Vodja ženskega shoda proti Trumpu je teroristka, ki je sodelovala v dveh pokolih Izraelcev

Foto: epa

Rasmea Yousef Odeh, ki vodi novi ženski shod proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, je obsojena teroristka. Vodila je tudi teroristična napada, v katerih sta bila ubita študenta, medtem ko sta nakupovala hrano. Nato je odšla v ZDA in si z goljufijo pridobila še ameriško državljanstvo.

Odehova, ki je Palestinka, je bila leta 1970 obsojena zaradi dveh terorističnih bombnih napadov, v katerih sta bila ubita študenta, medtem ko sta nakupovala špecerijo. Zaradi zločinov je v zaporu preživela 10 let, kasneje – leta 2004 – pa ji je uspelo pridobiti ameriško državljanstvo, in sicer tako, da je lagala o svoji preteklosti. In ravno zaradi goljufije pri pridobitvi ameriškega državljanstva je bila leta 2014 obsojena. Pamela Geller še piše, da je Odehova sicer dobila pravico do novega sojenja, ki je določen za to pomlad, saj trdi, da je takrat, ko je izpolnjevala vlogo za pridobitev državljanstva, trpela za posttravmatsko stresno motnjo. No, v tem času pa je delala kot svetovalka za ObamaCare (t. i. Obamovo zdravstveno reformo).

V primeru Rasmee Yousef Odeh se jasno kaže levičarsko/džihadistično zavezništvo v akciji. Nobenega od njenih vodih v projektu ObamaCare očitno ni skrbelo, da je Odehova morilka. Navsezadnje, bili so “samo” izraelski Judje.

Pripravlja se splošna stavka – Dan brez žensk
Rasmea Yousef Odeh bi morala biti iz ZDA izgnana že zdavnaj. Namesto tega pa vodi novi ženski shod, ki se pripravlja v Ameriki. New York Post piše, da so “levičarji dobili novo veliko idejo, kako bi ‘vrgli’ predsednika Trumpa: še en ženski shod”, kar pomeni še en javni primer, kako Trumpovi nasprotniki kričijo slogane in to anarhijo zamenjujejo za konstruktivno politiko. Novi shod se pripravlja na dan žena, 8. marca, vendar pa se zdi, da si tokrat prizadevajo za drugačen koncept, kot nazadnje, ko so si protestnice nadele roza kape ob Trumpovi inavguraciji. Namesto tega imajo organizatorji v mislih “splošno stavko”, ki se bo imenovala Dan brez žensk.

V manifestu, ki je bil 6. februarja objavljen v The Guardianu, organizatorji pozivajo k t. i. “novemu valu militantno-feminističnega boja”. Da, militantnega, ne mirnega.

To so tri vražje ženske, na katere stavijo levičarji
Kot soavtorica tega manifesta je navedena Rasmea Yousef Odeh, ki je obsojena terorizma, zato je jasno, zakaj je za levičarje junakinja. Druga soavtorica tega shoda je Angela Davis, profesorica, ki je strokovnjakinja za stalinizem in dolgoletna podpornica črnih panterjev. Tudi ona ima kriminalno preteklost, saj so ji leta 1972 sodili, ker so bile tri pištole, ki jih je kupila, uporabljene v streljanju v sodni dvorani, ko je bil ubit sodnik. Nato je bila sicer oproščena, kar je ‘praznovala’ tako, da je odšla na Kubo.

Politična aktivistka Angela Davis. Foto: epa

Tretja soavtorica pa je Tithi Bhattacharya, ki je v svojem eseju mednarodnega socialističnega pregleda nadvse hvalila maoizem, čeprav so maoisti na “terorističnem seznamu zunanjega ministrstva ZDA, Kanade in Evropske unije”. Jasno je, da se tudi ona ukvarja z ekstremizmom, saj je med drugim priznala, da sovraži Kanado.

Nasvet: ženske naj 8. marca ne delajo – ne v službi, ne doma; odpovejo naj se negi družinskih članov in spolnim odnosom
Na spletni strani womensmarch.com je zapisano, naj protestnice v kratkem pričakujejo več informacij o tem, kako sodelovati na lokalnih protestih po vsej ZDA. Ta spletna stran sicer poziva ženske po vsej državi, naj ne gredo tisti dan v službo, temveč naj se raje pridružijo ženskemu shodu v njihovi bližini. V manifestu, ki je objavljen v The Guardianu, pa je zapisano, da bi morale ženske ta dan “blokirati ceste, mostove in trge ter se vzdržati dela doma, skrbi za koga in se tudi odpovedati spolnosti”. Dodano je še, naj bojkotirajo podjetja, ki so v Trumpovi lasti ali delajo za ali s Trumpom. “Prav vsaka ženska bi morala nositi nekaj rdečega v znak solidarnosti.”

