Zaradi migrantov iz Italije odhajajo turisti

Foto: Twitter

Mario Borguezio, politik Lige za Italijo in član Evropskega parlamenta je pred kratkim napovedal, kako bo italijanska vlada izvedla nameravano deportacijo pol milijona migrantov. Spregovoril je torej o bodoči italijanski migrantski politiki.

Ko je novinar namignil, da bi deportacija vseh migrantov, ki se nahajajo na italijanskih tleh, lahko trajala leta in leta, je Borguezio odgovoril preprosto: „Ne, če se jih izžene po 300 na dan!“

“Italijanskim državljanom ni še nihče nikoli razložil, koliko v resnici stane vse to priseljevanje v Italijo: to so bilijoni evrov,” pravi Borguizio, „Deportacija migrantov pa bo stala samo milijone.“

“Migranti nam odganjajo turiste, Italija je privlačna država za turiste, ki pa odhajajo drugam zaradi migrantov.” Ko je novinar omenil, da nobena država ne bo hotela teh migrantov nazaj, je italijanski poslanec dejal, da lahko EU uporabi finančna in vojaška sredstva proti Tuniziji in Libiji, najbolj problematičnima državama, ko pride do migrantskega vprašanja, kljub veliki finančni pomoči, ki jo dobivata od EU.  Kar je bilo v intervjuju najbolj osupljivega, je bil ton v katerem je novinar postavljal vprašanja – bil je aroganten, zavračujoč in sovražen, a Borguezio se ni nikoli umaknil. To je tisto, za kar so glasovali Italijani: močna vlada politikov, ki se ne sramujejo svojih patriotskih mnenj.

demokracija.si

 • Olga2345

  Bravo Italijani! Z vsakim ekipo migrantov, izgnati še po deset levičarjev in presstitutov!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • pacek

  Bravo italija upam da še letos začnejo

  • Zgornji

   AMENNNNN !!! ! !!! :-)

 • Tine Hlade

  v monfalconeju na i-slo meji je kot v maroku.ko jih dodo makaronarji hoteli izgnat,seveda jih skoz uvažajo bodo azil dobili pri nas

 • KAPIBARA

  Še pravi čas, sem že pred leti “ta malo” peljal v čudoviti biser- Benetke..
  Pa je bila totlano šokirana na račun črno črnih črnuhov.. ene 2-3 tedne ni k seb pršla, pa samo podnev, pri pržagni luči je spala, ker jo je bilo črnine strah..
  Dons ma pa od črnine rada samo še Gorenjko čokolado, hudiča, pa ne s celimi lešniki..

  • Zgornji

   Amennn. In pa kot vidim, bomo tudi kakavovske čokolade Ukinili, in namesto tega Uporabljali Samo še Bele čokolade ki naj bi bile Manj škodljive . Samo še malo bo treba počakati na končne rezultate , ki bodo dokaj kmalu znani … predvideno v naslednjem letu. Lp do tedaj.

 • Novakec1

  Veliko jih bo pokasirala….. slolandija

 • xtc

  Treba se bo nehat sprenevedat,ko bo v Evropi zalaufala industrija tud z kapacitetami za te nebo več problem,pa tudi rinili ne bodo sem.Samo bebci se sprenevedajo pred realnostjo in neizbežnim,kar prihaja.Skuhali pa Merckelca,Juncker in multikultarji,

 • šmentanamuha

  Me zelo veseli, da je do resne kontra akcije prišlo že po treh letih. Moja napoved je bila 5 let. Ampak, čimprej, tem bolje. Kdaj se bo začelo pri nas?

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno nikoli,če se bo čakalo na posredovanje vlade.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • mona lisa

  Italjani spokajte drek na ladje in jih odpeljite kamor sodijo. To je za vas in vse države ki jih ogroža ta golazen najcenejša rešitev. Na meje in v vode pa oborožene vojake.

 • slosin

  bla,bla bla …večine se ne bodo nikoli znebili…

  • Soave

   Težka bo. Sam Bog ve, kaj ta barabinska EU politika skriva.

 • Soave

  Resnično je težko razumeti, zakaj EU ne želi popraviti zakonodajo. V teh nekaj letih so pa menda ja spoznali kam pes taco moli.

  Kso so begunci sedaj menda že ločimo. Kaj je to migrantski azil ?? Novi nateg tistih, ki bi se radi ” maščevali ” zahodu ? Dajte no mir. Prav vsem državam , ki so se osvobodile kolonialistov, gre slabo. Zakaj neki ? Ker jih domači mogotci izkoriščajo za svoje žepe !! Vas na kaj spominja, dragi sokomentatorji ?
  Pripenjam članek o delu g. Petra Opeke
  http://www.madagaskar.missio.si/index.php/slovenski-misijoni/akamasoa-pedro-opeka
  in imam predlog !!
  Vedno znova se vprašam, zakaj te silne človekoljubne nevladne
  organizacije po svetu, ne morejo organizirati nekaj takega za ljudi v
  njihovi državi. Oni arabski mogotci naj namesto denarja za mošeje po
  EU, dajo svoje milijone v take projekte. Ti migranti potrebujejo pomoč
  na licu mesta. Ogromno bi se lahko z denarjem, ki ga dajejo EU države za
  socialne pomoči.naredilo . . . . . .

 • bednick

  Ja tak so, za denar bi prodali še lastno mater.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!