[VIDEO] Poglejte, kako je skupina afriških migrantov brutalno pretepla novinarja, ki je delal zgodbo o črnem trgu!

Foto: epa

Iz osrednje Italije prihaja šokantna novica o napadu afriških migrantov na televizijsko ekipo, ki je poskušala posneti zgodbo o uličnem črnem trgu, na katerem migranti mimoidočim prodajajo ponarejeno blago. Novinar je želel opraviti nekaj intervjujev s kupci na omenjeni tržnici, a so prisotnost novinarskih kamer nekateri migranti slabo sprejeli in zato napadli televizijsko ekipo, ji uničili praktično celotno opremo, enega novinarja pa celo brutalno pretepli. Po objavi videoposnetka na socialnem omrežju Twitter so Italijani zgroženi, takšne zgodbe pa pri naših zahodnih sosedih očitno postajajo vsakdanjik.

Italijanska lokalna televizijska ekipa je na ulici neimenovanega mesta odkrila ilegalni trg s ponarejenim blagom. Ko se je novinar sprehodil po stojnicah in neposredno v kamero poročal, kaj vse lahko človek kupi na takšnem trgu, med drugim so prodajali vse od pasov do sladkarij in otroških igrač, so afriški migranti prisotnost novinarske ekipe opazili in začeli svoje stvari na hitro pospravljati v tamkaj parkirane kombije.

Eden izmed afriških migrantov je poskušal odgnati novinarsko ekipo, glavnega poročevalca je nekajkrat celo grobo odrinil, ker pa se ekipa ni želela umakniti, se je skupina migrantov nato spravila na drago opremo in razbila tudi kamero. Enega izmed novinarjev, po videu sodeč gre za moškega srednjih let po imenu Abate, so celo podrli na tla in ga brcali, nakar mu je eden izmed mimoidočih pomagal vstati in pobegniti do lokalne trgovinice. Preden je Abate vstopil vanjo, so ga migranti ujeli in se ga znova fizično lotili, čemur sledi konec videoposnetka.

Po neuradnih informacijah je moral novinar poiskati zdravniško pomoč, a so ga iz bolnišnice že odpustili. Videoposnetek pa ostaja v opozorilo, kako nasilni lahko postanejo afriški ekonomski migranti, če jim prekrižaš načrte.

V Italijo je samo od leta 2015, ko se je začela migrantska kriza, prišlo več kot pol milijona afriških ekonomskih migrantov, situacija pa je predvsem v največjih mestih, kot je Milano, tako kritična, da je morala država na ulice poslati celo vojsko.

L. S.

 • garfi

  to so naši bratje, ki bežijo pred nasiljem in vojno
  dnevno jih rešujejo predani humanitarci
  sprejmimo jih z odprtimi rokami in nogami
  opice v sodelovanju z rkc press

  • bojan

   sprejemajo jih pedofili ki bi trgovino z otroki rade legalizirale

   • Goran Hvala

    Eni bi to legaliziral baje, spet drugi pa v imenu boga za stirimi zidovi…kdo ima bolj prav?

    • Igor Kavalar

     To se lahko pedofili in zagovorniki sami zmenijo kdo je imel prav v večnih loviščih.

    • Steiermark

     Goran, res je, ta rdeči se niti nikoli niso preveč trudili, da bi skrili pedofilijo, ki so jo izvajali , družno s tovarišem psihpatom in pedofilom titom, ter v njegovem “bogovem” imenu…. Rdeči psihopatski pedofili, so bili in so še povsod, predvsem na visokih položajih , od koder vodijo vse akcije proti poštenemu in normalnemu evropskemu človeku, ter se , posebaj v zadnjem času borijo za svoje “pravice “, do otrok, zato tudi zakoni v prid lgbt zblojencem…… Na Švedskem, kjer so že zdavnaj dane pravice lgbt-jevcev nad normalnimi in poštenimi ljudmi – otroki, sedaj pripravljajo zakon, po katerem bodo lahko pedofili “harali” otroke, če bodo le ti “pristali na to” in imeli 15 let, pravatako bodo lahko očetje vse to počenjali s svojimi hčerami itd. Pa naj kdo še reče, če so tile, ki takšne protičloveške zakone, s katerimi uničjejo človeštvo – zahodno in krščansko kulturo, normalni!

 • Dragan Krstič

  Še nekaj 10.000 migrantov pride na Švedsko, pa bo vsa Švedska gorela.

  • bojan

   rojeva se nova islamska država …

 • bojan

  na sliki izgledajo kot satanovi zombiji

 • von Rhein

  Vedno,ko naletim na podobne novice pomislim….kako prokleto ponižni so črnuhi,ko jih reševalci potegnejo iz vode in zavijejo v tisto rumeno folijo. Čez nekaj mesecev pa so agresivni kot doma nikoli ne bi bili.

