[VIDEO] V Rusiji policisti z redom obvladajo migrante, v Franciji pa migranti z izgredi obvladujejo policiste!

Foto: youtube

Da evropska politika ne zna poskrbeti najprej za svoje državljane in da za migrante zgleda zakoni ne veljajo, smo na lastni koži izkusili že v prvem migrantskem valu. Spodnji video nazorno kaže, kako bi z ilegalci, ki kršijo zakone države, v katero so vstopili, morali policisti postopati in kako jih obravnava Rusija, pokaže pa tudi popolnoma drugačno realnost v Franciji, kako dejansko migranti postopajo s policisti. Ravno obratna slika.

Ruski policisti so nazorno pokazali, kako naj bi obravnavali migrante, ki nelegalno vstopajo v državo brez dokumentov in si želijo prilastiti pravice, ki bi jih seveda plačevali davkoplačevalci. Takšne ljudi, ki kršijo zakone, tudi obravnavajo z redom in disciplino. Medtem ko v Franciji vlada totalen nemir. Migranti so tisti, ki so vzeli vajeti v svoje roke in s policijo delajo, kar si želijo, razbijajo avtomobile, požigajo in vse to v imenu Alaha, česar pa ne skrivajo, saj ob svojem “delu” kričijo “Alahu Akbar” (“Alah je velik”).

A to je na žalost posledica evropske odprte politike, kjer je migrant, ki krši zakone, zaščiten. Čeprav je vstopil ilegalno (kar je seveda kaznivo in bi se zato moral pred zakonom obravnavati kot kriminalec), so mu ponujeni stanovanje, hrana, socialna in zdravstvena pomoč. Bolje bi bilo, če bi Evropa tako velikodušno poskrbela za svoje državljane.

A. B.

 • šmentanamuha

  Super posnetek, hvala. Jaz že ves čas trdim, da je Putin človek za novo tisočletje. Zaščitil je svoj narod, svojo vero in svojo državo. EU vodijo pusiji, ki proti obljubi, da bodo imeli pomembno pozicijo v NWO in za dobro plačilo izdajajo svoje ljudi in vodijo v propad svoje države in evropsko kulturo. V Sloveniji so levičarski izdajalci pravkar inštalirali še enega takega pusija. Zdaj pridejo v poštev samo še strategije preživetja.

  • Lustrator

   No no no no no – Putin ni nič drugega kot populistični diktator, nekakšna neugodna mešanica med Stalinom (trdorokim psihopatom) in Titom (populističnim psihopatom). Za razlikod od EU, ima njegov populizem vsaj nekatere pozitivne posledice (varnost Rusije pred muslimansko invazijo), vse ostalo pa je več ali manj uničujoče tako za Ruse same, kakor tudi za ves demokratični zahod s katerim je neprikrito v vojni – zaenkrat še hladni. Tvoj komentar me spominja na komije, ki na raznih portalih ponosno vreščijo, češ da tega pa pod Titom ni bilo (seveda da ne, ker nihče ni hotel iz države 2. sveta migrirati v državo 3. sveta, pa pustimo to). Vsak diktator bo na prvem mestu poskrbel, da ne bo imel konkurence (za to dnevno skrbi celotna Putinova administracija) na NOBENEM področju (političnem, gospodarskem, socialnem,…) in nobenega sovražnika znotraj lastnih meja, ki bi mu lahko spodnesel noge. In ker Putin verjame, da je on tisti edini upravičen do megalomasnskega ropanja svobode in denarnic ruskega naroda, seveda ne bo pustil islamistom, da mu skačejo v zelje. O njegovem resničnem odnosu do Rusije in pravoslavja bi se pa dalo še kakšno reči – ne nasedaj predstavam za javnost, samo spomni se na Tita, Chaveza, Castra in podobne komunistične kalibre in njihov pragmatizem glede tovrstnih vprašanj.