Nasršen ton manifesta in poziv k “militantni” vstaji sta pokazatelja, kako so liberalci vedno pripravljeni opravičevati nasilje v imenu nasprotovanja Trumpu.

Marjanca Scheicher

 • Silka

  Oboge sledilke na pameti. Glavno je da prehudo ne boli in gori.

 • Poštenje velja

  opica pAČ

 • Nada

  Gibanje poklicnih teroristk in kriminalk. Ženske pošasti, ki zastrupljajo vse okrog sebe.

 • Borut Stari

  Sedaj je jasno zakaj se bojijo Trumpvih deportacij in odvzema državljanstva.

  • alojz

   In kdo se boji.

   • Borut Stari

    Uzurpatorji in izkoriščevalci demokracije, ki mislijo, da je definicija demokracije v tem, da delajo kar hočejo, Osnova demokracije je predvsem, da ne delaš tistega kar nočeš.

 • tramal

  In potem se čudijo da bo trump vso to golazen izgnal.Prišle so delat svinjarijo v ZDA sedaj pa hočejo biti glavne.Take je potrebno dosmrtno zapreti ali pa izgnati v slovenijo.Tu imamo že tako največje morilce,kradljivce in druge vrste izmečkov iz vsega sveta pa naj bodo še tile.

  • Franc Novak 1979

   Nič izgnat, kar naj jih imajo tam. Res pa je, da v Ameriki lahko hitro “izgineš”, torej ni problema, kenede?

 • Prle

  Trump = Kramp, ha,ha.

  • Nata

   Ampak, ko bo ta kramp pošteno udaril, bo od veselja samo še zaplesal- mambo
   https://www.youtube.com/watch?v=SI2fvRxZQt0&list=PL4T3qYYqE7727qso53qR6pKX6RW_fzmFG

   • Prle

    Trumpu – krampu, še zvezde niso naklonjene, kaj šele ljudje. Zdi se mi, da bo v svojem mandatu malo plesal.

    • šmentanamuha

     Tudi ti se mi ne zdiš človek, ki bi veliko plesal in se veselil v življenju. Razveseli te samo nesreča drugega. Tak vtis daješ. Morda zvezde tudi tebi niso naklonjene, pa privoščiš isto drugemu. Kaj češ, naše besede so naše ogledalo. Naj ti posije kakšen sončni žarek v življenje, da ne boš tako čemeren.

     • Prle

      Napačno si me razumela, nisem človek, da bi nekomu privoščil nesrečo. Ne vem od kod ti to. Ampak Kramp, pardon Trump zaenkrat ni naredil nič takšnega, da bi zaradi njega skakal v zrak. Povej, kaj je tebi dobrega naredil, razen, da je slovenski zet.

     • šmentanamuha

      Vprašanje, kaj je meni dobrega naredil, je deplasirano. Se ne poznava osebno, žal. Meni je zanimiv od nekdaj že kot podjetnik, njegovo knjigo sem prebrala že nekaj let nazaj. Človek ve, kaj dela. Spremljala sem tudi ameriške volitve, takoj ko so začeli naši mediji pisati proti njemu in sicer posnetke po YT in vse shode in povem ti, da sem že takrat napovedala, da MORA zmagati, karkoli drugega bo goljufija. In moja prognoza je bila pravilna. Tip je genij in majhni umi tega ne morejo dojeti. Lahko se samo zahvalimo vsem bogovom od Alaha do Krišne in še ostalim vmes, da je izvoljen Trump. V to sem še toliko bolj prepričana po tem, ko je prišlo na dan, da je Obama homoseksualec in da je njegova moškinja nekaj vmes med enim in drugim, Klintona pa se udeležujeta satanističnih pedofilskih orgij. Na YT sem zasledila, da ima Klinton Aids. Upam, da bo Trump uspel pospravit to nesnago ali vsaj velik delež. Molim za to. In ja, že zato, ker slovenski zet in naša Slovenka prva dama Amerike in posledično na svetu, bi se morali mediji in Slovenci obnašati bolj spoštljivo. Ampak mali ljudje te razsežnosti seveda ne dojemajo. Še Hrvati in Srbi navijajo za Melanijo in Trumpa, pri nas pa ju množično pljuvajo. Jaz ne. Toliko zaenkrat, da ne bom predolga.

