[VIDEO] Srbski politik zakuril z govorom o “pedrih in lezbijkah” v parlamentu, ki je postal pravi hit

Boško Obradović, vodja stranke Dveri, Foto: epa

Ali je spolna usmerjenost človekova pravica, ali se lahko o človekovih pravicah odloča na referendumu in ali je interes LGBT-skupnosti promocija homoseksualnosti, so bile teme, zaradi katerih so se pred dnevi v srbskem parlamentu kresala mnenja. Svojim govorom pa je vodja stranke Dveri Boško Obradović postal pravi hit.

Razprava v srbskem parlamentu je bila po poročanju srbskega medija Blic usmerjena v položaj homoseksualnih oseb v Srbiji in začela se je  z govorom Gorana Miletića, branilca civilnih pravic, ki je predstavil nekaj podatkov glede nasilja nad homoseksualci v Srbiji. Kot je navedel, je okoli 26 odstotkov državljanov, ki so del skupnosti LGBT, priznalo, da so bili žrtve nasilja v Srbiji, skoraj četrtina pa je bila izpostavljena verbalnemu nasilju.

Pozneje, ko je besedo dobil Boško Obradović, pa je že v prvi točki poudaril, da ne razume, zakaj se o tem sploh razpravlja, saj je v Srbiji veliko več pomembnejših tem, o katerih bi morali govoriti, med drugim bela kuga. Dejal je, da sam nima nič proti homoseksualcem in se nikakor ne vtika v njihovo življenje in zasebnost, vendar preprosto ne razume, kaj bi Srbija kot država zanje še lahko naredila, da bi jim ustregla.

“Gej klubi cvetijo, cvetijo parade po celi Srbiji, imate vse, kar hočete. Lahko se poročate, v medijih ste. Lahko počnete, kar hočete v tej državi, v vladi imate gej lobiste, imate celo gej premierko. Kaj več še hočete od te države,” je vprašal v svojem govoru.

“Kje so tradicionalne vrednote, pravice večine, da izobražuje otroke v skladu s tradicijo? Kje so naše večinske pravice?” je še poudaril vodja Dveri in dodal, da ga moti, da se otrokom govori o stvareh, ki niso normalne ter v skladu z vero in tradicijo. “Ne govorite nam o vaši ideologiji, kot da je nekaj naravnega in normalnega. Nihče se ne vmešava v vaše zasebno življenje. Tudi mi imamo svoj prav tako kot vi.”

B. O.

 • janez zorman

  Boško jim je povedal vse tisto kar jim gre. V Sloveniji smo prišli tako daleč, da jim niti resnice ne upamo več povedati; čeprav so bili v Yugi, vse tja do leta 1977, kazensko preganjani ali pa so jih odpeljali v “Polje” !

  • Borut Stari

   V Sloveniji je še vedno komunistična ideologija,

 • lunabije

  Predlagam referendum tudi v Sloveniji. Pri nas so si na popolnoma nedemokratičen način pridobili vse to, kar je tale povedal, da si bodo. V Sloveniji je to največja prostozidarska loža!!!!

  • Jeffrey

   1. Kako se glasi referendumsko vprašanje?
   2. Kaj so pridobili na nedemokratičen način?
   3. Si že kdaj slišal za parlamentarno demokracijo?

 • Nowotny

  Eden, ki je povedal točno tako kot je. Imajo pravice, kaj hočejo več? Če bi realno pogledal, takih osebkov ni 26%. To je številka zmedencev, ki jim je cool njihovo noro rajanje. Prava številka je par osebkov, ki to gonijo. Ostalih par procentov, so pa čisto normalni, pa jih je narava pač naredila tudi po svoji podobi, pa se na pesjake ne ozirajo. Poglejte na statistiko, “pinki” porok in registriranih partnerskih zvez v primerjavi z ostalimi, klasičnimi porokami / vezami. Pa vam bo procent jasen!

 • totex39

  Z eno besedo postali so nenasitni in hočejo vedno več!

 • Darth Vader

  LGTBQ je miselni virus, kateri je namenjen uničevanju celotnih narodov in prmocijo diktatutre manjšine nad večino oziroma podrejanju večine manjšini…….v paketu z njimi pride uničevanje svobode govora, saj kar naenkrat manjšina diktira kaj in na kakšen način se bomo pogovarjali……pa še nekaj….gre se za učenje laži in pretvarjanje, ko imaš pred seboj recimo trans-gender osebo (torej tipa, kateri se pretvarja da je ženska) in pač biološko gledano njegovi kromosomi ne glede na zunanji fizični izgled niso ženski, da bi pa sedaj zato, da se bo on dobro počutil, vsi kolektivno lagali oziroma bili del kolektivne psihoze, da je on ženska, čeprav je biološko moški, pa hvala lepa….to ni nič drugega kot težka duševna motnja in ti ljudje potebujejo strokovno pomoč, nepa da s tem zastrupljajo zdrave normalno-straight usmerjene otroke, ko imajo še “mehke glave” in starši niso prisotni….več o miselnih virusih levice tukaj….slovenski podnapisi https://ambasador21.wordpress.com/2017/06/03/zakaj-se-levica-podredi-nasilju/

 • Viktorh

  Le kam nori ta svet?

  • centurion

   ..v rit, dobesedno….

  • Borut Stari

   Ja, danes nori jebejo zmedene. Povsod kjer je bila, in še preveva komunistična ideologija.

 • učko

  Bravo Boško !!! Samo, pri nas ni niti enega človeka, ki bi imel take retorične sposobnosti kot ta srbski poslanec. Na žalost !!!!

  • centurion

   SO v Sloveniji poslanci kot Boško, samo v Srbiji
   nimajo Brgleza, ki takoj, promtno izklopi mikrofon.

   • učko

    Tako je to, če imaš pedra z roko na stikalu za mikrofon, ja !!!!!!!!!!!!

  • twin

   Kakšne sposobnosti, najprej jim da za prav in jim pusti, da se pedri ženijo, potem se pa zato norca iz njih dela, tudi pri nas drugačnih politikov sploh ne poznamo.

 • Mico Mitic

  Že to, da je zabil tipa, ki kot naš Brglez, želi omejevati svobodo govora poslancem, z besedami, ali mi boste vi napisali govor? , je nekaj, kar pri nas v parlamentu žal ne bomo nikoli videli.

  • Aron

   Se strinjam, naj govori, ampak takega kretena je zelo preprosto razbiti z intelektualno debato.

   • Artur

    No pa poslušajmo-berimo tvojo intelektualno debato pa ga razbij , čakam .

    • Aron

     Arturcek, ni moja naloga, da debatiram s bednimi politiki.

     • Artur

      S kom pa ?

     • Aron

      Ja, ker obleka naredi cloveka.

     • Artur

      Kaj če bi si nadeli še rogove na glavo kot imajo tudi običaj početi pa še kakšno korenje vtaknili v rit bi bili še bolj “nobel” modno sprejemljivi za “intelektualno” debato ?

     • Aron

      Zakaj pa ne? Ce so sprejemljivi moski v kiklah, ki za hobi posiljujejo majhne decke…

     • Artur

      Tile tvoji so še hujši prej jih posvojijo, da si trajno zabezecajo posiljevanje svojih majhnih dečkov . Zame niso sprjemljive niti tvoje simpatije niti tisti v kiklah oboji bi v orngi najebali , če bi samo položili roko na mojega vnuka .

   • Franc Šink

    Mogoče res,samo tvoj intelekt mu ne seže niti do kolen!!

    • Aron

     Ker?

     • Franc Šink

      Zato!

     • Aron

      Jasno.

 • centurion

  V slovenskem parlamentu bi gospod govoril točno 10 sekund in
  ne 10 minut.
  Slovenska parlamentarna LGBT naveza bi ga utišala in
  z varnostniki odpeljala iz dvorane takoj.
  Toliko o demokraciji v hramu demokracije v Sloveniji.
  BRAVO gospod Boško Obradović!

  • Aron

   Seveda, nevarne skodljivce je treba takoj utisati.

