[VIDEO] Policija aretirala skupino Severnoafričanov, ki je v Italiji povzročila stampedo, v katerem je življenje izgubila ena oseba, 1.500 pa je bilo ranjenih

Foto: youtube

Italijanska policija je aretirala skupino Severnoafričanov, ki so lani namerno povzročili stampedo na trgu Piazza San Carlo v Torinu. Ena oseba je v incidentu umrla, 1.500 jih je bilo poškodovanih. Severnoafričani so povzročili paniko tako, da so uporabili solzivec proti množici, ki je spremljala finale Lige prvakov 2017, in sicer z namenom, da bi ljudi oropali.

Policija je sporočila, da je osem moških, starih med 18 in 20 let, znanih po podobnih ropih med javnimi dogodki po vsej Evropi. Incidente so obravnavali že v Franciji, na Nizozemskem, v Nemčiji in v Belgiji, poroča Voice o Europe.

V incidentu je umrla ženska z imenom Erika Pioletti, stara 38 let. Preminila je v bolnišnici John Bosco v Torinu, dva tedna potem, ko je v stampedu utrpela srčni napad, ki ga je povzročil pritisk na prsi. S fantom, velikim navijačem Juventusa, se je pripeljala iz severnega mesta Domodossola, da bi gledala tekmo. Tudi drugi, ki tekme niso spremljali, se niso mogli izogniti stampedu. V spodnjem posnetku si lahko pogledate, kako množica začne teči in se prerivati, četudi večina ni vedela, zakaj bežijo.

Skupino so ujeli s prisluškovanjem njihovim mobilnim telefonom. V stanovanju, ki je v njihovi lasti, so našli nakit in druge dragocene stvari, ki so pripadale tistim nesrečnežem, ki so bili v tistem trenutku na na tistem kraju.

A. G.

 • sprehajalec

  Miselnost in brutalnost 7. stoletja se sreča z tehnologijo 21. stoletja. Pa socializiranimi Europejci.

 • lado

  musliman-TERORIST !!! črnuh v Evropi -terorist!!! šipac-TERORIST!!! ćapćarap-TERORIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAUS IZ MOJE DOMOVINE Z LEVIMI IZDAJALCI LASTNEGA NARODA !!! NE TELI BOJO PA SANKCIONIRANI PO KUĆKINEM RECEPTU- L………E !!!!!! VOLITE DESNICO ,DA JIH KAZNUJEMO, POTEM BOMO PA BREZ TEH GNOJNIH PAREZITOV , ZAŽIVELI !!! ZGLED MADŽARI

  • Prdo

   Potem se pa čudiš zakaj so tvoje ofcejebce pobili po vojni

  • Prdo

   Sm še kapuca ti manka pa kkk

 • joza joza13

  Takoj dati tem Afričanom ustrezno zaščito in najboljše pravnike, da ne bo več kot 3 mesece pogojne… ali … naj se jih kaznuje po njihovih zakonih?
  Ja, ker tile bodo mogoče enkrat začeli pošteno služiti denar, hoditi v službo, plačevati davke… malo morgen.

 • šmentanamuha

  Teli afričani se mi zdijo še za eno stopnjo bolj brutalni kot arabci. Kot da jim je nekdo dušo izsesal.

 • Maja

  aja to so tisti ubogi prebežniki, ki si želijo delat v EU ?

 • WatsonForus

  vse na ladijo in fuknt 12 milj pred Afriško obalo v morje !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!