[VIDEO] Spolna sužnja pobegnila v Irak, potem ko se je v Nemčiji dvakrat iz oči v oči srečala z borcem Islamske države, ki jo je ugrabil in prodal v suženjstvo

Foto: printscreen

Nekdanja spolna sužnja, ki je z migrantskim valom prišla v Nemčijo, je kot se je dalo hitro pobegnila nazaj v Irak, saj se tam počuti bolj varno. V Nemčiji se je namreč dvakrat srečala z moškim, pripadnikom Islamske države, ki jo je ugrabil in prodal v spolno suženjstvo, Nemčija pa ob tem ne stori ničesar.

Ashwaq Ta’lo si je nameravala v Evropi ustvariti novo življenje, potem ko je bila kot 15-letnica ugrabljena in prodana v spolno suženjstvo. A je kmalu spoznala, da v Nemčiji ni varna, saj je kar dvakrat srečala svojega ugrabitelja Abuja Humama. Ta jo je celo ustavil sredi ulice in ji rekel, da ve, kje zadnja tri leta živi. Nato je zapustila Nemčijo in odšla v Irak, kjer živi v begunskem taborišču. Srečanje je nemudoma prijavila nemški policiji, ki pa ni storila ničesar – menda so ji rekli, da ne morejo z gotovostjo identificirati moškega, zato ga tudi niso pridržali, piše Daily Mail.

Ashwaq opisuje srečanje: “Ustavil me je bradat moški. Zamrznila sem, ko sem pozorno pogledala njegov obraz.” Razkrila je, da se je očitno prilagodil navadam Evropejcev, saj je bil oblečen tako kot drugi Nemci in ne v tipično muslimansko obleko. “Bila sem brez besed, ko me je ogovoril v nemščini: ‘Ti si Ashwaq, kajne?’ Bila sem več kot prestrašena.” Odločila se je, da takoj odide domov v Irak, kjer je tudi njen oče.

M. S.

 • Olga2345

  Divjak si bo zdaj nabavil novi spolni sužnji, njihovi podpornici, Merklo in Fajonko…”Oni sta ZA NAŠO STVAR”, še pravi…

  • Franc Šink

   Saj komaj čakata. Kurbe imajo rade kurce.

 • Anton

  Tale pa predobro govori nemško……?

  • AxCrypt

   Ko se moraš (in si želiš), se lahko zelo hitro naučiš jezika.

 • šmentanamuha

  Iz Nemčije prebegnila na varno v Irak…. več ni potrebno vedeti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!