Viktor Orban: “Dokler bom jaz predsednik vlade, bo ograja stala na mestu. Rešili bomo Evropo”

Foto: epa

V poletnem univerzitetnem kampu Bálványos v Romuniji, je madžarski predsednik vlade Viktor Orban govoril o vrednotah in identiteti Evrope. Evropske države je pozval, naj prekinejo svoje sodelovanje z odprtjem meja za migrante, ki jih financira milijarder George Soros. Medtem ko Madžarska skuša ohraniti svojo kulturo, pa ima Slovenija za begunce vedno odprta vrata in jim brez pomisleka priznava azile.

Govor na 28. Poletnem univerzitetnem kampu Bálványos je bil označen kot eden najpomembnejših govorov doslej. Viktor Orban je bil v govoru osredotočen na domnevno sodelovanje Bruslja in po rodu madžarskega milijarderja Georgea Sorosa, ki ga Orban obtožuje financiranja množičnih ilegalnih migracij, katerega cilj naj bi bil pomuslimanjenje Evrope.

Foto: STA

Madžarski predsednik vlade je izjavil, da mora Evropa pred izgubo identitete najprej prenehati podpirati Sorosa pri omogočanju migracij, potem pa začeti z misijo vračanja ilegalnih migrantov v svoje domovine. Dodal je, da ne glede na to, kako strog je njegov načrt, mora Evropa ukrepati, saj ne sme ostati nezaščitena. Orbana je očitno pretresla ugotovitev vlade, da je za državljanstvo na Madžarskem zaprosilo kar milijon migrantov. Orban je še dodal, da bo še naprej nasprotoval migracijam, ki bi lahko povzročile izgubo državne identitete.

”Dokler sem jaz predsednik vlade, bo ograja ostala na mestu. Skupaj bomo rešili Madžarsko in Evropo.”

”Nikoli ne bomo solidarni do idej, ljudi in etničnih skupin, ki si prizadevajo spremeniti evropsko kulturo. Končni rezultat tega je lahko samo propad.”

”Kdo bo živel v Evropi?”

Orban je v svojem govoru povedal, da kultura migrantov nasprotuje kulturi Evropejcev in da obe ne moreta živeti v sožitju. Meni, da množične migracije niso rešitev za ekonomsko krizo. Migrante kot novo delovno silo uvažajo države, kot je na primer Nemčija. Takšno početje pa je v svojem govoru primerjal s človekom, ujetim na samotnem otoku, ki pije morsko vodo, da bi se odžejal. ”To je prav tako voda, vendar se problem nato poveča.”

Foto: STA

Za Evropo je še predlagal, da bi se za stabilnost evropskega naroda morali osredotočiti na rodnost Evropejcev, ki bi pomenilo biološko nadomestitev. Povedal je, da za njegovo državo to pomeni rojstvo 2,1 otroka na družino, na letni ravni.

Ob opazki, da mnoge evropske države sprejemajo migrante z odprtimi rokami, je dodal, da je pri slednjih že vidna sprememba kulture in da se to na Madžarskem ne bo zgodilo. ”V naši državi bodo Evropejci vedno varni.”

Foto: STA

N.Š.

 

 • Bozz

  2.del:

  How Women Dismantle NATIONS * / & other UNCOMFORTABLE TRUTHS
  https://www.youtube.com/watch?v=kOMkl3ApTK0

  Včasih, recimo v Cromwellovi Britaniji, ki je zaradi njega postala Velika Britanija, ženske niso imele volilne pravice, pa tudi vsi moški je niso imeli. Imeli so jo samo odgovorni Boga boječi moški, ki so imeli zemljo in so pridno in odgovorno delali. Sedaj vidimo kako modro je to bilo, tudi sekularneži (zgornji video) to posredno ugotavljajo. Zavedam se, da je moje pisanje na tem portalu kot glas vpijočega v puščavi, za kar pa se ne obremenjujem kaj preveč. Pač tako je. Resnica bo na koncu še vedno resnica, pa čeprav noben več ne bo verjel vanjo.

  Feminism Was Created To Destabilize Society, Tax Women and set up the NWO – Aaron Russo
  https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

  • AlojzZ

   Niste osamljeni spoštovani gospod. Jaz pogosto pišem, da v družbi treh pastirjev in dveh inženirjev, kjer vlada demokracija po današnjih merilih, vsi pasejo ovce. Pardon! Pasejo koze! Koze so namreč značilne za muslimane, ki prihajajo v EU živet.

 • Morala

  Ne, ne boste rešili Evrope! Za Evropo ni več rešitve, ker Angela pravi, da ne bo omejila prihodov migrantov – “Merkel did say “No Upper Limit on amount of refugees”.
  https://www.youtube.com/watch?v=6YQOq0jwqz0

  • sumljivislon

   @v libiji ..te iščejo…odsel se..one way ticket …pesimist

   • Morala

    Ti si res sumljivi slon…Za teboj! :)

  • AlojzZ

   Evropa ima že pol stoletja krepko prenizko rodnost, da bi ohranjala številčnost prebivalstva. Tako da …

 • janko

  Bravo! TO JE RAZUMNI ČLOVK! Isti je naš Janez Janša!

 • Johan

  Edino pravilno Viktor

 • Olga

  Bravo Orban! Volimo desnico in naženimo levake!

 • janko

  Zakaj sploh uvažamo muslimane, saj vse muslične države od vedno neprestano izganjajo kristjane. Naj bo ves zahodni svet, to je krščanski svet brez muslimanov!
  Ker pa, če pa – je v Afriki in Arabiji res nemogoče živet, kar pa ne vem če je res, pa naj vse te prišleke pošlje Evropa v Indonezijo, na neposeljene velike zelene površine, ki so nikogaršnja last in brez ljudi!
  Tako kot je nekoč Anglija izgnala svoje prestopnike (konjske tatove itd) v Avstralijo, pa poglejte, kaj je iz nje nastalo. Naj to nekdo pove Merklovki, dokler jo musliči še niso obrezali!

 • dr Janez Sveti

  Moje mnenje je popolnoma enako!
  DR Janez Sveti EU

 • Donald J. Trump

  Ograja kot rešitev migrantskega vprašanja je enako učinkovita kot zatiskanje oči.

  • AlojzZ

   Ograja je prvi del reševanja, spoštovani posnemalec! Ker tako upočasni prehode, da ima snaperist lahko delo.

   • Donald J. Trump

    In ravnokar ste vsem na forumu razstavili celoten vaš intelektualni domet. Čestitke.

    • AlojzZ

     Prvi del, sem napisal. Drugi del je pa vzeti pravico javnega delovanja in glasovanja vsem, ki so brez jajc. Kot dokaz, da imajo jajca, bodo morali imeti ženo in otroke.

     • Donald J. Trump

      Torej tisti, ki preživijo snajperistov “izbor”, dobijo pregled mednožja.
      Se opravišujem, s tistim komentarjem še nisi razstavil celoten intelektualni domet. S tem si ga.

  • Snorri Sturluson

   Zid je čisto nekaj drugega

   • Donald J. Trump

    Ja pardon, pa res. “Čisto” nekaj drugega.

  • sprehajalec

   Rešitev je, da se Palestinci & Co. nehajo ploditi kot kunci in da dajo svojim Jamilam veljavo in status, kot ga imajo ženske po Europi in da same začnejo odločati o rojstvih svojih otrok….

   Potem ne bo treba živeti od pomoči pa od OZN, pa dreti v Europo….

   • Snorri Sturluson

    Rešitev je da se jih pusti pri miru.Brez interesnih intervencij nekih siriteljev demokracije

    • sprehajalec

     Ves čas so drli iz Alžirije v Francijo. Pa iz Tunizije. To sedaj vemo. pa socializem so imeli, kot najvišjo obliko človeku prijazne družbe.

     Zakaj so drli v Francijo?

     • Donald J. Trump

      To ni pravo vprašanje. Vprašanje je, zakaj so sploh drli? Kaj se je zgodilo, da se več desetletij niso premaknili iz BV, potem pa kar naenkrat masovno?

     • sprehajalec

      Vedno so drli, lani smo šele pozorni postali na to. Pa ugotovili, da jih je Francija polna, pa da se ne asimilirajo, temveč svoje originalno okolje prinesejo s seboj. Stik z narodom gostiteljev imajo pa enkrat mesečno čez okence socialne službe z dotacijami in dokladami.

      Plodijo se kot kunci, če bi se Slovenci množili kot Sirci naprimer, bi jih bilo od leta 1950 do danes 12 milijonov.

     • Donald J. Trump

      Žalostno je to, kar se je z BV zgodilo. Včasih je bilo cvetoče kulturno in intelektualno središče sveta, dokler ni prišel militantni islam in zatrl ves intelektualni potencial.
      Situacija je težka, ni enostavne rešitve (ograje so nekaj najbolj neumnega, kar si lahko izmislimo).
      Greva še dalje: Zakaj se ne asimilirajo, kaj jim preprečuje to?

     • sprehajalec

      Greva še dalje: Zakaj se ne asimilirajo, kaj jim preprečuje to?

      Ker Nemci ne prestopijo v islam.

      Daleč od tega, da so bili intelektualno središče. bili so na nivoju sedmega stoletja, tako kot Europejci takrat. Oni so tam filozofsko tudi ostali, Europejci so šli naprej.

     • AlojzZ

      Oh, posnemovalec ne pozna zgodovine. Imeli so jih Turki, bili so pod turško oblastjo. Potem pa so Francozi in delno Angleži spodili Turke in na BV prinesli dovolj hrane in medicino. Takrat se je začelo. Zadeva bi še nekako šla, če ne bi po 2. svetovni vojni zahodni bel moški postal peder oziroma psejebač pa mu je šla rodnost.

