Vojak ženo prepričal v skok s padalom, ga pokvaril in držal pesti, da se ubije. Za njeno smrt si prizadeva že dolgo

Foto: FB

Predstavljajte si naslednje: Vojaški narednik se poroči s svojo ljubljeno. Nič nenavadnega, kajne? Zdaj pa temu dodajte še dejstvo, da je imel narednik hkrati afero z ljubico, ki jo je spoznal prek Tinderja, strasti pa je redno obujal tudi z nekdanjo ženo. Kot da s tem ne bi mogel dovolj škodovati svoji ženi, jo je želel še ubiti. To je poskušal večkrat, dva primera pa izredno izstopata. V prvem se je igral s plinskimi cevmi, v drugem pa s padalom, s katerega je odstranil pomembna dela opreme, ki sta ob ženinem padcu z višine tisoč metrov onemogočila odprtje padala. Poslal jo je v smrt, ona pa je ”ponovno” čudežno preživela.

Ime mu je Emile Cilliers in je obtožen poskusa umora svoje 40-letne žene Victorie. Pred dvema letoma jo je prepričal, da je na letališču Netheravon v angleškem Wiltshiru na več kot 1219 metrih nad tlemi skočila s padalom. Victoria je kljub sabotaži preživela, a se je hudo poškodovala. Zlomila si je rebra, ključnico in noge ter si poškodovala hrbtenico. V bolnišnici je nepremično ležala več tednov. Cilliers pa žene ni poskušal ubiti prvič. Poskušal je že nekajkrat, nazadnje se je pred sabotažo padala doma ”igral” s plinskimi cevmi in upal, da se mu želja uresniči.

Poročila sta se že leta 2011 in bila noro zaljubljena, a so se po slabih šestih letih začele dogajati “nenavadne” stvari, ki so škodovale Victorii. Ta je možu na sodišču z nasmeškom dejala: “Me želiš ubiti?” Pri tem pa se ni zavedala, da stvari, ki se ji dogajajo, niso naključja. Tudi skok s padalom ji je predlagal mož. Victoria je bila sicer izkušena padalka in inštruktorica padalstva, nesreče s padalom pa ni imela še nikoli. Ko je po moževem predlogu skočila, se glavno padalo ni odprlo, nato je zatajilo še rezervno. Preživela je padec z več kot kilometrske višine, a se je zelo hudo poškodovala. Zlomila si je rebra, ključnico in nogo ter utrpela poškodbe hrbtenice. V bolnišnici je preživela tri tedne, poroča na Daily Mail. Sodišče je ugotovilo, da sta manjkala dva pomembna dela opreme, ki varnostni pas povezujeta s padalom.

Victoria in Emile Cilliers (Foto: Youtube)

Mož je padalo razvezal že dan prej in upal, da po ženini smrti podeduje na tisoče evrov
Čeprav ima svoje lastno padalo, si ga je za ta skok izposodila. Mož je pripravil vse potrebno in nastavil padalo. Ker je bilo vreme na dan, ko je želela skočiti, zelo slabo in razmere neugodne, je skok prestavila na naslednji dan. V navadi je, da se oprema v takšnih primerih vrne v trgovino, a v tem primeru bi ugotovili, da je poškodovana. Zato je mož ženo prepričal, naj to vzame s seboj in shrani doma, na varnem. Tako se je prepričal, da bo njegov načrt uspel. Že od leta 2015 ga pestijo dolgovi v višini 25 tisoč evrov. Glede na domneve je verjel, da bo v primeru ženine smrti podedoval več kot 135 tisoč evrov. Tega pa ne bi dobil, ker je Victoria decembra spremenila svojo oporoko in iz nje odstranila moža. Svoje dejanje je utemeljila z besedami: ”Ne verjamem, da bi znal upravljati s tako veliko denarja.

Tisti, ki so pritekli na prizorišče in jo videli ležati na tleh, so pričakovali, da jo bodo našli mrtvo. Čeprav je bila res zelo hudo poškodovana, je čudežno preživela. Na kraju dogodka so takoj ugotovili, da je za padec krivo padalo, ker sta manjkala zelo pomembna dela opreme, ki  padalo pritrjujeta z varnostnim pasom. Ugotovili so, da sta bila namerno odstranjena,” so povedali navzoči.

 

Še zmeraj se je sestajal z nekdanjo ženo, s tretjo ljubico pa je želel pobegniti
Cilliers je svoji ženi že dolgo lagal. Stikov z nekdanjo ženo ni nikoli prekinil, imela sta tudi afero. Ni pa ljubimkal samo z njo, prek aplikacije Tinder, namenjeni spletnim zmenkarijam, je spoznal še tretjo. Lagal je vsem. Sporočila, ki jih je pisal nekdanji ženi, zelo očitno nakazujejo na spolne odnose med njima. Ko so na sodišču prebrali sporočila, ki sta si jih izmenjevala z najnovejšo ljubimko, pa so ugotovili, da ji je obljubljal, da bosta skupaj pobegnila. “Ne želim storiti ničesar, kar bi ogrozilo najin odnos. Nočem te izgubiti in pojma nimaš, koliko mi pomeniš,” ji je pisal. Verjetno sta želela počakati, da Victoria umre, in nato pobegniti.