 • Anton

  genialno boško

  sarkazem press

  • twin

   “Gej klubi cvetijo, cvetijo parade po celi Srbiji, imate vse, kar
   hočete. Lahko se poročate, v medijih ste. Lahko počnete, kar hočete v
   tej državi, v vladi imate gej lobiste, imate celo gej premierko. Kaj več
   še hočete od te države,”

   Kreten jim pusti, da se ženijo in šponajo po medijih, duševno bolnico so nastavili za premierko, potem se pa Boško čudi, da se tem hedonistom čedalje bolj meša. Saj zato, ker jih ubogajo se to dogaja, najprej da država norcem prav, potem se pa nad njimi zgražajo.

   Pa še glavna faca hoče biti Obradović, zgleda so jim vse to dovolili edino zato, da jih bodo lahko zdaj napadali in poniževali (za poceni politične točke).

 • twin

  Po moje, so vsake spolne igrice človekova pravica, tudi pedofilija in mogoče celo nekrofilija, če je le prostovoljno, mrtvi se itak ne sekirajo preveč.
  Problem je, ker obstajata samo dva spola, lahko imaš samo maternico ali jajca, ne obstaja človek, ki bi imel oboje, ker bi potem živel večno. Je pa še tretja kategorija in sicer duševni bolniki, namesto da bi se jim naravnost povedalo katerega spola so, jim norci še pomagajo v zablodi,ni čudno, da so potem še bolj zmedeni in prepričani v nemogoče ali si najdejo celo kakšne evgenike, ki jim odrežejo jajca, da jim potem rečejo ona, namesto on. Ampak to ni nič res,vsi so nori.
  Najbolj pa me moti, da so tile LGTB teroristi ukradli mavrico globalistom, a ni imel včasih mavrico za simbol Beneton, vsi enaki, pa to, kar ljudje dejansko smo, rase so samo sociološki konstrukt in v naravi nimajo nobenega smisla.

  • centurion

   “…Po moje, so vsake spolne igrice človekova pravica, tudi pedofilija….”
   Tudi pedofilija??? Človekova pravica??
   Čigava? Od pedofila nad otrokom?
   Ti si bolnik.
   Mojega otroka naj se dotakne pedofil, pa bo v 24 urah hladen.
   Bo ratal po tvojem pravica za nekrofila…
   Nehaj trosit take po forumu.

   • twin

    Kaj to meni govoriš bedak, kaj ni normalno, tvoji politiki se kurbajo z najstnicami, pa so že v penziji, jaz trdim samo, da leta nimajo nobene veze, povsod po svetu je bilo in bo večno tako.
    A imaš hčerko? Upam, bi te rad videl, ko jo bo razganjalo, boš lahko pokazal jajca, ko jo bo zasipal z denarjem in darilci kdo od tvojih upokojenih političnih in ideoloških idolov, takrat pokaži moralno držo, ko te hčerkica javno sploh ne bo več poznala ampak lahko dobiš na dom še socialno, za zatiranje in psihološko torturo lastnega otroka. Ja, kje pa ti živiš… revežev se izogibaj, ampak saj so punce same dovolj pametne, da vedo kdo jim lahko omogoči lepe stvari v življenju, s kom bodo imele pa samo sitnosti in stroške.

   • pajot

    ne v 24 urah,v sekundi ,mater mu…..

  • xtc

   Glej nehaj z traparijami,očitno pa ti ni jasno da so pravice omejene z pravicami drugih torej ne heblaj.Če ima nekdo po tvojem pravico do pedo in nekrofilije imajo drugi to pravico ,da take deviantnosti ustavijo z vsemi sredstv,kajti gre za iztirjen in izprijen nagon.,ki ni samo moralno sporen,pušča tudi travme na zlorabljenih otrocih.

   • Anonimni_Profesor

    Tako je kolega razumni. Pedofili imajo poskodovane mozgane, poskodbe so vidne in zaznavne. Ker z zlorabami sirijo poleg mnozice ostalih travm tudi pedofilijo tudi sami pedofili so bili spolno ali kako drugace zlorabljeni bi bilo to najbolj smiselno ustaviti s kastracijo moskih in sterilizacijo zenskih pedofilov. En pedofil lahko trajno zaznamuje tudi vec deset zivljenj iz cesar pridejo potem mnogi samomori, razpadle druzine, prostitucija itd.

    Homoseksualnost pa bi se zmanjsala ce bi sprejeli nacelni zakon, ki bi motiviral pravo moskost oz zenskost posebno pri starsih.

    • twin

     Čakaj malo, ne menimo se o dojenčicah, ampak če ne vidiš, da so nekatere mlade punce izredno “lepe”, potem nisi moški, si zavrt ali pa je po moje s tabo nekaj drugega narobe. Ne mi govorit, da niso lepe, verjamem ti, da ne čutiš tiste prave spolne vzburjenosti, to je normalno, da niso nekaj nadzemeljsko privlačnega, tega mi pa noben dedc ne bo lagal.
     Niso lepe kar tako, narava jih je take ustvarila z razlogom, isto kot tudi občutek pri ljudeh, da je nekaj lepo. Razmisli, ker ti občutki/nagoni so povezani veliko bolj kot si misliš oziroma je to celo isto, le da se občutek estetike manifestira na različnih nivojih (subjektih) zavesti.

     • tarantela

      Imaš popolnoma prav. Oči so tiste, ki vodijo človeka. Vsaj v primeru, ki ga navajam: je sedel dedek na klopci in je šla mimo postavna mladenka v mini krilcu in je dedek žalostno vzdihnil: “srce hoče, onejček noče…”

     • twin

      Lep primer pravice, ki ni omejena s pravico drugih :)

     • Anonimni_Profesor

      Spolna vzburjenost pri pedofilih se ne poraja v istem
      predelu mozganov kot obicajna spolna vzburjenost.

     • ljubinica

      Res si bolan.

    • Ana Job

     To si zelo lepo napisal! +++++++++++++++++++

    • Jeffrey

     In kako naj bi se po tvoje tale načelni zakon glasil?…bi bilo zanimivo slišati kaj imaš v mislih….sicer pa mislim, da se homoseksualnosti ne da zmanjšati z nobenim zakonom. Z zakonom lahko kvečjemu zatiraš in preganjaš določeno skupino ljudi, ampak zaradi tega se njihovo dejansko število ne bo zmanjšalo, razen če jih pričneš načrtno pobijat…tega pa menda nočeš….ali pač??

   • twin

    To preprosto ne drži, niso vse pravice omejene s pravicami drugih, je pa v naravi možno vse, kar se fizično da in navedeni primeri so točno to.
    V tvojo dvomljivo moralo se ne mislim spuščati, ker temelji na idejah, ne na znanstvenih modelih.

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko ni napisal niti tega clanka. Pa ne da je nehal sanjariti o istosplonih?

  • garfi

   ti druže ne prenehaš sanjati o normalnih kot je DOnko

 • FORT WORTH

  Dober govor.
  In dobro je opravil svojo dolznost.
  Kaksen bo pa ucinek ??
  Manj, kot nic. S to razliko, da imajo srbi lezbo za premierko, ki vse to sranje se dodatno podpira in s svojim javnim priznanjem se promovira.

 • xtc

  Nekaj je zgodovinsko realno;sleje kot preje se bo zaradi pretiranega LGTB posiljevanja z to logiko zgodil masovn upor,ki bo zadeve zopet uredil njih pa poslal na mesta,ki so jim zgodovinsko pripadala vedno.Zgodovina je pač taka,da se svet pomika enkrat v eno nato vdeugo skrajnost,ko jo doseže pride do revolta in gre v drugo skrajnost natose pa zopet znormalizira,tako to gre.

  • Krtača 20

   A to te v cerkvi učijo kjer je največ pedofilije in pederstva? Pust vse skup pr mir. Oni pa tebe pa bo mir.

   • xtc

    Kaj je pedo?
    Kaj se napenjaš?
    Tako pač je in tega pač neboš spremenil ne ti ne nihče.

   • Borut Stari

    Zganjaš tipično partikularistično demagogijo. Značilno za komunajzarje. S pravim komunizmom ni nič narobe, razen da ste ga zlorabili in posilili.

 • bednick

  v Srbiji:
  “……je okoli 26 odstotkov državljanov, ki so del skupnosti LGBT, priznalo,
  da so bili žrtve nasilja v Srbiji, skoraj četrtina pa je bila izpostavljena verbalnemu nasilju.”
  ———————————–
  Boško:
  “Nihče se ne vmešava v vaše zasebno življenje. Tudi mi imamo svoj prav tako kot vi.”
  ————————————–

  E moj Boško, znao sam te puško, kad si bila pištolj.