     • Snorri Sturluson

      Francozi v Alžirijo?

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha.

     • Snorri Sturluson
     • sprehajalec
   • Donald J. Trump

    O palestincih in BV se nismo sploh pogovarjali, dokler američani niso začeli bombardirati Afganistana. Tudi Iran, Jordanija, Libanon, Libija so kulturno cvetele, bile moderne republike, ki niso hotele prodajati svojih naravnih virov tujcem. Ampak tujcem to ni bilo všeč in so nastavili šaha, ki je ljudstvo držal v pesti, z drugo roko pa je masturbiral američane in njihove apetite.

    • sprehajalec

     V spominu mi je ostal nekoč zapis iz Sobotne priloge, nekega našega, ki je bil tam doli, destletja nazaj. Mladi moški brez dela čičkajo, pa kadijo, pa kofe žulijo. Milijone in milijone jih je. Med reko Sircev, so prevladovali Alžirci, pa maročani, pa Iranci. Lonec se je napolnil tam doli. Hormoni in brezperspektivnost povzročajo vojne.

     • Donald J. Trump

      In to si vzel kot kronski dokaz, da si tisti ljudje boljšega ne zaslužijo.
      Kakšno srečo imamo, da smo slučajno rojeni kjer smo, ane?
      Potrebno je ločiti med posledicami in vzroki.
      Recimo Trump ni noben vzrok ali katalizator, je enostvno posledica nezmožnosti levice ponuditi veljavno alternativo. Zato pa nam sedaj vladajo prestrašeni lažnjivci in homofobi.

     • sprehajalec

      Jaz kažem na civilizacijske razlike v svetu, ki so dejstvo. nekdo naredi 10 otrok in ženska nima nobene besed pri tem. vseeno mu je, kaj bo z njimi. Rojeni smo tukaj, ker je bila to odločitev naših staršev, nas je pa približno toliko, da imamo standard kakršnega imamo. Europa je šla skozi 2000 let bojev in medsebojnega iztrebljanja, trdega dela in težav. To je oblikovalo Europejce kakršni so, zato so uspešni. Njih tam doli delo ni oblikovalo, temveč jih je naredila nafta.

      Trump je želja večine ameriških volilcev.

 • Valter BraniSlav

  …”Medtem ko Madžarska skuša ohraniti svojo kulturo, pa ima Slovenija za begunce vedno odprta vrata in jim brez pomisleka priznava azile.””””
  SEVEDA SAJ SMO SLOVENCI OD NEKDAJ BILI NAROD UBOGLJIVIH HLAPCKOV IN DEKEL… a ste pricakovali kaj drugega?
  Slovenci ne spostujemo sami sebe. Zato o migrantih ni bilo referenduma, bil pa je o istospolnih. Istospolni so namrec “samo” Slovenci…

  • učko

   Tujerodno golazen uvažajo tvoji levuharji s kučanističnim režimom na čelu. Po načelu: več kot bo golazni, manj bo zavednih Slovencev, bolj bojo rdečuharji lahko vladali !!!!!!!!!!!

 • Valter BraniSlav

  Slovencki, NAROD HLAPCEV, smo izvolili dva klovna: Barbiko in Cmerota… Sedaj pa sta ta dva ritoliza malo zmedena, ker imasta dva gospodarja ki sta si razlicna: teto Geli in strica Donalda…

  • logika

   Slovenci in Slovani na sploh ne bomo hlapci, branili bomo vero v Kristusa, na kateri temeljijo vse vrednote dostojanstvenega človeka.

   • Artur

    Višegrajski Slovani na sploh ne bodo hlapci , Slovenceljni pa vedno .

   • Valter BraniSlav

    Upam da bo temu tako. Mogoce bi teroristicna eksplozija nuklerke Krsko z stotisoci mrtvih spremenila tok misljenja? Vsekakor moramo najpreje obracunati s paraziti in izdajalci kot so Mirovni Institu, Filantropije in Zdruzeni Luzerji… Najbolje da jim muslimane posljemo na domace naslove, naj preidejo od besed k dejanjem.

  • učko

   Gazda jima je Kučan, bimbo. Oba je on ustvaru !!!!! Sam da mu zdej barbi ni več všeč, ker je bolj popularen kot on !!!!!!!!!

 • montyamp

  VOLIL BOM ORBANA IN KOLEGA JANŠO .
  Komunisti lahko zaradi mene tudi pocrkate .

 • RealRevolution

  BRAVO ORBAN!
  Treba je uzakonit edino vero kot krscansko.
  Poglejte si levicarske komentatorje na nova24 .Taksna kriminalska gamad spada na strik ali grmado itd…Z migracijo islamistov si pa sami kopljejo grob.Na njih ne bo delovala imuniteta od rezimskega sodisca tako kot pri drugih receh.

  • Donald J. Trump

   Iz katerega stoletja so pa tebe spustili z verige?
   Krščanska cerkev je odgovorna za največji intelektualni in kulturni mrk in splošno nazadovanje ljudi kot vrste, v zgodovini homo sapiensa.
   Takšne velikanske količine enoumja, “dejstev” skreganih z naravo in nepotrebnega trpljenja, je zmožna preoizvesti le katoliška cerkev.

   • AlojzZ

    Dokler so bili v EU kristjani, četudi večina samo po imenu, se tu niso naseljevali muslimani iz BV in Afrike. Šele po 2. svetovni vojni, ko so ateisti pregnali Boga, so se pričeli naseljevati. Sicer so civilizacijsko in tehniško daleč pod kristjani, biološko pa daleč pred ateisti. Žal, to so dejstva.

    • Donald J. Trump

     Niso, ker so bile v Evropi samo vojne, na BV pa je bilo takrat dokaj mirno. Tudi interneta ni bilo, da bi lahko širša množica videla, kako je živeti drugje…

     “Šele po 2. svetovni vojni, ko so ateisti pregnali Boga”. Misliš, ko se je Evropa osamosvojila od primeža rimokatoliške cerkve, ki je vedno imela moralno avtoriteto, in predvsem preganjala vsakega, ki si ji je drznil nasprotovati. Ne glede na veljavnost argumentov in dokaze.

     Drugače si tega stavka ne znam razložiti.

     • AlojzZ

      Da, natanko tako. Takrat se je začel propad EU. Nekaj desetletij potem so pa začeli prihajati muslimani, ki imajo dovolj otrok. Je razumljivo? Ateistom pač mi dano imeti svet. Celo muslimani so bolj napredni.

 • totex39

  Edini pametni evropski politik, ki ga očitno noben ne upa posnemati, ker so vsi ostali sami podkupljeni drekaši.

 • logika

  Orban zakaj sodeluješ z nekrščanskimi ž. izraelci, ki ne sprejemajo migracije, nam pa jo vsiljujejo? Ali ne veš, da židovska vera v židovski knjigi Talmud pravi, da je Jezus pankrt, Marija pa cipa?

  • sprehajalec

   Si še kar aktiven s svojimi antisemitskimi parolami? verjetno je samo Nova ta, ki te tolerira, povsod drugje te že zabrišejo iz portalov.

   Lepo ponavljaj za menoj: Izrael je Slovenski zaveznik, Izraelci so učeni in dobri ljudje. Od Palestincev Slovenija nima nič, plodijo se kot zajci, pa živijo lahko le od mednarodne pomoči.

   • .

    ” sprehajalec” ne boš zaprl ust ljudem, ki po celem svetu vidimo resnico!!! Jasno? Smrad. Knjige se pišejo o tem, ne moreš ustaviti ljudi, da govorijo resnico!!!!! https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/419qdOJkcyL._SX318_BO1,204,203,200_.jpg

    • sprehajalec

     Ti resnico vidiš po svoji mastni tastaturi, filozofijo pa vlečeš od Beblerjev in FDVja ter neuvrščenosti. Naposlušali smo se tega. Izrael je največji zaveznik Slovenije na Bližnjem vzhodu. vse ostalo ni vredno pol khurca.

 • .

  Bojmo se sovražnikov, ki še danes sovražijo Kristusa!!. https://www.amazon.com/Synagogue-Satan-Andrew-Carrington-Hitchcock/dp/1930004451

 • .

  mnogi ljudje se ne zavedajo ampak počasi odpirajo oči. http://www.jewworldorder.org/wp-content/uploads/2014/06/Jewish-Zionism.jpg

  • sprehajalec

   Večni Jud, der ewige Jude je naslov propagandnega filma, ki so ga posneli nekoč tebi podobni v tretjem Rajhu pod režisersko taktirko delavcev in socialistov levičarjev Goebbelsa in Hitlerja.

   Slovenci nočemo imeti s tem nič.

   • ,,,,,,,,,,,,,

    kristjani nismo židje, a ti je jasno?

    • Nata

     Žal te ne morem, ali ne znam blokirat. Upam, da Viktorh dobro odšteva !!

    • sprehajalec

     Ti sploh kristjan nisi….

     Ti si nekaj izgubljenega v času in prostoru, če citiram veliko ime vsega človeštva, Alberta Einsteina.