A. L.

 

 • valentin

  Angleški možgani so nekaj posebnega kot pri buldogih, le, da je pri slednjih lobanja utesnjena.

 • Valter BraniSlav

  Se en dokaz vec o skodljivi heteroseksualnosti.
  EDINA SVETLA IZJEMA V HETERO ZVEZAH SVA MIDVA Z ZENO…

  • bolimeđoko

   Zelo se trudiš dokazovati, da si nepopravljivi GEY, he, he

   • Steiermark

    On je pošten in za razliko od tega stalinovega izmečka, tudi normalen….

    • Valter BraniSlav

     Jaz imam bioloske potomce, ti jalovka nimas nic…
     V TEM JE BISTVENEGA RAZLIKA. ZA MENE RAZEN DRUZINE NIC DRUGEGA NE STEJE, RAZEN MOGOCE DENAR DA SE Z NJIMI PREZIVLJAJO BIOLOSKI POTOMCI… OTROCI, VNUKI, IN NEKEGA DNE PRA IN PRAVNUKI KI BODO NAPREJ NOSILI MOJO DNA…

     • bolimeđoko

      Prav praviš, da bodo naprej nosili tvoje dno, he, he

     • cosmosjasnovidec

      Torej si si kot istospolnik zdrkal kurca na lopato in spermo vrgel v vagino eni od tvojih bosanđerovsko muslimanskih sosed.
      Na enak način je namreč tebe skupaj spocal tvoj stari komunist.

   • Valter BraniSlav

    A mislis gospoda Francija ki si nekaj poriva v Danko?

  • tramal

   Zraven takega bedaka kot si ti ,bo raje kar sama naredila samomor.

   • cosmosjasnovidec

    Po njegovem večnem nakladanju in moji jasnovidnosti sem prepričan,da je istospolni partner svoji moški ženi.

    • Valter BraniSlav

     glej zgoraj

  • cosmosjasnovidec

   Torej si poročen z moškim in se nahajaš v tujini,ker se pri nas v Sloveniji kot bosanđerovski izbeglica po zakonu nisi mogel poročiti z iztospolnim partnerjem.

   • Valter BraniSlav

    Porocen sem z zensko… mamo najinih bioloskih otrok in staro najinih vnukov. .
    Tak komentar dodam kot sarkazem na clanke Nove ki venomer napise kaj slabega o istospolnih parih…

    • MEFISTO

     Tistemu, ki se hvali je treba dati, onemu, ki jamra pa vzeti.

     • Valter BraniSlav

      Meni ni treba ničesar dati, JAZ SI VZAMEM SAM!!!

     • freedomfighter

      lepo povedano

 • soc

  Srbi bi mu rekli baksuz. Angleži jinx. Jaz pa denem – prav mu je, oslu, ena žena je dovolj za vse življenje.

  • djuro sumar

   Še ena je preveč.

 • Olga

  Kurbir Mafijanković!

  • ,

   Ti nisi normalna.

 • Peter

  V Alan Fordu je bil en model, ki je hotel storiti samomor, pa mu nikoli ni uspelo…
  Baš sam ja neki baksuz…je rekel.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  tipicn desnjak

  • šmentanamuha

   Freedom – tipični bedak.

  • xtc

   Ja,preje levi,spomni se kaj so tvoji somišljeniki,počeli po vojni za premoženje.

  • Steiermark

   ubijanje žena je špecialiteta komunistov, če se samo spomnimo lenina, stalina in še katerega drugega tovariša, ki je ukazal svojemu osebnemu zdravniku umoriti ženo….

  • garfi

   boš kaj povedal o vašem pokolu v Las Vegasu

 • šmentanamuha

  In Viktorija…ga še vedno ljubi…tako kot bivša žena…in bodoča? Sam fprašam.

 • xtc

  Hm?
  Intiligentna pa ravno ni bila,da je bilo toliko naklučij in nobenega alarma.

 • dr Janez Sveti

  Upam, da bo bolje razmislila o kakšnem naslednjem adrenalinskem podvigu, ki ga bo predlagal njen ljubeči in nežni mož.
  DR Janez Sveti genij

 • Marijan Tončić

  Predlagam Novi24TV da takih tračev ne objavljate, če pa jih že predelajte tekst v bolj berljivo pravljico. Bom začel verjeti kar pravijo levičarji da niste resen medij.

  • MEFISTO

   Kdo pa je po tvoje resen medij?

   Morda NANZI TV, POP TV, Delo, Dnevnik, Večer ali Mladina?

 • Bozz

  To me spomni na…

  Pismo Titu 3
  3 Saj smo bili tudi mi nekoč neumni, nepokorni in v zablodah. Stregli smo najrazličnejšim poželenjem in nasladam. Živeli smo v hudobiji in nevoščljivosti. Neznosni smo bili in sovražili drug drugega.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!