Vodja Soroseve nevladne organizacije razkril, kako z lobističnimi prijemi pritiskajo na države v Evropi

Foto: epa

Vodja Soroseve humanitarne organizacije je opisal, kako za zaprtimi vrati v Nemčiji lobirajo z namenom, da bi vlada Angele Merkel Madžarsko prisilila v opustitev zakona, ki od dobrodelnih organizacij v državi zahteva več transparentnosti glede financiranja. Ob tem so bile razkrite še mnoge druge Soroseve nevladne organizacije v Evropi in svetu, ki širijo levičarsko “progresivno” propagando.

Vodja Civil Liberties Union for Europe Balázs Dénes, ki ga financira Open Society Foundations (OSF) Georga Sorosa, je v posnetku, ki so ga objavili pri The Jerusalem Post, opisal, kako njihova nevladna organizacija lobira v Nemčiji z namenom, da bi izvajala pritisk na Madžarsko. Georgu Sorosu in njegovim lakajem gre v nos dejstvo, da novi madžarski zakon od nevladnih organizacij zahteva višjo raven transparentnosti, saj morajo razkriti svoje vire financiranja iz tujine.

Evropska komisija je novi madžarski zakon označila kot nasproten vrednotam Evropske Unije. Mi pa se lahko vprašamo, kakšne so te vrednote EU, kjer je več transparentnosti očitno greh, namesto da bi bila vrlina.

Lobiranje v Nemčiji
V pogovoru, ki naj bi po vsem sodeč ostal za zaprtimi vrati, je Dénes povedal, da lobiranje v glavnem poteka v pisarni nemškega zunanjega ministra, ki je tako kot njegov predhodnik član levičarske SPD. Dénes je za ta namen predlagal izrabo velikanove nemške industrije, s katerimi bi lahko Nemci pritisnili na Madžare. “Zaradi nemških investitorjev in nemških podjetij je Nemčija pomeben dejavnik na Madžarskem. Tako da če nemški zunanji minister nekaj želi, ima vsa sredstva.” Dénes je poimensko navedel Audi, Bosch ter Mercedes, ki na Madžarskem zaposlujejo 35 tisoč ljudi.

Audijev logo (Vir: Twitter)

Tu pa se njegovo rovarjenje proti madžarski vladi ne konča. Njegova organizacija je oblikovala “posebno enoto, skupino odvetnikov, ki znajo izrabiti zakone EU na Madžarskem in v podobnih državah za zaščito pravic nevladnih organizacij”. V teoriji zveni zelo lepo, da se tako zavzemajo za male nevladne organizacije. A kaj ko so ravno te male nevladne organizacije na Sorosevi plačilni listi in propagirajo vse tisto, kar je slabo, škodljivo ali naravnost sprevrženo za obstoj normalne družbe.

Madžarska vlada je lani kampanjo, s katero se je lotila direktnega obračuna z milijarderjem judovskega porekla, začela s sloganom: “Ne pustimo, da se Soros zadnji smeje.”

Lovke sežejo daleč
Soroseva OSF je glavni financer Dénesove CLU. Ta je, kakor je povedal Dénes, odvrtek matične OSF, zaradi česar je prejela milijon dolarjev v obliki finančne podpore. “In po štirih letih, ko smo rekli, ‘prav zdaj smo pripravljeni postaviti stvari’ … mi je Soros rekel, veš, dali vam bomo še tri milijone dolarjev za naslednja tri leta.” “Glavni razlog, zakaj me je pred petimi leti OSF izbral, je bilo spoznanje, da v Evropi ni skupine za človekove pravice, ki je sposobna upravljati z EU,” je povedal Dénes. To je opisal kot sposobnost “upiranja določenim stvarem … in organizacijo ljudi, da sprožijo javne kampanje ter se hitro mobilizirajo”.

Izraelski premier Benjamin Netanjahu (Vir: Twitter)

Soros – resnična grožnja zahodne civilizacije
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je v preteklosti obtožil Sorosa za kampanjo proti izraelski vladi, ki je deportirala Sudance in Eritrejce v države njihovega izvora. Informacije, ki so pricurljale v letu 2016, so razkrile, kako je Soros doniral Breaking the Silence – organizaciji, ki zbira pričevanja veteranov IDF o domnevnih vojnih zločinih izraelske vojske. Ravno tako je financiral Adalah, organizacijo, ki naj bi nudila “pravno pomoč”.