  • Nata

   S takimi knjigami se oči ne bodo odprle. Pa kje ti to najdeš.
   Sprehajalec je dobro napisal. . Ti nisi kristjan,

 • .

  mnogi ljudje se ne zavedajo ampak počasi odpirajo oči
  http://www.jewworldorder.org/wp-content/uploads/2014/06/Jewish-Zionism.jpg

 • .
 • Hun

  naj pove Orban kok Mađarov migrira v Germanijo in koliko Nemcev v Mađarsko…
  v glavnem mestu Mađarske je balkanska mentaliteta …nategnejo te na vsakem koraku…letos smo bili tam na finalu lige prvakov v vaterpolu…kelnerji so nas obiral k najhuj balkanci..brez evropske morale…povejte mi za en kvalitetn mađarski artikl ki se uvaža v EU…znajo tetovirat …drgač so pa zaprta skupnost nič kaj simpatičnaa za turizm

  • sprehajalec

   Gre za nekaj, kar ti ne boš nikoli razumel. Madžar postane Nemec, Turk pa nikoli ne postane nemec, ampak poskuša narediti nemca za turka.

   • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    j bi se. In nehaj težit ljudem, ki imajo pravico povedat svoje mnenje.

    • Nata

     lahko je tebi težit s pikicami, dvopičji, pa kaj vem kaj vse še uporabljaš !!

    • sprehajalec

     Popanje nekih čudnih linkov ni nikakršno menje.

   • Hun

    potem nisi bil nikol v Nemčiji, da nisi videl asimiliranih Turkov…tok kot je integriranih turkov v Nemčiji ni nebenga drugega naroda v takem številu…

    • sprehajalec

     Če govori nemško, še ni asimiliran. Še vedno ima svojo zarutano doma zaklenjeno.

     • Hun

      Nemčija in druge večje države so velesile zarad migracij to je dejstvo…Kitajci in Rusi so tolk velk narod, da sta v bistvu največji velesili z avtohtonim prebivalstvom…

     • sprehajalec

      Nemčija je bila velesila še predno so bile te migracije. Da se razumeva, asimilacija je uspešna samo in izključno znotraj enakega kulturnega kroga, zato je ameriška za vzor, vendar so se prišleki razlikovali le po načinu priprave hrane, ostale kulturne razlike so izginile po eni generaciji. Če civilizacija pripada enakemu kulturnemu krogu, to je krščanskemu v našem primeru.

      Kitajci so hudo mešani, asimilirali so tisoče narodov v 4000 letih. In ustvarili eno civilizacijo. Na silo. ta proces ne bi bil uspešen, če bi spoštovali kulturo vsake nacije, kot se to želi sedaj.

  • Snorri Sturluson
  • soc

   Tole pa je strokovnjak za ocenjevanje narodov… Enkrat je bil očitno celo v Budimpešti kot navijač (priznana intelektualna elita), vrhunsko ocenil raven natakarjev kot priznan gourmet, povedal še svoje o njihovih turističnih perspektivah…

   Hecno je, da sem tam prebil kot poslovnež v zadnjih petnajstih letih (in v precej ducatih ponovitev) krepko več kot pol leta in ničesar navedenega opazil.

   Kratka pamet, velike izjave.

   • Hun

    da me nakonc ne boš obtožil huliganstva…ti povem, da sm navijal za tri Srbske vaterpoliste..en je bratranec od prjatla..sedeli smo kot izbrani gosti enega najboljših vaterpolistov svetovne klase, v VIP loži…da ti ne razlagam kateti lokalni veljaki glavnega mesta so sedel tam…družil smo se na zaključni proslavi z vsem klubom..
    ti poslovn človek si verjetno z Orbanom večerjal

    • sprehajalec

     Če ste tam izražali svoje srbstvo, kot se to rado počne na takšnih tekmah, so imeli Madžari prav. Že tako ali tako so jim Srbi ukradli Vojvodino.

     • Hun

      trije Srbi igrajo v madžarskem klubu ki je osvojil ligo prvakov..Srbski vaterpolisti so tam zvezde…

     • sprehajalec

      Najbolji na svetu….

     • Hun

      nimaš kj Mađari so izuml vatrpolo v svojih jezerih ..Srbi so se od njih učil

    • soc

     Ja, večerjal sem tam z marsikom, med drugim sva si 1994 v lepo obnovljenem Gundlu tudi nazdravila z zdaj že pokojnim Ottom von Habsburgom. Prekrasnim Človekom, ki Srbov za razliko od Slovencev nikoli ni kaj prida cenil in je upal na močno srednjeevropsko federacijo.

     BTW, zakaj ti ne pišeš pretežno agresivnih neumnosti raje na portalih svojih sponzorjev, od Mladine do MMC? Tule pač takoj prideš na shit liste (bo takoj urejeno) in nisi naredil nič za svoje. Ajd, čao ali kako že rečete vaši fužinaši?

   • slosin

    …rdeča pamet, rdeča…

  • sprehajalec

   Moraš kakšen jezik znati, Madžari tradicionalno uporabljajo nemščino. Ta pa levičarjem tradicionalno ne diši….

   • ,,,,,,,

    ne nakladaj non stop

   • Hun

    govoril smo Srbsko…razumel so nas vsi..

    • sprehajalec

     Raci, jim pravijo, ker ko so Madžari prišli, Srbov še ni bilo, bili so Raščani. Poleg tega gre za dva dedno sovražna si naroda….

    • slosin

     ….a si prepričan, da si bil na Mđarskem….

    • tramal

     Potem si bil pa le v srbiji samo da si zgubu kompas.

 • Prov ima in mi je všeč ker daje prednost svojim državljanom, ker se dobro zaveda da jih lahko samo tako zaščiti če prepreči vstop migrantov v svojo državo.

 • Stane

  O lastniku nore24tv morare pisati lepo, če hočete obdržati službo. Demokrat je pa prav toliko kot ivan, ki je zafural tako državo kot norotv!

  • sprehajalec

   Stane, nabijaš kot Biček iz skale v Dražgošah, v prazno. V Sloveniji so na oblasti 92% časa od leta 1945 levičarji, ena država je vmes crknila, druga je pred bankrotom, ampak ne, zafural je pa Ivan janez…

   • krščanska Evropa bo živela

    serješ na veliko

    • Nata

     dej ti spremeni tale tvoj nadimek. Si krščanski toliko, kot je bila moja stara mama komunistka !!

   • Stane

    Kakšno zvezo ima to z Orbanom? ! Razen, da je kupil noro tv?!

    • sprehajalec

     Vse pohvale, tuja investicija je tisto, kar potrebuje Slovenija. Če namreč investira “naš” ostane bančna luknja, pa stečaj za njim….

     • Stane

      Pohvale “sposobnim” kadrom, ki so pripeljali firmo na rob prepada! Upam da si sofinanciral!

     • sprehajalec

      kader je kakršen je. levičarji v svoji ljubezni do našega, so pa ustvarili sistem, ki je to dopuščal. Že TOZDi so skrahirali nekoč.

     • Nata

      Seveda, sposobni ste samo vi, levaki, ki tudi iz našega denarja ” živite “!Si se že kdaj vprašal, kaj vse TI finansiraš ?
      Dej no, ne piši traparije.

     • Stane

      Jaz nič. Mene živijo taki, ki delajo!

     • Nata

      O razumem !! Potem si pa eden od njih, ki nič ne plačuje, pa najbrže od dobre – zaslužne – pokojnine živi.
      Reveži vas pa preživljamo ??

     • Stane

      Ne. Nisem nikoli delal. Živim od rente iz tujine. Posledica umnega dela mojih prednikov. Pokojnina? Seveda ji bom vzel, če mi bo pripadala. Sicer pa ti marsikaj ni jasno. Upokojenci so plačevali in še plačujejo v proračun. Tako ali drugače. Niso upokojenci paraziti te družbe. To so razni ivani, cmerarji, milani, boruti, korli….. TI SO PARAZITI!

     • Nata

      Se opravičujem. Sem pač vprašala, ker si čudno napisal. Kaj pa mi ni jasno ? Da upokojenci plačujejo v proračun ??
      Ne upokojenci. Delavci, uslužbenci, katerim vplačuje podjetje in imajo zato majhne plače. Hm. . . . . pa še tisto jim zadnja leta, z dovoljenjem vlade ne plačujejo več. Tako. . . . lepo. . . . . po domače.Se mi ne da gledat nazaj, a verjetno sem govorila o raznih zaslužnih parazitih, ki dobivajo velik dodatek k svoji penziji.
      Mi je pa žal, da si med parazite dal tudi Ivana. Za ostale se pa strinjam, da bodo paraziti, ko bodo upokojeni. aja, seveda razen Milana . Silni demokrat. . . .

    • Nata

     Kaj pa načenjaš to temo, če misliš, da nima nobene zveze ??

  • slosin

   …dej še kej napiš, da se ti bomo smejal…

  • tramal

   In ti še kar vztrajaš v tej zafurani državi in na portalu nove 24 tv.Res si butelj.

   • Stane

    No, tu sem zato, ker me taki butlji kot si ti v smeh spravljate z nebulozami, vrednimi sektaškega intelekta.

 • Najplemenitejši

  Kakšen butl, tale Orban. A res misli, da si migranti želijo ostati na Madžarskem???

  • !!

   Butl je, ker je na obisk povabil sovražnike Kristusa, ki v Talmudu pravijo, da je Jezus pankrt, Marija pa cipa.

   • Nata

    Ti pa o Talmudu veliko veš ! Dej no, napiši še kaj. Verjetno tudi še kaj drugega trdijo.Saj jih je napisalo veliko mož !!
    Talmudske spise je skozi stoletja oblikovalo več kot 2000 rabinov.
    Sveto pismo pa štirje Evangelisti.

   • sprehajalec

    ne smeši se s svojo pametjo tukaj.

  • sprehajalec

   Če je Orban butl, si ti še na stopnji enoceličarja….

   • vbcx

    pojdi k Ž, , če ti ne paše v krščanski Evropi. Uni tam pravijo v svoji knjigi Talmud, da je Jezus pankrt, Marija pa cipa.