  • Aron

   Kdaj pa ze pride kaj logicnega iz ust demagoga?

   • Borut Stari

    bednick bi bil rad gej pa je navadna pederčina.

 • Aron

  Jao Srbi so ostali v srednjem veku, nujno rabijo napredek, ce hocejo biti na Zahodu. Ni cudno, da nihce vec noce ziveti tam, da juh trume emigrira na Zahod, da nimajo vec opravka s takimi demagogi. K sreci pri.nas taka struja nima vec politicne moci.

  • Andreja Knego

   Jao, Aron! Ta človek govori tisto, kar vsaj 95% ljudi po Evropi razmišlja potiho, mnogi pa naglas!
   Če bi bile v Slo take plače kot v Srbiji, bi jih še več emigriral!

   • Aron

    Torej imamo se kar precej dela.

   • Jeffrey

    95% misli tako kot srbin Boško Obradovič ?? Ti nimaš pojma o Evropi…splezaj že enkrat s tistega drevesa…^^

    • Andreja Knego

     Kakšno drevo, človek! Še tisti, ki so javno proti takemu govoru, ne bi mel gejev, musličev, ciganov… za sosede!

 • tarantela

  Jest se nimam cajta ukvarjat s tem, kako eni ali drugi seksajo. Bóli me patka.

  • garfi

   potem si patka

   • tarantela

    Grem pogledat na matični urad, če so kej spremenil, zdej si lahko dons moški, jutr ženska, pol pa kr neki…

    • garfi

     pejt
     če si raca ali racak upraš

  • Borut Stari

   A si ti tudi feminiziral đokota?

   • tarantela

    Đoko je fantek, jest sm pa punčka, lepo prosim!

    • Borut Stari

     Misliš ali veš. Končno imamo vsi đokota. Eni svojega eni tujega.

     • sodnikisozločinci

      Eni imajo sosedovega, v Srbiji, Arandjelovcu na primer. Potem pa pride JOVANA s sesalcem za prah…

     • Borut Stari

      U komšije noge kokošije. Kad dolazi niko ne opazi.

  • Štalmajster

   Mogoče pa te ne bo več bolela patka, ko bodo začeli to tuviti v glavo tvojim mladoletnim otrokom !!!

 • Borut Stari

  Komunistične ideologije v Srbiji naj ne bi bilo. Izgleda, da se še vedno plazi tudi tam.

 • domovina mili dom

  A je tudi Srbija okužena z soros virusom. Bravo poslanec. Red naredi, dokler je še čas.

 • garfi

  HOČEJO DOSTOP DO OTROK in njihovo prevzgojo v pedre
  tudi to jim ne bo dovolj
  enako ideološki rdeči pedri

 • Artur

  Vsaka mu čast .Ali ima kdo od “desnih demokratov” pri nas jajca , da bi na takšen prepričljiv način v našem parlamentu povedal javnosti jasno in glasno kaj nam sledi če bomo popustili tem izrojenim pokvarjencem?

  • janez zorman

   Plemeniti. Samo ne vem, če je desen, odkar ima doprsnega Titeja na vrtu.

   • Artur

    “Plemenitim”demagogom ni za zaupat kakot tudi ne preoblečenim komunjaram ki se zdaj imajo za neke desne .

 • Ana Job

  Boško je naredil prekleto dober govor! Pogrešam take politike med našimi vrstami, jih pa po svoje razumem, da ne upajo govoriti saj imamo INKVIZICIJSKI INŠTITUT, ki sili ljudi k ovaduštvu!

  Od udbaških klanov, ne moremo pričakovati kaj boljšega. Firm itak niso sposobni ustanoviti. Znajo samo sesati denar do bridkega konca. Vampirji.

  • Janko Gedlička

   Pri nas je LGBT – jevsko navijanje in prodiranje v odlocujoce druzbene pore odlicen vzvod za utisanje svobodnega in kriticnega govorjenja, ces da gre za sovtaźni govor. Tako se oteźeno nastopa zoper oblastno-udbomafijske mahinacije, ki sicer vse segajo globoko v zepe drzavljanov.

   • Ana Job

    Zelo neumni smo, če bomo to tolerirali, to mafijo, ki nam je ukradla Slovenijo!

 • tasilo

  Sprememba spola: ko iz pedra rataš pička.

  • tarantela

   Čak mal, pedri so tisti, ki onegavijo otročke. A pol se duhovniki in tudi drugi pedofili spremenijo v ženske?

 • antimur

  Takšnega poslanca bi rabili v Sloveniji, kajti tukaj so LGBT ogabneži še bolj agresivni ter razmetani po vseh pomembnih institucijah. V Sloveniji celo kradejo otroke, živijo iz proračuna, predstavniki oblasti jih pa podpirajo pri vsaki ogabnosti. V kolikor si v Sloveniji normalen in želiš ohraniti tradicionalne vrednote slovenstva, kar pederaštvo, lezbištvo, spreminjanje spola vsekakor ni, si opsovan z ksenofobom, nedemokratom…Ta ogabna druščina pa napada vsakega domoljuba, ki se ne strinja s to deformirano svojatjo. Z državnim denarjem propagirajo to ogabnost, naprimer Kosovka, Janković razobeša njihove zastave itd.

 • Brane Pomahaj II

  Povedal je tako kot si večina misli. Toplovodarji in pasjejebci so rak rana te družbe in pomaga le “kirurška” odstranitev teh spak.

 • Franc Bizjak

  Večini Slovencev gredo Srbi marsikdaj (upravičeno) v nos. Tudi sam sem med temi Slovenci. Ampak ni ga Slovenca in še najmanj politika, ki bi spravil skupaj tak govor. Bravo Obradovič. Bravo Srbi.

 • neny

  Čudovit, neponovljivo inteligenten govor. Bravo Goran.

 • Domoljub in gej

  Ne bom klikal na video, ker želite vi zakuriti sovraštvo in nestrpnost do istospolno usmerjenih. Vsakršen sovražni govor bo prijavljen mirovnemu inštitutu. Lep pozdrav.

  • FUCK COMMUNISM

   Poslusaj ti, peder mevzast, s tem da ne poslusas videa samo kazes na to, da tiscis glavo v pesek… da ne recem kam drugam. Ce se vecina ne strinja z vaso seksualno usmerjenostjo, vasim pohlepom po pozornosti in vasimi zahtevami po homo indoktrinaciji otrok in mladine, to NI sovrazni govor! Nasilno vsiljevanje vasih zahtev je treba ustavit. In ustavili vas bomo zlepa ali pa zgrda. Raje bi videl, da bi vas ustavili zlepa, a kolikor smo vas ze uspeli spoznat, se bojim, da bo slo samo zgrda. Zdej pa spizdi!

  • Viktorh

   … a oni lezbijki?

   • KIKI

    Cerar je pravi ljubitelj homoseksualnosti, kar je dokazal v Carigradu, ko
    se je izognil rokovanju s srbsko predsednico ; Pri na pa “kruli” drugače in
    se gre LGBT populista ; res pravi dvospolnik brez kulture, to naše revše
    Cerar. Mene je sram!

  • garfi

   na odgovor na tvojo GROŽNJO
   deratizirati leviĆarje in mavriĆarje

  • Sašo

   Če bi seštevalo sovražni govor bi Violeta Tomić, Svetlana Makarović in gay zagovorniki , ki ne sprejemate drugaga mnenja kot svojega, morali biti vsak že po 10 let na hladnem. Grožnje, obtoževanja in sovraštvo do drugače mislečih in zmerjanje, to vam gre edino dobro od rok, argumentacija vaši vesoljskih zahtev, pač ne .

 • FUCK COMMUNISM

  Legenda! Kdaj bo pri nas kdo tako odlocno in prav nic zaljivo te stvari zmetal v obraz homo lobistom?!?

 • Slovenc

  Samo prikriti geji so lahko tolk obremenjeni s to temo kot vi na nora24 in komentatorji spodaj.

 • Krtača 20

  Kako v mestu spoznaš desno preplašeno ovčko? Po ulici hodi tako, da z ritjo drajsa po zidu ker ga je strah da ga ne bo kak peder napiču….

  • Franc Šink

   A zato vi levaki hodite tako razkoračeni sredi ceste?