 • rubec

  Angelo Davis je kot vidim ornk elektrika stresla. Mogoče je nanjo celo stalno priklopljena.

  • samsara

   Mislim, da je električna odvisnica.

 • Franc Šink

  Ko komunistom zmanjka sredstev za lagodno življenje,ter argumentov,postanejo neverjetno nasilni.

  • alojz

   Nasilni so vedno. Takrat se samo bolje vidi.

 • Nata

  Zanimivo, da ravno taki veliko kokodakajo, ki imajo kup masla na glavi. Namesto da bi bili tiho.La kaj jih žene ? Hm………..

  • rubec

   Angelo Davis elektrika.

  • Olga

   Saj je pri nas enako! Spomnimo se Spomenike, ki je z minimalno delovno dobo šla v priviligirano penzij (tudi doktorat je opravila v čudnih okoliščinah?), ko je vpila:” ustavite desnico!” Bala se je za privilegije! Spomnimo se babnic v pelcih, ki so vpile proti ZUJFU, ker so se bale, da izgubijo nekaj centov od svoje PRIVILIGIRANE pokojnine….

   • Nata

    + + + + + + + + + ooooooo, saj se spomnimo !!

 • pajot

  Nič spolnih odnosov na 8.marec? Ni problema,saj tiste,ki ji bojo sledile tako ali tako nimajo spolnih odnosov. Z nikomer. čez celo leto.

 • bojan

  kaj pa opice počnejo kot neumnosti

 • sončnica

  ..izraelci pobijajo palestinske otroke

  • Get2 Business

   sončicaaa, …pejd v Izrael, tam je več sončecaa

  • janez cepec

   je zlo grdo, sam nimam kej, de neb reku, de do neke mere je tle mu Dolfe prou, je pa res, de je poj šu mau preveč u širino, sat ga, če devaš, devaš orngam jeb

  • Ruggedplant

   In tako bo vse dokler bodo njihovi starši (in neredko celo otroci sami) na izraelskih tleh izvajali svoje antisemitske teroristične akcije. Tako pač je, če se greš z muslimani “igre brez meja” – kaj kmalu pozabijo kdo je gost in kdo gostitelj.

 • janez cepec

  mislem halo, sploh ne berem tele Marjance, bojda je to ediono ženšče,. ki še vedno bega ponoč okol oštarije na slovenski cesti z 200 ojrou u denarnc, čakajoč, de bi jo kešn globinar žvajznu, sej za men jo tud povohu ne bi. čak zdej sm pa mau zabluzo, kva sm že votu rečt, aja, baba je prfuknena, če m,isle, de so usi teroristi, kdor kej čez Trumpa reče

 • Ana Job

  Skrajne levičarske aktivistke se v resnici nikoli niso borile za resnične pravice žensk. One z normalnimi ženskami nimajo ničesar skupnega, ker so zafrustrirane in zavržene babe brez ženskosti in jih normalen moški še povoha ne in se jih ogne na daleč. Te nore levičarke a la Violeta Tomič se borijo, da bi bi privlekle begunce, ki pa nam normalnim ženskam, res predstavljajo varnostno grožnjo. Ženska naj bo ženska in moški so zato, da nas zaščitijo in ljubijo,me pa njih. ❤️

  • janez cepec

   ti pa si totaln IDIJOT, pomešu si feminizm, sexizm, politko, komunajzarje levake, pa desnake, si pa taprav kandidat za stranko SDS, še bel pa za Primca, un je glih en tak Bunksl, ket ti

   • Ana Job

    Ti si pa sigurno buzerant ali pa imaš probleme z impotenco, poleg tega si pa mačist grem stavit da že dolg nisi dobro sexal, hahaha ❤️❤️

    • janez cepec

     si ga raj na roko vržem,. ket de bi eno tako debilarko Janšistično ovco pogledu

   • rubec

    Kar se mešanja tiče si ti bučman svetovni prvak. Verjetno ti tudi v mešanju partizanskih golažev ni para.