    • sprehajalec

     Talmud je bistveno starejšega datuma kot Jezus pa Marija. To ti trosi kakšnim bedakom enakovrednim tebi… ,

  • Snorri Sturluson

   Ne.Domov si želijo

  • bojan

   Mislim da je lih obratno Najplemenitejši. zaradi naivnih se prej propade

 • Olga

  Volimo desnico! Levičarji nas vidijo v prepad!

 • krščansko Evropo obvarujmo

  Razočaral si nas Orban, povabil si na obisl sovražnike krščanstva . https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/419qdOJkcyL._SX318_BO1,204,203,200_.jpg

  • Nata

   Onega bo že diplomatsko preživel, saj bo odšel domov, ali ne ?

 • etrusk

  Čestitke za pokončno držo ORBAN , le tako naprej

 • totex39

  Orban je z svojimi dejanji dokazal, da je pravi evropski voditelj, ki ne sprejema to zapečeno golazen v Evropo. Zato bi po njegovem vzgledu morali vsi evropski politiki na ta način urejati to migrantsko krizo, ne pa ravno obratno ko mu mečejo “polena pod noge”.
  Pretresljivo pa je, da je za državljanstvo na Madžarskem zaprosilo milijon migrantov, to pa ni enostavna situacija in vprašanje je, kako jo bodo to rešili.

 • Snorri Sturluson

  Mi bi tudi lahko šli pod avstrijsko regirungo

 • Artur

  Bravo Poljaki udri po EU oligarhiji in EU ritolizniški narodnoizdajalski gamadi Višegrajci se ne dajo a Butalci se pripravljajo na volitve z novo starimi “preverjenimi” obrazi in s tem na novo preurejene EU oligarhijsko Bruseljske integracije. http://www.dnevno.hr/planet-x/poljska-raskrinkava-eu-oligarhiju-europska-unija-u-ratu-protiv-desnice-u-svim-drzavama-1045970/
  http://www.dnevno.hr/planet-x/hrvatski-mediji-zataskali-veliki-masonski-mestar-otvoreno-u-srbiji-jugoslaviju-ali-eu-stvorili-smo-mi-masoni-823882/

 • Vrhovni sodnik

  BRAVO ORBAN, TAKO GOVORI ZAVEDNI VODJA SVOJE DRŽAVE, VIŠEGRAJCI BOSTE REŠILI EU !

  • Obvarujmo krščansko Evropo

   zakaj so potem krščanski višjegrajci poklicali s. satana na obisk ta teden?

 • Vrhovni sodnik

  TUJE INVAZIVNE SORTE, PA BILE TO RASTLINE, ŽIVALI ALI LJUDJE UNIČUJEJO AVTOHTONE VRSTE, ZATO JIH JE TREBA ODSTRANITI.

  • Nata

   + + + + + + + +

  • SDS je v mojem srcu

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

  • karpelec

   A nam lahko zaupaš kako?

   • Vrhovni sodnik

    V Italiji medved napadel sprehajalca, v Franciji v begu pred medvedom poginilo več kot 200 ovc in to samo eden.
    Kwa delajo naši medvedje in to sam eden, 500 jih imamo doma, lepo jih začnimo trenirat, bodo namesto vojske, ki nam propada.

 • Nata

  ” ima Slovenija za begunce vedno odprta vrata in jim brez pomisleka priznava azile. ”

  Zanimiva trditev, a ne ? Mi pa eno figo vemo. Oni sekretar se je kar skril in se nič več ne govori. . . . . piše. . . . . . vse delajo po tihem
  Barabe

  • Olga

   Po volitvah jih bomo postavili pred sodisce! Zaradi ogrožanja države in državljanov!

 • SDS je v mojem srcu

  Jaz v Velenju ustanavljam Narodno Gardo za boj proti emigrantom.

  • Snorri Sturluson

   Vasko stražo?

  • Boril sem bom za SDS

   Mene kar vpiš, sem iz Velenja

  • Vrhovni sodnik

   Po celi državi je treba.

  • Hun

   če hočš problem odpravt začni pri vzroku..preostane ti da organiziraš kmečki upor al vstajo ljudstva prot političnemu elitizmu

   • Vrhovni sodnik

    Šeytan, to bi lohk 200 let nazaj, zdaj se to na volitvah izvede

    • Hun

     potem svetuj tvojemu narodnem belogardistu da odpre v Veleju SDS sprejemno pisarno

     • Vrhovni sodnik

      Moj ni noben, najboljš, da ti svojo stranko ustanoviš

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  Treba se je samoorganizirat za boj, ta vlada nas je prodala.

 • lauraas

  Tooooo Orban!!!

 • VERZIFIKATOR

  Viktorija Judnič

  SVETI URBAN IN JUDEŽ SORA

  S silno bližnjega Evrope vzhoda
  slišati besedno je rožljanje,
  približuje se obsedno stanje,
  križarskega sliši jek pohoda.

  Sveti je Urban zastavo dvignil,
  v Judeža naperil kopje sveto,
  Judu Sori bo imetje vzeto,
  vse storjeno v hipu, kot bi mignil.

  »Judež Sora je sovrag zakleti,
  ve se česa vse so takšni zmožni,
  so odredi zlodeja pomožni,
  to počno na Ogrov zemlji sveti.«

  Je Urban povedal in ponovil,
  Viktor sveti, pravi, mu je priča,
  treba se rešiti je hudiča,
  se načrt prav kmalu bo zgotovil.

  Judež Sora pa je zvit kot presta,
  v mišjo luknjo po potrebi skrit,
  ker načrt prehitro je razkrit,
  vštric z Urbanom isto pot zdaj gresta.

  Pot, ki judom kakor vsem kristjanom
  biti zna popolnoma zaprta,
  vrata v raj pa na stežaj odprta
  pravovernim zgolj mohamedanom.

  • Nata

   Tole moram pa še enkrat prebrati, dragi Verzifikator ??

   • VERZIFIKATOR

    Ta je januarska, ni poletna,
    a razmere snežne so še vedno,
    potruditi torej se je vredno,
    ni vsebina pesmi žal prijetna.

  • kristjani branimo križ

   Judje sovražijo Jezusa Kristusa!!!!!! v židovski knjigi Talmud piše, da je Kristus panrkt, sveta Marija pa cipa.

  • kristjani branimo križ

   Judje sovražijo Jezusa Kristusa!!!!!! v židovski knjigi Talmud piše, da je Kristus pankrt, sveta Marija pa cipa.http://www.jewworldorder.org/wp-content/uploads/2014/06/Jewish-Zionism.jpg

 • Nata

  + + + + + + + + + Tako je !! Namesto, da živimo migrante, dajmo našim družinam, ki bi želele imeti več otrok, pa jih nimajo s čim preživeti !!
  A je to tako težko razumeti ??

  • SDS je v mojem srcu

   ++++++++++++++++++++++++++++++, ČISTA + 10

 • varujmo krščansko Evropo

  Zakaj je Orban ta teden povabil izr. na obisk? Ž. Gospoda Jezusa Kristusa sovražijo. V ž. knjigi
  Talmud, ki je njihova “sveta” knjiga
  pravijo,. da je Jezus pankrt, sveta Marija pa cipa!!!Kaj imamo torej kristjani skupnega z Ž? NIČ.

  • sprehajalec

   Kaj še ne boš nehal trositi bedarije? kakšen človek si, da se lahko tako smešiš pred drugimi in ti je vseeno?

   Ti Talmuda še videl nisi, niti na slikah ne. Za omembe Jezusa in krščanstva v njem, danes velja mnenje, da so novejšega izvora oziroma ponaredek…

   • stop zlu

    Talmud odkrito prezira Gospoda Jezusa!! Vem!! Cel svet to ve!! Odrešenik Kristus je že povedal kdo je sinagoga satana. Jasno?

 • bojan

  Orban tako se dela… Mnogo prisebnih evropejcev te podpira

 • Sredina

  Države z največjim omejevanjem človekovih pravic v EU: Madžarska in Poljska

  Samo nečesa ne razumem:
  – Madžarska in Poljska bi bili radi članici EU,
  – obe sta neto prejemnici evropskih sredstev (kar pomeni da od EU dobita več, kot v EU proračun prispevata)
  – nobena pa nebi spoštovala vrednot, na katerih je zgrajena EU (spoštovanje človekovih pravic, demokracija, vladavina prva…)

  Očitno je evropski denar preveč pomemben, da bi izstopli iz EU

  Ampak, če piješ je potrebno to tut plačat…

  • sprehajalec

   Madžarska in Poljska STA članici EU. Če je načrt uničenja bele Europe s strani levičarjev in liberalcev za nekatere cilj obstoja Europske Unije, je za druge nevzdržen. Tudi za Slovence.

   Europo bi radi naredili kot nek Bar iz Lucasove Vojne zvezd.

   http://static5.businessinsider.com/image/5532d48b6da811f0517dd82c-1190-625/the-famous-cantina-bar-from-star-wars-episode-iv-was-recreated-in-real-life-for-fans.jpg

   To je višek levičarskega delovanja in razumevanja popolnega sveta. Vendar se to da le v filmih….

   • Sredina

    (najprej da razjasnima, s tem da bi bili radi članici sem mislil, da bi radi imeli vse ugodnosti članstva, ne da še nista članici)

    Ampak očitno se vam to, da bi dajete nekomu denar, on pa za vašim hrbtom dela nekaj drugega kot tisto, kar se od njega pričakuje, zdi sprejemljivo

    In tut če v Evropo pride 2 milijona beguncev ne bo to nič…samo v EU živi več kot pol milijarde ljudi in koliko odstotkov je 2 milijona od pol milijarde?

