WikiLeaks razkril: Demokrati so podkupovali republikance, da bi uničili Donalda Trumpa

Hillary Clinton (Foto: epa).

WikiLeaks je razkril informacije o tem, da je osebje iz kampanje demokratske kandidatke Hillary Clinton podkupilo šest republikancev, da bi uničili Trumpa in mu s tem onemogočili zmago na predsedniških volitvah. 

V elektronskem sporočilu vodja Hillaryjine kampanje Johna Podesta dolgoletni svetovalki Hillary Clinton, Humi Abedin, je bilo mogoče zaslediti podatke o prenosu sredstev z računov Hillaryjine kampanje več republikancem, ki so bili skrivno na Hillaryjini plačilni listi, poroča Yournewswire.

Elektronsko sporočilo, ki je bilo poslano julija letos, opisuje, kako so bila sredstva preusmerjena z računov Hillaryjini kampanje Super političnim akcijskim odborom (Super PACS), preko katerih so bila sredstva namenjena Jebu Bushu, Carly Fiorini in Johnu Kasichu. “Jeb Bush, Carly Fiorina in John Kasich bodo molčali do konca kampanje. Vsak bo prejel precejšen dodatek iz proračuna, ki je namenjen za oglaševanje. Hillary Clinton je z vsemi tremi govorila na štiri oči. Samo iz oči v oči.”

Trumpu so onemogočali nastope na javnih prireditvah
Ostala elektronska sporočila, ki so prišla na plano, so vzbudila pozornost zaradi svojega naslova. Videti je, da je Clintonova fundacija podkupila številne člane republikanske stranke, da bi se lažje promovirala agenda Hillary Clinton. “On je na vrhu in bo preklical povabilo na govor. Samo oči.” To elektronsko sporočilo je bilo poslano nekaj dni prej, preden je predsednik Predstavniškega doma ZDA, Paul Ryan, preklical povabilo Donaldu Trumpu, da spregovori na dogodku v Wisconsinu.

Podkupnine so bile razlog za javno blatenje Trumpa
V nekaterih sporočilih je možno zaslediti namigovanje, da je bil denar preusmerjen na izvoljene republikanske uradnike v Senatu in v Predstavniškem domu. Poročila med drugim razkrivajo, da sta bili dve veliki donaciji v oktobru preusmerjeni s strani PACS-ov in zasebnih virov na račun senatorja John McCaina, ko je ta javno kritiziral republikanskega kandidata Trumpa.

Je na seznamu dobitnikov podkupnin tudi republikanski senator John Mccain?

Je na seznamu dobitnikov podkupnin tudi republikanski senator John McCain?

Senator Lindsay Graham, drugi glasni kritik Trumpa in za kratek čas tudi kandidat za predsednika, je prav tako očitno prejemal sredstva s strani Clintonovih. V sporočilu je bilo mogoče zaslediti, da mu bo zaradi njegovega ravnanja odprta pot leta 2020, kar pomeni, da na takratnih volitvah za senatorja v Južni Karolini proti njemu ne bo kandidiral noben močan demokratski kandidat, to pa bi mu omogočilo ponovno izvolitev. Ni zanemarljiv podatek, da sta se McCain in Graham javno zavzela za preiskavo glede ugotavljanja vpliva Ruskih hekerjev na izid volitev.

WikiLeaksovo razkritje postavi pod vprašaj, kdo je sploh pravi republikanec in kdo je plačanec kolesja Clintonovih, ki je svoje prepričanje prodal za moč in visok položaj. Kljub temu da je Hillary izgubila bitko za predsednico, ima še vedno veliko moč v zakulisju. S pomočjo svojih demokratskih zaveznikov in republikanskih lakajev bo še naprej promovirala vsebino svoje agende. Zato ne bo presenetljivo, če Trumpu na določenih področjih ne bo uspelo doseči ničesar. Na ta način bo imela Clintonova določen nadzor, za svoja dejanja pa ji ne bo treba odgovarjati nikomur.

N. Ž.

 • althar

  Čakam na dan, ko bo Wikileaks objavil kaj podobnega iz podalpske udbomafijske greznice.

  • hle

   Tudi iz podalpske greznice se je objavilo kar precej depeš pred vsem tistih ki jih je cia pošiljala čez lužo vprašanje je le v tem zakaj jih pri nas nihče noče objavit mogoče bi dobili o svoji bližnji zgodovini precej drugačno sliko kot nam jo danes prikazujeta tako levica kot desnica

  • Franc Šink

   Smo nepomembni.

