[VIDEO] Ponoreli pro-migrantski protestniki nasilni do policije in PEGIDE na Danskem

Foto: You tube

Na Danskem ima policija znova polne roke dela. V različnih delih Copenhagna so izbruhnili protesti: na enem delu mesta so protestirali zagovorniki migrantov, ki so to zastavili precej nasilno, v stilu huliganov. V rokah so imeli pripravljene lesene palice, na ceste so zvlekli barikade (zaboje in drugo) ter jih zablokirali, sredi cest so zakurili kresove in nato napadli policijo. Zbralo se jih je nekaj sto.

Na drugi strani mesta je protestirala PEGIDA (patriotski Evropejci zoper islamizacijo Evrope, ustanovljena 2014), ki se upira islamizaciji Evrope in se zavzema za krepitev zakonodaje, ki bi brzdala migracije. Policijska enota pa je bila zadolžena za to, da se obe skupini protestnikov sploh ne bi mogli srečati.

Več dela so imeli s prvo skupino, ki ne vemo zakaj, želi odprte meje in vse nasprotnike imenuje rasiste. V rokah so nosili napise, ki pravijo: “Znova prestrašite rasiste!” in eden izmed njih je oblečen v Božička nosil transparent z napisom: “Božiček pravi: Nič daril za rasiste!

Med policijo in protestniki, ki zagovarjajo migrante, so izbruhnili nemiri v Copenhagnu, zaradi česar so zaprli 11 ljudi.  Policija je morala pogasiti ogenj in odstraniti blokade s cest. Uradni podatki navajajo, da je bilo zaprtih 11 ljudi. Tiskovni predstavnik policije Rasmus Skovsgaard je povedal, da so zaprli vandale in tiste, ki so ogrožali javni red in mir, ter en primer nasilja zoper uradno osebo, kot navaja Ekspress.

A. B.

 • Ryuk

  Spet ste objavili stare posnetke! Zgornji je bil na YouTube naložen 23.januarja!

 • FreedomAndDemocracyNOT

  jemljete posnetke od zlobnih rusov, kako veste, da to ni bilo zreziran v irkutsku. A verjamete zlobni rusiji?

  • xtc

   pOSNETKI PAČ KAŽEJO KAR KAŽEJO;JE PA VPRAŠANJE ALI rUSI NE FINANCIRAJO TAKO SKRAJNIH LEVAKOV KOT desničarjev(v bistvu isti d***) zaradi svojih interesov:

 • soc

  Univerzalni jezik, ki ga govori levica po celem svetu, je jezik nasilja. Že od oktobra 1917 dalje. Iztrebiti ne-naše!

  • Anton

   kajpak NAŠI niso nestrpni, nestrpni so zgolj VAŠI. človek se sprašuje če so ti levaki sploh pri zdravi pameti?

  • janez.pokoncni

   Francoska revolucija, prva odmevna “parada” levice = drhali. Ubili kralja, pobili bogate in sposobne. Epilog po dveh letih? Dobesedno žrli (kanibalizem) so drug drugega. Popolni razpad vsega. Na koncu je bil Napoleon edina možna rešitev. Prišel, jih par tisoč nataknil na kole in začasno rešil Francijo. Žal je ta bila v grozljivem stanju tako, da je bil dejansko prisiljen Francijo odpeljati v vojno, v kateri se je kmalu odpeljalo tudi njemu …