   • Volkhv

    Lustrator, Putin ni noben psihopat, to je tvoja psihopatska blodnja in blodnja številnih, ki ne poznate stvari, kot stojijo v realnosti. Putina je res postavil Jelcin na oblast, je res, da je bivši KGBjevec, kar pa ne pomeni, da vodi Rusijo slabo, saj je na takšnem ozemlju, s tolikimi nacionalnimi etnijami (katerih je preko 100) težko voditi Rusijo. In Rusijo lahko vodiš le deloma avtokratsko, demokracija NIKOLI tam ne bo delovala, dokaz za to imaš ravno v Franciji, Belgiji, Angliji, sam dokaz je ta portal, kjer vsak dan objavljajo posnetke že novih psevdo državljanskih vojn… Slovenija ima na tako majhnem teritoriju kot Izrael, skupaj enih 10 etničnih močnejših skupnosti, narodov, kjer sicer prevladuje slovenski narod, ampak sam slovenski narod je centraliziran v Ljubljani, in kljub vsemu izkorišča npr. vzhodni del, kar pomeni, da je slovenski narod tudi umetni narod. Sloveniji manjka provincionalna, deželna razdelitev, kot to poznajo v Rusiji, Švici, Avstriji, Nemčiji in ne razdrobitev na tisočere občine, ki itak nimajo efekta.

    • Lustrator

     Če skrajšava: Putinov avtokratski način vodenja in nekoč članstvo v KGB-ju (od kod prihaja tudi precej njegovih aktualnih sodelavcev) zate ne predstavljata večjega problema, ker gre pač za državo s toliko prebivalci in etničnimi skupinami, ki “potrebujejo” takšen način vodenja? Se zavedaš kam vodi takšen način opravičevanja? Prepričan sem, da se najdejo podobni kerlci, ki enako trdijo za Hitlerja, Mussolinija, Lenina, Stalina, Tita, Mao Ze Donga, Kima Jonga, Miloševiča, Assada, Sadama in ostale krvoloke tirane – vsak je imel nek svoj “red mora biti” izgovor za uveljavitel popolne diktature.

     Mimogrede – od 8 držav na svetu z več prebivalci od Rusije, je le ena taka, ki po stopnji demokracije zaostaja celoza Rusijo – Kitajska. Pred njo pa so Kitajska, Indija, ZDA, Indonezija, Brazilija, Pakistan, Nigerija, Bangladeš.

     Kar pa se tiče občin:

     Gorenak v svoji tabelarični primerjavi ugotavlja, da imamo glede kvadratnih kilometrov nekako srednje velike občine, povprečno ima naša občina 96 kvadratnih kilometrov, veliko več občin, in to bistveno manjše, imajo Švica, Madžarska in Avstrija, pa tudi Hrvaška je blizu nas.

     »Še pomembnejši pa je podatek, koliko prebivalcev živi v posamezni občini. Tu pa smo glede na evropske primerjave čisti rekorderji, kar pomeni, da v povprečju pri nas v eni občini živi kar 9523 prebivalcev, v vseh primerljivih državah pa bistveno manj, v Švici samo 2577,« dodaja Gorenak, ki ob tem s prstom kaže na vodstvo občine. »Toda zame je bolj relevantno vprašanje, kako sposobne župane imamo, kako velike občinske uprave plačujemo in koliko evropskih sredstev so občine pridobile.«

     • Volkhv

      ne da se mi veliko pisati. ZDA niso demokratične, niti Slovenija v bistvu ni, niti Francija ni 100%. Če pride do “demokratičnega” odločanja, pomeni, da imajo glasove tudi ostali – npr. islamisti, arabci, kar se kaže v Franciji, Angliji,… In vedno je tako, da en narod, predvsem z jasno dol. cilji (vključno “verskimi”) hoče dominirati na dol. področju, zato pa imaš tudi clash civilizacij zdaj v Evropi. In Rusija obstaja oz. je obstajala skozi stoletja samo zato, ker so ohranili skitsko miselnost in organizacijo države kot take, torej ja, avtokratsko, ampak verjemi da ima Rusija boljšo demokratično svobodo kot jo ima npr. Turčija.

     • Lustrator

      Vidim, da imaš neko čudno dojemanje demokracije. Seveda da imajo pravico do glasovanja tudi priseljenci, to so civilizacijske osnove človekovih pravic – pred zakonom vsi enaki, vsi z možnostjo vplivanja na lastno usodo. Drugo pa je pod kakšnimi pogoji določena država zastavi pridobivanje državljanstva oziroma glasovalne pravice – če želi država ohraniti svoje narodnostne okvire in sama izbirati kdo bo vplival na njeno prihodnost in kdo ne, mora temu prilagoditi tudi politiko priseljevanja, npr. NAJPREJ popolna asimilacija, potem državljanstvo, pravica do glasovanja in ostali priboljški. Seveda pa je smiselno kriterije začrtati tudi za “avtohtone domorodce” – kdor ne ljubi naroda v katerega državi živi, prezira tudi vrednote, vero, kulturo, jezik, naj izgubi državljanstvo enako kot bi to veljalo za nekega prišleka. V Sloveniji bi po tem principu bilo potrebno od-sloveniti vsaj 1.000.000 prebivalcev, ki se jim še vedno kolca po nekdanji PROTISLOVENSKI, PROTIDEMOKRATIČNI, PROTISVOBODNI totalitarni Jugoslaviji.