    • indijanka

     Res je en cepec, še duhice ne prepozna.

 • Olga

  Zločinske in zagovornice zločinskega totalitarizma! 8. marec je praznik feministk in ne žensk! Naj izvolijo, če jih ne bo Trump prej postavil tja, kamor sodijo! Za takimi stvarmi se vedno skrivajo kriminalci! Za protesti proti Janši so bili tudi levičarji z Udbo (tudi Srbsko)!

  • Ana Job

   Bravo Olga, super si!

   • Olga

    Hvala. Dovolj smo molčali!

    • Prle

     Tako je dvignimo glave, za naše pravice. Na juriš.

   • janez cepec

    domu je pel, a si pa sobo uzemta, lezbače

    • Ana Job

     Leve sorte si ti, sovražnik žensk.

  • Prle

   Olga, koliko si stara, 17 ali 70, sklepam da si 70 let. Lahko , da so proteste organizirali levičarji, ampak udeleženci teh protestov so bili tudi nelevičarji. Za tvoja leta bi človek pričakoval malo več pameti, ampak ženske po 50 letu ratajo čudne in ti si takšna.

   • samotoje

    A si ti tudi iz psihopatije na FF diplomiral? Moje sožalje.

 • tarantela

  A sploh kdo preverja resničnost “novic”, ki jih štancate kle gor?

  • janez cepec

   ja Ivan Đoni Janša jih lansira, preverjat jih pa ne sme nubedn, ker, kar Prerok reče je ena in edina resnica

   • rubec

    Hahaha bučman, tako si me nasmejal da je soseda mislila da je kdo od mojih umrl.

  • rubec

   Če bi napisali da je kučan na Sutjeski vodil bitko na Neretvi verjetno ne bi šla preverjat, kali?

  • dež

   O Rasmea piše tukaj, https://en.wikipedia.org/wiki/Rasmea_Odeh. Kar drži, za ostala imena nisem preverjal.

  • Ruggedplant

   Takšna vprašanja raje naslavljaj na uredništva Dela, Svet24, Poptv, Pyongyang tv, Večera, ki praktično ne zmorejo resnega članka brez vsaj ene manipulacije, če že ne vsaj debele laži. Če pa ujameš Novo v zavajanju, pa kar navedi odstavek in dokaz o nasprotnem, bo precej bolj konstruktivno kot to cepetanje z nogami v prazno.

  • Unikatna

   Ali ostale medije tudi kdaj to vprašate?

 • Miha

  Ali mislite, da je pri nas kaj drugače ?
  Kriminalci dejansko zasedajo najvišje družbene položaje.

  • Ana Job

   Miha povsod v Sloveniji je tako, Zasavje je pa še posebej rdeče. Otroci in vnuki likvidatorjev zasedajo vsa ključna mesta.

 • garfi

  teroristi so borci za teror, žrtve pa mrtve
  nesposobneži in pokvarjenci gredo med aktiviste
  butalci pa – kva to mene briga

 • tarantela

  Najprej komunisti, pol migranti, nakar še krumpl, to je pa preveč za en dan. Grem u maškare.

  • tramal

   Ti si maškara vsak dan in grd kot vsi komunisti ki ste se in se še razvijate iz opice.

   • tohuvabohu

    Bolj bo to, da se razvijajo v opico. Planet opic se nam obeta.

 • domovina mili dom

  Kje je zdaj Mosad, da počisti zaostalo nesnago? Vsem tistim, ki ne izpolnjujejo zaobljube državi, odvzeti državljanstvo, pa zbrcat vun.

  • novaknovak

   pa evo, manjka jim e. j. hoover, da bi mal počistil to zalego. natrajbat jih na letala al ladje, pa jih peljat nazaj v Somalijo, sudan, arabijo…pa naj tam zganjajo feministične sprevrženosti..

 • tarantela

  Jutri 28.2. bo svetovni dan palačink. No tudi krofe si privoščimo!

  • Prle

   Na žalost desničarji ne jedo bobov,samo zato ker jih je prvi izdelal levičar.

   • tarantela

    Le tako naprej! Komanda mora bit, he-he!
    Še vprašanje: kdo je pa bil tisti levičar, ki si je bobe zmislil, a ni to že star “izum”, sploh še ni bilo levičarjev takrat.