    • hghfh

     BRAVO! Zabrusi temu tipu.

    • sprehajalec

     Če ima ta dva milijona rodnost, kot so jo vajeni, doma naprimer Sirci;

     leta 1950 3,5 milijona, po 50 letih jih je bilo 25 milijonov.
     Bo ta dva milijona čez 50 let 14 milijonov
     še čez 50 let 100 milijonov
     Čez 150 let 720 milijonov.

     Eksponentno razmnoževanje torej, pa če bo ta dva milijona vleklo žlahto sem gor, kot to radi počnejo (že videno), je zaton Europe pred vrati. Oziroma vojna kot je še ni bilo. ker oni prinesejo vojne s seboj….

     • Sredina

      Važno, da boš ti in tebi podobni rasisti, še živi čez 150 let, ko jih bo 720 milijonov

     • sprehajalec

      Za razliko od levičarjev in uporabnikov sredincev, desničarje skrbi za svoje potomstvo. Predeli, kjer otroci ne bodo smeli iti, nasilje, bombe, mujazini.

      Nisem nikakršen rasist, vendar pa poznam razlike med civilizacijami in multikulturnost je samo utopija. Obstaja samo kjer je močna represija, ko nastopijo težave, si različne kulture skočijo v lase. če pogledam samo ameriške filme in to infiltracijo skozi filme, vedno je nekje neka družba hudo mešana, vsi srečni in zadovoljni. Daleč od realnosti.

      levičarji si to multikulti predstavljajo skrajno naivno, predstavljajo si jo kot neke restavracije s swahili hrano, pa nek indijski guru lebdi nad pločnikom v transcu, levičarski mladinci pa vzhičeno cvilijo in pritiskajo telefone. daleč od realnega življenja v blokih, kjer se ne čisti za seboj, kjer je muzika na glas, kjer ima nekdo bolj upokan v šahu cel štuk. pa čudne smrdljive vonjave po hodnikih. To je multikulti…

      vsak naj bo na svojem, pa bo….

    • FeriSS.H

     Takole zveni Slo-oseba z nadnaravno omejenim dojemanjem … seveda če gre za avtohtonega Slovenca … če si pa samo Muslimanski državljan Slovenije ali pa kronični Levičar … potem je pa tvoj “um” povsem v sinergiji z mentaliteto.

     Kar pa zadeva 2 milijona (iz samo zadnjega VDORA v Evropo) teh tvojih “beguncev”, gre za “begunce” ki sploh NISO begunci, ampak 90% teh so navadni PARAZITSKI STREMUHI, povsem brezkoristni in pri temu še izjemno sovražni.

     EU ima cca 450 milijonov prebivalcev, od katerih je ŽE nekih 50-70 milijonov MUSLIMANOV. Muslimani se množijo kot ščurki in najbolj enostavna matematika pove da tudi ob popolnoma zaustavljeni imigraciji, bodo Muslimani v 20-30 let VEČINA v Evropi, seveda če se im bo to dovolilo. Če ne bo prišlo do PRIČAKOVANE in povsem logične Med-Rasne vojne, bodo povsem izničili podobo dosedanje Evrope.

    • samotoje

     Ti sveta preproščina, ti. A si to po naravi tak ali te življenje ni če nič naučilo?

   • domovina mili dom

    To si dal pa dobro primerjavo iz vojne zvezd. Ravno to hočjo levaki.

    • sprehajalec

     ta infiltracija je v filmih vse od hipijevskih časov. vedno so nekje mešani, mešane posadke vesoljskih ladij, mešane skupnosti,, mešani na policijski postaji, zraven Mel Gibsona v Lethal weapon je tisti črni inšpektor. Skratka zastopanost črne barve v ameriških filmih je neproporcionalna…

     Ja pa zadnjič je prvi somalski policist v ZDA Mohammed po imenu, počil do smrti Avstralko, ki je prijavila spolni napad pri sosedih pa v pižami tekla tja. Seveda ni nobenih protestov Belcev nad nasiljem črnih policajev po ulicah, pa nobenih poročil o tem. vse tiho je bilo. cena multikulti…

  • Snorri Sturluson

   Vidiš zato pa ICELAND ni v EU

  • Olga

   Kakšne so te vrednote? Protestantska etika in morala, družina, enakost pred zakonom, dobrobit naroda ! Kaj pa ponujate vi levičarji? “Etika in morala” komunističnih navodil – laži, prvi in drugorazredne drzavljane, dobrobit tajkunov, manjšin.., LGBT…

   Sprejemanje NEZAKINITIH MIGRANTOV ni obveznost nikogar! To nima veze s članstvom v EU!

   • mi smo kristjani

    strinjam se Olga.

   • Jezus Kristus

    Draga moja. Biblija nas uči, da moramo pomagati bližnjim v stiski, predvsem tistim, ki so najbolj ranljivi in najbolj potrebujejo Božjo pomoč. A je gospod Orban že pozabil kako je njegov narod koncem 80. let plezal preko ograj v smeri zahod, kjer so jih pričakali z odprtimi rokami? A je cerkev pozabila na moje nauke? A bi danes Orban in Janša tudi meni zaprla vrata samo zato, ker sem iz Bližnjega vzhoda? Otroci moji, težko mi je pri srcu ko vidim, da se brezbožni komunisti bolj zavzemajo za te uboge ljudi kot pa tisti, ki danes pridigajo v mojem imenu. Vsi smo nekoč bili begunci in nezakoniti ekonomski migranti. Tudi jaz. Bog z vami ….

    • Bozz

     Kakšen prozoren manipulator. Ali pa samo provociraš. Vsi, ki poznamo Sveto pismo ne nasedamo takimle poceni prevaram.

     Prvič: Ko so Madžari bežali na zahod, so to bili ljudje, ki imajo isto kulturo kot ostali Evropejci in niso na zahodu razgrajali, posiljevali, štihali ljudi, jih povozili s tovornjakom, itd. ampak so se integrirali v družbo. Jasno, bedak?

     Drugič: Preberi si Kristusovo priliko o dobrem samaritancu. Na kratko, samaritanec je edini pomagal pretepenemu, izropanemu in napol mrtvemu Judi v jarku, potem ko so ga tja odvrgli roparji. Ta Jud, ki je bil napol mrtev v jarku ni napadel samaritanca, posilil njegovo hčer ali ženo ali pa njegovega sineka na nemškem kopališču in vse zaštihal v imenu alaha, jasno? Ker če bi to storil bi se imel Samaritanec vso pravico braniti pred njim. Sveto pismo ne prepoveduje pravice samoobrambe, še več, celo postavi jo.

     Tile mladci, ki prihajajo v Evropo definitivno niso napol mrtvi in pretepeni Judi, ki so nezavestno obležali v jarku, ampak navadni izkoriščevalski oportunisti, ki so povrh vsega prišli v Evropo še uveljavljat svojo lažno religijsko dominacijo. V Stari zavezi so imeli Izraelci pravico takšne motilce miru in destabilizatorje družbe brcniti iz države, in celo kamenjati, ker Bog je postavil temelje za homogene nacionalne države in ne za Babilon, kjer so se tisti, ki so se pod Nimrodom uprli Bogu, povsem pomešali med sabo.

     In še to: Bog je v Svetem pismu postavil smrtno kazen za posiljevalce in morilce. In tvoja slika v avatarju krši drugo Božjo zapoved.

     V glavnem, nimaš pojma.

  • samotoje

   Dobro bi bilo pogledati, kaj v resnici so človekove pravice in komu so namenjene. Drugič : kdo vpije, da Poljska in Madžarska kršita človekove pravice (in katere). In tretjič: če država prejema neto denar iz EU, to še ne pomeni, da se lahko razni promigrantski, LGBT in podobni lobiji (ki so v EU vodilna sila) vtikajo v suverene odločitve držav in odločitve parlamentov in vlad, ki so bili legalno in legitimno izvoljeni na volitvah. Taki histerični odzivi bruseljske kamarile so izsiljevanje. Ko bodo ti (v svojih državah odsluženi in nesposobni) aparatčiki na zagovor poklicali Angelo Merkel, ker je z vabilom “beguncem” dokončno ogrozila obstoj kakršnekoli EU, potem pa se lahko z vso legitimnostjo spravijo še na Madžarsko in Poljsko. Prej pa naj molčijo in se ukvarjajo s hrvaškim teranom in ravnimi kumaricami. Nekako si morajo zaslužiti plače.

   • rrrrr

    Dan se izteka, pa sem le dočakal ( po mojem skromnem preudarku) najboljši komentar dneva. V njem si postavil jasno ogledalo licemerni EU, impotentnim birokratom. Njihova edina veščina je namakanje, kot praviš, svojih ravnih kumaric ( oneta itak nimajo več) v hrvaški teran. Madžarsko in Poljsko pa naj si raje vzamejo za zgled. Odlično!

    • samotoje

     Hvala. To je bilo iz čiste jeze napisano. Štirideset let filaš prazne glave, potem pa vidiš, da si jih premalo nafilal. Ti pa se lepo imej.

 • dob

  Enkrat se ga je Sv. Peter napil in je odprl vrata Nebes, da vanje lahko vstopijo vsi brez izjeme. Potem je tam nastal pravi pekel. Ta pametni so štempljali kartico in šli v Pekel. Se je vsaj dalo dihati.

  • kristjani smo

   neumen vic.

   • dob

    Ni vic, res se ga je napil.

    • ,

     norčuješ se iz apostola Petra.

     • dob

      Ja, res je. On mi ne zameri. Ti mi zameriš.