      Kar se tiče Turčije – niti statistično, niti po mojem poznavanju ni res kar praviš. Turčija je celo KLJUB ERDOGANU še vedno bolj demokratična od Rusije, čeprav se je v zadnjih 5 letih marsikaj spremenilo na slabše. A Erdogan bo nekega dne odšel in velika verjetnost je, da spet dobijo bolj zdravo demokracijo kakršna je bila Turčija v prvih Erdoganovih letih, medtem ko je zelo malo verjetno, da bo po Putinu na oblast prišel kakršenkoli demokrat. Zakaj? Ker imajo že 100-letno tradicijo komunističnih tiranov in za njihovo ustoličenje in varovanje oblasti je zadolžen praktično celoten državni aparat.

     • Volkhv

      Ja, Slovenija se MORA razdeliti na dol. province, oz. dežele, je preveč centralizirana. Slovenci kot narod nismo enotni, niti ETNIČNO (JEZIKOVNO), kulturno ne!

     • Lustrator

      Se ne strinjam. Slovenci smo že tako izgubili nekajkratnik svoje prvotne velikosti, dodatno razdeljevanje po mini-regijah, pa bi bilo za nas kot narod usodno, tako kot je to pokazala že zgodovina. Če pa bi že uvedli dežele, bi morali z ustavo doseči podobne statuse kot veljajo recimo v Avstriji in v Nemčiji – sicer bi se znalo zgoditi, da se npr. zmešani Primorci z referendumom priključijo virtualni državi SFRJ, Štajerciiz ekonomskih (in ostalih) razlogov k Avstriji, prekmurci pa k Madžarski.
      Sem pa definitivno tudi sam proti centralizaciji kakršna velja danes – Ljubljana je rak rana celotne Slovenje, saj se dobesedno vse volitve odločijo prav v prestolnici (v negativo seveda).

     • Volkhv

      Prekmurci se k Madžarski nikoli niso hoteli priključiti, prej k Avstriji (glej članke iz leta 1919). Sicer pa ta toksičnost z migranti, ki prihaja iz srbske Ljubljane, vzbuja v ljudeh vedno večjo sovraštvo in celo sili Madžare, da kličejo Orbana na pomoč. Vem, da obstajajo načrti Madžarov, da bi v primeru nevarnosti, kot ga pozna npr. Švedska, Ukrajina, Madžari težili k združitvi Prekmurja z Madžarsko. Sicer pa se ljudje sploh ne zavedajo, da je ta pot že tlakovana, blagoslov (ne vem če se tega zavedajo ali pa to delajo zanalašč) pa prihaja ravno iz strani Počivalška, torej komunističnih (starih) sil v Sloveniji… Torej Madžari prevzemajo počasi Prekmurje…

     • Lustrator

      Glede na politične, gospodarske in varnostne trende je samo še vprašanje časa kdaj bodo pričeli Prekmurci masovno hodit delat in migrirat na Madžarsko in morda celo zahtevati nekakšno avtonomijo glede na centralizem in j***vetrizem Ljubljane v odnosu do vseh ostalih (še posebej manj razvitih) regij. Le te bodo sčasoma ne glede na narodno zavednost (kolikor je sploh še je v naši državi) slej ko prej zahtevale temeljite spremembe ali pa se bodo odcepile. Ne govorim seveda o razdobju mesecev in let, ampak desetletij.

 • althar

  Iz posnetkov se lepo vidi, do kod seže moč Sorosevih milijard in do kod ne.