   • dob

    Lepo povedano.
    Kadar človek loči odgovornost za Celoto od Celote, takrat znori. Tako prvzaprav ustvari Pekel, pa tega sploh ne ve. Potem se zaletava v Pekel, ki ga sam ustvarja in ta je vse velčhji in večji. In nevarnejši.
    Človek ne ve več, kako bi se ga lotil. Zato si izmisli predpise in se administrativno loti nečesa, kar predpisov sploh ne pozna in se jih tudi ne drži. Recimo, bolezni telesa in duše. Tako ustvari medicino, ki nastoppa proti telesu kot skupina navy seals komandosov, ki z gumijastimi očlni ponoči plane na obalo in postreli, požge, pobije vse, čemur rečemo sovražnik. Potem izgine. Do prihodnjič!
    Naloga grupe komandosov je odrezati nevarne dele, ki so nevarbi za telo, vreči rakaste rane na gnojišče. Rezati, dokler ni več odrezanega, kot pa drži človeka skupaj. Potem se akcija lahko neha, do tedaj pa traja.
    Ne ukvarjati se z vzroki je naloga. Bolezen postane biznis in nima namena iskati rešitve. Ima namen služiti denar. Zakaj bi nehal nekaj, kar prinaša denar?!

    Bolezni predpis ne zanima.
    Potem družba vzpostavi teror (tudi teror prava je na koncu samo teror) in to imenuje država, civilizacija, religija… Ljudje so zaposleni s papirji in “delajo”.
    V vojski smo rekli: Šta bi radio da nemam radio.
    Kaj bi ljudje delali, če ne bi delali neumnosti in opravljali nepotrebnih opravil, ki jih nekdo plačuje samo zato, da ljudje ne bi delali tega, kar je potrebno.

 • Olga

  Če bodo države ravnale tako diskriminatorno do lastnih državljanov in davkoplačevalcev, bo to sprožilo nasilje in upravičeno državljansko nepokoruščino državljanov EU!
  Na podlagi česa si drznejo levičarski politiki delati samovoljno?????!!!!!!
  Nujno mora priti na oblast desnica, da zaščiti lastne državljane pred uničenjem kot ga vidimo v Islamskih državah!

 • xtc

  Vse kar sliši in vsebuje besedo socializem in komunizem;besedo liberali so si levaki preprosto prilastili in zlorabili temelji na nasilju:
  Ugrabljena beseda liberali v bistvu za levake pomeni anahijo;vendar je liberalnost precej daleč od tistega kar želijo levaki sktiti pod tem pojmom:

 • Artur

  “Šta se valja izza brda” Učna ura za politikantske izdajalske slovenceljne :https://www.youtube.com/watch?v=hW-FQ2q9TCI
  https://www.youtube.com/watch?v=Hm5tHYmjrig

 • Feriss.H

  Vsi tile pro-migrantski “protesti”, po Evropi in Ameriki imajo nekaj skupnega. Če se pozorno gleda posnetke se lahko razbere struktura “protestnikov”. Predvsem so to MLADI in veliko je deklet. V tej masi je opaziti precej ne-Evropskih obrazov, kjer je Azijatskih presenetljivo veliko, zlasti v Ameriki. V Evropi poleg domačih seveda dominirajo Muslimanske face, v Ameriki pa so Azijatom pridruženi še Latino obrazi.

  Pri Latinosih je simptomatično da niso Hispanic (Evropska) vrsta ampak Mestizo, kar je pretežno avtohtona Južno-Ameriška rasa ki se razmnožuje podobno kot Arabci, Črnci, Bangladešarji, Indijci … skratka prebivalstvo iz nerazvitih delov Južne Azije. V Ameriki večino imigrantskih “protestnikov” tvorijo Mestizo-Mehičani ki izjemno predrzno mahajo z Mehiškimi zastavami in tulijo kako je čas da Kalifornija na primer zopet postane Mehiška.

  V Evropi “imigrantski” Muslimani vihtijo ISIS zastave (Britanija, Francija, Švedska in zdaj še Nemčija) in tulijo da bo Evropa njihova. Od te tuje drhali drugega ni za pričakovati in v končnici bi lahko postali usodni za nas podobno kot so Šiptarji Srbom odvzeli Kosovo, seveda ob pomoči Washingtona. Vsem dobro znana Mongoloidna Kazahstanska aktivistka Aigul Hakimova iz Rogove beznice mednarodnih anarhistov je podobno vidna ob “protestih” v Sloveniji ko propagira da Slovenija pripada vsem in ne samo Slovencem.