  • domovina mili dom

   Si me spomnil še na enega iz časov usmerjenega izobraževanja.
   ” Milanček v razredu prdne, pa ga tršica pošlje na hodnik. Milanček zmaje z glavo in ga mimoidoči ravnatelj vpraša kaj je narobe. Pa mu ta mali razloži, da mu ni logično, da on, ki je prdnil, mora na svež zrak, ostali ne krivi pa ostanejo v smradu”.

 • resnicaboli

  Tako se govori pravi Evropejec.

 • domovina mili dom

  S takim signalom enotne EU, bi tile migranti bili na mejah arabskih držav.

 • mi smo kristjani
 • mi smo kristjani
 • janko

  Vsaj 90% je migrantov in ne beguncev. Migrant naj vsak ostane v svoji domovini in se bori zase, za svojo družino in svoj narod doma, v svoji domovini. Pa naj se stepejo, karkoli, samo ne več lesti v Evropo, vsi so na plečih evropejcev, par milijonov, doživljenjsko. To je propad standarda Evrope!

  • sprehajalec

   Janko, termin begunec je brez veze v današnjih razmerah. Izumili so ga OZN pa levičarji, da bi nekoč sprejeli naprimer Aliendeja, če bi mu slučajno uspelo pobegniti iz Čilskih zaporov, ali pa Mendeli iz Južnoafriških. Razvoj v svetu v zadnjih desetletjih je naredil definicijo smešno (naprimer slovenski levičarji in varuhi niso pomagali niti enemu oporečniku iz talibanskih temnic v Afganistanu), definicija pričakuje samo in izključno Aliendeja ali pa Mendelo. Pa morda Che Guevaro če bi se slučajno znašel v Europi.

   Da skrajšam, Begunec velja samo za Levičarja Begunca. Za druge ne (ujetnike Isilovih temnic, pa Talibanskih temnic, pa Abu Abas temnic, pa podobno). Vse skupaj vleče v 60ta in hipije, pa študenstka gibanja.

  • RealRevolution

   Od teh 90% pa se polno teroristov.Ko se jih bo nabralo dovolj, pa bodo nacrtovali se veliko vecje in mnozicne “projekte”.
   Torej je uvazanje njih recept za popoln kaos.

 • Igor Kavalar

  Merkel did say “No Upper Limit on amount of refugees”
  https://youtu.be/6YQOq0jwqz0

  French cop in exile for posting pic of ISIS leader as state enemy
  https://youtu.be/KdY07E5J8OA

  Migrants in Germany avoiding deportation for being terrorists
  https://youtu.be/3yWNITY1P1Q

 • piko8

  Take voditelje potrebujejo evropske države!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! :-))

 • tramal

  Čestitam ti Orban.Vsaj trije takšni bi rešili evropo.Bil sem v jugoslaviji pa sem jo zamrzil potem slovenija ki jo zaradi zabitega naroda ne maram ,smo v evropi pa sem jo isto zamrzil in verjetno bom drugo leto zamrzil zemljo.

  • Pjer Pjer

   Verjetno je potem problem v tebi :D

  • Zgornji

   … jaz pa gledam kaj si zamrznil v zamrzovalniku … :-/ :-P :-( ;-)

   • tramal

    Zamrziti pomeni zasovražiti ,zamrzniti pa pomeni da zamrzneš komunistično knjigo tako kot jo je grdi kučan..

    • Zgornji

     ja, jaaa, ne, neee, … malo prehitro sem prebral, … pa kaj naj zdaj , … a se ti še opravičim ali kaj , da se neboš začel zapenjati o mojih pojmih … saj potem, ko sem v druge prebral , sem prav prebral, in mi je bilo tako jasna moja zmota. A bo v redu zdaj ? Se opravičujem da sem te razdražil. A boš preživel ? Hvala. lp + #

     • tramal

      Ta odgovor sem napisal bolj za komuniste ,če bi še kdo prebral ker imajo bolj dolgo lajtngo.Lep pozdrav.

     • Zgornji

      Ajaaaa. No, okayyy. Lp + #

   • tramal

    Če bi mogu bi zamrznil vse komuniste za vedno,potem bi tudi mi imeli kaj dati v zmrzovalno skrinjo

  • Nata

   Nikar. Še malo počakaj! Morda se bo ljudstvo le zbudilo iz spanja!?

 • FeriSS.H

  Končno spet en članek na temo ki jo, vsaj tak vtis imam, je Nova24 začela nekam zanemarjati. Tale kvazi-migracijski STAMPEDO povsem nekoristnih MOŠKIH ljudskih mas iz Tretjega Sveta je tema DNEVA po vseh Alternativnih Medijih, deloma tudi po sistemskih, a na žalost precej manj kot bi bilo potrebno. Malo več se na srečo tega loteva RT.

  Se pa premika, in kar daje upanje je dejstvo da se je končno začela bolj AKTIVNO angažirati Evropska in Ameriška mladež. Martin Sellner na primer, Avstrijski aktivist iz Identitarian Movement of Austria (Identitäre Bewegung Österreichs, IBÖ) je trenutno zvezda z njihovo ladjo C-Star ki bo patruljirala po Sredini Mediterana in bo za enkrat samo IDENTIFICIRALA kriminalno dejavnost Sorosevih NGO Taxi-Ladij ki pobirajo krdela Črnih in ih vozijo na Sicilijo.

  Vedno se začne z nekaj odločnih posameznikov … tudi najbolj popularna oseba na Internetu, dobri stari Dolfe je začel skromno, Trump se je praktično sam postavil po robu Republikancem in Demokratom ter ih pometel … takole intimno premlevam če ne bo tudi Martin Sellner, nastajajoča zvezda Anti-Imigrantske Desnice zablestel kot meteor in povlekel za sabo jezne milijone Levičarske krvi željnih bojevnikov.

  S Komunistično Levico, in to so gensko pogojeni Komunisti čeprav si ne pravijo tako, ni in tudi ne bo debate ko bo napočil čas. Komunisti so DOLŽNI čez 100 milijonov življenj, in ZDAJ so še odgovorni za začetek novega genocida CELOTNE Evropske Rase. Vsaj isto število ih bi moralo plačati stari in NOVI dolg, temu bi dodal še ZAMUDNE obresti, in to na obeh straneh Atlantika.

  Po vsej logiki nekaj podobnega bi se moralo zgoditi … saj tisto da se zgodovina ponavlja ni nastalo kar tako … in ja, z največjim veseljem bi se pridružil takem ponavljanju zgodovine.

  • FeriSS.H

   Po eliminaciji Levice so seveda na vrsti vsi Sovražni Kvazi-Evropejci, namreč taki ki se imajo za Evropejce kot Mo Ansar na primer, ki pridigajo v svojem “Mi Evropejci” imenu in že določajo kako in kaj bo z Evropo in avtohtonimi Evropejci. Fenomenalen intervju na RT med Pakistanskim “Britancem” Ansarjem in Martin Sellner-jem je tu – Mo Ansar and Martin Sellner debates on RT International – https://www.youtube.com/watch?v=4nG5WEE7m4s – Ansar-jevi Genocidni nameni so povsem odkriti … podobno kot je iskrena bila Barbara Lerner Spectre o Židovski vlogi z njenim MultiKulturalnim uničenjem Evrope

   Nekaj povzetkov – Muslimanskega Zlodeja “skrbi” usoda Evrope in on ve kaj je “dobro” za Evropo … kot prvo ODPRTE MEJE … Ilegalni imigranti ne obstajajo … nihče ni ilegalen … pri tem pa pozablja da nihče ne more ilegalno vstopiti v njegov Pakistan in se tam razglašati za “državljana sveta” (priljubljena floskula Levičarjev)

   Kot tipičen Muslimanski hinavec naklada da Multikulturalizem prinaša civilizacijsko “obogatitev” Evrope … samo “MI” moramo delati na boljši asimilaciji-integraciji… v istem stavku pa že omenja ZAMENJAVO Evropske civilizacije z “obogateno” verzijo.

   Cinično se spakedra iz Belske Krščanske Dominacije v Evropi … in z avtoriteto sikne – “Tega NE BOMO imeli tu”

   Tole mu je pa pravi biser – “Evropa je na koncu svoje civilizacijske poti … ljudje bodo prišli in naselili ta prostor … kar pomeni da ne bo POPULACIJSKE zamenjave … samo civilizacijska”.

   Mučno ga je gledati in poslušati … če bi odločal moj glas, bi glasoval za njegovo trenutno exekucijo … brez odvečnega sojenja.

   • FeriSS.H

    Mo Ansar ni osamljen primerek Muslimanskega stremuha, taki so praktično VSI Muslimani, samo vsi niso tako gobezdavi in so raje potuhnjeni … saj delo itak opravljajo številni Ansarji.

    Potem pa tu preberem maloumne komentarje domnevnih Slovenskih apologetov Muslimanske in Afriške imigracije, kot na primer (da glih ne naštevam vse njegove “intelektualne olepšave”) tale bedna kreatura od nekega SREDINA … kako taki sploh pridejo na ta svet – ???

  • dob
  • Levičarjem dati malo pospeška pa bo. Orban je res pravi človek na mestu.

 • Zgornji

  DOOOOOOOOOOBEEEEEEEEEERRRRRRRRRR !!! ! !!! :-) :-)) :-D

 • Najplemenitejši

  Migranti v Sloveniji ne predstavljajo problema. V Sloveniji so problem katoliki. Če bi se nekako znebili katolikov, bi tudi blaginja med Slovenci narasla.