  • Lustrator

   Drži. Rusija je namreč Putinov fevd in to daje vsem jasno vedeti – še posebej to v vsakodnevnem življenju čutijo vsi ruski delavci, študentje, intelektualci, podjetniki, ki niso del njegovega avtokratskega režima. Težko bi rekel kaj je večje zlo za človeštvo…

   • Slovenc

    Dej ne nabijaj. Rusom cisto nic ne manjka od delavcev do politikov. Mislim, da je v sloveniji dosti huje kot v rusiji…

    • Lustrator

     V Sloveniji je kar hudo odkar smo si za ideal družbene ureditve izbrali (oziroma so/ste nam jo izbrali) komunistično enopartijsko greznico, a vseeno še ni tako hudo kot v Putinovi Rusiji (po kateri se zgleduje naš celoten komunističen blok), kjer ne štima praktično niti ena sama komponenta svobodne demokratične družbe (pluralnost v medijih, v politiki, civilnih družbah, svobodna ekonomija, stopnja pravne države,…).

     Preveri sam: https://www.polygraph.info/a/putin-free-speech-political/29284076.html

    • slosin

     ti, ti šaljivec….

  • domovina mili dom

   Kučan je Sorosu podelil državno odlikovanje. Se spomniš kako je šivilja dobila hitro miljardo na puf.
   Totalna tajna od kod le. Na tak oderuški način bogati Soroš. Njegovi častilci pa se ne zavedajo, da tudi oni vračajo dolgove.

 • Open mind

  Tako je edino pravilno. Povsod v zgodovini so se pribežniki morali ravnati večinskemu narodu.

 • Lux Ferre

  Bogi francozi, čisto so jih podredili zločinci iz bližnjega vzhoda…

 • xtc

  Vse to še pride,kmalu niše čas.

  • Slovenc

   Pride oride. Tak bodo gonili jansisticne ovce na gulag…

 • soc

  Če si Afgansitanec, Rom ali homoseksualec, isti demokratično sprejeti zakoni veljajo tudi zate. V trenutku, ko je evropska mainstream politika leve in kao-desne (ELS z Merkelco in Junckerjem) pristala na to, da ne veljajo pravila za vse, sta bili evropska družba in kultura obsojeni na propad.

  Kar glejte izjemno hitro in nerešeljivo degeneracijo še pred dobrimi dvemi desetletji cvetoče in zgledne Švedske. Vse to čaka nas čez nekaj let, če ne postavimo resnih meja in – seveda, enakih meril za vsakogar.

 • Volkhv

  Rusi nimajo arabskih migrantov, poleg vsega pa posnetek, za katerega trdite, da vključuje migrante, sploh nima veze s tem, saj je šlo v omenjenem primeru za nogometne huligane.

  • macon

   Rusi imajo stoletne izkušnje z džihadisti s Kavkaza in iz srednje Azije, če bi z njimi postopali v rokavicah, bi jih že davno požrli. Rusija je imperij in se tako tudi obnaša. Permisivnost in feminizem sta pri njih veliko šibkejša kot v EU, tudi niso razvrednotili svojega visokega šolstva, da bi lahko večina študirala.

   Drugače so pa njihovi policaji in uradniki precej arogantni in tudi koruptivni.

   • Volkhv

    Zakaj misliš, da se pojavi feminizem. Tako splošno me zanima vaše mnenje…

    • macon

     Zaradi industrijske produkcije, ki je rabila velik del ženske populacije v proizvodnih obratih. Zato se je pojavilo tudi splošno izobraževanje.

     Najprej ekonomija, ki ima podlago v razvoju naravoslovja, potem vse ostalo.