  • Artur

   Jaz nisem desni , nebi drajsal rit po zidu in nebi me nobeden peder uspel napičiti prej bi se zaletel parkrat v mojo pest. Ti bi mu verjetno nastavil zaradi ljubega miru ?

 • Franc Šink

  Če bo šlo tako naprej bomo moški prisiljeni oddajati spermo lezbijkam.Drugače ta populacija ne bo preživela.

 • luckyss

  Dober govor, podobnemu vsiljevanje “gejevstva” v osnovnih šolah smo priča tudi v Sloveniji…
  Homoseksualnost je še vedno deviacija…tudi v naravi…Če bi v naravi ne bi bila deviacija, bi to pomenilo propad vrste…
  Torej, ne nam vsiljevat svojih blodenj in nas pustite na miru, tako kot mi vas pustimo…pika..

 • FUCK COMMUNISM

  Kdo je za to, da se na referendumu narod vprasa ali je za to, da se homo skupnost na kakrsen koli nacin financira iz davkoplacevalskega denarja? Jaz sem PROTI!!!

 • hle

  Jasno in glasno tako se brani tradicionalno družbo brez omembe ideologije brez hudih jam in podobnega balasta z katerim se naši desničarji ob vsaki podobni temi zapeljejo v slepo ulico

 • Domoljub in gej

  Uboge familije vseh teh homofobov, ki se raje namesto, da bi se posvečali bližnjim ves čas obremenjujejo z istospolno usmerjenimi. Otroci potrebujejo očeta, ki je z njimi v stvarnosti prisoten in ne, da v mislih nekje, drugje, tudi otroci, ki odraščajo v družinah homofobov, so žrtve, govorim iz osebnih izkušenj, ker so mi otroci homofobov pripovedovali o odraščanju pri takšnih starših, in imajo še v pozni odrasli dobi razne depresije in psihične težave, ker je v takšnih družinah ogromno potlačenih čustev…

  • FUCK COMMUNISM

   Ne seri! Kot da v homo druzinah ni nasilja in alkohola! V homo familijah je pa cisti raj na Zemlji, a ne?! Idiot! Ce mores, naredi otroka v riti in ga imej! V posvojitev otrok homici in lezbace ne bi smeli dobit. Ce jih ne morete narest sami, zaradi seksa z istim spolom, otrok pac ne boste imeli. Zenska ali moski v hetero paru, kjer eden ali drugi ne more imet otrok pa NI primerjava!!!

  • luckyss

   Tudi otroci v istospolni družini je ne bodo odnesli brez posledic..
   Glede na to, da so otroku starši vzor, bo fantek na začetku pubertete vsaj v podzavesti obremenjen, če ga ne bo privlačil isti spol kot njegova oba “očija” ;)

  • garfi

   homoseksualnost ni normalna
   homoseksualci niso normalni
   parade “ponosa” niso normalne
   zagovorniki pedrov niso normalni
   kdor se naštetim ne upira ni normalen

   • Domoljub in gej

    Tisto prvo besedo, zamenjaj z prvo osebo ednine.

    • FUCK COMMUNISM

     Homoseksualnost ni normalno stanje. Je genska napaka. Live with it!

     • Domoljub in gej

      Homoseksualnost je prisotna pri mnogih živalski vrstah kar pomeni, da je naravna, homofobija, pa je prisotna samo pri človeku, kar pomeni, da je homofobija bolezen.

     • Viktorh

      Tudi pri živalih se poigrava narava kot pri človeku. Pa tudi pri rastlinah.
      Človek pa bi se moral zavedati, da je ta genetski feler izjema…

     • Štalmajster

      Narava pač popravi svojo napako tako, da tista vrsta, ki nima “svojih” potomcev pač ne preživi.
      Tu bi pa eni radi druge toliko “zbuzerirali”, da bi njihova veličastna “miselnost” živela naprej. ???

     • FUCK COMMUNISM

      Spet prav pederasticno obracas besede tako, kot tebi in tvojim pajdasem pase. Ali sem kje rekel, da ni naravna?!?!? Rekel sem, da homoseksualnost ni normalna. In ravno vi homici z vsiljevanjem vasih pogledov na homoseksualnost in z vasimi nasilnimi zahtevami po pozornosti, sprejemanju, tolerance in pravicah najbolj podpihujete to, da vas ljudje zavracajo. Izraz homofobija si pa vtakni tja, kjer ti ponavadi najbolj prija!

     • Domoljub in gej

      Če je naravna je normalna… Homofobija pa ni normalna, kajti homofobije pa ni zaslediti pri nobeni drugi živalski vrsti razen pri človeku. Homofobija, je duševna bolezen.

     • FUCK COMMUNISM

      Vsiljevanje svoje splone usmerjenosti je pa navadna perverzna nesramnost! In ravno zaradi te vase nesramnosti greste homici vedno vec ljudem na jetra!

     • Domoljub in gej

      Vedno več ljudi nas sprejema.

 • Miro Jereb

  OK govor….

 • Štalmajster
 • FUCK COMMUNISM

  A je ze kdo pogledal osebke z mirovnega kvazi instituta?! Polno grdih zakompleksanih bab in ene par sfaliranih zadrogirancev. In taki se imajo za arbitre o tem kaj je in kaj ni sovrazni govor?!?! Podn od podna!

  • Artur

   Kaj se stori s podganami kadar se preveč naredijo? Deratizacija.

  • Sašo

   Ljudje odmaknjeni na rob družbe, se maščujejo sodržavljanom ker jih niso sprejeli medse.

 • PLavi-mil

  Pa še kako prav ima, jaz se ne mešam v njihov način življenje in ne prirejam parad, tudi oni naj nas pustijo na miru, dobro je povedal, je bil že čas, da jim nekdo pove, kaj si misli večinski narod.

 • Olga

  Bravo Boško Obradović! Zaradi norih levičarjev in njihove debilne politike, so kršene pravice večini!

  • luckyss

   Ne govori tukaj o levičarjih…v slovenskem parlamentu jih ni !!
   Levičarji se borijo za delavstvo in druge socialno šibke skupnosti…tega naši “levičarji” ne počnejo..!!
   Desnaki in cerkveni seveda tudi ne…
   Banda iz istega lopovskega gnezda…
   No, Vatikan ima svoje gnezdo..tudi lopovsko..

   • Olga

    Poznamo to…”vsi so glih”….samo, da so “naši” na oblasti! Ali ne??

    • luckyss

     Vedno so “naši” na oblasti….le imenujejo se drugače..ovca bebava..

     • Olga

      Živčki? Privilegiji pa pa?

   • Lustrator

    No, prvi stavek dejansko drži – poslanci, poslanke, stranke in njihovi volivci, ki si v Sloveniji pravijo “levičarji” niso nič drugega kot komunisti, ki so si ob prehodu v samostojno državo v strahu pred sankcijami – lustracijo, nadeli bolj modno, zahodnjaško ime – levičarji. Če Slovenija želi normalno demokracijo, mora vse “leve” stranke postaviti pred sodišče, kjer naj odgovarjajo za svoja protidemokratična ideološka prepričanja, prepričanja, ki že v svojih teoretičnih temeljih kršijo temeljne vrednote razvite civilizirane družbe.

   • učko

    ++++++++++

 • Anja Kovacic

  Komunisti se itak parijo med sabo.Moski s moskimi,zivalimi,itd,itd.Vse kar leze!!

  • FUCK COMMUNISM

   Anja, zavedat se je treba, da komunajzarji niso ljudje…

  • luckyss

   Desnaki pa otroke jedo…
   Daj nehaj s takimi primitivizmi..Freud bi ti imel veliko za povedat ;))

   • montyamp

    Tebi pa ne .
    S pohabljenci se ni ukvarjal .

    • luckyss

     Taki idiotizmi pač ne prinašajo kredibilnosti temu portalu..še manj stranki..
     Zame pa ne skrbi, raje se v ogledalo poglej..

   • Štalmajster

    Pa glih Ž Freuda moraš omenjat ? Poglej si spodnji video !!

   • Cyclopean

    Freud je en šarlatanski bluznik, psihologija je neka bluzniška znanost in je ne gre jemati resno.