Soros podpira še cel kup nevladnih organizacij in lobijev, ki so nastrojeni proti Izraelu. Njegovo judovsko poreklo mu tu ni niti najmanj v napoto. Ravno tako s svojimi organizacijami napada države, ki zagovarjajo nacionalno enotnost, tradicijo, vero, kulturo in tradicionalno družino kot temeljni kamen zdrave družbe. Madžarska je zadnje čase v očeh javnosti samo zato, ker se je tem njegovim poskusom uprla javno in na vso moč.

Ivan Šokić

 • Valter BraniSlav

  POGINE NAJ SOROS PES IS PEKLA.
  NAS JOSIP BROZ TITO JE ZNAL RAVNATI Z IZDAJALCI TIPA SOROS, JUNCKER, MERKEL, ZDRUZENA LEVICA, MIROVNIKI, FILANTROPI IN DRUGI PARAZITI.
  VRNI SE VELIKI TITOSLAV. TVOJE LJUDSTVO NOCE ZIVETI BREZ TEBE NEUMRLJIVI JOSIP BROZ.

  • garfi

   fogloff titoistek leta 2018 cel dan visiš na SLOVENSKEM portalu
   čas je, da s titekom v riti izgineš na smetišče zgodovine

   • Valter BraniSlav

    Shut up you little insignificant cocksucking orange stupid cat.

   • Steiermark

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • totex39

  A za njega pa ni živčnega sredstva, ali pa je tako odporen.

 • bojan

  Tistega dne ko bo krpenu bo zavladal svetovni mir

 • garfi

  leWaški mafijski financer protiSlovenskih leviČĆarjev
  PUTN POZOR !!!

 • xtc

  Ko bo Izraelcem presedel ga bo Mossad z bando vred ugasnil.

  • Saj so ja na isti strani. Oboji so iz enega drevesa.

  • Steiermark

   upajmo, čimprej in čimučinkovitejše…… samo potem se bo pa pojavil drugi problem – kaj storiti z židovskimi bankirji, ki so ta svoj izmeček tudi zadolžili za zločinsko izvajanje genocida nad belci….

 • Artur
 • Artur

  the Hidden World Order “They Don’t Want You To Know About” – the Reptilians
  https://www.youtube.com/watch?v=rC41ignnvwE

 • Slovenec87

  Ne bodite zaslepljeni pri izgonu Ruskih diplomatov. Tako so sprovocirali Hitlerja, naciste in ustvarili narodne izdajalce, posledica in vzrok je bil namenoma obrnjen na glavo, rezultat povojnega nasilja je pa znan.

  Razlog za izgon ruskih diplomatov in diplomatski napad na Rusijo ni razlog v zastrupitvi(to je metanje peska v oči) ampak v tem, da iščejo vsemogoče načine in izmišljotine, da razbijejo močno Rusijo, ki ne želi postati lastnica judovskih lobistov, banksterjev in nevladnih organizacij tipa Soros, ki imajo v lasti kup zahodnjaških EU držav.
  Mediji pod njihovim plačilnim okriljem prodajajo eno izmed mnogih floskul o dokazih za ruski strup z namenom, da polarizirajo večino ljudi s protiruskimi težnjami in ne s tem, da bi mi s poslušanjem dejansko dobili dokaz ali je strup izdelan res v Rusiji in bil uporabljen s strani ruske vlade. Kdo mi lahko to dokaže preko mafijsko plačanega tv ekrana?
  V globaliziranem svetu je pa enostavno možno, da ga izdela tudi Američan ali kdo drug.
  Cilj je podjebavanje naroda prek medijev(tako kot to manipulirajo pri JJ-ju), da lahko v primeru izrednih razmer prisilijo Rusijo v vojno in s tem uporabijo zavedeno protirusko množico, ki se bo zoperstavila proti “zlobnim” Rusom in naredila medvedjo uslugo EU plačancem s strani lobistov, da razbijejo rusko vlado in s tem demokratizirajo državo in tako lahko vturajo v državo migrante, LGBT aktiviste in podobne drekarije, ki bodo uničile Ruski narod tako kot Švedsko in internacionalizirali še tisto državo, ki se postavlja po robu tem internacionalnim mafijašem.
  Vedite, da so vsi bančni mafijaši in LGBT aktivisti, istospolni iztirjenci ter nevladni klošarji v Rusiji prepovedani in samo taka politika lahko reši narode v Evropi.