     • Volkhv

      Mislil sem v primordialno, biološko, ne toliko iz strani ekonomije. Ekonomija je sekundarna veja, izvira iz kulture nekega naroda…Če narediš analogijo z naravo (to gledam iz biološkega stališča, kot biolog), se samice (denimo volkulje, levinje, tudi med primati) v degeneriranem, šibkem krdelu, začnejo upirati lastnim materam, možem in iščejo “alfa samce”. Zapustijo svoje lastne otroke, zapustijo vse kar so bile do trenutka deležne in začnejo v krdelo vabiti sovražnika ali pa same zapustijo krdelo… Podobno je s feministkami. Človek je v svoji izvirni naravi še vedno žival, zato ženske delajo na tem, da preživijo in da preživi njihovo potomstvo, torej v nekem dol., jasnem in MOČNEM, mačističnem okolju. Zaradi tega ne boš našel v Savdski Arabiji, Iranu NOBENIH feministk. Ko bodo Arabci, Turki zavladali z Islamom v Evropi, se bodo islamistke avtomatično “izklopile”. Feministke se zaradi tega paradoksalno ODLIČNO razumejo z arabskimi, islamističnimi mačističnimi moškimi in jih celo vabijo v Evropo, naj jih oplodijo, posilijo. Namreč ženske imajo v sebi nekakšno “varovalo”, ki jim pravi, da slabšo populacijo moških vedno pokolje boljša populacija moških, ženske pa preživijo samo tako, da jim nastavijo vagine…
      Poleg vsega pa vsak resen zgodovinar (čeprav si tega večina NOČE priznati) ne more preko študiranja genetskih map. In zgodovinsko so migrirali samo moški (YDNA; R1a, R1b, I1, I2a, I2b,…), ženske so ostajale doma… Tako je tudi danes v “begunski” “krizi”… Zapomni si eno stvar. Islam NI kot tak nevaren, je celo krščanski derivat. Je samo IZGOVOR za dosego cilja… Ko je npr. IS osvojil ozemlja je bila prva stvar zasužnjevanje ljudi, klanje moške populacije, posiljevanje žensk, uničevanje “starega” teritorija in njegove zgodovine…Kar je celo (!) v nasprotju s “Koranom”, podobno kot so to počeli moški daleč v zgodovini, v imenu “kraljev”… ampak ta kralj je nesmrten in imenuje se Alah… Tudi orožje ni nevarno, dokler ne pristane v rokah ljudi, da se doseže dol. cilj; rodovitna prst, voda, gozdovi, naravni viri, mtDNA (ženska populacija)… In kar se je začelo počasi “svitati” tudi moškim v Franciji, Angliji, je da jih Arabski moški silijo v konflikte, v vojno! V Evropi bo tekla kri, kjer bodo evropske moške Arabci enostavno razmesarili, izbrisali. Pedri, lezbijke, anarhisti so kot troti, ki sledijo “boljši” svetovni ureditvi, PODZAVESTNO, kakor to počno ženske feministke. So kot neke vrste “delavke” v panju, ki sledijo feromonom…Edina razlika med ženskami in samicami je v kompleksnosti čustev, v načrtovanju, v ozadju pa je samo bil in vedno bo, instinkt.

     • Volkhv

      Tega prej nisem razumel, dokler nisem začel opazovati narave; torej zakaj se feministke tako dobro razumejo z mačističnimi arabskimi, islamističnimi, vahabitskimi moškimi in zakaj nastopajo tako brutalno proti lastnim narodom, proti lastnim materam in očetom… Zdaj mi je to kristalno jasno.

   • Volkhv

    Islamiste katere omenjaš tam, prej spadajo v avarsko-turški (kavkaški) islam kot arabski islam…

   • Volkhv

    Posnetek dobro poznam. Je že precej star (vsaj od leta 2010-13). Na posnetku je šlo za nogometne huligane ali vsaj zapornike.

 • Antonius

  Ruski policaji bi se lahko okoli vozili v kabrioletih, evropskim policajem pa niti vojska ne more zagotoviti varnosti.
  Kakšne so pa kaj cene pištolarskih primerkov na črnem trgu v ?!

 • Stajerka
 • Olga2345

  V Sloveniji bo mir, ko bodo murglskega divjaka, skupaj z levimi fašisti, zaradi terorizma, pospremili za rešetke! Nato bo treba tudi njihovim gostom, parazitom slovenskih davkoplačevalcev, dati nogo!

  • McBobo

   Verjetno bo prej Matilda pošlihtala zadeve.

   • domovina mili dom

    Še matilda se jih izogiba.

    • Olga2345

     Zdenka Kidrič, komunisticna morilka je dočakala 103 leta!

  • domovina mili dom

   Midva tega ne bova dočakala. Poglej samo, penzijo dobivajo 25 let stari partizani.

   • Olga2345

    Tudi v Srbiji se je zdelo, da je Miloševićev režim nepremagljiv…pa se je zrušil v nekaj dneh! Murgleone bo lahko kmalu deležen zaslužene obravnave, pa se bo vse postavilo na svoje mesto! Mogoče že leta 2019, ko bodo zamenjali pijanega Junkerja in ostale Sorosove plačance!

    • domovina mili dom

     Glej, draga Olga. Bog ti naj poplača z dobroto, za tvoj optimizem. Naj tvoje besede sliši Božje uho in naj nas reši vsega hudega. Amen.

 • tramal

  No vsaj nekaj pametnega od rusov.

  • KAPIBARA

   OOOO veš kaj, majo oni že več pametnih stvari..

