Zaradi kozarca vina na letu iz Londona v Dubaj je morala mati s 4-letno hčerko preživeti kar 3 dni v zaporu!

Foto: YouTube

V medije je prišla zgodba matere, ki je doživela zastrašujočo preizkušnjo, potem ko je bila skupaj s svojo komaj štiri leta staro hčerko tri dni zaprta v smrdljivem zaporu v Dubaju, in to samo zato, ker je na letu iz Londona popila kozarec vina. 

44-letna Ellie Holman je bila aretirana po tem, ko jo je uradnik za migracije na dubajskem mednarodnem letališču povprašal, če je pila alkohol na osem ur trajajočem letu.

Deklica neutolažljivo jokala
Mati treh otrok, zobozdravnica iz angleškega Kenta, je povedala, da je bila zadržana v nevzdržno vročem in smrdljivem centru za pridržanje, dovoljeno pa ji ni bilo poklicati niti moža Garyja. Holmanovi grozi, da bo morala kar eno leto prebiti v ječi striktne arabske države, da bo dočakala razrešitev zadeve. V ekskluzivni izjavi za MailOnline je povedala, da jo je v vsej zadevi najbolj prizadelo, kako je v zaporu jokala njena hčerka. “Moja majhna deklica je morala na stranišče na tla celice. Še nikoli je nisem videla jokati na takšen način.”

“Moj potni list bo ostal zaplenjen, dokler primer ne bo razrešen. Povedali so mi, da bo to trajalo vsaj eno leto.” Holmanova je izdala, da so jo pravni stroški, izostanek iz dela in preostali stroški stali že približno 30.000 angleških funtov. “Moja praksa je zaprta, vsi naši prihranki so izginili.” 

Foto: YouTube

Uslužbenec ji je zabrusil, da ji vizum ne velja več
Omenjena nočna mora se je pričela 13. julija, ko je stopila z letala Emirates Airlines po letu iz Londona v Dubaj. Med letom so ji pri obroku postregli s kozarcem rdečega vina, kar pa je običajna praksa na letih Emirates Airlines iz Velike Britanije v Dubaj. Ob prihodu je bila Holmanova izprašana s strani uradnika za migracije glede njenega vizuma, za katerega ji je ta dejal, da ni veljaven. Holmanova je odvrnila, da je že večkrat obiskala Združene arabske emirate in glede na to, da ji njen vizum še ni potekel, je predvidevala, da je še zmeraj veljaven. Uradnik ji je povedal, da njen vizum velja le za en obisk in da si mora kupiti letalsko karto in se nemudoma vrniti v London. Holmanova je nato uradnika prosila, če bi bilo mogoče, da za nov vizum zaprosi na letališču, ker je njena hči povsem izčrpana.

“Misel, da bi kupila novo letalsko karto in bi se nemudoma napotila nazaj na dolg polet, je bila povsem nepredstavljiva,” je povedala. Med napetim pogovorom je Holmanova postala jezna in je zavrnila odgovore na zastavljena vprašanja. Uradnik jo je vprašal, če je nedavno pila alkohol. “Povedala sem mu, da sem popila le kozarec vina, ki mi ga je izročilo osebje na letalu.” Moški je Holmanovi odvrnil, da je uživanje alkohola v Združenih arabskih emiratih zločin, in postal še bolj razjarjen. Holmanova je vključila telefon in ga pričela snemati, da bi v rokah imela dokaz o njegovem nesramnem obnašanju. V roku nekaj sekund so jo obkrožili oboroženi policisti, ki so ji pojasnili, da je snemanje letalskega uradnika kaznivo dejanje, in prestrašeno mater in hčer pospremili v celico na letališču, pri tem pa so jima odvzeli telefon in potni list.

