetu.

     • Jelengar

      Daj pojasni, prosim, kaj ima Raka s Pakistanci, Afganistanci, Eritrejci, Nigerijci, Somalci, itd. …itd. …

   • FUCK COMMUNISM

    Jih bos naselil ene 15 pri tebi doma na tvoje lastne stroske?!?

    • DJURO SUMAR

     Sem morda jaz kriv za uničenje mesta Raka?

     • Jelengar

      Kaj ima Raka s Pakistanci, Afganistanci, Eritrejci, Nigerijci, itd. …

   • Adolf Hitler

    v ameriko!

   • tramal

    Ja in vsi ti migranti so iz rake a ne bedanec drekasti.

 • šmentanamuha

  Vlada Mira Cerarja je izdajalska vlada, zapomnite si to. Naši državi dela škodo po tekočem traku. Cerar ne služi narodu, čeprav bi mu moral in se je k temu zavezal, ampak svojemu pravemu gospodarju. Kar mu ukažejo, to naredi. Seveda dobi za to tudi nagrado svojih gospodarjev.

 • Olga_10

  Carlova s Hanzi propagira “uboge” nezakonite migrante pod mostom v Gorici…. Kakšna pokvarjenka in dvoličnica!

  • Caetano

   To je pritisk na okoliske drzave in lokalne oblasti, ki se prebujajo. Slovenska vlada pa podpira islamizacijo.

   • Olga_10

    Torej je treba Sorosovo plačanko postavit na cesto, pa naj gre živet tja in tem NEZAKONITIM MIGRANTOM – “revežem” pomaga!

  • DJURO SUMAR

   Nisem opazil, da bi kaj propagirala, temveč je le povedala in pokazala kaj se dogaja. To je naloga medijev, ne pa pometanje pod preprogo. To se dogaja skoraj pri nas, NOVA24TV pa najrajši poroča, kaj se dogaja na Švedskem.

 • črnaovca

  Danesa je državni praznik vi pa take, niti besede o Dnevu suverenosti, res žalostno, se vidi kdo vam komandira

  • Soave

   Saj je članek na Novi. Bomo tam čivkali, če bo potrebno.

  • tramal

   Kje ti vidiš dan suverenosti .Slovenijo vodijo morilci komunisti in srbini.Ko bo visela slovenska zastava na ljubljanskem gradu bom mogoče toda res mogoče ,spremenil malo svoje mišljenje.

 • Olga_10

  Zločinskega Sorosa šutirajo iz vseh normalnih držav, murglska kloaka se pa bori za nezakonite migrante in terorizem?

  • DJURO SUMAR

   Naštej mi prosim nekaj “normalnih” držav. Za moje pojme jih namreč ni.

 • garfi

  bo treba v enačbo vnesti tudi satanističnega papeža
  ne mine dan brez njegovega navijanja za ilegalne migracije
  €U mafija pa se gre cenzuro, kako se sme poročati o musliĆ kugi
  če bo tudi pri nas počilo za to ne bodo krive horde islamistov

 • denacifikacija

  Zakaj se čudite italijanom, saj lahko poslikate naše klošarje, ki jih je deložiralo naše krivosodje, samo malo poglejte pod moste in poiščite kakšne tunele. Kje pa naj živijo, ponoči je zelo mrzlo in vlažno, čez dan se pa nimaš kam dat.

  Sem pa našel dober dokumentarec iz serije Vice, o columbijskih revežih in narkomanih, ki se skrivajo pred državo v kanalizacijskih ceveh, tako zgleda pa trd in neusmiljeni fašizem danes:

  https://youtu.be/X4koXeZvAfg

  V redu, to je bila južna Amerika, tukaj je še dokumentarec o revežih, ki se skrivajo v kanalizacijah razsvetljenega in bogatega Las Vegasa:

  https://youtu.be/DwoUY67CMcg

 • šmentanamuha

  temle revežem je treba priskrbet en dober zemljevid, da bodo našli pot domov. Lahko prispevam nekaj za vožnjo. Zajebali so jih tisti, ki so jim obljubljali med in mleko in brezdelno brezplačno življenje v Evropi. V bistvu se mi smilijo zaradi svoje naivnosti. Banda “humanitarcev” jih je zvlekla od domačih ognjišč z lažnimi obljubami o lepšem življenju, zakasirala po glavi in si napolnila žepe, nato pa odvrgla na obali Evrope oziroma prevalila na pleča evropskih prebivalcev. Zdaj pa jih prekladajo sem in tja po nekakšnih kvotah in nihče ne ve, kaj bi z njimi. Zločin nad njimi so prvi zagrešili tisti, ki so jih vabili. To je sofisticiran zločin zavit v preobleko humanitarnosti.

 • T-Rex

  Eugenija Carl je videla vaš prispevek in šla hitro v kopiranje in ga objavila na rtv lol, seveda je tam napisano , da je treba pomagati, da so razmere nehumane itd….

 • PLavi-mil

  Boli me k….,za njih, domov naj gredo, meni jih ni treba kazati in slabo vest vzbujati, prestitutka Carlova naj jih domov pelje.

 • Adolf Hitler

  tu bi blo samo dve napalke fukent problem ščiščen!

 • luckyss

  Kot prvo…ovce zmedene seveda ne veste kako komentirati takšen članek, ker ni še nihče twitnil…
  Vam bom jaz povedal…malo naprej od predora (100 m) je urad za prijavo migrantov…nekateri pač “kampirajo” da so zjutraj prej na vrsti…
  To lahko primerjamo kvečjemu s tistimi, ki čakajo po 48 ur na novi iPhone..le, da oni čakajo na odprtem..
  Sicer pa imamo Slovenci nekaj tisoč brezdomcev, ki spijo pod mostovi in v kleteh blokov…
  Pa itak nima smisla debatirati o tej zadevi….Vsako leto muslimani “naštepajo ” sto milijonov otrok, ki bodo “probljem”..
  Lahko edino v Evropi sprejemamo migrante do “enomoglosti”….po nekaj desetletjih bodo začeli bežati iz Evrope, ker bo nek Afganistan ekonomsko močnejši…
  Sem “levičar”, Ampak podpiram kvoto migrantov za Slovenijo, ki znaša natanko NIČ!!

 • Adolf Hitler

  zdaj bi glih prav prišla ena orenk poplava da bi ves ta drek sprala vn iz tonela prosim odin naj bo poplava!

 • Adolf Hitler

  prokleta stoka!

 • Jebo jim mater vse po spisku

  Vsega je kriv gorge soros ki hoce islamizirat evropo fentat kurbirja starga

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!