   • Lustrator

    Na primer plansko gospodarstvo, ki ga obvladuje režimska mafija, revščino za veliko večino prebivalstva, brezperspektivno prihodnost za mlade in izobražence, ki trumoma zapuščajo domovino, nurejene odnose s praktično vsemi razvitimi državami sveta ter zavezništva z najnevarnejšimi in seveda daleč najbolj represivno policijo in tajno policijo tod okoli. Čestitke, ni kaj.

    • KAPIBARA

     Res je, podpista bi moral : sarkazem pres

     Pri nas je pa vse to le v lep celofan zavito..
     Kaj misliš, da ne ??

     • Lustrator

      Je. Kar pa ne naredi Putinove Rusije niti za odtenek bolj demokratične, kaj šele vzorne (RAZEN kar se tiče migrantskega vprašanja).

 • KAPIBARA

  Spomnite se Velikega Putina, kako se je čudil-zgražal nad zakonodajo EU ??, ko so oprostili musli posiljevalca,nad dečkom,posiljenega v kabini pokritega bazebna, zaradi nepoznavanja jezika.. !!
  KDO te o ne-poznavanju jezika sprašuje v v musli državah ??, zaradi česar te oprostijo ??

 • Govekar

  Putin je skupaj z Erdoganom v Moskvi odprl eno največjih džamij v Evropi, september 2015.

  https://www.google.si/amp/s/www.rt.com/news/316327-moscow-mosque-largest-europe/amp/

 • Hun1978

  jansisti bi se jebal al da vam ne uđe

  • Dragan Krstič

   Nismo poedri kot si ti.

   • Hun1978

    a ti se mas za janista..ritoliznik

 • domovina mili dom

  Bravo Putin tako se dela. Poljubi v mojem imenu kučaniste, ki te ljubijo, a ti njih “bacaš.”

 • Dragan Krstič

  Dobro da imajo v Nemčiji Turke, ki delajo red. Poglejte video: Hast du problem, du Scheiss Deutscher.

 • Felikss_AH

  In pol se ti tu in tam najde kakšen kreten ki sere kako je Putin sovražnik Evrope, sovražnik lastnega naroda… ter laprda in laprda s svojstvenimi mu debilizmi da te srat stisne od te silne koncentracije “znanja”. Putin in Trump sta dva LIDERJA ki sta že zaznamovala 21 stoletje. Putin, zahvaljujoč odsotnosti Homo-kvazi-demokracije kot Avtokratski Ruski Nacionalist skrbi za Rusijo in razlika je vidna od momenta ko je prevzel vajeti v roke. Pa praktično vsi Trumpovi Američani so za Putina… Desnica mu po internetu poje hvalospeve… to da je Deep State Kosher Nostre, njihovi MSM in “progresivni” Hollywood… potem LGBTQ spake in celotna Levičarska drhal s Clintoniti na čelu patološko proti… je zadosti biti ZA Putina.

  Celotna Evropska Desnica je za Putina… in tale njegov zadnji obisk v Avstriji je kot oda Anti Brussels-izma in Anti EU Kosher-Socializma. Hrvaška ultra Desnica in celo neo-Ustaši obožujejo Putina… edina izjema so Poljaki zaradi neprijetne zgodovine z Sovjetizmom, ki pa je danes karakteristika EU.

  Celo Slovenska Leva politika kaže prijazen obraz do Putina… tako da je prava uganka da nekaj Samo-Oklicanih kvazi-Desnih Lojev tu frenetično sovraži Putina in se tako odpira vprašanje – kdo sploh so ta goveda… a imajo v glavah uležani loj… koga ali kaj taki sploh predstavljajo…

 • Dragan Krstič

  Ko policija beži pred nasilneži je konec z državo in začetek anarhije, razbojništva in nekaznovanih umorov.
  Nad te razbijače bi morali policisti najmanj z gumijastimi naboji če ne kar s pravimi.Primitivdci iz Afrike in BV spoznavajo da jim policija ni kos, sa se jih boji zato bodo nnjihovi izgredi vedno hujši.

 • eh video pa 3 leta star

  • šmentanamuha

   In kaj potem? Je zato kaj manj poveden?

