Volivci Hillary Clinton so goljufi – prodajajo tisto, kar se dobi zastonj

Foto: epa

Prodajalci vstopnic in razočarani podporniki Hillary Clinton poskušajo ob Trumpovem prevzemu predsedniške funkcije, ki bo potekal v stavbi National Malla, prodati čim več vstopnic za čim višjo ceno, čeprav jih kongresni uradi razdeljujejo brezplačno.

Judy Kurtz, novinarka ameriškega časopisa Hill Newspaper, je razkrila, da je našla vrsto vstopnic na prodaj na spletnih straneh eBay, Craigslist in GreatSeats.com. Vstopnice za slovesnost, ki se bo odvijala 20. januarja prihodnje leto, bi morale biti zastonj, a vendarle obstoječa zakonodaja prodaje ne prepoveduje.

Britanski Daily Mail poroča, da je podpornica Clintonove v enem izmed oglasov na strani Craigslist navedla: “Naša favoritka na volitvah ni zmagala, zato imam sedaj na voljo dve vstopnici za ceremonijo, na kateri bo 20. januarja novoizvoljeni predsednik zaprisegel.” V nadaljevanju pa je bilo mogoče prebrati, da se je za prodajo vstopnic odločila, ker želi, da nekdo drug uživa ob zaprisegi svojega favorita.

Karte dosegajo ceno do 14.700 ameriških dolarjev
Iz spletnih oglasov je bilo mogoče razbrati, da vstopnic prodajalci še nimajo v fizični obliki, zato ne morajo zapisati natančne številke sedeža ali stojišča, ta pa naj bi bila znana v obdobju od 17. do 19. januarja. Eden izmed oglasov na spletni trgovini eBay je vstopnico ponudil po začetni izklicni ceni 1.200 ameriških dolarjev, cena pa je na strani, ki je specializirana za prodajo vstopnic, dosegla vrednost 14.700 ameriških dolarjev.

Foto: STA

Foto: STA

Podobno kot že v preteklih letih so s strani, kot je eBay, sporočili, da bodo onemogočili nadaljnjo prodajo vstopnic. Tiskovni predstavnik je dejal, da bodo nemudoma odstranili vsak oglas, ki bo propagiral prodajo vstopnic za ta dogodek.

N. Ž.

 • Olga

  Pokvarjenci! Dobro, da je izgubila!

 • garfi

  levakom tuj denar ne smrdi

  • Mare

   Tudi desnim ne.

   • garfi

    vsegliharstvo vodi samo na slabše

    • Darth Vader

     s to razliko, da denar proizvajajo desničarji z delovanjem v ekonomiji……potem pa pride en srpsko pašalukarski fukač psov in rdečih zvezd, ki se v sloveniji klasificira kot levičar…..in pove, kdo bo prejemnik tega, kar si ti ustvaril :)

     • garfi

      v najbolšem primeru so prerazporeditelji ki se jim
      denar lepi na prste

     • Darth Vader

      torej neke vrste portfolio managers :) ki ustvarjajo donose za svoje stranke v zameno za posredniško provizijo :D

    • Mare

     Res je. Je pa tut res, da če kdaj izrečem kritiko opoziciji, sem takoj označen za “komunajzerja”, pa sem daleč od tega in si ne želim tega v Sloveniji. Po drugi strani, sem pa tudi fašist in nacist, ker pravim, da bi morali meje zapreti in poskrbeti prvo za svoje ljudi. To pa ne pomeni, da ne pomagamo tudi drugim, je pa to nasilno priseljevanje šlo čez mejo zdravega razuma.
     Če me pa že more kdo za kaj označit, pa me lahko samo za nekoga – Slovenca!

     • garfi

      vsegliharstvo so levaške finte za butalce
      razlike med levimi lopovi in desnico so ogromne

     • slaipowi

      Desnih lopovov ni? Bejž no bejž… Meni je pa vseeno ali se vrata hladilnika odpirajo v levo ali desno. Važno mi je da not ni prazno. In v Sloveniji je in bo, bolj kot ne, prazen hladilnik dokler bomo poslušali kogarkoli ki si je v zadnjih 25 letih umazal roke s politiko. Kogarkoli poudarjam.
      Tisti pa ki ne marate odpirati vrat v eno ali drugo stran pa pocrkajre v svojem jamranju kako vam je hudo.

     • garfi

      spet novinec leftard za poneumljanje nevednih in mladih
      ti pa spokaj kufre

 • slaipowi

  V tako opevanem kapitalizmu pa to ni nic cudnega. Tudi Trumpovi bi prodajali ce bi bla situacija obratna. Se drazje, ker se menda bolje znajdejo z denarjem kot druga stran

  • garfi

   kako butasto

 • tzt

  Tudi pri inauguraciji Obame so po eBayu prodajali karte. Torej ne gre za nobeno “goljufijo” ali kaj podobnega, ampak za čisto navaden biznis.

  Najbolj me nasmejijo omejenci ZL v peskovniku HanziTv, kjer še vedno pretakajo krokodilje solze po volilnem debaklu Kilary. Izpade kot, da imajo smrt v družini ne pa, da se je zgodil daleč stran politični dogodek kateri nima nobene veze z njimi. V hlipanju ob podrti potički prednjači K.S. Verjetno gre za pobeglo gojenko zavoda Frana Levca in nepotešeno samooklicano komunistko, k. sajovic.

 • nebošlo

  In kje kak dokaz, da karte prodajajo “Volivci Hillary Clinton”? So jih isti prodajali ob prejsnji inauguraciji? Nimate na istem portalu trenutno novico, da je naloga medijev poročanje resnice? Briljantno, res.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!