 • Caetano

  Ja, ja… Vse so storili, da bi mu preprečili priti na oblast. Vendar je zmagal in ne samo to Trump je naš človek, naklonjen bo Sloveniji in SDS.

 • montyamp

  Zlatarji , tisti , ki so ušli Adolfu , so namnožili v Ameriki hipokrizijo , ki je primerljiva z murglosrbsko .

 • montyamp

  Ameriški Puckoti niso zmagali , Putin ji je s facebukom zjebal , hahaha , banda izkrivljena .

 • busnisman

  Nikjer več ni poštenja. Tudi v opevani Ameriki NE.

  O poštenju lahko beremo samo še v pravljicah.

  • Ruggedplant

   To je sicer res. A nepoštenje ima več ali manj povsod po svetu, sploh pa po demokracijah kratke noge in laž se slej ko prej razkrinka, pri nas pa je nepoštenje postalo sistemska napaka, vgrajena med prebivalstvo, ne gre več zgolj za politično taktiko.

  • Adolf Hitler

   v ameriki ni ze od samega zacetka nobene postenosti in to zelo zelo nazaj!

   • Franc Šink

    Vlada zakon močnejšega in to zelo zelo nazaj.

 • Brutus

  Izgleda, da je imela Hillary inštrukcije iz murgelj! Dvomim, da so avtohtoni ameriški demokrati sposobni se sami domisliti vseh podlosti in pritlehnosti, kar pa je za murgeljštab le “mačji kašelj”…

  • Johan

   Točno tako !

 • Johan

  To je značilnost komunistov , levičarjev in ultra levičarjev !!

 • baubau

  Kaže,da tega nihče ni povedal slavni kolumnistki maji sunčič…

  • pajot

   Sunčič ali sunčić?

   • stajerc5

    Ma daaaj, to je neka baba koja se Maja Suncala na Koversadi, to ti je tamo nekde izpod Kahlinog wikenda…

 • pajot

  Za mojega bi morala usta še malo bolj odpret.

 • Anton

  v skladu z naslovnikom, to sem vedu že od začetka, kot vsak ostali, ki razmišlja s svojo glavo

 • Igor Kavalar

  A bo zdej Obama kej naredu? Sankcije proti lastni stranki, medijsko razkritje umazanih poslov Clintonove in demokratske stranke v ZDA? Al bo raje tiho, se ne bo vmešaval v notranje zadeve in bo raje žugal Rusiji z sankcijami?

  • stajerc5

   Zdaj se bo za nekaj casa nazaj potegnil, pogojeno z rednim obiskim pri “belilnemu” Jácksonovem doktorju! Baje hoce naslednjic se enkrat kanditirati kot Whiteman, varianta Ubogi Zumba je skozi!

 • Unikatna

  Pokvarjeno…nihče ni vreden zaupanja!!

 • Prihajam Slovenija

  Ne dam se jaz, vsi mi bodo plačali za izdajo !

 • Pepino

  Tako je to! Clintonova v ZDA v naši ubogi Sloveniji pa murgelčan kučan!

 • Olga

  Kazenski pregon!

 • soc

  Grem stavit en Dom Perignon letnika 1996, da o tem ne bo ne duha ne sluha v “naših” medijih. Čutim na ledvicah…

  • VoiceOfReason

   Seveda ne bo. Tudi v nobenem resnejšem tujem mediju to ni in ne bo objavljeno, ker so mediji, za razliko od spletnih opravljivcev, za kar napišejo kazensko odgovorni v primeru objavljanja neresničnih informacij.

 • VoiceOfReason

  Za tole so v ZDA že pred časom ugotovili, da je lažna novica. Assange je to novico celo v intervjuju pri Hannityu javno demantiral in zanikal, da bi jo objavil Wikileaks.

  http://www.snopes.com/podesta-emails-show-3-prominent-republicans-on-clinton-payroll/

  je pred objavo bedarij, res tako težko pogooglat in se prepričat o resničnosti?

 • Olga

  Levaki so izgubili razum! Vse za oblast! Obama bi najraje ostal kar v Beli hiši za vedno! Zapomnili si ga bomo po nesposobnosti in izkotnem vmešavanju v volilno kampanjo in blatenju svojega naslednika! Propagiral pa je kandidatko, za katero vidimo, da si tega mesta nikakor ne zasluži že zaradi laži, podtikanj in manipulacij! Vsi, ki jih je podkupila, z njo vred, bi bili zreli za kazenski pregon! Upam, da bo Trump naredil red in pometel s to umazanijo!

  • stajerc5

   Bo, bo, upajmo pa, da bo pri pometanju tudi kaksen vetercek do nas prisel!

