Voznik kombija na Nizozemskem zapeljal v obiskovalce glasbenega festivala Pinkpop; en mrtev, trije hudo poškodovani

Glasbeni festival Pinkpop (vir: twitter)

Na glasbenem festivalu v Hagu na Nizozemskem je voznik kombija zapeljal v pešce. Po zadnjih informacijah je eden mrtev, trije pa hudo poškodovani. Oblasti voznika še niso našle, saj je ta ušel s kraja dogajanja.

Ob 4. uri zjutraj je v skupino pešcev blizu šotorišča glasbenega festivala Pinkpop v Hagu zapeljal voznik kombija. V incidentu je umrla ena oseba, še trije pa so bili huje poškodovani. Voznik belega kombija naj bi po poročanju STA s prizorišča pobegnil.

Nizozemska policija je zaprla cesto, na kateri je prišlo do “incidenta”, ter sprožila preiskavo. Voznika in njegov kombi še vedno iščejo, za zdaj pa naj po trditvah nemške tiskovne agencije dpa še ne bi bilo jasno, ali je šlo za nesrečo ali namerno dejanje.

Festival Pinkpop se je začel prejšnji petek, doslej pa naj bi ga po trditvah direktorja festivala Jana Smeetsa obiskalo 67 tisoč obiskovalcev. Med nastopajočimi so navedeni tudi Pearl Jam, Foo Fighters ter Bruno Mars.

Ivan Šokić

 • Steiermark

  Če je “šlo za nesreečo”, potem je nesreča v teh uvoženih islamskih zvereh in jo imajo “prirojeno”, ki jih je potrebno, potemtakem, takoj, brez odlašanja in zavlačevanja, izgnat iz Evrope ter jim pomagati pristati tam, kamor pašejo! To je pa v arabiji!

 • xtc

  Zopet kak Miroljubnež z Orienta.

 • KP

  Zanimivo,kako smo se hitro privadili. Da kak kombi zapelje v množico. DVA KOMENTERJA. DVA! Dobr so nas že preparirali.

 • KAPIBARA

  Važn da ni teroristični napad ??
  Kako visoko so že dvignili kriterije, za ožigosat, s terorističnim napadom ??
  Baje se je v SLO dvignilo zanimanje za kombije in vpisv taksi službe..??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!