  Bolj zaskrbljujoče je da domača Evropska mladina, z Marksizmom ideološko deformirana, goni isto idejo s temi tujci. Zanimivo je da je prav ženski del te drhali neverjetno zagnan pri propagiranju te norosti. Koncept da Evropa (Amerika vključno) pripada VSEM je OSNOVNI postulat vseh PRO-MIGRANTSKIH “protestnikov”.

  Vsi “protestniki” so izdatno opremljeni z TISKANIMI transparenti in drugim propagandnim materialom, kar pomeni da nekdo to financira in ta nekdo je skoraj zagotovo Soros in njegove NGO organizacije. V teh pa večino zaposlenih tvorijo Ultra-Levičarske Euro-babure, od Femino-Lezbač do noro-fanatičnih Marksistk.

  Ker je ves ta cirkus Globalnega pomena, torej ni meja, in če ni meja bi morali biti podobni “protesti” organizirani tudi v državah od koder prihaja vsa ta “begunska” in “imigrantska” drhal. Čeprav o podobnih protestih v Tretje Svetovnih Vukojebinah MEDIJI ne poročajo, “ZAGOTOVO” tam “DOMINIRAJO” Euro-Ameriški (BELI) “protestniki” ki zahtevajo ENAKO – odprte meje za Evropske in Ameriške emigrante. Resnično pa ne vem zakaj naši mediji o tem ne poročajo, saj gre za “ISTI” koncept Multikulturalnega Globalizma.

  Če pa “SLUČAJNO” tam teh protestov ni, potem imamo za nas izjemno zaskrbljujoč pojav, ki SAMO v Evropi in Ameriki odvzema prostor domačim Nacijam, medtem ko domicilne države VSILJIVE “imigracije” ostajajo izključno tamkajšnjem avtohtonem prebivalstvu.

  Kaže da Globalisti “ne razumejo” lastni koncept Globalizma, ali pa ga “interpretirajo”, NAMERNO ali “pomotoma”, malce po svoje – ENOSMERNO.

  Če se pa jaz motim, me pa res zanima koliko je samo Slovenskih aktivistk angažirano v raznih Mirovnih Inštitutih po Afriki, Bližnjem Vzhodu in Južni Aziji in kdo so te “dame”. Po načelu recipročnosti, načelnosti in lastnih nagnjen, bi jih tam moralo kar mrgoleti. Z največjim veseljem bi rad videl kako uspešne so z širjenjem Euro-MultiKultija v Islamskem svetu na primer, kako im gre od rok LGBT promocija in ali tudi Muslimankam dopovedujejo kako se naj parijo z “tam živečimi” Evropejci in Kristjani.

  Za bolje razumeti Globalizem nam manjkajo samo še te informacije, ne vem za kaj mediji “skoparijo” s temi.

  • pokvarjeniSvet

   @Feriss.H

   Saj imaš tudi Evropejce in Bele američane v bogatih Arabskih zalivskih državah kot so združeni Arabski Emirati, Bahrain in Katar. In takoj lahko potegneš primerjavo in vidiš da si tam nihče ne drzne in ne sme privoščiti tako propagando, reklamo in aktivizem, za belo kulturo, krščanstvo, multikulturalizem in nagovarjanje tamkajšnjih avtohtonih žensk, da se parijo z belimi evropskimi moškimi…nikjer nobenega primera (soroš in ostali akshenaziji nič ne financirajo in spodbujajo tam doli ), čeprav tudi tam živijo beli Evropski krščanski moški…..tako da lahko sanjaš o tem reku: enaka pravila za vse. Ne boš ga dočakal, ker Askhenziji hočejo s pomočjo Afričanov (črncev) in muslimanov (Arabcev) uničiti Evropo, Evropsko kulturo in avtohtone Evropejce.