  • Jeffrey

   Niti ni višek kretenizma to kar si zapisala….višek kretenizma je, da za to dobiš 5 plusov…^^

 • garfi

  V OZADJU SO PSIHOPATI IN SATANISTI
  homoseksualnost ni normalna
  homoseksualci niso normalni
  parade “ponosa” niso normalne
  zagovorniki pedrov niso normalni
  kdor se naštetim ne upira ni normalen

  • FUCK COMMUNISM

   Homoseksualnost je genetska napaka, pa naj kdorkoli to obraca kakor mu je volja. Napake se dogajajo, obstajajo, in nic hudega, ce obstajajo. Niso pa nekaj normalnega in pika!

   • garfi

    problem je, da za njimi stoji MAFIJA

    • FUCK COMMUNISM

     Sej mafija je prav tako napaka

     • garfi

      peder spodaj že grozi, ker se jim neumen folk ni uprl že pred desetletji

     • FUCK COMMUNISM

      On ima le verbalno diarejo. Pusti ta homo organizem, da dela tisto, v cemer je najboljsi – cviljenju!

   • šmentanamuha

    To je osebnostna motnja, kar se mene tiče.

    • Jeffrey

     To si pa lepo in odkrito povedala, da se osebnostna motnja tebe tiče…^^

  • Viktorh

   Enostavno, gre za bolezen, narava se je poigrala z nekaterimi. So pač narobe zvezani.
   Nekateri pa se radi igrajo igrice. Ene zakoljejo, druge pogrizejo psi, tretji pa se šopirijo po paradah in združenjih ob državni podpori.
   Fuf!
   Ogabno!

   • Štalmajster

    Bolezen ???? Gre za denar tistih, ki to podpirajo …………….. dekadenco družbe !

    • Viktorh

     Navsezadnje je dekadenca patološki pojav….

     • Štalmajster

      Če je naravna. Če pa vzpodbujana ………… je pa to KRIMINAL NAJSLABŠE SORTE !

   • garfi

    četrti pa kradejo iz proračuna za uničevanje družin iz otrok
    tu je glavni problem
    parade so vodene s temi nameni

 • garfi

  ko sem prvič slišal za parade “ponosa” sem vedel, da je to GROŽNJA
  IN NE ZAGOVARJANJE ENAKOPRAVNOSTI IN ZATIRANIH
  TOČNO kot pravi Pravi Srb TE SVINJSKE PARADE JE NUJNO PREPOVEDATI
  POVEDAL JE TOČNO TO KAR TUDI JAZ TRDIM VES ČAS

 • FUCK COMMUNISM

  Pa tudi to, da sedaj vsiljujejo izbiro vecih “spolov”, je bolno do kraja! Ce slucajno kdo ni preprican katerega spola je, naj pogleda v hlace. Ce mu potem se kar ni jasno, je pa to dusevna bolezen in nic drugega. Kako se pa to zdravi, pa vemo vsi!

 • Janko Gedlička

  Odlicen in smel govornik. Prav bi prisel tudi nam. Upam, da bo na naslednjih volitvah GOD spravil noter Donko – ta. Ta ima hrbtenico in srce. Znal in upal bi povedati, kar sicer ze pocne, vendar ne se v parlamentu.

 • Veno

  Kakšen govor, vsaka čast.

 • Sašo

  Bravo . Pri nas bi ga verjetno gayevski lobi dal ubit , za tak iskren govor, ker vsi vemo, gayi ne prenesejo drugače misleče.

  • bednick

   Iskren govor?
   A če teb paše , je pa iskren govor?

   • FUCK COMMUNISM

    A ce tebi ne, pa ni, al kaj?!?!?!

   • Sašo

    Točno tako, če meni paše v demokraciji lahko povem argumentirano kaj si želim, če pa tebi to ne paše pa ne obtožuj, ampak enostavno..ne poslušaj.

  • FUCK COMMUNISM

   Pri nas ni gejev… so samo navadni pedri!

   • bednick

    Kakšne obtožbe!
    Gejevski lobi, da bi dal nekoga ubit!
    A ste normalni runklni primitivni????

    • Sašo

     Ja kaj pa misliš, tudi baričeviča-čko, ste ubili..

 • bednick

  Ej, banda DVOLIČNA, a niste včeraj imel veliko povedat čez Srbijo.
  Celo čez Dragića ste šinfal!
  A zdej je pa en prehlajen srbski populist bog i batina?
  Nikoli več ne boste na oblasti!

  • FUCK COMMUNISM

   Dej ti povej, kaj je Obradovic povedal populisticnega?!? No, da vidimo!

   • bednick

    “Kje so tradicionalne vrednote, pravice večine, da izobražuje otroke v skladu s tradicijo? Kje so naše večinske pravice?””
    ————————
    Kot, da jih istospolni kaj omejujejo!!!!!!
    p.s.:

    zdaj pa odj.bi!

    • FUCK COMMUNISM

     Jebi si mater, pedroljubec!

     • bednick

      A si že slišal za človekove pravice?

     • FUCK COMMUNISM

      Promoviranje homoseksualnosti v vrtcih in solah NISO nobene clovekove pravice, ampak perverzno posiljevanje otrok!!!

     • bednick

      Kakšnih otrok?
      Ma zgin nekam na Balkan, duša primitivna!

     • FUCK COMMUNISM

      O cem je Obradovic govoril?! Preklet pederlover, a si gluh al zabit?!?!

     • bednick

      Obradović nima pojma.
      A nisi prebral, da je populist= lažnivc na 2

     • FUCK COMMUNISM

      Zato ker tebi, pedroljubcu, ne pase, kar je povedal, je zato populist?!?! Dej pejt u kurac, budala!

     • bednick

      Ne ponavljaj za menoj.
      Ti lezeš Srbom u guzo.
      Včeraj še proti Dragiću, danes pa že fen Srbov?!!!!
      Kdo je zdaj tukaj p.der???

     • FUCK COMMUNISM

      Ti si en navaden zdrizast pedroljubski organizem, zabit k kurac. S tabo ne bom vec razpravljal. Razmazi se komu okol riti, jaz mam tvoje zabitosti dost!

     • bednick

      ŠAH MAT!!!

     • hle

      Homoseksualnost je zavestna odločitev posameznika in ni bolezen zato se tisti ki so to odločitev sprejeli nimajo kaj obešat na zdravstveno blagajno za njihovo ignoriranje zakonov narave tudi posiljevanje otrok z njihovo agendo bi moralo biti prepovedano če v filmu na TV ena ženska za par sekund pokaže joške imaš takoj znak da film ni primeren za otroke otroke v vrtcu posiljevat z temo ki je večinoma za njih tabu pa je pravilno al kaj

     • Sašo

      Katere , a te ki si jih vi izmišljate in po mili volji na račun finančne in politične moči , kreirate in si jih spisujete kakor vam ugajajo,? Da bi vi sami pred sabo izgledali bolj normalni ? Te pravice, ki normalizirajo vas same pred vami samimi ? Si ti gay zase ali zame ? če si gay zase potem se že enkrat sprijazni s tem, ne rabite vseh drugih s tem posiljevat.

     • stajerc5

      … z povdarkom na pederske, si mislil, nje!?

    • Darth Vader

     jih….ker zahtevajo več denarja iz proračuna, v katerega so vplačali manj, ker so manjšina……poleg tega z nezdravimi načini spolnosti indoktrinirajo majhne otroke, kdor pa se s tem ne strinja pa je po njihovih oznakah fašist, nacist…..vtikajo se v način razmišljanja in živeljenja konzervativne večine…….vsiljujejo svoje vrednote, katere niso vrednote večine……in ko imamo napade na svobodo govora, ko smo talci manjšine, takrat lahko začnemo govoriti o fašizmu, tokrat zapakiranim v koncept “enak rezultat za vse”, sexualni socializem na podlagi spolne ideologije z namenom vstopa v vse družbeno/politične pore in vzvode oblasti…..5 kolona 21 stoletja…..

     • bednick

      Tukaj si samo opisal svoje strahove.
      Sirota.
      A sem jaz kriv, da si rastel v zaostalem okolju?

     • stajerc5

      Ahhhha, samo pedersko okolje je napredno okolje, nje !?
      Vidis, ko citam taksne ritopikce kot si ti, se mi vsi iz te gruppe zagabite!!!

     • bednick

      Joj, kakšne kvasiš.
      V bistvu bi se ti moral gravžat sam sebi.

