[VIDEO] Za preselitev problematičnih migrantov v Nemčiji potrebovali kar 250 policistov

Foto: YouTube

Okrog 250 policistov, skupaj s policisti v zaščitni opremi, vodniki policijskih psov in reševalnimi vozili, je bilo v petek poslanih v migrantski center v Donauwörthu. Številčna kolona, ki med prebivalci ni ostala neopažena, je bila po navedbah nemškega Die Welta aktivirana zato, ker je prišlo do selitve celotnega oddelka migrantov na račun nekaj zelo konfliktnih posameznikov.

Konkretneje gre za pet problematičnih migrantov, ki so se v zadnjih tednih zapletli v več konfliktov, zaradi česar so bili premeščeni v druge migrantske centre.

Pri nekaterih migrantih so med podrobno racijo v njihovih sobah odkrili nevarne predmete. Nič manj zaskrbljujoči pa niso bili izsledki večernega pregleda, ki je sledil jutranjemu.

Selitev potekala z 20 policijskimi vozili
V petek okrog 19. ure je v migrantski center pripeljalo okrog 20 policijskih vozil z modrimi lučmi in sirenami, poroča Voice of Europe. Po navedbah policije zaradi odločnega pristopa in transparentnega pojasnila ni bilo potrebe po uporabi fizične sile. Sama preselitev naj bi bila nujna zato, da so dobile družine na voljo večje sobe in da v njihovi bližini ne bi bilo konfliktnih posameznikov.

N. Ž.

 • sprehajalec

  Nemci imajo to radi. Najprej si jih navlečejo noter, da jih potem lovijo.

  • Valter BraniSlav

   In posiljajo drugim narodom katerim vladajo sleve
   Ne bojte se, SLO bo tokrat resil komedijant s 6. popravci.

   • sprehajalec

    Malo so vseeno računali nemci, da jim bo težje priti čez te države in da jim ne bodo vlakov rihtali za čez njih…

 • resnicaboli

  90 milijard jih stanejo migranti letno.

  • mona lisa

   Nejceneje bi bil en veeeelllliiiikkk krematorij. Pa da vidimo če še bodo silili v Evropo in ogrožali evropejce.

 • mona lisa

  In tako se zapravlja davkoplačevalski denar. Najprej se tale drek vabi v Evropo potem pa tole.

 • Valter BraniSlav

  Preselite jih k Tanji Fajon. Ker nima lastnih otrok naj skrbi za teh 5 problematicnih.

 • Caetano

  Na afriškem otoku Komori je bil islam razglašen za državno religijo. Kristjani, ki že do sedaj niso smeli imeti javnih bogoslužij, se bojijo, da se bo njihov položaj na Komorih še poslabšal. Prav tako nekater druge verske skupnosti.

  https://www.worldwatchmonitor.org/2018/08/religious-minorities-fear-backlash-as-sunni-islam-declared-state-religion-of-comoros/

 • Franc Šink

  Kaj ne bi bilo ceneje kar takoj v zapor. Saj so “posebej” problematični.

  • Soave

   Pišuka ! Bog ve koliko problematičnih bomo mi dobili vrnjenih v tistem obljubljenem paketu iz Nemčije !!

 • soc

  Opice sodijo v džunglo. Ali v kletke, če res hočejo biti v Evropi.

 • slosin

  ja, tile migranti so pravi delodajalci….mnogim dajejo delo…

  • pajot

   ha,ha,ha,odlično!

   • slosin

    Repovž me je prosu, da kej pametnega napišem v njihovem stilu….

    • pajot

     Ni kaj,tega repovža bomo še postavili za narodnega junaka. Zaslužil bi si kakšen kipec v Ljubljani,skupaj z fukaćem farmacevtk.

 • Caetano

  Muslimani v Somaliji so v Jijigi in še nekaterih drugih mestih sprožili nasilne demonstracije, ropali trgovine in požigali cerkve. Zlasti so bili na udaru lokalni kristjani ter pripadniki etnične skupine Oromo. Povod za izbruh nasilja je bil, ker je osrednja vlada s pomočjo etiopskih sil skušala aretirati lokalnega politika, ki je bil znan po avtoritarnosti in kopičenju moči v rokah svoje družine.

  Ethiopian federal troops deployed to Jijiga, the capital of Ethiopia’s Somali regional state, on August 3 in response to unrest. Federal troops reportedly clashed with Somali region security forces. Somali civilians attacked non-Somali residents–including Oromo, the group to which prime minister Ahmed belongs–and burned churches. At least 30 people have died in the violence. Ethiopian media suggested the purpose of the federal occupation was to remove the regional president, Mohamed Omar, popularly known as Abdi Iley.

  https://www.criticalthreats.org/briefs/gulf-of-aden-security-review

  • slosin

   predvidevam, da stojijo za tem demonstracijam in ropanjem Zahodnjaki…hihihi

 • pajot

  Jaz bi za preselitev potreboval samo enega policista. Z 250 naboji.