  • cosmosjasnovidec

   Hehehe.
   Daj psihič spravi se nazaj na zdravljenje,ker si iz norišnice pricepetal še bolj usekan kot si šel v njo bedak zahojen.Verjetno si še iz časov,ko so ti prikriti komunajzerski buziči plačevali,da so te nabijali v rit in usta sedaj se ti pa tolži po tistih časih.
   Marš peder buzerantski ogaben.

   • Najplemenitejši

    Zakaj pa ponavljaš za mano?

    • tramal

     Da se ve da si ti peder ne on.

     • NE DAMO EVROPE IN KRIŽA

      TRAMAL BRAVO!!! Z izdajalci brez pardona.

  • Stajerka

   eni ste res specialisti za norčevanje iz lastne inteligenčne kvote…….ni kaj, uspeva vam na polno……

  • FRANC3

   Saj sta bila skupaj na psihiatriji. On se je pozdravil, tipa še vedno pišeš izza rešetk!

 • Rdeče zvezdaš Zoran

  LEWAKI SO PROBLEM, NJIH SE JE TREBA REŠIT

  • NE DAMO KRIŽA NITI EVROPE

   LEVIČARSKI SATANISTI SOVRAŽIJO KRIŽ IN KRISTUSA, ZATO ŽELIJO UNIČENJE KRŠČANSTVA. VSAK TAK IZDAJALEC BO MORAL ZAPUSTITI KRŠČANSKO DOMOVINO. IZDAJALCI SO ZLO.

   • Zgornji

    AMEEENNN !!! ! !!!

    • NE DAMO KRIŽA NITI EVROPE

     Hvala ti. PRITISK MI SKOČI na 10. 000, ko se zavem kaj so podkupljeni levičarski evropski izdajalci storili predvsem severnim evropskim narodom, ki so nastradali odkar so meje odprte ( teroristični napadi so bili, posilstva žensk, napadi taki in drugačni…) Sovražniki Križa in Kristusa si želijo uničenje cerkve, domovine in naroda, tega resnično ne smemo dopustiti.

     • Zgornji

      Ja, podkupljeni ali ne so se že takooo pokvarili in predali Satanovi Zlobi, da so izvežbani sejalci zla že brez podkupnin samostojni in so zato postali Pravi Satanovi otroci. Vseeno pa se bo marsikaj od tega žal moralo zgoditi, kajti Gospod Stvarnik Nebo prej stopil na ta planet preden ta planet nebo očiščen te Satanove zalege – golazni . Žal se je “slabo seme” že Preveč razraslo po tem planetu, zato bodo potrebni “trši” ukrepi … Amennn .

 • cosmosjasnovidec

  Orban kateri je edini pameten bi moral nastopiti mesto zahojene kamelotrajbarske kurvetine “merklce” in bi bila europa v trenutku rešena vse te levaške in kamelotrajbarske golazni.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Stajerka

  razumno, logično in predvsem pravilno neustrašno!!!

 • Najplemenitejši

  eni ste res specialisti za norčevanje iz lastne inteligenčne kvote…….ni kaj, uspeva vam na polno……

  • Stajerka

   eni ste res specialisti za norčevanje iz lastne inteligenčne kvote…….ni kaj, uspeva vam na polno……

   • Najplemenitejši

    Papiga!

   • .

    Zabrusi temu izdajalcu.

   • Zgornji

    AMENNN !!!

  • Lustrator

   Predvidevam, da to govoriš kot strokovnjak iz omenjenega področja – vsaj glede na genialno izbiro slike še enega genialca v tvojem avatarju.

 • Najplemenitejši

  Migranti v Sloveniji ne predstavljajo problema. V Sloveniji so problem katoliki. Če bi se nekako znebili katolikov, bi tudi blaginja med Slovenci narasla.

  • Snorri Sturluson

   Če bi se znebili palamudzij ki vse vejo znajo pa nič bi bili najbogatejša država na svetu.

  • FRANC3

   Slika nica o tebi pove vse. Che Gevara je to reševal s strelom v glavo tistega, ki se z njim ni strinjal. Tako podobno danes razmišljaš ti in tebi podobnim.
   Poglej malo po svetu in ugotovi, katere države so stabilne: Tiste, ki jih vodijo levičarji (Venezuela, Kuba, S. Koreja), ali tiste, ki jih vodi desnica-katoličani (Madžarska, Poljska, Litva,..)!!!

   • Goran Hvala

    Zej si pa dal primerjavo ejga….;-)

  • tramal

   Kristjani smo že dva tisoč let pa nas niso in nas ne bodo uničili taki bedaki kot si ti,komunajzerji pa še pedeset let niste vzdržali pa ste se že razbežali po vseh luknjah.

   • KRŠČANSKA EVROPA VSTANI

    BRAVO TRAMAL.

   • Goran Hvala

    Ze po tem se vid kolk delec ti nese da mesas vero z ideologijo….

    • tramal

     Vaša ideologija je bila vera v morilca tita in komunizem.To je vaša vera ki ni zdržala niti pedeset let

     • Goran Hvala

      Aja….no zdej pa vem…;-)

  • Evropa je in bo krščanska

   ” Najplemenitejši”, če ti ne paše v krščanski Evropi, ki je krščanska ( katoliška, protestantska, pravoslavna), so ti vrata odprta in lahko odideš v afriko! Kaj še čakaš?

   • Najplemenitejši

    Bom kar tukaj počakal, ker krščanstvo itak propada, pa vse ostale sekte tudi!

    • ZMAGALI BOMO KRISTJANI

     KRŠČANSTVO , TOREJ VERA V GOSPODA KRISTUSA ODREŠENIKA, ŠELE PRIČENJA DOBIVATI MOČ. ZMAGA KRŠČANSKI EVROPI.

    • Lustrator

     In potem se nekateri še danes čudijo in zgražajo nad obstojem inkvizicije. odsotnost le te je vidna v komentarju nad mojim. Družba brez Boga ni civilizacija, niti družba, pravzaprav niti pleme ne – je zgolj čreda živali iste vrste, saj tudi človek brez Boga ni prav nič drugega kot žival. To ni dogma, to je preverljiv aksiom, ki ga lahko preveriš v katerikoli skupnosti v kateri je vero v Boga zamenjal človeški JAZ.

     • Najplemenitejši

      Bla, bla, bla…

     • Zgornji

      DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! A KAJ, KO PA VEČINI BEDNIKOV TO NI JASNO …

     • Goran Hvala

      Nism vedu da mors fantazirat o bogu da znas uporabljat svojo glavo in zivet posteno…hudo…

     • Lustrator

      Ti temu praviš fantazija, jaz pa čista logika, saj prav nobena materialna stvar ne more nastati iz nič sama od sebe in tudi nobena stvar se ne more zgoditi po naključju, vedno obstaja VZROK. Je pa vera še marsikaj drugega kot zgolj logika – osmišlja življenja, osredotoča v cilj in pomaga ljudem živeti na višji stopnji zavedanja, ki na primer živalim in rastlinam ni dana in zato živijo avtomatizirana življenja po vnaprej znanih vzorcih. Je zavedanje, da so materialne stvari in stvari, ki jih znamo znanstveno pojasniti le mikroskopski delček celotne Stvarnosti, ki definira tako nas, kakor svet okoli nas. Je tudi edini razlog, da se ljudje med seboj ne koljemo, ropamo, posiljujemo, krademo, goljufamo kot zmešani. Zavedanje, da mi sami nismo center vesoljstva in torej naši lastni interesi niso kompas za naša dejanja, je tisto kar loči vernika od ateista. Ateist nima prav nikakršnega razloga, da bi živel pošteno in moralno – le zakaj bi, saj to ni LOGIČNO. Poštenost in morala namreč človekovemu materialnemu stanju ne koristita kaj dosti, ateist pa verjame zgolj v materialne entitete. Njegov odnos do okolja in sočloveka je torej osredotočen na LASTNE materialne benefite, ni pa sposoben pravega odnosa, ki ga ni brez ljubezni (ki je Bog), ampak le poslovnopartnerske logike: daj-dam. Drugemu torej dam natanko toliko kot bo on dal meni – če mi bo drug delal slabo, mu bom sam vrnil z enako mero in obratno. Je to uporabljanje lastne glave? Kratkoročno mogoče, a vedno brez izjeme vodi v pogubo – glava brez srca je samo skupek možganskih celic v ovalni posodi, prav nič drugega.

      Ko pa si že omenil “uporabljanje svoje glave”, ti podajam še eno posrečeno definicijo ateizma, pa sam presodi o bistrosti tistega, ki zanika obstoj svojega stvarnika;

      Atheism
      “The belief that there was nothing and nothing happened
      to nothing and … for no reason what so ever into self-replicating
      bits which then turn into dinosaurs. … Yeah makes perfect sense.

     • Nata

      Prosim, še prevedi mu.

     • Lustrator

      Mislim, da mu bo vsebina slovenskega dela predstavljala precej trši oreh od angleškega…

     • Goran Hvala

      Ok…sam da vem zdaj da ce ne verjames v boga nisi posten…zdej je pa res cajt da se lotim krast….mam vse atribute…bom vsakmu povedal da ne verjamem v dzizusa torej lahko kradem…hvala za pojasnilo…

     • Lustrator

      Tega nisem nikjer napisal – napisal sem da ateist nima RAZLOGA, da bi živel pošteno in v skladu z višjo moralo. Če namreč iz svojih akcij v življenju izločimo Boga (torej ljubezen – brezpogojno ljubezen do sebe in bližnjega), potem svojo akcijo usmerjamo le na podlagi tistega kar nam koristi, kjer pa ni prav nikakršnih zadržkov pred ubijanjem, ropanjem, laganjem, prešuštvovanjem, obrekovanjem,… To seveda ne pomeni, da je ateist NEZMOŽEN delati dobro ne da bi za to pričakoval povračilo (kar je definicija dobrega dela), ampak lahko kaj takega naredi le preko Božje navzočnosti v njem, ne pa preko svoje osebne odločitve. Čim se namreč osebno odloči, da bo naredil dobro delo iz popolnoma altruističnih namenov, je (hote ali nehote) zanikal svojo ateistično bit. Dobrih del in prave ljubezni brez Boga ni, so le “dobra dela” v zameno za protiuslugo (trgovanje) in ljubezen v zameno za povračilo.