Foto: YouTube

Nista smeli uporabljati stranišča
Holmanova je povedala, da je bila njena hči  neutolažljiva, zato ji je v celici pričela brati knjigo. Nato so ju odpeljali na policijo, kjer so zahtevali vzorec krvi za test alkoholiziranosti, eden izmed policistov pa ji je odvzel uhane in lasne podaljške. Medtem ko so policijski uslužbenci govorili v arabščini, je Holmanova v angleščini zaprosila za nekaj vode in hrane, zaprosila pa je tudi, če lahko uporabita stranišče. Dovoljenja za uporabo stranišča nista dobili, spati pa jima je bilo naloženo v vročini s prižganimi lučmi. “Moja deklica je zelo vesele narave, a ob vsem tem je bila povsem prestrašena.” V času pripora mati in hči nista pojedli ničesar. “Hrana je smrdela kot gnile smeti, zato nobena od naju ni mogla ničesar pojesti,” je povedala Holmanova in dodala, da je vse tri dni bedela od skrbi.

Po prihodu partnerja v Dubaj so Holmanovo ob plačilu varščine pospremili na prostost. Deklici in očetu so dovolili polet domov, medtem ko je Holmanova ostala pri prijateljih v Dubaju. Njen partner pa je izpostavil, da je povsem nedopustno, da navzven vsi dajejo vtis, da je tujcem dovoljeno pitje alkohola. “To ni niti slučajno tako, zato je nedopustno, da ga sploh strežejo.”

N. Ž.

 • KAPIBARA

  Ma posle imeti z musliči, je misija nenormalno..

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

  • Ana Job

   Absolutno.

  • Djuro Sumar

   No ja, ZDA imajo z njimi kar dobre posle.

   • večni srb

    Saj papirnici v Hanovih Radečah tudi ne gre slabo.

    • Djuro Sumar

     Radeče pač niso Hanove. Papirnica dela, kako uspešno pa ne vem, baje se nekaj tožarijo.

   • xtc

    Seveda in jih držijo na kratko.

    • Djuro Sumar

     Kdo drži koga?

   • McBobo

    Ko nafta ne bo več aktualna, bo tudi “ljubav” minila.

  • Hun

   ziblka trgovine je svet, katerega omenjas

 • Zgornji

  KAJ JE PA KUZLI BILO TREBA ITI DOL BLODITI PRI MOHAMEDANSKIH ZVEREH IN NJIHOVE HINAVSKE ZLOBE DRAŽITI … PO ENI STRANI JE KAR PRAV DA SE JE TO ZGODILO, ZATO, DA SLEPONAIVENBUTAST FOLK VSAJ VIDI Z ČIM IMAMO OPRAVKA PRI POKVARJENIH ARABCIH !!! ! !!!

  • večni srb

   Točno tako, naj ji ambasada pošlje angleškega odvetnika in naredi veliko sranje.

 • Ana Job

  A res??? Pri nas pa muslimanske migrante tolk ščitijo, da niti v javnost ne dajo, če kaj ušpičijo. Policist mi je povedal, da imajo zvezane roke in da so migranti zaščitena vrsta, medtem, ko se moramo mi vesti po arabskem “protokolu”, če potujemo k njim.

  • večni srb

   Kdo vse je pa še na njegovem seznamu zaščitenih sort?
   Še raje bi videl seznam neprilagojenih oseb v kraju.

   • Ana Job

    Na njegovem seznamu zaščitenih so tudi vplivni okrajni komunisti, ki imajo dovoljenje, da pijani vozijo.

 • Jaka kranjski

  Kaj pa kura neumna hodi tja dol, naložite na ta avijon še tomičko in vse ostale češpe katere podpirajo golazen islamistično, upajmo da jih zadržijo za vedno !

  • stane

   Tko bi nasi morali delati z njimi,ko pridejo sem. In to se brez dokumentov.

   • večni srb

    Willcomen v največjem koncentracijskem taborišču na planetu!

  • večni srb

   Saj se vedno vračajo, ker jim je všeč progresivno kaznovanje, zaenkrat uživajo v šeškanju, dokler jim na koncu ne bodo odrezali glavo. Dobesedno, ker tam to tako počnejo šejki osebno, pod nadzorom muslimanske inkvizicije.

 • Slovenc

  Vsaka resnica ima 2 lazi. Naj raje pove, da je na letaliscu zganjala cel cirkus, ker je imela neveljavno vizo. Mal nervoze in kakdna neprimerna opazga pa je bila tam… Sama si je kriva…

  • večni srb

   V nobenem primeru si zaradi slabega obnašanja ne bi zaslužila več kot mogoče položnico, pa še te ne zaradi otrok, ker je mati brez zaščite moškega seveda bistveno bolj ranljiva.
   Zakaj je tako reagiral ob snemanju, a če policija snema in predloži posnetek kot dokaz, je pa v redu? Po logiki, bi moral posnetek dokazovati to kar ti praviš, res zanimivo kaj ga je tako prestrašilo.