  Spomnite se, da je Orban gostil Putina.

 • sunday

  ja dobro, a ne more nihče tega sovraga najstarejše civilizacije utišati za vedno npr. kakšen samomorilski podganji iztrebek – bilo bi najbolj primerno !!!

  • Steiermark

   Samomorilski podganji iztrebki delajo samo v soglasju z gornjimi zločinci in podganjimi iztrebki…

 • dob

  Ta naš sedanji čas zaznamujejo zmedenost, notranja zmeda, emocionalna nestabilnost, dvomi….
  Ljudje, ki so še nedavno delovali pametno, zdaj včasih delujejo zbegano in negotovo. Danes pravijo eno, jutri bodo drugo, delujejo fragmentirano, razdrobljeno in tudi ko nekaj pojasnjujejo, navadno pojasnijo samo en fragment celote, ki je pa ne povežejo s celoto!
  Celote ne vidijo, je ne razumejo. Ne vedo kam fragment spada. Ne kako deluje na celoto (če sploh), ali v kakšni vzročni povezavi sta fragment in celota.

  Ker Stvarstvo deluje kot ogromen Lijak, se vse stvari počasi gostijo, stiskajo, čas potuje proti vrednosti 0 (nič) in tudi prostor je vse manjši in vse ožji.
  Posledično se konfliktom, od katerih smo v preteklosti lahko zbežali, jih zanikali, se jim umikali… v prihodnosti ne bomo več mogli izogniti. Če jih bomo odrivali stran od sebe, nas bodo od zunaj napadli v takšni obliki, ki bo vsakemu več kot očitna. Največkrat pa bo tudi nasilna.

  Odločitve bomo morali sprejemati hitro in pametneje, kot smo jih do sedaj, ko smo stvari preprosto prelagali. Na dnu Lijaka, kjer je čas 0, je vse zdaj (vsa preteklost je zdaj) in vse hkrati. In tja gremo.

  Stvari v Vesolju nočejo (ne morejo!) biti več nikogaršnje! Nočejo ostati Izgubljene, zahtevajo pogovor z Avtorjem, ker morajo vedeti kaj so, kdo so, kaj jim je namenjeno postati.
  Izgubljeno je praktično vse. Nihče čisto točno ne ve kam spada, kakšen je Namen tega Stvarstva, ne kaj ono namerava z nami. Verjeti – še ne pomeni vedeti!

  Lijak ne pozna “ne vem”. Ne priznava Izgubljenega!
  Vse in vsaka stvar, ravno tako tudi vsako bitje in čisto vsak odnos med nami… imajo svoj pravi prostor v Vesolju.
  Nič ni odveč in nihče ni preveč!
  Ljudje, kot je Soros, so smešne figure, očarane od “moči”, ki mislijo, da so zunaj Lijaka. Ne sanja se jim, da nič ni zunaj Lijaka, da je vse v njem!
  Ubogi so v tem, kako razmišljajo in kako načrtujejo. Razmišljajo samo o tem, kako bodo manipulirali z nami!
  Kako bedno.

  Vse je v Lijaku. V njem veljajo njegova pravila, ne naša!
  Še fizikalni zakoni veljajo le tako dolgo, dokler skrbijo za ohranitev Življenja.
  Potem jih nadomestijo drugi, nadomesti jih Ljubezen.

 • cosmosjasnovidec

  Temu dihurju bi nekdo moral v gobec nabiti ročno granato.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Steiermark

   ja, pa ostalim, ki ga “podpirajo” – zgoraj navedeni – eliti satanistične svetovne banke, tudi…

 • 123abcd

  za Sorosom stoji elita Svetovne banke( Rothschild, Rockenfeller, Goldensacks, JP Morgan, Opperheimer…itd)., ki želijo narediti NWO. Soros je njihov le prostitut, ki ga financirajo in za katerim se skrivajo.

 • 123abcd

  Elita Svetovne banke( Rothschild, Rockenfeller, Goldensacks, JP Morgan, Opperheimer..itd)…kontrolirajo tako leve kot desne politične opcije. Le za razliko da leve imajo rajši in seveda ne marajo desne konzervativne ljudi, ki podpirajo tip politikov kot so Netanyahu, Putin,Trump..itd.

 • sodnikisozločinci

  Soros je maska za katero se skriva ZDA. To je njihova politika.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!