     • Nata

      A veš kaj je to fantazija. . . . iluzija. . . . . .vizija ? Povej to svojim. Eden že celo večnost tu gori fantazira !!In zelo pogosto te izraze uporabljajo tvoji.

     • Goran Hvala

      Kaj je pol realno razmisljanje ko sanjas o enem modelu nad oblaki z brado?

     • Goran Hvala

      Pa se vedno ne vem keri so moji…a to so tisti ki tem storijam ne verjamejo al kdo naj bi bil moj…jaz si mislim da moj ni nobeden razen mojih mladicev…

    • Nata

     Sekta so tvoji komunisti. Dva tisoč let se kar dobro držimo. Kar o tvoji ideologiji, oziroma sekti, ne bi mogli trditi.

  • Evropa je in bo krščanska

   satanist izdajalski ti kar nakladaj. Prek tipkovnice si vsak upa, ne?

   • Najplemenitejši

    Hvala enako. Ampak tebe se pa zagotovo upam srečati v živo. Takrat ti noben bog ne bo več mogel pomagati!

    • logika

     pejt spat

    • Nata

     To bomo pa takrat videli !! Kaj pa prehitevaš ??

  • Evropa je in bo krščanska

   nisi ti najlplemenitejši, NAJPLEMENITEJŠI JE KRISTUS ODREŠENIK, TER KRIŽ, KI STOJI V VSAKEM EVROPSKEM MESTU. ZAPOMNI SI TO.

  • Nata

   Dobro štango držiš tvojim komunistekom.Ne razumem pa, kaj so tvoji za vraga delali 70 let , da nimamo blaginje. No, eni jo imajo.
   Pa vam vseeno ne bo uspelo. Da te ni sram . Plemenitost nosiš samo na jeziku.

 • Jezus Kristus

  Dragi moji. Biblija nas uči, da moramo pomagati bližnjim v stiski, predvsem tistim, ki so najbolj ranljivi in najbolj potrebujejo Božjo pomoč. A je gospod Orban že pozabil kako je njegov narod koncem 80. let plezal preko ograj v smeri zahod, kjer so jih pričakali z odprtimi rokami? A je cerkev pozabila na moje nauke? A bi danes Orban in Janša tudi meni zaprla vrata samo zato, ker sem iz Bližnjega vzhoda? Otroci moji, težko mi je pri srcu ko vidim, da se brezbožni komunisti bolj zavzemajo za te uboge ljudi kot pa tisti, ki danes pridigajo v mojem imenu. Vsi smo nekoč bili begunci in ekonomski migranti. Tudi jaz. Bog z vami ….

 • Jezus Kristus

  Leviticus 19:33-34

  “When a stranger sojourns with you in your land, you shall not do him wrong. You shall treat the stranger who sojourns with you as the native among you, and you shall love him as yourself, for you were strangers in the land of Egypt: I am the Lord your God.
  evil against another in your heart.”

  Philippians 3:20

  “But our citizenship is in heaven, and from it we await a Savior, the Lord Jesus Christ,”

  Matthew 25:35

  “For I was hungry and you gave me food, I was thirsty and you gave me drink, I was a stranger and you welcomed me.”

  Zechariah 7:9-10

  “Thus says the Lord of hosts, Render true judgments, show kindness and mercy to one another, do not oppress the widow, the fatherless, the sojourner, or the poor, and let none of you devise

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   O Đizus, kwa je pa tebe med nas prineslo. Res so prasci komunisti, po Orbanu se naj zgledujejo.

   • FeriSS.H

    Opcija Reply je onemogočena za “soimenjaka” “Jezusa Kristusa”, pa se bom indirektno prilepil na tvoj odgovor njemu –

    Lep primer kako se Komunistični podlasičasti troll priložnostno sklicuje na Krščanske nauke ki jih drugače prezira … sicer pa nič novega, od svojega “spočetja” Komunistični Kameleon se “prilagaja” manipulativnim potrebam dneva … celo ure … in minute … tipična Komunistična “načelnost”.

    Vsakemu vernemu Kristjanu pa MORA biti JASNO – da se to sprejemanje tujca nanaša na samo ENEGA gosta, in to dostojnega, nikakor pa ne na celo krdelo barab … tole izpostavljam zato ker se tudi med Kristjani najde kakšen KAPITALNI IDIOT ki tega mogoče ne razume najbolje.

    Predvsem pa NIKOLI ne sprejmeš Komunistično podlasico … niti vode mu ne daš … “pomagaš” mu edino da crkne … prisotnemu “soimenjaku” Jesusa bi z veseljem postregel prave Kristusove Muke.

    • evropski narodi vstanimo

     satanisti antikristi komunisti so sovražniki od Kristusa in njegovega Križa. In taki imbecili vladajo nad evropskimi mejami?!?!?!?? Ni čudnega, da je vse narobe!!!!!!!!!!

     • Zgornji

      AMENNNNNNN !!! ! !!!

     • asdfg

      Zakaj pišeš vedno z velikimi črkami ? To pomeni kričanje .

 • Krščanske Evrope ne damo!!!!!!

  KRŠČANSKA EVROPA (protestantska, katoliška, pravoslavna) ima svoje evropske krščanske ljudi, ki več ne bomo kimali PRODANIM IZDAJALCEM POLITIKOM, kateri so hoteli odpreti vse meje in uničiti vse zdravorazumske normalne omejitve, ki so izpostavili varnost in prihodnost evropskih otrok!!!!!!!!!!!!!!! Satanisti izdajalski nagnusni fašistični izdajalski prekleti, ne damo vam tega evropskega ozemlja, ne boste meje odpirali in ne boste prodali Križa, cerkve in domovine!!!!!!!!!!!!!!

 • Krščanske Evrope ne damo!!!!!!

  KRŠČANSKA EVROPA (protestantska, katoliška, pravoslavna) ima svoje
  evropske krščanske ljudi, ki več ne bomo kimali PRODANIM IZDAJALCEM
  POLITIKOM, kateri so hoteli odpreti vse meje in uničiti vse
  zdravorazumske normalne omejitve, ki so izpostavili varnost in
  prihodnost evropskih otrok!!!!!!!!!!!!!!! Satanisti izdajalski
  nagnusni fašistični izdajalski prekleti, ne damo vam tega evropskega
  ozemlja, ne boste meje odpirali in ne boste prodali Križa, cerkve in
  domovine!!!!!!!!!!

 • Krščanske Evrope ne damo!!!!!!

  notranji izdajalski levičarski ekstremistični SOVRAŽNIKI naših krščanskih korenin želijo uničiti našo vero, ter uvažati vse drugo. NE BO VAM USPELO. Kristjani smo in bomo premagali vsako satanistično zlo, tudi levičarsko ekstremično hudičevo zlo bomo premagali. Toliko.

 • NE DAMO EVROPE

  Ne bom vam uspeli notranji izdajalci. Ne bom vam uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • NE DAMO EVROPE IN KRIŽA

  Ne bom vam uspelo satanistični notranji izdajalci. Ne bom vam uspelo!!!!!!!!!!!!!!

 • NE DAMO EVROPE IN KRIŽA

  Ne bom vam uspelo satanistični notranji izdajalci. Ne bom vam uspelo!!!!!!!!

 • izdajalci nimate šans

  Vera v Kristusa Odrešenika je v vsaki pori evropske dediščine. Križ je povsod. In tako bo tudi ostalo.

 • Ne damo Evrope in Križa

  Ne bo vam uspelo satanistični notranji izdajalci. Ne bo vam uspelo!!!!!!

 • .

  “Ob opazki, da mnoge evropske države sprejemajo migrante z odprtimi
  rokami, je dodal, da je pri slednjih že vidna sprememba kulture in da se
  to na Madžarskem ne bo zgodilo. ”V naši državi bodo Evropejci vedno
  varni.”

  BRAVO ORBAN.

 • .

  “Ob opazki, da mnoge evropske države sprejemajo migrante z odprtimi
  rokami, je dodal, da je pri slednjih že vidna sprememba kulture in da se
  to na Madžarskem ne bo zgodilo. ”V naši državi bodo Evropejci vedno
  varni.”

  BRAVO ORBAN

 • .

  “Ob opazki da mnoge evropske države sprejemajo migrante z odprtimi
  rokami, je dodal, da je pri slednjih že vidna sprememba kulture in da se
  to na Madžarskem ne bo zgodilo. ”V naši državi bodo Evropejci vedno
  varni.”

  BRAVO ORBAN.

 • .

  Alterius non sit, qui suus esse potest.
  “Ne bodi tujcu služabnik, če si lahko svoj gospodar.”

  Antični rimski izrek

  • Nata

   Hja, lahko je levakom govoriti. Nimajo finančnih problemov.So sami svoj gospodar. A, na naš račun !!
   Tako zelo enakovredni smo v naši Domovini !!

 • Božo

  Nova 24 Madžarsko režimsko glasilo.

 • Štalmajster

  No, tudi Erdogan je postavil zid, pa so se začele …… težave.
  http://www.delo.si/svet/evropa/erdogan-dokoncal-evropski-protibegunski-zid.html

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!