 • macon

  Levičarsko sodrgo, ki se ima za napredno, ker jih sistem ujčka in nagrajuje in jim govori, da imajo prav, bo treba pospraviti na obrobje družbe, kamor spadajo. To ali pa bo zahodna civilizacija od znotraj razžrta razpadla.

 • Artur

  Bravo Pegida edini patrioti na katere se lahko narod zanese, kdaj bo naša “Pegida” naši izdajalski miltikulti komunajzarski drhali naložila po grbi in jo razturala za vekomaj ?

 • soc

  Še ena ilustracija slovenskega medijskega enoumja. Včeraj Rok Pikon v Financah (Po Trumpu in brexitu grozi Hofer), danes Boris Vasev na portalu Hanzi TV (govora je o “kandidatu skrajne desnice” Hoferju) poročata o današnjih avstrijskih predsedniških volitvah v stilu Edvarda Žitnika o ameriških.

  Na Hanzi sem dal silno grozeč in sovražen kratek post v treh stavkih, ki je bil odcenzuriran z javnega, torej tudi mojega portala v dveh minutah.

  “FPÖ skrajna desnica? Za slovenski opranoglavi medijski gleichschaltung gotovo. Pa za Združeno levico in FDV & FF študentsko-učiteljski ferajn tudi.”

  Seveda aktivistični pozivi ultralevakov ostajajo nedotaknjeni. Naši so pač naši. Kaj bo, kaj bo, če se Kumrovec sesuje, Kučana obišče Matilda in se slovenskim medijem zgodi Trump?

  • janez.pokoncni

   Slovenski mediji v večini poznajo samo dve politični opciji ;
   – podporniki kaviar socializma,
   – nepodporniki kaviar socializma, ki jih “kličejo” fašisti ali skrajna desnica.

   • samsara

    Kdor ni z nami, je proti nam. Tako levičarji.
    Tako pa so skozi vso zgodovino ravnali tudi predstavniki krščanske cerkve.

  • RATATA

   Mam občutek, da bojo “naši” jugoslovenarji špecialce spet napotil v Velikovec bombe metat.

  • Franc Šink

   Ne žeiim g. Kučanu smrti.Kljub temu se ne bo po njegovi epohi nič spremenilo.

 • Poštenje velja

  izgnati vse migrante!

 • garfi

  izgnati vse multikulti levake
  najbolje skupaj s svojimi ljubljenimi ilegalnimi migranti

  • janez.pokoncni

   Kako si to predstavljaš? Kako lahko manjšina “komadira” večino, razen z nasilnim prevzemom oblasti in vzpostavitvijo terorja?

   • garfi

    težko
    izgnati najprej z oblasti

    • janez.pokoncni

     Izgnat in demokracija ne gre skupaj!
     Slovenija ima problem in to izjemno velik. Zelo podobno kot Grčija, Ciper, Italija, Francija in še bi se našlo.
     Povsod je problem levica. Država v kateri je bila v zadnjih 50tih letih levica na oblasti 20 let, je v malori.
     Pri nas se prodajajo zgodbe o socialno čuteči Skandinaviji s tem, da debili, ki “prodajajo” takšne parole nočejo slišati, da se je ta zgodba drastično obrnila že pred desetletij, ker so jih socialistična rajanja pripeljala povsem na rob propada. Nihče med trenutno živečimi ne bo dočakal normalne Slovenije pa vendarle je dolžnost vsakega, ki je spregledal, pomagati spregledati čim večim volilnim upravičencem zaradi naših potomcev. Nas so itak zasrali naši predniki, ogromno pa smo seveda prispevali tudi sami – govorim izključno o kolektivni odgovornosti, ker nobenemu od nas nič ne pomaga, če nikoli ni volil mafije. Ob dejstvu, da ta že 25let zmaguje volitve, je to namreč zelo slaba tolažba.
     Naši problemi so sploh še posebej veliki. Poglej katerokoli sestavo državnega zbora in poglej od kot prihajajo poslanci. Koliko jih je bilo pred vstopom v paralament sposobno poskrbeti zase? Na “oč” bi rekel, da jih niti v eni sestavi parlamenta ni bilo 10. Kaj razmišljajo volilci, da upajo, da bo nekdo, ki ni nikoli v življenju naredil na pošten način nič pametnega zase in svojo familijo, naredil nekaj dobrega zanje in državo, mi enostavno ni jasno.