     • Darth Vader

      strah in diskreditacija je vaš orodje majstr…..in dokler večina želi imeti mir pred temi pizdarijami, bo okolje tak kot ga bo oblikovala večina in ne manjšina….če je biti normalen z biološko žensko za ženo in svojimi otroci po vaše zaostalo, potem resno potrebuješ strokovno pomoč, ker nisi popolnoma gladek v glavo

     • bednick

      Imaš več strahov kot sem pa mislil.

     • Darth Vader

      ti lahko misliš kar hočeš, zaradi mene tudi da je zemlja ploščata, to je v demokraciji tvoja legitimna pravica zapisana v ustavi, samo ne postrojavaj z neumnostmi večine, ker mislim da obstaja več problemov trenutno v svetu, kot pa nekateri pacjenti, ki si radi v rit tlačijo zadeve…jasno pa je, da je reprodukcija naroda, nastajanje novih državljanov in s tem širitev davčne baze preko dveh tipov nemogoča……tudi preko dveh lezbijk ne, razen če si ne sposodita sperme od soseda, ki je biološki moški z delujočim penisom in jajci in si jo z epruveto vbrizgata tja, kamor more pač it…..

     • Artur

      A ga tudi ti ližeš v svojem “naprednem okolju”? Prvo sladkega za trening potem pa pravega tavelikega za tem pa ga nacentriraš še odzad hahahahahaha
      https://www.google.si/search?biw=1344&bih=736&tbm=isch&sa=1&q=lgbt+perversion+&oq=lgbt+perversion+&gs_l=psy-ab.12…7682.7682.0.9967.1.1.0.0.0.0.82.82.1.1.0….0…1.1.64.psy-ab..0.0.0….0.EiCTScyde-g#imgrc=7fDt-QaFwQTGiM:

     • bednick

      “Prvo sladkega za trening potem pa pravega tavelikega za tem pa ga nacentriraš in ga dobiš še odzad, uauuuu kašna naprednost a imaš že doktorsko dizertacijo v tej smeri vaše “naprednosti” ”

      Kako to lahko veš?
      Samo tako, da si opisal samega sebe.
      Že moraš imet izkušnje, kajne.

     • Artur

      Nisem trdil samo vprašal sem te , jaz sem odraščal v “zaostalem” okolju pa te vprašujem kako to prakticirate v vašem “naprednem okolju”. Da si opisal samega sebe ??!!
      Ej jaz in moj karič obožujeva pravo žensko mufnico , hvala bogu mešanje dreka nam niti v sanjah ne pride na pamet .

     • bednick

      Nikoli nisem trdil, da sem iz naprednega okolja.
      Logika ti ne dela. Napačno sklepaš.

      Jaz sem primer , kako lahko ćlovek iz zaostalega okolja napredno razmišlja.

     • Norm Kinley

      Defekt. Zaradi takih izrodkov, kot so homici, so propadle cele druzbe. Homici so primitivci, zaostala, primitivna struja. Me zanima, v kaksnem naprednem okolju so tebe vzgajali, ce tudi na tekocem nisi….

     • bednick

      “Zaradi takih izrodkov, kot so homici, so propadle cele druzbe.”
      ————-
      Nakladač upilen, naštej te družbe!
      Ajde, čakam.
      Madona si pokvarjen.

     • Norm Kinley

      Sodoma in gomora? Malce splosne izobrazbe, bo slo opranoglava picka?

     • bednick

      Ne ti men z biblijo!
      Laž- velika laž- biblija.

     • Jeffrey

      Biblijski miti in pravljice.??…haha….to pa je splošna izobrazba, ja….to kar ti navajaš je isto kot da bi jaz skušal nekaj argumentirati z Jankom in Metko…..najdi mi enega samega resnega zgodovinarja, ki bi bil pripravljen potrditi tvojo bebavo “argumentacijo”, pa se takoj posujem s pepelom……preden drugim očitaš opranoglavost, se raje prej poglej v ogledalo…^^

    • Norm Kinley

     Kreten primitivni. V solah nam ta drhal bolana hoce unicevat nase otroke. Nisi gledal filmcka? Pa pisda, da dobim fdv kurbo, kako mi sinu pere in poneumlja ter posledicno unici otroka za celo zivlhenje, ja a ne bi tako marskisticno kurbo razbil, da ne bi bila nikoli vec normalna. Pa pisda, a si dec al kva si?

     • bednick

      Preveč lajaš, ti ne upaš niti naglas prdnit.

  • učko

   Kar vam valja je ok, kar pa ne, je pa sranje ! Tut ti ne maraš Amerosov, uporabljaš pa računalnik, telefon in internet, svinja brezoblična !!!! Bedniče, jadniče !!!!

   • bednick

    Kdo ne mara Amerosov?
    Kva nabijaš kr neki?

    • Sašo

     Seveda imate radi američane, pedofilsko gayevsko židovski lobij, s financerjam Sorosem in Killary.

     • bednick

      Kaj pa en preprost gej ali lesbijka ve o Sorosu, al pa o gejevsko- židovskem lobiju.

      Sašo, odloži flašo!

     • Sašo

      Dovlj da se mu podeljujejo priviligare izmišljene pravice.

     • bednick

      bal bla bla bla

  • Sašo

   A zdaj pa že Srbijo podpiram če se strinjam s srbskim govorcem ? Da nisi ti malo nacionalno nestrpen?

   • bednick

    Tako je, podpiraš srbski primitivizem.
    A si v šoli veliko manjkal?

    • Sašo

     Vidiš,samo žaljenje te je, žaljenje drugače mislečih. Pravijo da je tudi hitler bil homoseksualen in vegi, ne bi se čudil.

     • bednick

      Napiš, kje sem koga žalil!

     • Sašo

      …primitivni Srbi…ena od tvojih, ta je celo nacionalistična žalitev. Drugače pa še zmerjaš druge ljudi s primitivci in še kaj bi se našlo..

     • bednick

      Primitivec pomeni razvojno zaostal, kar je popolnoma normalno.
      Eni so napredni, drugi zaostali.
      Jaz ne uporabljam pejorativnega pomena besede primitivec.
      Kje je tu žalitev?

     • Sašo

      Kaj je naprednega pri tem da se dva moška onegavita ??????

     • karlina

      SODOMA IN GOMORA

     • FUCK COMMUNISM

      Tipicna levuharska amnezija! Men si prvi napisal naj odjebem. Tebe je treba sam pospravt!

     • bednick

      Odjebi = spelji se

      Če je to žalitev, naj tvoj pes crkne.

     • FUCK COMMUNISM

      Nimam psa! Spet si zajebal… tko kot ce pedri v riti probavate otroke delat! Hahahahaha ogabe nagravzne!

    • ljubinica

     Ne mores verjeti.
     Normalnost levak razglasa za primitivnost.
     Oni, ki prezirajo normalnost, ki gazijo tradicionalne vrednote, se imajo ravno zaradi tega za superiorne …. ker so “svobodni” …. “odprti” ….
     ——–
     V resnici bolano …..

     • bednick

      Lubenica, kje vidiš gazenje tradicionalnih vrednot?
      Vpeljevanje novih vrednot ni gazenje starih.
      Kdo ti kaj hoče?

     • ljubinica

      Ja, hocete nam ….
      Hocete nas prepricati, da je deviantnost vecvredna od normalnosti in naravnosti.
      Hocete sprevreci naso kulturo in obicaje. Homoseksualnost, ki je bila v nasi kulturi nekoc nekaj marginalnega in skritega , hocete povzdigniti v nekaj superiornega in ponosa vrednega ….
      Da homoseksualnost vecinoma ni prirojena, ampak je izbrana v kulturi, ki jo pac ne samo tolerira, ampak jo postavlja visoko … se lahko prepricamo iz zgodovine.
      Ali pa npr. sodobni Afganistan.
      Tam je se vedno v navadi tisocletja stara tradicija, namrec:
      “Zenske so za otroke, decki pa za uzitek.”.
      Vprasaj Gugla, kaj je bacha bazi.

     • karlina

      VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!

  • stajerc5

   Budala zapedrana, tudi ce bi te misli povedal Imam v moseji, bi imel tudi popolnoma prav, musliman gor ali dol!!!
   Kako ne morete razumeti, da zelimo mi samo mir in vam: Jebite se in rastite!