   • Vinti Oto

    Takole bodo Evropske levičarske kokoši vreščale, ko njihovi ljubi migrantje namnožijo musliče v EU in prevzamejo oblast…no, k sreči iz tega itak ne bo nič, jih bomo kmalu nagnali, tako kot smo Turke.

    • Slovenc

     Premalo ovac vas je, da bi imeli muda za izgon muslimanov…

     • traktor

      To je ravno tako res,kot si ti slovenc.

   • Slovenc

    Jah sej ves kako je tam. Vse po kaubojsko. Tam imajo pac take alahove zakone jbg. Tudi glava pokonci nekqj kosta. No pricnas bore malo pri njih pa cuza…

  • Marijan Tončić

   Že ob prvem obisku SAR je morala prebrati celotno obvestilu ob izdaji vize za SAR. Tam jasno piše, da je to viza za enkraten obisk, ki pa se mora zgoditi v določenem obdobju veljavnosti. Kakšna izobraženka je to, ki se ob potovanju v ta svet ni popolnoma seznanila? So pa tudi Arabci napredovali, leta 1981 nismo smeli stopiti na njihovo sveto zemljo.

  • Steiermark

   tako razmišljajo samo in izključno, balkanske, k nam pritepene budale!

 • večni srb

  Divjaki, ki jih podpirajo globalne korporacije, ne bi se čudil, če je poklical kak stric iz Anglije in naročil poseben tretma, ker v militanrnih verskih džamaherijah je vse mogoče.

 • xtc

  Ne vem kaj baba zmešana išče tam,če ne gre za službeno.

  • McBobo

   Je slišala, da arabci lepo dišijo pa da so ful jebozovni. Pol se je pa zadeva spridila. Dec bi šel samo po hčero, babo bi jim pa za kamelo zamenjal.

 • joza joza13

  Zdi se mi, da je v tem primeru vse eskaliralo zaradi prepotentne Angležinje.
  V Emiratih se resnično držijo naravnega pravila, da so tam oni gospodarji.
  Mi tega ne razumemo, nam so to sposobnost zatrli…

  • Lustrator

   Kakšni gospodarji neki? Sedijo na sodčkih nafte, ker jim apatičen brezjajčen zahod to pusti in tako že generacije živijo na naš račun, medtem ko se naša celotna ekonomija vrti okoli njihovih muh glede cen surovine. Bližnjevzhodne “gospodarje” bo potrebno kmalu postaviti na realna tla, sicer bo konec z nami.

   • joza joza13

    To vse drži, vendar danes je drugačna slika. Poglej malo strukturo lastništva pomembnejših EU gigantov…. Oni so s kapitalom že tu.
    Drži pa tudi, da Emirati ne sprejmejo niti enega begunca iz Sirije, Afganistana… ti so za njih “gamat”

    • Lustrator

     S kapitalom so tu ja – ampak ta kapital pripada Zemlji, ne pa njim in v tem je problem. Nafta se nahaja POD državo in ni mi jasno po kakšni logiki si jo arabci mirno lastijo, Evropi pa se to ne zdi nič nenavadnega.

     • stajerc5

      Ja, potem lahko gremo tudi v Venezuelo po njo, a ne, ali je pac od madurota in naroda?

     • Lustrator

      Vsekakor.

     • Hun

      arabskemu narodu je nafta prekletstvo ne pa privilegij..
      Razen v Emiratih

     • Hun

      tebe je res tezko razumet

    • Lustrator

     Samo v kolikor se vse ostale diplomatske mirovniške izjalovijo.

   • Hun

    pojma nimas..Emirati ze dolgo vec ne zivijo od nafte..

    • Clemen J.

     haha, od koga pa od turizma hehe! spet zagovarjaš islamiste?!?

  • mona lisa

   Tudi pri nas so že napol gospodarji ti kamelarji ki lahko počnejo kar jih je volja in to na naše stroške.