 • Artur

  Hahaha še to tako zgledajo migrantske primitivne parazitske pi.kice kadar jih v roke dobijo ruski specialci hrabri so samo, ko imajo opravka s še večjimi pi.kicami v modrih uniformah drugod po Evropi vključno s Slovenistanom razen Višegrajcev.
  https://www.youtube.com/watch?v=yX9UVsel5OM

 • Felikss_AH

  In pol se ti tu in tam najde kakšen “modrec” ki vrtinči kako je Putin sovražnik Evrope, sovražnik lastnega naroda… da kar poka po šivih od te silne koncentracije “znanja”. Putin in Trump sta dva LIDERJA ki sta že zaznamovala 21 stoletje. Pri Rusih Homo-kvazi-demokracija ne kraljuje kot v EUstanu ker Putin kot Avtokratski Ruski Nacionalist skrbi za Rusijo in razlika je vidna od momenta ko je prevzel vajeti v roke. Pa praktično vsi Trumpovi Američani so za Putina…Alt Right mu po Internetu poje hvalospeve… to da je Deep State Kosher Nostre, njihovi MSM in “progresivni” Hollywood… potem LGBTQ deviacija in celotna Levičarska srenja s Clintoniti na čelu patološko proti… je zadosti biti ZA Putina.

  Celotna Evropska Desnica je za Putina… in tale njegov zadnji obisk v Avstriji je kot oda Anti Brussels-izma in Anti EU Kosher-Socializma. Hrvaška ultra Desnica skoraj obožujejo Putina… edina izjema so Poljaki zaradi neprijetne zgodovine z Sovjetizmom, ki pa je danes karakteristika EU in Poljake dela nervozne

  Celo Slovenska Leva politika kaže prijazen obraz do Putina… tako da je prava uganka da nekaj Samo-Oklicanih kvazi-Desnih “expertov” tu frenetično sovraži Putina in se tako odpira vprašanje – kdo sploh so ti… koga ali kaj taki predstavljajo…

  • marker

   Dejstvo, da slovenska desnica sovraži Putina je pa zraslo na tvojem zelniku. Putin ne priznava manjšin in od prišlekov zahteva poleg znanja ruščine tudi sprejetje domačih ruskih običajev in navad. Naša levica pa sprejema multikulturnost in se prilagaja prišlekom, kar ni v soglasju z Putinovo politiko. Levica ljubi Rusijo samo kot simbol in mater komunizma, s čemer pa se naša desnica ne strinja. To pa je tudi edino s katerim se ne strinja, kar se tiče Rusije, z njihovo politiko do prišlekov pa se strinja. Putin je res čuvar Evrope, pa naj si zahodne države mislijo kar hočejo.

   • Felikss_AH

    Če ne vidiš črk nabavi si očala… če slučajno prebereš komentar potem se prepričaj da si ga pravilno prebral in seveda tudi razumel. A tale moj stavek – “TAKO DA JE PRAVA UGANKA DA NEKAJ SAMO-OKLICANIH KVAZI-DESNIH “EXPERTOV” TU FRENETIČNO SOVRAŽI PUTINA” – je po tvoje “SLOVENSKA DESNICA” ???

    PREBERI komentarje nekaj teh osebkov ki sem ih označil kot “SAMO-OKLICANIH KVAZI-DESNIH “EXPERTOV” – Lustrator in neki xtc sta najbolj vidna med temi. Ko boš to opravil potem pa pospravi svoje zelje da si te ne usmradi na tej vročini

 • Dejstva in logika

  Ruska poicija dela podobno kot bi naredili pravi komunjazarji torej TITO&Co in NE lbgt anarhisti z zvezdo na čelu kar je sedaj bojda levo v Slo

 • mona lisa

  Začet pobijat to gamad. So invazivni in nevarni kot podgane. Množijo se kot podgane. Kaj narediš z podganjo golaznijo?

 • Rafaeluss

  Kako bo pri nas, pri nas bo policija pretepala Slovence in scitila Muslimane.!!!

 • sunday

  še rusi prelepo ravnajo s temi musli podganjimi iztrebki !!!

 • Clemen J.

  V evropi jih scitijo levicarji, predvsem v drzavah ki jim vladajo. V rusiji pa jih levicarji posiljajo v evropo, sebe pa varujejo, zato se noben ne pritozuje z grobostjo ruskih policajev.

 • exposingthetruth1111

  Zakaj se v Franciji in podobnim državam sploh plačuje policijo, če ne opravljajo svojega dela ?
  Raje naj dajo brezdomcem na ulici, oni bodo imeli več koristi kot državljani od take policije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!