   • Get2 Business

    zgleda da so se učili od naših

   • Olga

    Tudi jaz!

 • Iza Demos

  Money, money money makes the world go round……………

 • Antonius

  Ženska skriva v sebi potenciale primerljive z ‘zemljričevimi.
  Kdo se ne bo spomnil, kako se je okravatan starček zagnal v kamermana, kot esesovec v najboljših letih.

 • Viktorh

  Da, da, tovariši…

  • Olga

   So povsod enaki! Laž in goljufija!

 • Slovenka

  Trump bo vsekakor moral spremljati dogodke v Republikanski stranki, kajti tam mu lahko marsikaj skuhajo. Čisto pred kratkim so mu hoteli podtakniti škandal s prostitutkami v Rusiji in v zvezi s tem sta se omenjala John McCain in Jeb Bush, dva vodilna republikanca, kot naročnika gradiva, ki ga je McCain nato predal FBI-ju. Ne pozabimo na druščino Never Trump in na video posnetek, kjer se Trump res ni izkazal in bi si zaslužil resno grajo zaradi umazanega govorjenja, na dlani pa je, da so ga na dan spravili člani republikanske stranke, na posnetku je tudi Billy Bush, vnuk Georga Busha Starejšega in nečak Georga Busha Mlajšega. Gotovo je imel prste zraven pri objavi posnetka. Tudi Marco Rubio in Paul Ryan se čudno obnašata. Ne bom se čudila, če bodo poskušali republikanci Trumpu pripraviti še kaj pikantnega ob pomoči demokratov. Trump gre namreč na jetra enim in drugim, ker ogroža njihov udoben način življenja za nič dela.

  Tolaži me samo to, da je Trump lastnik izredno bistrih možganov in da bo znal razvajeni tolpi republikanskih politikov, ki so že zdavnaj izdali svoje volilno telo in se prodali globalistični agendi, vbiti v glavo, kdo je glavni v ZDA. Skupina Never Trump je že izvedela to in ono, ker ne pridejo v poštev za nobeno službo v novi administraciji. Seveda jim ni nič jasno in se glasno pritožujejo. Druge bedake v stranki pa lekcije še čakajo. Razen tega je Trump med republikansko bazo silno priljubljen, tako da se omenjeni gospodje in tudi gospe igrajo z ognjem.

  • Vince Blake

   Kot sem že spodaj napisal, dvomim v verodostojnost prispevka Nove24, ampak je pa res, da je imel Trump ogromno kukavičjih jajc v lastni stranki. Predvsem establiranih politikov ala Bush in podobna nesnaga. Vsi ti so, tako kot vrh demokratov vlačuge multikorporacij in vojne industrije.
   Trump jim nekako ne paše v ta koncept, zato bi se ga radi iznebili. In tule bodo Bušisti in Hilaristi šli z roko v roki. Upam, da bo Trump znal počistiti s to nesnago.

 • domovina mili dom

  Trump popucaj v kali to svinjarijo, drugače se ti obeta isti scenarij kot smo ga podedovali v Sloveniji. Naredi trening v USA, potem pa še pridi trenirati v Slovenijo.

 • xtc

  No tole zelo zelo spominja na Slovenijo in del slovenske “desnice”;ki dobiva drobtinice po zavitih kanalih ;da sesipavajo JJ:

 • xtc

  Upam ;da se motim:::::::::::::::::::::::::::::::::
  Po prvih izjavah očitno ne:
  Sem pa čedalje bolj prepričan;da so pričakovanja od Trumpa in velikih spremembah prevelika;vsaj na boljše:

 • KIKI

  Ko imaš denar in si brez etike in morale, lahko dobiš vse alla cart: tudi glavo
  svojega soseda na pladnju!

  • sunday

   rajši bi sosedo kot pa soseda in ni potrebno na pladnju, lahko je v postelji…..!!!

 • radames

  A Edvard Žitnik ni na spisku?

 • garfi

  If Trump is Killed During Inauguration, Obama Appointee Would Be President
  https://www.youtube.com/watch?v=d7CVDHKng1w

  • RATATA

   Že od objave anket kako Trump kaže pričakujem snajperista.

   • garfi

    možno

 • Rožle

  PRIMER KAKO SAMI BLOKIRATE NEPRIDIPRAVE NA PORTALU !!
  https://s24.postimg.org/6deagkvhx/Block_User_primer.jpg

 • bojan

  Mater ste vsi pametni!!!!
  TO JE AMERIKA ….

  Dajte se že enkrat ojunačit in javno to prenest našim DREKONJEM…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!