 • McBobo

  Kaj pa hodijo v muslimanijo. A jim še ni jasno, kakšna je situacija? No ja, seveda ne, če poslušajo mein stream medije, ki olepšujejo zadeve o musli obogatitvi. Ima srečo, da jo niso še posilili in njeno hčero. Potem pa obe za rezervne dele.

 • Felikss_AH

  “Misel, da bi kupila novo letalsko karto in bi se nemudoma napotila nazaj na dolg polet, je bila povsem nepredstavljiva,” – koza si je sama zategnila štrik okoli vratu… izkoristila bi opcijo takoj nazaj in bi se izognila vsemu temu sranju. Zahodne babe so doma že tako razvajene da je včasih dobro da ih dobijo po ta zgornji p***i. Streznitve tudi pri ostalih ne bo, še posebej ne pri Angležinjah. Vprašanje je če jo bo tudi ta dogodek sploh poučil kar koli o Multi-Islamotizmu

 • Moje izkušnje iz mnogi potovanj po svetu.
  1. pravilo: NIKOLI se ne prerekaj s predstavniki lokalnih oblasti. Še posebej pa ne z ‘imigration officem’. Ne mislit, da bi jo ta Angležinja kaj ‘ceneje odnesla’, če bi se zapičila z ‘imigration’ pri vstopu v ZDA.
  Saj vem, da se je v takšnih primerih teško brzdat, ampak ni druge. Ko greš lokalnemu policaju dokazovat, da dela narobe, si si zagarantiral prenočitev v zaporu, če ne še kaj hujšega (podtaknjena droga pa se jebi)

  • stajerc5

   Uh, vsaj eden, ki ve kako zadeve potekajo! Prav vesel sem te!

   • Ja, pa sem res upal, da se ja iz mojih dosedanjih komentarjev vidi, da sem vsaj malce pomolil nos iz te “doline šentflorjanske” … :-)

    BTW: Mene lahko ‘zakleneš’ za 1 teden v katerikoli “all inclusive” resort na svetu, pa bom več vedel o lokalnih razmerah, kot pa večina Slovencev, ki se hvalijo kje vse so že bili (itak samo v resortih in niso niti pokukali izza ograje) in koliko vedo o svetu.

    • stajerc5

     Tako kot si rekel. Sploh ne morejo prehvaliti erdoganckovega sranja od turizma, ker si lahko kupijo se vse mozne ponaredke tega sveta. Budale jim nosijo Denar, da nam erdoprasence posilja divjake v Evropo. Ze tu se vidi kaksna morala je pri nas. Ce druga ne, me veseli, da pada turska Lira kot nora, od Novega leta do danes za dve tretini! Seveda boda na si pametnjakovici mislili, da je sedaj se ceneje, hahaha!
     Kolikor pade Lira toliko vzdignejo cene, ker morajo tudi preziveti! Prvi se ze upirajo, a kaj, ko bodo koncali kot Venezuelci…

     • Točno tako. Mene sicer nakupi “čajna-ponaredkov” ne motijo (zakaj pa ne, če so poceni :-)).
      Moti pa me, ko po umetno ustvarjenem in popolnoma od lokalnih razmer ločenim okolju (resort, ki je ograjen z bodečo žico in oboroženimi stražarji) presojajo, da kako so pa ja Turki (ali kjerkoli že so) fajn pa čisto v redu in res ne razumejo, zakaj smo eni tako zelo proti tem ubogim “begunčkom”.
      Recimo 3 resort države, kamor malomeščanski slovenčki masovno potujejo (Turčija, Tunizija, Egipt) in potem se imajo za eksperte o teh državah. Pa en ni pomolil nos v resnično življenje v teh državah.

      BTW: Se še spomniš, ko je enkrat Adrija poslala v Egipt avion, da pobere turiste (evakuacija) pa naši idioti niso hoteli domov, češ da je varno ….. Oj, kako tipično slovenceljsko-šentflorjansko obnašanje.

     • stajerc5

      Hehe, ce sm placu bom tudi ponucal, pa naj kosta kar hoce!!!