    • novaknovak

     uuu, majke mi..kaj ni bil za vas Jezus prvi levičar? aja, menda ga sploh ni bilo..sedaj pa se ne morete odločit…hehehehe

     • tramal

      Jezus je učil da naj vsak živi od svojega dela,kar pa je daleč od levičarja saj skoz živijo na tuj račun,zato pa se spravi delat namesto da čvekaš traparije.

 • Unikatna

  Kaj je bolano, je bolano!!! Kaj te čakajo? Izgon!…delat naj gre raje…Dan lenuhov imajo nekateri vsak dan :)

 • antimur

  Levaška golazen se je že povsem razskrila. tako. da je že dokazljivo, da so njihovi aktivisti teroristi, podporniki pa horda ogabnih pedrov in lezbijk, dvospolnikov vseh vrst, kriminalcev in kradljivcev, ki bi živeli na tuj račun, v Sloveniji se gnetejo predvsem med kučanisti, AI, MI, LGTB ogabneži in podobniki antislovenci.
  P.S.: Pokvarjeni Möderndorfer, ti si pravi protitip te bande, toda to boš prej ko slej plačal, da si pri družinskem zakoniku izigral voljo ljudstva, ki je s plebiscitarno večino proti pedrom in lezbijkam, ti baraba, si jim pa zaradi pomanjkljive zakonodaje pomagal s svojim vloženim zakonom do pravic, ki jih nimajo in ne morejo imeti. Vse se vrača, vse se plača, ne igraj se z ljudstvom.

 • totex39

  Take izrodke pa mora Trump izgnati iz svoje države in to čimprej.

 • Hun

  Manci lahko nekdo samo posreduje kaj naj napise…taka puhloglavka s stilom latoye nima kapacitete za sestavt kvalitetnega clanka…nova24tv je ziv amaterizem

  • novaknovak

   torej pejd na kure in tam se navdušuj nad cvetom inteligence,..kakšnim žitnikom, carlco, Lebanom, podporo in štango naj ti pa drže tumpek, prašinar,…pa še kakšna titovka pa tovarišica…

   • Hun

    ja vol nazi jungen

 • tarantela

  A bo spet portal crknu, k ma ene črne trakove namalane ob straneh?

  • samotoje

   Nak, to je od žalosti, ker troli take bedarije pišejo.

 • novaknovak

  smrdelo je takrat in smrdi sedaj,..pucat bojo moral pa drugi..

 • Antonius

  Dan brez žensk v službi in v postelji lahko propagirajo samo emancipirane socialistke, ki nikjer ne delajo in take, ki niso sposobne deliti prijeten večer z moškim doma.
  Sabina Obolnar bi lahko s svojo prisotnostjo na protestu v ZDA tudi izdatno podprla emancipirane socialistke, pa še v postelji ji ne bi bilo treba protestirati, ker se jo desci na daleč izogibajo.
  Moškemu, ki si zasluži žensko ob sebi se protest v postelji ne more zgoditi.

  • indijanka

   V Ameriki služba ni položena nikomur v zibelko, zato si nihče, ki ima resno službo niti upa ne pomisliti, da bi štrajkal. S pomočjo preudarnih nasvetov televizije in Sorosovih dobrodelnih krožkov, je revolucionarkam uspelo aktivirati gospodinje. Te bodo hecno stopicale s transparenti, njihove gospodinje druge barve pa bodo medtem poskrbele za njihove otroke in hišo. Revolucijo bi lahko tudi obrnile, vse naj postorijo same in dan brez šopinga jim bo psihično koristil, zvečer pa lohka smuknejo v rdečo čipko in se zahvalijo možu za lepo življenje. Končno bodo emancipirane! To bi bila prava revolucija. Mogoče bi se pa celo lahko zaposlile? No, ta bo pa težka.

   • primsek

    Ali prav razumem? Soros je v ZDA tisto, kar je pri nas Kučan? Vsemogočna sila iz ozadja, ki ruši enoumje in deluje proti demokraciji, kakor si jo z alternativnimi dejstvi predstavlja desnica?

    • indijanka

     Soros je Mefisto, ki želi ljudem dokazati, da so vsi krvavi pod kožo. Kot opravičilo za svoj preživetveni nagon med vojno. Srce in duša tega sveta so staroselci.

    • samotoje

     Soros je borzni goljuf, ki mu je uspelo in ni pristal v zaporu. Sicer pa -Soros= Saros. Tako ga označujejo Madžari.