 • Sašo

  bendick…zakaj se ti kot gay sramuješ samega sebe ? Zakaj nisi ponosen na svojo drugačnost ?

  • bednick

   Ne turi mi tvojih misli.
   A misliš, da sem po žup priplaval?

   • Sašo

    Lepo te spreašujem uzakaj kot gay nisi zadovoljen sam s seboj ? Zakaj rabiš sprejemanje heteroseksualcev ? Zakaj si želiš biti kar se da podoben heteroseksualcem ( poroke, otroci ), zakaj nisi več ponosen na svojo drugačnost ? To je kot da bi se denimo jaz, če bi bil temnopolt izražal javno, da sem ponosen črnec, hkrati bi si pa belil kožo. Dvolični afneguncarji , nezadovoljni sami s seboj.

    • bednick

     Ne turi mi tvojih misli.
     A misliš, da sem po žup priplaval?

     • Sašo

      To je vse česar si zmožen ? Saj…

 • Norm Kinley

  Prokleta drhal pederska marksisticna izdajalska. Nova, dajte nam imena marskisticnih kurbirskih fdv aktivistk, da imamo vsaj ocetje nekak nadzor in lahko kontroliramo, kako nam pritlehno fdv marksisticne kurbe, potomke srbjanskih pjanskokurbirskih defektnih ocetov, hocejo uniciti otroke. Dajte se malo organizirat, porocajte, kje ta drhal unicuje nase otroke, da mamo vsaj dedci en nadzor, ce so ze babe marksisticne kurbirske izgubile vsak stik z normalnim svetom.

 • Sašo

  moški + moški = 0 otrok , ženska + ženska = 0 otrok….moški + ženska = otrok, to ni zakon fašizma, nacizma, to gayi je zakon narave…ali boste tudi naravne zakone začeli definirati drugače, boste sesuli torijo evolucije ali kako ?
  Vprašajte mame in ataje kako pride otrok na Svet, pa pustimo zdaj štorklje pri miru..obstaja še druga plat..vprašajte doma..

  • bednick

   Človeška populacija je prevelika za ta planet:
   ženska +ženska je dobro za ta planet
   moški + moški je dobro za ta planet

   • Norm Kinley

    Fdv opranoglava pedwrcina? Dej POBER SE PRIMITIVC, PEDRI SO DOBRI ZA KAJ? PROKLETI OPRANOGLAVI SOROŠOVEC, FDV KURBA, TI BOM JAZ DAL LOGIKO, KAKO STA DVA NEPRODUKTIVNA, DUŠEVNOBOLANA PEDRA DOBRA ZA TA PLANET? nova, dusevnega bolnika imate! Brisite to mentalnobolano opranoglavo opico.

    • bednick

     Če si nereproduktiven, to še ne pomeni da si duševno bolan.
     Ali pač?
     A si že slišal za logiko?

     • Norm Kinley

      Sleci hlace. Poglej, kaj imas med nogami. Pozanimaj se, kam to paše. LOGIKA, fdv opranoglavcek.

     • bednick

      Ne trudi se.
      Mene ne more nihče užalit.
      JAZ SEM NAD PRIMITIVIZMOM, ki ga posedujete tisti, ki niste obiskovali FDV.

     • Norm Kinley

      A vseeno zagovarjas pedre, ki jih je narava oznacila za defekte, neproduktivne, izmecek narave? Zakaj neko zaostalost, defektnost, primitivizem oznacujes za nekaj naprednega? Imas svojo glavo, ali so ti fdv marksisti, izdajalci cloveske kulture, fo vbili v glavo? Kako lahko dopustis tak primitivizem,da ti drugi govorijo, kaj je prav ali kaj ni? Si brez karakterja, brez lastne pameti? Si ocitnonavadna opranoglava pićka?

     • bednick

      Če jaz napišem, da ste tisti, ki niste hodili na FDV, primitivci, iz tega ti ne moreš sklepat, da sem jaz FDV-jevec.
      ŠAH MAT

      A zdaj vidiš kak si bumbar?
      Hodil sem na FF.
      Logika- Frane Jerman- najbolj človeški profesor ever.

     • Norm Kinley

      Torej, profesor je tudi marksist…. Fdv, ali kaksna druga luknja, ti si se vedno opranoglavi defektoid, ki brani PRIMITIVNO, in siri protinarodno logiko, in kvarjenje druzbe kot celote.

     • bednick

      Ej, če napišem ŠAH MAT, je konc debate.
      Štekaš?
      Nisi dorasel.

     • Norm Kinley

      Ce je konec zate, se ne pomeni, da je zame. ŠTEKAŠ?

     • bednick

      Nimaš logike, pa še poraze slabo prenašaš.

     • Norm Kinley

      Poraze? Pa ti nisi normalen, resno. Ali si ti pedr, ali sem jaz? Kdo mislis, da jev najini debati porazen? Noces z mano diskutirat, ker sem te jaz in ostali dali pred dejstvo, da si mentalno bolan, opranoglav marksist brezkarakterja, navadna picka si, ki ji predstavis dejstva, pa se rajsi potem skrijev luknjo… Tipicen egoisticen mentalno in ocitno tudi fizicno zaostal primitivec…

     • bednick

      Miljonböter väntar om Hultsfred fortsätter bryta mot lagen.
      Hultsfreds kommun måste betala en miljon kronor i böter om de inte upphör med att bryta mot Socialtjänstlagen genom att neka nyinflyttade nyanlända försörjningsstöd.

      LOL

     • ivanfilip

      pusti ga. pedri imajo ves čas tega sveta. suha veja človeštva, ki si domišlja, da ji pripada beseda o sedanjosti in bodočnosti.

     • Sašo

      Seveda nisi bolan zaradi tega,s i pa aroganten samovšečnež če misliš da ti zaradi lastnih nereproduktivnih želja, pripada otrok, otrok ki nastane z odnosom ki ga ti zavračaš. Tu niti najmanjše logike ni .

   • FUCK COMMUNISM

    Preklet peder nagravzen! Ogaben si!

    • bednick

     Sem vse bolj prepričan, da si primitiven balkanski čefur.
     heh
     Spel se na srbske portale, in to čimprej!

     • FUCK COMMUNISM

      Ti pa cimprej AIDS stakn, da te pobere, buzerant ostuden!

   • Sašo

    Kdo vam pa brani, lahko ste trije skupaj istega spola zaradi mene, samo se ne postavljajte nad naravne zakone in nad ostale ljudi. Imate vse pravice kot jih imam jaz, da si pa ti izbral drugo pot, je pa na tebi da se sprijazniš z njo, ne pa da sam sebe želiš heteroseksualizirati na račun nekih samooklicanih človekovih pravic.

    • karlina

     Ne človekovih pravic, pač pa denar, na račun nas, davkoplačevalcev in to je VIŠEK VSEGA !!!!!! Drzava pa jim daje naš denar, samo zato, da imajo svoje volivce in to je GROZLJIVOOOOO

   • Artur

    Človeška populacija je prevelika za ta planet s teboj vred , kaj bomo pa zdaj a se boš pridružil NWO satanističnim depopulatorjem in jim nekam zlezel zato, da pri tebi naredijo izjemo ?

   • ivanfilip

    imam še en boljši predlog zelo dober za ta planet. ubij se.

    • bednick

     Rajš crknem.

   • traktor

    V asociaciji na en drug članek na tem portalu izjavljam, da sem homofob. Bojim se takšnihle pedrov. Da ne bo pomote, ne sovražim vas. Samo obupno se vas bojim.

    • bednick

     Ti se ne bojiš pedrov ampak se bojiš samega sebe.
     Nisi zmožen izstopit iz klišeja, ki so ti ga vtepli u mozeg, kdo pa ugani sam!
     Povozil te je čas, merkaj pa, da te ne bo še traktor.

     • ljubinica

      Tocno to, kar sem prejle napisala.
      LBGT se imajo za superiorne, zatl ker si upajo “izstopiti iz kliseja” …. ker si “upajo” prelomiti naravne in moralne norme …..
      Zato se pocutijo “svobodne” in vecvredne v primerjavi stistimi v sponah ” kliseja” ….
      Bolano.

     • traktor

      Vzel na znanje, peder. Pedri niste normalni, če bi bili normalni, ne bi bili pedri.