     • garfi

      naša levica nima nič z demokracijo
      veliko z lažmi kriminalom in zločini

     • janez.pokoncni

      Dobila je vse volitve razen prvih. Vlada nam že 25 let in vedno znova in znova jo “potrjujemo” na volitvah.
      Sam sem prestar za osebno “bildanje” v stilu parol. Za naša življenja sploh ni bistveno kako zmagujejo volitve in, da je država povsem ugrabljena. Račune nam izstavljajo dnevno in hočemo ali ne, vsi jih plačujemo.
      Edina pot k normalizaciji je večina na volitvah, vse ostalo je lulanje proti vetru.

     • cosmosjasnovidec

      Na žalost imaš prav.Volitve pa vedno dobi na takšen ali drugačen način.
      Če je potrebno tudi priredijo volilne liste saj imajo v komisijah svoje podkupljivo nameščene člane.

     • traktor

      uau, popolnoma točna analiza.

   • cosmosjasnovidec

    Nasilni prevzem oblasti v Sloveniji ne bi bil napačen.
    Terorja pa ne bi po vsej verjetnosti bilo potrebno vzpostavljati saj se posrani čefutarski balkanski komunajzerji iz strahu,da ne bi dobili po beticah kot njihova JLA sploh ne bi upali glasiti,ker vedo,da bi jim v takem slučaju sledilo frčanje iz Slovenije v njihova čobanska necivilizirana sela.

 • dr Janez Sveti

  Dajte no…nič takšnega. Po vsaki nogometni teki druge lige je več pretepov.
  DR Janez SVeti diverzant

 • Caetano

  Ti rdeči ”antifašisti” so dejansko borci za islamofašizem.

 • Anja M.

  Včasih so anarhisti bili za rušenje sistema, moderni anarhisti pa se borijo na strani politikov proti racionalni večini. To samo kaže v čigavih rokah v resnici je oblast.

 • simplya

  Dragi dedek mraz…letos mi prosim raje ne prinesi ničesar – obvezno pa odnesi cmero z pajdaši kamor hočeš !

 • Artur

  Hmmm zakaj so Rusi že tako “zajebani “, da nas morajo Nato “mirotvorci varovati pred njimi pa še levo naj bi bili usmerjeni, pri njih glede te zapečene drhali ni cile mile temveč pade komanda u potiljak in marš nazaj v njihovo šerijatsko z Nato “mirotvorci” na “demokratski” način osvobojeno vukojebino , pederski aktivizem je pri njih prepovedan, izgnali so Soroševe v mozeg bolane leve multikulti aktiviste … Kdo je zdaj tu bolj nor ?
  https://www.youtube.com/watch?v=G2a6-1UD1kI

 • Martin Herman

  Njihova podružnica prejemnikov socialne pomoči, pa je včeraj istočasno v Avstriji protestirala proti Norbertu Hoferju. Sestavljeni so bili večinoma iz vrst priseljencev, na čelu protesta pa je bil Afričan v čigar rokah je vihrala zastava z rdečo pestjo. Po vseh raziskavah ima danes Hofer največje možnosti za zmago.
  Upajmo, da se Madžarski in Slovaški danes priključijo še Avstrijci.

  • janez.pokoncni

   Odličen “medklic”, ki nakazuje point vsega ali vsaj večine problemov.
   Socialna država je zlo, ki nas vse skupaj pelje v PM. Vedno več ljudi enostavno VE !!! (ne afnajo se, ampak so trdno prepričani v to), da jim PRIPADA pravica do lagodnega življenja na račun nekoga drugega.