  • bojan

   ker lopov pa se ne poslužuje krinke

 • Vlado77

  Ni kaj za komentirati to se nam obeta po celi EU. Ekipa “striscia la notizia ” deluje že nekaj časa in pokaže veliko nepravilnosti in neumnih potez lokalne in državne oblasti. Takih seveda v TV Slovenija ni , ker imamo enostranske medije , ki poročajo pa navodilih in usmeritvah. Kako se je zadeva končala ne vem .Dejstvo pa je da so domačini bežali pred ubogimi migranti in bili pretepeni pri opravljanju službe. Predrznosti bo vedno več le da jih uradni mediji nočejo pokazati. Imamo že predele mest ki jim rečejo NO GO cone. Tam si ne upa niti policija. Kam bo to pripeljalo ? Ne bomo več gospodar na svoji zemlji očitno. Tudi kazni nasilnežem ,posiljevalcem in morilcem so po navadi smešne.

  • Igor Kavalar

   Sestavine so v loncu, multikulturna župa se že kuha. Oblast ne bo, ker noče ugasniti ognja, tako da ne bo samo uničila župo, ampak bo zažgala še posodo in celo bajto zraven.

 • Waltter

  Italjani jih sami uvažajo zato ta problem morajo rešiti sami. Če bi jih vrgli nazaj na libijsko obalo jih ne bi bilo pri njih. Ve pa se da bodo vsti tile enega lepega dne frčali ali pa bodo evropejcem mahali ko musolini 43′ z glavo navzdol. Kajti to kar se dogaja je nenormalno in ne pozabiti da je Evropejcev precej več in ko se bodo v eni državi dvignili in jih začeli malo naganjati okoli pol bo prišlo do domino efekta. Dobro Švedi so gotovi ampak ostali narodi niso še – res dela Cerar z polno paro da bi uničil Slovence – ekonomsko jih z Židanom delno že in z raznimi Kosavljeviči in Mičoti… Za milana je sreča da tega ne bo dočakal. Pa tisim ki so okoli gorskega zdravnika laufali volilno pravico takoj vzet. Verjetno je vsaj 80% tistih mislilo da jih lahko ozdravi edine bolezni ki ne boli to je norost.

 • Dragan Krstič

  Na portalu Reporter preberite kolko nas davkoplačevalce stane dnevno hrane za enega migranta. Da vas ne bo kap vam naprej povem: 25.-€ dnevno ali 750.-€ mesečno, SAMO HRANA.

 • garfi

  novice iz jugobutal
  -murgelska presstutka in gjer-keš-ka o ustanovitvi urada za uvoz volivcev ki ga mislijo še okrepiti
  -jezuiti se združujejo z muslibarbari proti Trumpu
  -rdeči nacisti in antifa pokrivajo grafite z resnico
  če bi Slovenci to počeli s 5500 rdečenacističnih spomenikov bi pristali v zaporu
  rdeči nacizem press

 • goldhorn

  Ravno včeraj sem bil v nekem nakupovalnem centru v Italiji. Človek se počuti nelagodno, saj se vidi dosti skupin teh migrantov, ki se sprehajajo po trgovinah. Vedno so v skupinah po najmanj pet ljudi. Samega ne srečaš, saj vedo da so v skupinah močnejši.

 • Steiermark

  “žvali” še vedno niso “realizirale, da so v Evropi in gostje….. V tem jih podpira satanistična junkersko merklovska elita, ki je do podrobnosti načrtovala pogrom oz. genocid nad nami belci – Evropejci in Kristjani!

  • sunday

   vrhunsko imaš prav !!! ++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Verjetno so imeli brutalneži osebne okoliščine, ki so jih vodile v nasilje… Na primer, da je bilo blago ukradeno, pa bi jih lahko začopatila policija…!??
  Na ta način so se tudi zahvalili italijanski pomorski taksi sluzbi za prevoz in nezakonito priseljevanje!

 • samotoje

  Hja, Italijani, gledajo to svojat, ki se je razpasla povsod. Nadlegujejo ljudi na parkiriščih, pred trgovskimi centri, na plažah. Italijani pa odmahujejo “via, via”. Tudi nas sta na plaži nadlegovala dva mulca s fake torbicami. Dva naša sta vstala, zagrabila vsak enega, ju odvlekla do poti s torbicami vred in vsakega z brco v rit poslala v lepše čase. Dva tedna jih ni bilo več blizu; sploh nobenega predstavnika “ranljivih skupin”. Blažen mir.

 • Bastian

  Planet opic,srečno Italija.

 • Poštenje velja

  KDAJ NOSTE ZACELI Z IZGONOM TEH OPIC IN POTAPLJATI ČOLNE.!

  • Zgornji

   Po moje da še ne kmalu … ker smo še v “zimskem spanju” Človeštva … kar se tudi vidi v Globalnem Ohlajanju … !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!