  • Olga2345

   Oni pa napadajo policiste in kažejo, da jim bodo prerezali vrat, ko pridejo v Evropo?!!l Vse nagnati, do zadnjega!

   • Se strinjam. Samo, da bo jasno. Niso problem oni, ampak smo problem kar mi, oziroma 90% Slovencev, ki vedno znova izvoli takšno oblast in ki tolerira takšna ravnanja.

   • Hun

    iz Arabskih emiratov domacini ne migrirajo v EU…ampak je ravno kontra…res si nerazgledana

 • stajerc5

  TAKO, sedaj vas imam pa poln ku..fer!!! Pa od kje ste prepisali to izmisljeno sranje!??? Kozarec vina bi naj bil kriv??? Na vsakem Emirates frcoplanu je toliko alk. pijace, da se lahko tudi kaksen hotel pri nas skrije! Na A380 je v biznis klasi samo bar in sank z fotelji in kaucom vecji kot normalni nas bife! Samo Dubaj ima vec barov in pubov kot cela Slovenija skupaj! Emirates letalska druzba pobira letalske oskarje enega za drugim in letalisce je najvecje na celem sirnem svetu!
  Glede njihovega olja- nafte pa samo toliko, da doprinese se samo 3% drzavni kasi. Vse ostalo so financirali v modernizacijo drzave, od industrije pa do solstva in mednarodnih univerz. V vladi imajo zaposlene zenske, pa ne cistacice ampak Oxford dostudirane. V mestu so krscanske ustanove, molilnice itd. Muslimani gor ali dol, Emirati so za BV podobna zadeva kot smo mi bili NEKOC za ostalo zaostalo yugo. Kdor ni bil, naj ne lusi bucnic in jih gre raje saditi!
  Vse to govorim iz lastnih izkusenj in ne od cula-rekla!!!
  Sedaj pa se totalni dokaz o kompletni oslariji in lazi clanka:
  .
  Vizum dobijo pri prihodu v Emirate!
  Die Bürger der folgenden Staaten müssen KEIN VIZUM vor der Einreise in die VAE beantragen und erhalten bei Ankunft ein Visum für 30 Tage mit 10-tägiger Nachfrist:
  Malaysia
  Brunei
  Großbritannien- ANGLIJA
  Andorra
  Japan
  Kanada
  San Marino
  Hongkong
  USA
  Australien
  Neuseeland
  Irland
  Monaco
  Vatikanstadt
  Singapur
  Südkorea
  China
  Russland
  .
  Tile ga dobijo tudi direktno na letaliscu:
  Die Bürger der folgenden Länder müssen KEIN VIZUM vor Einreise in die VAE beantragen, sondern erhalten bei ihrer Ankunft ein Visum für 90 Tage:
  Frankreich und Benelux
  Island
  Italien
  Norwegen
  Niederlande
  Deutschland
  Schweden
  Österreich
  Finnland
  Liechtenstein
  Belgien
  Griechenland
  Luxemburg
  Polen
  Schweiz
  Estland
  Portugal
  Malta
  Spanien
  Zypern
  Dänemark
  Kroatien
  Slowenien
  Rumänien
  Slowakei
  Bulgarien
  Tschechische Republik
  Ungarn
  Litauen
  Lettland
  Chile
  Ukraine

  • Vinti Oto

   Seveda, članek je izmišljen.

   Baba se je po letališču zagotovo drla Allah Abkar in v eni roki držala Kalašnikov, v drugi pa fitilj od bombe na riti, zato so jo kamelotrajbarji pač morali stlačit na hladno.

   Sedaj pa zares: Seveda ne odobravam in svetujem, da se z vsakim primitivnim cepcem oblečenim v predstavnika ljudstva na mejah po svetu prepirate, s tem ne boste nič dosegli. Arabci so ji pač pokazali, kaj menijo o ženskih pritožbah oz. babjem vreščanju, jaz pa sem za članek hvaležen, ker ga bom shranil za vsak slučaj, da ne bi slučajno kdaj verjel, da tam za fasado, kupljeno z nafto, ni še vedno in samo primitiven arabski plemenski krdelni bull shit.

   • stajerc5

    To pa ne vem, lahko pa vprasas v NLB ali v Teheranu, ce imas zlahto tam.

