[VIDEO] Tatova sta upokojenca zbila na tla, z njima pa je nato obračunala množica mimoidočih

Foto: iStock

Sredi belega dne in ob številnih pričah sta se dva moška odločila, da bosta upokojencu ukradla avtomobil. Mimoidoči so starčku takoj priskočili na pomoč in poskrbeli, da tatova nista ostala nekaznovana.

Posnetek prometne kamere iz mesta Durban v Južni Afriki prikazuje, kako sta sredi belega dne do avtomobila pristopila dva temnopolta moška. To, da je dan in da so okrog njiju množice ljudi, ju ni motilo. V avtu je sedel upokojenec, ki sta ga moška brezčutno potisnila iz avta. Želela sta mu ukrasti avtomobil, nesrečnika pa pustiti na tleh sredi parkirišča, kamor je, ko sta ga odrinila, padel. Ko sta z njim obračunala, so se številne priče obrnile proti njima. Nanju se je pričela spravljati jezna množica ljudi, ki je s tatovoma takoj obračunala.

Starčku so na pomoč hiteli en za drugim in mu pomagali, roparja pa sta prejela številne udarce in zmerljivke. Po zaslugi množice, ki jima ni pustila zbežati, ju je policija prijela in ustrezno kaznovala. Predvajajte spodnji videoposnetek in poglejte, kako se s skupnimi močmi lahko doseže res veliko!

A. L.

 • KAPIBARA

  V množici udracevm je težko reči, kateri udarec je bil smrtni in kdo ga je zadal..

 • RealRevolution

  Nazalost bo zmeraj vec tega po svetu,je pa ta mnozica lahko navdih za vse,da v taksnih in podobnih primerih ljudje ne smemo biti strahopetni.Je tudi vec podobnih posnetkov,ko mimoidoci samo gledajo ali gredo naprej.In to v predvsem bolj znanih in bogatejsih mestih v Ameriki,no marsikje ampak v Ameriki se ze vse ulovi na kamere. So pa sicer tudi krivi tako imenovani “pranki”,saj ne ves ali je zrezirano ali gre zares.

 • Metod Mandeljc

  vdurbanu so fajne plaže

 • Adolf Hitler

  Upam da so jih pomendral z nogam Muslim scheiße

 • Lepo da se golazen nauči olike na mestu.

 • WindWild123

  mene ob takšnih posnetkih zaskrbi….prvi, ki so priskočili na pomoč so vedeli za kaj se gre, ostali pa so se samo pridružili ” feeding frenzy” ……

 • Okrs Bokers Flokers

  Crnci so opice. To nima kaj delat v eu, so prevec primitivni in za casom, in pri katerih se dejansko vidi tendencni vzorec bolj zivalim, nagonom prilagojeni bioloski kemicni procesi. Majmun, po domace. Tudi iq imajo dokazano precej nizji od belcev. Ali povedano dtugace, trop opic, ki mu mora belec rit spodnasat, toda takoj ko belec gre, majmuni spet zazivijo v svojem stilu. Ta polcivilizirana opicja plemena samo v rezervat, drugave samo parazitirajo, fukajo, serjejo, spijo in zganjajo nasilje. Nekaj takega, kot recimo srbi. Samo da ao srbjanci malo bolj civilizacijsko prilagodljivi ze zaradi civilizacihskega okolja, ki jih obdaja. V osnovi pa isto majmuni, lopovi, laznivci, poturice.aha, na koncu se vidi, da jih pokoncajo do smrti. Pravilno.

  • sunday

   ker si jih primerjal z opicami oz. majmuni upam, da le ti ne bodo užaljeni saj to so inteligentne živali, ti črni smrdljivci še niti stopnje živali niso dosegli – pač so neki paraziti, saj tudi, če jih pogledaš niso podobni niti ljudem niti živalim, pač neka skropucala, ki niti za gnoj niso primerna!!!

 • dob

  Pri nas te pa upokojenci linčajo če hodiš okol s slovensko zastavo. Kolk smo različni od črncof, a ne de?

 • FUCK COMMUNISM

  Pravilno!!! Tako se dela z vsemi kriminalci, ne samo crnimi! Z VSEMI!!!

 • sunday

  točno to bi se moralo začeti dogajati pri nas in v celotni eu – kadarkoli kdo od ljudi zagleda podganji iztrebek bi morala biti reakcija nanj točno takšna kot je bila reakcija te množice, če želimo preživeti in svoj rod ohraniti!!!

 • Zgornji

  … na napačni strani je imel volan, … in v kombinaciji z mohamedanci je to slaba stvar … :-P

  • tramal

   Verjetno je zabit kot kučan ki tudi ne ve na kateri strani je volan

   • Zgornji

    Heh, ja, … ;-))

 • MEFISTO

  To se obeta našim komunistom in drugim trčenim rdečkarjem ter levakom, ki,kradejo vsem po vrsti in seveda tudi ubogim starim penzionistom

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!