     • traktor

      Mogoče me je povozil čas. Vendar imam vseeno vso pravico biti homofob. Kajti pedrov vas je čedalje več, rinete od nekje, kot partizani iz hoste.

    • Aron

     Boscek, bojis se jih. Potem si verjetno tudi sam gay, samo strah te je.

     • traktor

      Kuga je, lejga peder, a kej buli če si prtigjen?

   • ljubinica

    Pravis torej, da je vsa ta propaganda LGBT ideologije, splava, boja proti “diskriminaciji” itd….. v funkciji skrcenja prebivalstva … predvsem belcev.

    • bednick

     To ti praviš.

   • Štalmajster

    Daj ti to bednick razlagaj onim ko se množijo ko…….. štakori !!

 • Sarkazem

  Sijajen govor v srbskem parlamentu!! Čestitke Srbiji, da je razvila demokracijo, ki je omogočila pametnemu srbskemu politiku ta nastop. V Sloveniji ne bi bil mogoč, nihče si ne bi drznil, če bi začel s podobnimi povdarki svojih vrednot bi bil prekinjen ali onemogočen. Enako bi se zgodilo v večini zahodnih držav Evropske unije ali v ZDA, v Kanadi bi mogoče moral celo pred sodišče. Še enkrat čestitke g. Obradoviću in srbskemu parlamentu.

  • ljubinica

   Res je.
   Tu se vidi, kako “svoboden” je Zahod: EU, ZDA, Kanada ….

  • karlina

   V Srbiji niso nastrojeni proti pravoslavnim vernikom, tako , kot so v Sloveniji levičarji proti krščanstvu in zato je tako.

 • Artur

  Dva šraufa skupaj ne naredita trdnega spoja , dve matice skupaj še manj , torej oboje neučinkovito in neuporabno, če bi bilo to normalno bi še zdaj živeli v kameni dobi, šrauf privit v matici je trden spoj je uporaben je učinkovit je normalno stanje in funkcionalno . In disfunkcionalno stanje matice na matici šraufa na šraufu ni nekaj povsem normalnega in običajnega to lahko obstaja samo v zblojenih glavah.
  Evo enega v glavi odšraufanega “naprednjaka” za bednicka morda bosta kdaj vzpostavila kakšen “konstruktiven dialog”.
  https://www.youtube.com/watch?v=_hc4V2k8jvM

  • bednick

   “Seeing the amount of hate and ridicule on this post disgusts me. brendan, i applaud you and send you mad love.
   xx. haters, log off, or go back to 4chan, or back to microwaving your off brand pepperoni pizza rolls, or whatever you do in your spare time.

   Ya’ll should be applauding him for how open and happy he is with himself.. which then again you’re probably jealous of or just not used to seeing since you’re locked in your mothers basement..”

   • Artur

    Hey retard , i do not need your freaking love put it in your fucking microwaving arse .
    ya’ll should be applauding him for how open and happy he is with himself ???!!! Jeahhh happy like my donkey when he start to rolling in the mud hahahaha … i am in start to applauding to him yeah bravooo huuuh but i am still jealous becuse that damn.

    • bednick

     Hultsfreds kommun måste betala en miljon kronor i böter om de inte upphör med att bryta mot Socialtjänstlagen genom att neka nyinflyttade nyanlända försörjningsstöd.

     LOL

     • Artur

      Cvaj buzeranten po koruzi laufen und s kurci auf trogen das wortbedeutung große schweinerei .

     • bednick

      Grün das Boden,
      Blau der Himmel,
      Es war genug von den Geschimmel,
      Die Menschheit singt, jetzt!
      Revolutionäre Oden!

      Johann Wolfgang von Goethe

 • Janez

  LGBT &COM !
  SO EKSCESNI ( primer afere G. Tič) , so polni tveganj glede zdravja, infekcijskih bolezni,irjenost alkohola in drog med LGBTJI = JE NADPOVPREČNA. Sama dejstva.
  LGBTJI – nadlegujejo klasično usmerjene itd. Ali je treba to res 100x ponavljati?L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  LGBTJI ogrožajo razvoj mladoletnih
  v normalne raznospolne osebe=prave moške= prave ženske ! Dejstvo.

 • Vrhovni sodnik

  Bravo !!!!!!!! Da vidim kjer poslanec bo podobni govor pri nam povzel.

 • modrec

  Boško je vse pojasnil

 • učko

  Bednicka je tole fejst razkurlo . Ga že ceu dan srbi tole !!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Tega pedra ne srbi druzga kot njegov razturen supak! Ta pederast je od buzeriranja zblaznel.

 • FUCK COMMUNISM

  Homici nasih otrok ne boste posiljevali z vaso ostudnostjo! Iscete batine! Nadaljujte s tem pa boste batine tudi dobili!

 • Bozz

  Žveplo najdeno na lokaciji Sodome in Gomore…
  https://www.youtube.com/watch?v=gyM5NixXwEY

  …ima 96% čistost, medtem ko kjerkoli drugje na zemlji doseže komaj 40% In samo na eni lokaciji na zemlji se najdejo kamni žvepla…v Sodomi in Gomori.

  Če pa ne verjamete te stvari si lahko pa še tole ogledate…
  https://www.youtube.com/watch?v=KVlSLM7LILs

 • Artur

  Učna ura za Janšo ! Kako opozicijski lider Boško Obradović med narodom in za narod na ulicah na trgih z močnimi govori protestira proti njihovemu propederskemu režimu .
  https://www.youtube.com/watch?v=XkBHCHuhkGs

  • Štalmajster

   Pa povsod je isto. Pri nas, v Srbiji, po državah EU, po US, Kanadi,…. !
   In zanimivo …………. tudi nekoč je bilo podobno
   https://www.youtube.com/results?search_query=babilon+prije+hitlera

   • Artur

    Žido komunistične podgane so se nakotile po celem svetu, ker primanjkuje po svetu takšnih kot je Boško Obradovič .ostale opozicijske “pičkice ” pa pač trajabajo demagogijo kot je že v njihovi strahopetni naturi, nekateri pišejo celo pravljice se klanjanjo zastavi podganje zalege in strumno stoji ob njihovi himni .

 • Oregon

  BRAVO!!
  HUDO DOBER GOVOR IN HUDO RES VSE TO !!!!!

 • _

  Bravo!!!!!!!! Srbski narod je krščanski narod, ki ima velike probleme tam zaradi albanizacije iz strani Soroša hudiča.

 • garfi

  Homoseksualni »prerok« Miha Lobnik vas pozdravlja s Poročilom za leto 2016: hoče več pristojnosti in več denarja!
  http://www.demokracija.si/fokus/homoseksualni-prerok-miha-lobnik-vas-pozdravlja-s-porocilom-za-leto-2016-hoce-vec-pristojnosti-in-vec-denarja.html

  • Bald Eagle

   Lobnikova pederska jajca na tnalo in s kladivom z vso silo vsekat po njih.

   • garfi

    najprej brez nasilja, ker to hočejo in bodo izrabili
    tako kot Poljaki vse lewake iz parlamenta

  • ljubinica

   Hocejo dostop v vrtce in sole.
   Zato da ze v kali strejo “predsodke”, da mlado generacijo “osvobodijo” zastarelih nazorov in jih tako napravijo voljne, brez obrambe, na razpolago homoseksualnim predatorjem ….

 • joza joza13

  Dobro je povedal. Bravo!

 • karlina

  Bravo, vsaka čast, to je edina resnica in prav je, da se to pove, kaj se pa to pravi, da ta LGBT uničuje vse, kar je normalno, upam, da je danes kdo na radiu Ognjišče ob pol treh poslušal prav izjavo dneva na to temo.

 • ljubinica

  Nekoc je Vzhod v nasi kulturi veljal za nekaj strasljivega ….
  Sedaj ko Vzhod vdira v evropske dezele in ga spoznavamo od blizu, se lahko prepricamo, da so imeli nasi predniki se kako prav, ko so se ga bali ….
  Med muslimani je – presenetljivo? – homoseksualna praksa zelo razsirjena.
  V arabscini obstaja 20 izrazov za moskega prostituta in na desetine izrazov za homoseksualni spolni akt.
  Slovenscina tega sploh ne pozna.
  V znameniti perzijski ljubezenski poeziji ni jasno, ali pesnik opeva lepoto dekleta ali decka ….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!