   • Hun

    V Dubaju so bankirji iz tujine skusal krast denar z mahinacijami…danes brez pasusa klosarjo po garaznih hisah in ne smejo zapustit drzave dokler ne pade sodba

    • Clemen J.

     bil se mdol za razliko od tebe, poslovno. To je ološ da ni večjega! Če bi vam slovenci se pravi mi vam se pravi srbinom počel to kar onim tujcom, bi ti skakal po rtv sloveniji in ostalih medijih! beseda cigoti je predobra z te islamske ološe!

     • stajerc5

      Nepismeni ne dobijo vstopnega vizuma, zato ne lazi, da si bil v Emiratih!

     • Clemen J.

      Nepismeni tudine dobino drzavljanstva, zato ne zavajaj publike da si stajrc.

     • Hun

      In kaj si jim zanimivega pokazal..da nis nasel skupnega poslovnega jezika…as jim kamle zalil, ko si se napil

     • Steiermark

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Clemen J.

   si ze bil dol idiot, ce nisi se ne oglasaj! prokleti islamski levičarji!

   • Hun

    men pravs da sm srbin, ki imam rad islamiste..
    desnicarja stajerja zmerjas z islam levicarjem..
    ti si tok slb glumac, da te vsak laik prebere v momentu

  • Caetano

   Kolega enkrat sem bil tam v UAE samo mi res ni bilo všeč. Koptski duhovnik je skril svoj križ pod obleko in ko sem ga pogledal vprašujoče zakaj mi je pokimal češ bolje je tako. Je pa res, da na letalu so stregli tudi vino.

   • Hun

    jst sm se kopal z zlatim katoliskim krizem..res da ni velik se pa jasno svet..nobenih problemov v ZAE..

 • Olga2345

  In te divjake sprejemamo v Evropo! To je “miroljubni” islam po Poriću..In “kultura” po Česnik Grmiču! Malo morgen! Vsi naj spokajo in gredo tja, od koder so prišli!

 • Franc Šink

  Veste kaj mi je prišlo na misel? Ko se bom z orožjem sprehajal po belokranjski hosti bi ga seveda po “nesreči” ustrelil. Upam da se bo arabski svet začel zavedati da niso sami na tej obli.

  • Tone

   Aleluja! Franc Šink – rešitelj sveta.

 • Caetano

  V Nigeriji so spet bolj pogosti napadi Boko Harama. V napadu jihadistov na vojaško oporišče padlo 17 nigerijskih vojakov.

  https://thedefensepost.com/2018/08/09/boko-haram-kills-17-nigeria-soldiers-garunda-borno-state/

 • Caetano

  UAE nimajo sicer šeriatskega pravnega sistema v polnosti, ampak neko mešanico civilnega in teokratičnega zakonika. Tu je krajši seznam kaj vse imajo za kaznivo na podlagi aplikacije šeriata.

  Alcohol consumption for Muslims is illegal and punishable by 80 lashes, many Muslims have been sentenced to 80 lashes for alcohol consumption. 80 lashes is the standard amount for anyone sentenced to flogging in some emirates. Sometimes 40 lashes are given. Non Muslims are required to have Alcohol Licenses to be allowed to consume spirits and alcohol. If a license was not obtained, the punishment will be 1–6 months detention and/or a fine not exceeding 2000 Dirhams (approximately 544 US Dollars). Non Muslims cannot be punished by flogging under Sharia Principles for consuming alcohol and this has been confirmed by UAE Federal Law No.52 of year 2006.

  Apostasy from Islam

  Apostasy is a crime punishable by death in the UAE. Blasphemy is illegal, expats involved in insulting Islam are punished by deportation. UAE incorporates hudud crimes of Sharia into its Penal Code – apostasy being one of them. Article 1 and Article 66 of UAE’s Penal Code requires hudud crimes to be punished with the death penalty, therefore apostasy is punishable by death in the UAE.

  Dress code violations

  See also: Clothing in the United Arab Emirates
  The UAE has a modest dress code. The dress code is part of Dubai’s criminal law. Most malls in the UAE have a dress code displayed at entrances. At Dubai’s malls, females should cover their shoulders and knees, therefore sleeveless tops and short shorts are not permitted. However, the dress code is not strictly enforced in public places and it is very common to see people wearing all kinds of outfits at those places, especially in Dubai.