 • garfi

  levuharski holivud se je norčeval iz Trumpa in doživel božjo kazen
  spaki dunavej in beti sta razglasila napačne zmagovalce
  predlagam, da se ne kupuje njihovih filmov
  drugi udarec so doživeli, ko mora še murgelski poptv poročati o strmem vzponu
  borz odkar je Trump predsednik
  medtem ko v jugobutalah stoji
  socializem je dolga in težka pot od kapitalizma do kapitalizma

 • primsek

  A to novico je treba vzeti bolj resno kot tisto, da muslimani kupujejo po Vrhniki štirinajstletnice? Tisto so si izmislili pri SDS podmladku potem, ko so posmrkali vse zaloge. Objavil je pa Čuš, ki menda na taboru ni njuhal. Res pa toliko, kot je verodostojno poročilo iz Noriškega kraljestva, predvsem iz razprodanega drugega dela trilogije.

  • janez cepec

   če so si u SDS kej izmisl, pa si niso, ker so, tko kot ta portal u službi resnice, pol pa svizec zavije čokolado, pa take stvari, tle ni dileme, če kej reče njih ljubljeni vodja, od zdej ŽALOSTNA SOVA, je resnica, ker laže pa ne Titov Ciciban

 • FRANC3

  ++++++++++++++

 • xtc

  Rešitev?
  Dame v obdelavio in predelavo Mossadu:

 • Opazovalec

  @Tudi ona ima kriminalno preteklost, saj so ji leta 1972 sodili, ker so
  bile tri pištole, ki jih je kupila, uporabljene v streljanju v sodni
  dvorani, ko je bil ubit sodnik. Nato je bila sicer oproščena,

  To je enako, kot če povem:
  Ivan Janez Janša ima kriminalno preteklost, sodili so mu v zadevi Patrija, nato pa je stvar sicer zastarala…..

  Ljuba duša, avtorica porno romana Ke….ka in dobitnica velepomembnega priznanja Stojko za hard core literaturo, daj malo prosim razmisliš preden blatiš vse, ki so bili na sodišču oproščeni!

  • Marija

   Sami ” poštenjaki” se derejo po ulicah.

   • Opazovalec

    Ampak še vedno ne zanikaš, da ima potemtakem po analogiji na pisanje MS, priznane dobitnice Zlatega Stojana za porno lietraturo, IJJ KRIMINALNO preteklost! Oziroma še slabše, navedena aktivistka je na sodišču bila oproščena, kar pa za našega Velikega Vodjo ne moremo trdit.

    • Marija

     Če ti ni dovolj pa vsem kar delajo sodniki in nisi prepričan,da je naš veliki vodja nedložen,te jaz ne bom prepričevala.Vsak ima pač pravico,da misli po svoje. Torej naj ostane tako kot je,naj vodijo državo ti,katere ste izvolili pa se imejmo tako. Upam pa da ne boš ti kdaj prišel na vrsto,če ne boš na pravi strani.

     • Opazovalec

      Oprosti, ampak ti sploh ne rzumeš poante mojega zapisa. Jaz nisem nikjer trdil on kkriminalni preteklosti našega VV IJJ. Jaz samo sklepam iz zapisa v članku.

      Če piše v članku, da ima nekdo KRIMINALNO preteklost, ker je bil v neki kazenski zadevi na sodišču, kljub temu da je bil oproščen,

      SLEDI preprost sklep na podlagi ANALOGIJE (glej https://www.google.si/search?q=analogija+sskj&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&ei=R-i3WLiEKsPpauPgl8gEe tudi,

      da ima IJJ, ki je bil na sodišču v zvezi s kazensko zadevo, ki je sicer zastarala (niti ni bil oproščen) KRIMINALNO preteklost.

      Seveda človek pri zdravi pameti tega ne bo sklepal (šaljivo rečeno se lahko reče, da je IJJ zastarani lump) in tudi nima kazenskih dosjejov. Seveda isto velja tudi na drugi strani luže, toda naša strokovnjakinja za pornografijo Marjanca Š. tako daleč še ni prišla.

      In še enkrat, nikjer ne trdim, da ima IJJ kriminalno preteklost, kljub sodelovanju na kazenskem procesu!

 • Anton Zor

  Prepričan sem , da jih bo Trump, te lepe in pametne, levičarke še posebno dobro pošlihtov Nagrade -priznanja jim ne uide.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!