   Vsak teden 1x prilepim link v upanju, da bo razmišljanje Palmerja prebralo in razumelo čim več ljudi. Sistem vzajemnega ropanja imenovan socialna država ni civilizacijska pridobitev ampak civilizacijska ugnobitev. Tako, kot ljudje nismo (in morda nikoli več ne bomo) “zreli” za brezrazredno družbo, nismo “zreli” za socialno državo :
   http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=blog&op=func&func=print&c_menu=78278

  • Adolf Hitler

   te so so se že samo še noben ne ve

 • Adolf Hitler

  nova novica nova novica soroska židovska kazarska svinja je pokošen soros je crknu!!!!!!!!!! Dokaz
  https://www.youtube.com/watch?v=MCuHQQjbS0Q

  • dob

   Hojla, Adolf!
   Današnje generacije so pripadnice bolj “instant” dojemanja resničnosti. Lahko ostanejo koncentrauirane le za čas dveh prebranih zelo kratkih odstavkov. Najraje enega stavka… nič več kot to, pol jim je že dolgcajt.
   Ne vzamejo si dovolj časa, da bi se poglobile v življenje okrog sebe. Takoj godrnjajo, češ, pustme, pejt kam drgam s tem, jest sm normaln, rabm neki zabavenga, novga, zanimivga… kva boš ti govoru… in podobno! Televizija je natanko tanko plehka, kot so sami plehki in jim ugodi. Vsak dan neki nouga! Novi obrazi.

   Zato je malo verjetno, da se bo kdo lotil poslušanja Benjamina Fulforda, da bi razumel tisto, kar pravi in pred čemer nas opozarja. Znano je sicer, da se Fulford kdaj zmoti in pri Sorosevi smrti se je nekoč že zmotil. Bomo pač morali počakati in videti, če ima zdaj pa le prav. Bomo videli kdaj in kje, če sploh, se bo Soros spet pojavil. Če se ne bo, bomo vedeli, da se je njegovo življenje končalo.

   Benjamin Fulford je človek, ki je že zelo zgodaj opozoril na norost bankirjev (ti bi rekel khazarske psihopatske bande), ki vodijo svet v prepad s tem, da upravljajo s financami. Njegov intervju z Davidom Rockefellerejem (je na YouTubu) pove precej o tem. Predvsem govori o njegovi brezsrčnosti in kako ti bankirji dojemajo svet in človeštvo. Kot bi bili njihova svojina!

   Fulford pravi, da se je zbal za življenje in se zato skril na območje, ki ga varuje japonska mafija. Tako je prišel do pomembnih infiormacij, ki jih zdaj posreduje v javnost.
   Prvič sem pri Fukfordu slišal, da obstaja načrt, kako bi pobili miljarde ljudi (večino na planetu) in obdržali le toliko ljidi, da bi jih lahko nadzorovali, manipulirali in izkoriščali.

   Takrat je to bilo slišati kot scince fiction, totalna norost. Danes niti ni več slišati tako zelo noro. ker si danes ljudje že lažje predstavljajo, kam nas peljejo ti idioti, ki jim pustimo, da odločajo za nas in namesto nas.
   Če bi nam pred 30 leti nekdo rekel, da bodo nagnali horde muslimanov nad nas, bi mu vsak rekel naj ne nori, da je kaj takega nemogoče. Danes se pa tem hordam prilagajamo. Politiki nam celo naročajo (priporočajo, ukazujejo, predpisujejo…), naj se jim prilagajamo.
   Vprašanje pa je, komu se prilagajmo in zakaj?! In s kakšnim namenom.

 • Adolf Hitler

  soros ist tot

  • Franc Šink

   Soll oder muss sein.

   • Adolf Hitler

    IST

  • cosmosjasnovidec

   Dies ist nicht wahr zu sein.
   Viele der gleichen propaganda hat Soros gewesen.
   Tale Soros še ne bo tako hitro crknil kakor tudi tovariš Kučan ne kot izgleda.