  Homosexuality

  Homosexuality is illegal and a crime punishable by law.

  Public Display of Affection
  Romantic kissing in public places is considered discourteous to the Emirati culture and is discouraged.

 • Steiermark

  te islamske svinje, “kaznujejo žensko”, ki je pila alkohol na letu, nikomur nič žalega storila, njihovi prasci, ki se z njihovo podporo vedno bolj zbirajo v Evropi in posiljujejo, ropajo, ubijajo, pa “naši” vrli sodniki, oprostijo za vso to zločinsko haranje pri nas! Ali smo res obdani z samimi zločinskimi psihopati, v vlogi vladarjev , sodnikov – oblastnikov? In kaj je naša rešitev?

  • Goran Hvala

   nakladat bedarije na nova24tv….:-)

   • Steiermark

    Seveda so to bedarije, za bedaka!

  • mona lisa

   naša edina rešitev je da se konkretno upremo in če je treba gremo na ceste.

   • Tone

    Nič ne bo s cesto. Tvoja služba je visiš na steni galerije.

 • Marijan Tončić

  Kaj je gospa popolnoma neobveščena o svetu in to naj bi bila izobražena zobozdravnica???

 • Goran Hvala

  blablabla.. ni res. na letalu si tolk in tolk km nad zemljo. tam zakoni po njihovih zakonih ne veljajo…tak kot ne od nevem katerega stuka njihovih stolpnic….sploh pa stolpnice in letalo ke naredu clovek ne bog. tak da bog tam nima veljave.. niti ne na njihovih otoki katere so sami nasuli….sploh pa kar nekaj let potujem ze preko dubaia v azijo… vedno pijem na letalu ker kaj druzga ni za pocet.. nekak si mors cajt krajsat poleg bednih filmov…sam z rokco pomahas pa je pirck pri tebi.. vmes se kasen viski. …tak da nikol ne bomo vedl kaj je ta babura pocela da so jo aretiral… zastonj jo niso ker se nobenga nism vidu da ga bi zarad pijace na letalu katero ti sami dostavjo….tak da ja cisti larifari.

  • Clemen J.

   Bla bla bla ne nabijaj

   • stajerc5

    Ti si tako butast,da se ves ne, da si butast! Poznam bolj pametne….

  • Dragan Krstič

   Goran Hvala, rdeči kretenček. Zgleda da ti ni znano da v transferju na dubajskem letališču ne prestopiš meje UAE in zato ne pametuj. S svojimi komentarji samo potrjuješ kakšen debil si.

  • stajerc5

   Gorane, ala ti vera- tako kot vi recete, ampak enkrat si pa res po resnici nekaj napisal!!! Pa cisto resno mislim, prisezem!!! Se enkrat, resno!

 • Mirko Sedlar

  Ma ja nažrla se ga je ko krava pol je sceno delala na letališču in ko se ni pomirila so jo odpeljali na treznjenje.
  Seveda je gospa kozlala in srala vse okrog počistit ni bila sposobna ker za to doma uporablja hišno pomočnico….
  Ko pa je ugotovila da ga je z svojim vzvišenim sranjem usrala se je najlažje prelevit v žrtev ….

  • mona lisa

   Ti si budalo.

 • mona lisa

  Mi pa se podrejamo tej golazni. Pri nas pa si ti divjaki lahko dovolijo vse in to na naše stroške.

  • Tone

   Zakaj pa se podrejaš? Jaz se ne.

   • sumljivislon

    so trnutki, ko se moraš – al pa umreš…

    • Tone

     Potem pa se ne bo nate za zanest, če bo spet treba branit domovino.

 • Franc Šink

  Nekaj je pa tudi res da Angleži mislijo da so ta glavni.

 • Morala

  Naj vidijo kaj jih čaka..…

 • Rafaeluss

  Če sem iskreni ne razumem Evropejce po kaj rije jo tja in to z otrokom, potem pa se še hvali da je pila vino. Med te cigane ne grem in ga ni denarja tudi kot sosedov NE.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!