 • Olga2345

  Rešitev je taka, kot če si s posranim robcem brišeš rit! Divjake je treba enostavno nagnati! Islam ne sodi pv Evropo! Zakaj jih ne vzameta Savdska Arabija ali Katar??? KER SO DIVJAKI!

  • BorisDe

   Ne, “Katar in Savdska Arabija” jih niso vzeli, zato ker tam nimajo kaj širiti šeriat, če pa že imajo pedofil-verujočo morilsko sekto radikalizirano na maksimum, v EU jih je potrebno pošiljati, da delajo invazijo in širijo njihovo morilsko pedofil-verujočo sekto. To je ravno fora :D

 • Nikola

  Yes! 40 avtomobilov se pelje mim kamere = migranti.
  Bravo.

 • Felikss_AH

  Torej razmerje je bilo nekje 10 na enega… seveda se to lahko razume zaradi tega ker ih NE SMEJO niti najmanj poškodovati, še manj pretepsti, da pa sploh ne omenjam – postreliti. Nemška Levuharija bi zblaznela … in upam de nekega dne tudi bodo.

  Tole pa ni še niti začetek začetka… Zdaj skozi povsem usekano Španijo še naprej PRESELJUJEJO Afro-Azijske horde “potrebnih” … pomeni dotok je neprekinjen… malo tu malo tam, malo po kopnem malo po morju, so pa tudi bila pričevanja da so ih v Nemčijo lani vozili kar z letali od DHL. Tudi brez novih prilivov bi po moji oceni moralo biti te drhali (po Španiji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Holandiji, Belgiji, Danskem, Švedskem, Norveškem ter Britaniji) ki je bila spuščena v Evropo v zadnjih 15 letih najmanj za kakšnih 20 – 25 milijonov. Temu je za dodati še nekih 55 – 65 milijonov tistih ki so bili spuščeni in vabljeni po WW2 in so pognali tu že najmanj tri ali štiri generacije. Večina teh “staroselcev”, predvsem mlajših, se kot kaže realnost ni integrirala, še več, postali so sovražni do Evropejcev, celo bolj kot “novinci”.

  Leta 1968 je Enoch Powell (Britanski MP) v svojem govoru na sestanku Torijcev v Birmingham-u napovedal “Rivers of Blood” (Reke Krvi) v zdaj že njegovem legendarnem govoru glede imigracij iz Commonwealth-a. O tem kaj se že dogaja v Britanskem Britanistanu ni treba razpredati. Vsakdo ki zmore osnove navadnega seštevanja in NI SAMO-DESTRUKTIVEN kod kakšen Pod-Amebni Sado-Mazo Levičar, lahko oceni da tale EU-vlak pelje brez zavor v OBLJUBLJENI nam MultiDekulti TotalZafukulti KAOS!

  Ko bodo Nemci enkrat le sprožili množične “relokacije” svojih MultiZafukulti “pridobitev” z živinskimi vagoni, potem si bomo lahko nazdravili z – ZAČELO JE! Jaz imam flašo Champagne-ca že pripravljeno za tako eventualno priliko… in tudi nekaj “zaščitnih sredstev”… za vsak slučaj če bi vagoni spuščali…

  • moon

   Jaz sem ravno vsadil trto, iz katere grozdja si bom natocil sampanjca.. Upam, da ne zgnije prej..

 • samsara

  Podobe oplemenitenja Evrope po levičarko.
  Na plemenjake, nosilce degeneriranega dednega materiala (stoletja parjenja znotraj krvnega sorodstva) je res treba skrbno paziti.

  • Felikss_AH

   Niti ni toliko za paziti… vprašanje je že enkrat za rešiti

 • joza joza13

  Nič mi ni več jasno.
  Migrantska zadeva je za EU že tako daleč, da ni več vrnitve.
  Niso krivi migranti, da smo si na jasnem. Krivi so politiki! Levi politiki!
  Kaj lahko storimo?
  Za začetek bi morali imeti desno vlado, ampak v Sloveniji nam ne gre od rok.
  Odstaviti levo politiko? V Sloveniji? Zdi se, da so vse močnejši, ne šibkejši…

  • Novakec1

   Ja ker so desnaki rep med noge stisnl, že drugič.

   • joza joza13

    Nisi objektiven.

    • Novakec1

     Resnica je boleča in ne iskat izgovorov.

     • joza joza13

      Zate je boleča, drži…
      Vse žile se ti napno, ko je govora o resnici

 • lajnaa

  Problematični? Iz Donauwörtha v Dachau je slaba ura vožnje s kombijem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!