   • ent’č

    Bi šel rad na pogreb ?

    • cosmosjasnovidec

     Če bi že šel bi šel zato,da bi se mu poscal na grob in ga popljuval.

  • garfi

   to bi bilo preveč lepo
   še se veselimo castra

 • Adolf Hitler

  prokleti antifa komunaizerske zombiske svinie sai vsaka bodala ve da so to en kup dreka židovskega in da so firancirana od one crknene židovske kazarske svinje

 • domovina mili dom

  V tem času, ko dedci protestirajo, multikulti džihadiste na njihov dom poslati, da jim babnice obdelajo.
  Pa, da vidimo veselje.

 • Franc Šink

  Europa “zahodna) postaja čedalje bolj naivna,da ne rečem, čedalje bolje bolj neumna!

 • samsara

  Danska verzija kučahedonov s Kotnikove.
  Kdo je tam njihov poglavar? Hm, morda pa kar neka podaljšana roka kučanovega odlikovanca Sorosa? Tista, ki plačuje keš na roko?

 • cosmosjasnovidec

  V takih primerih ni druge rešitve kot,da policija uporabi strelno orožje proti zagovornikom muslimanskih kamelotrajbarjev.Vsak zagovornik te gnile sodrge je izdajalec svoje domovine take je pa potrebno neutralizirati in onesposobiti za nadaljna dejanja.

 • lauraas

  Feris. H, lepo in prav povedano, edino si pozabil, da se feministke borijo za enakopravnost z lepimi ženskami, ne pa med spoloma. Lepe ženske so v vsej zgodovoni imele in dobile vse, vse jim je bilo dano, padim pa nič in to gre feministkam v nos, ki so po vrsti vse grde. Med protestnicami lepe ženske ne boš našel!!!

  • Feriss.H

   “enakopravne lepim ženskam!!!” – LOL – Ja, foušija je huda stvar, še posebej v ženskem svetu.

   Kar zadeva pro-“migrantske” proteste, kakšna femino-lezba je verjetno prisotna že zaradi tega ker gre za PROTESTIRANJE. Te babure so zaradi defektne osebne orientacije defektne po celi črti, in vsak protest ali “protest” pride prav. Je bolj razburljivo kot pa monotona vibra-doživetja.

   Na ŽALOST pa so v teh protestih tudi luštne pizdice. Tudi te ki se inficirajo z Črnuhi po Ljubljani so večinoma lepe gnide.

   • Nata

    In kaj lahko sklepamo ? Črnuhi imajo denar.Lepe gnide se ne nalepijo kar tako. . . na črne oči !!

 • lauraas

  “Feministke hočejo biti enakopravne lepim ženskam!!!”

 • samotoje

  Tu ne gre za nobene promigrantske protestnike, ampak so to huligani, zasvojenci, brezdelneži, skratka barabe, ki komaj čakajo na povod za uničevanje, razbijanje in pljuvanje po vseh, ki delajo, plačujejo davke in tem lenuhom omogočajo, da dobivajo hrano, obleko in bivališča. In na take te barabe najraje pljuvajo in kričijo. Tako kot pri nas. Večina je neizobraženih (po danskih standardih) in niti ne vedo, kaj pomeni beseda rasist. Tako kot pri nas. Življenje in ljudi na Danskem kar dobro poznam in mirno rečem, da je to, kar se dere po köbenhavnskih ulicah, dansko družbeno dno. Kot pri nas.

 • Resnica

  Tak gnoj je enostavno za počistit…

 • Terminator

  Enostavno postrelit golazen in stvar rešena.

 • bojan

  Ti ki zagovarjajo migrante so gotovo muslimanske krvi .. skratka govno od govna vse to v najbližji krematorij poslat

 • Janez Novak

  Če komu ni jasno, kdo se skriva izza globalistične agende uničevanja Evrope in Amerike, naj si pogleda ta enoinpolminutni video.
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!