Zaradi napada z nožem ponovno aretiran 24-letni Iranec, ki je bil letos vpleten v skupinsko posilstvo

Foto: Twitter

Iranec je bil po poročanju švedskih medijev aretiran zaradi napada z nožem, potem ko so ga nedolgo pred tem izpustili iz zapora zaradi vpletenosti v skupinsko posilstvo, ki je bilo predvajano prek družbenega omrežja Facebook. 

Fria Tider poroča, da je policija v petek zvečer obravnavala napad z nožem v švedskem mestu Uppsala. Ko so policisti prispeli na kraj dogodka, so našli 24-letnega osumljenca, za katerega se je izkazalo, da je Iranec, ki je bil nedolgo pred tem vpleten v tako imenovano “Facebook posilstvo”.

Moški s švedskim državljanstvom, ki naj bi se z nožem spravil na svojo družino in se poskušal lotiti tudi policista, je bil vpleten v posilstvo, ki je januarja letos zelo razburilo švedsko javnost. V skupinskem posilstvu, ki si ga je v določenem trenutku na spletu ogledalo celo 200 ljudi, je bilo mogoče videti, da je ženska med posilstvom skoraj izgubila zavest. Očividci, ki so sprva mislili, da gre za šalo, so zgroženo ugotovili, da se to nagnusno dejanje dejansko dogaja in so o tem obvestili policijo.

Foto: iStock

Razlog predčasne izpustitve iz zapora ni znan 
Glede na to, da gre pri posilstvu za grozljiv zločin, ni jasno, zakaj so 24-letnika tako kmalu izpustili iz zapora. Kot lahko vidimo, ta kratkotrajna kazen za Iranca ni bila niti najmanj vzgojna, saj je kmalu po izpustitvi spet pristal v priporu. Človek se pri tem lahko vpraša, če bodo pristojni organi sploh kaj storili, da bi popravili svojo napako in moškega kaznovali tako, da bo dojel, da takšno nagnusno dejanje v naši kulturi nima mesta.

Foto: iStock

Spolni napadi so na Švedskem resen problem
Spolni napadi, v katere so vpleteni migranti, predstavljajo na Švedskem v zadnjem letu žgoč problem. Številni primeri so vključevali tudi mladoletne otroke. V kraju Uppsala je skupina mladih migrantov brutalno posilila dečka, starega manj kot 15 let, dogodek pa posnela. Afganistanski napadalci so bili sicer spoznani za krive, a v svojo domovino ne bodo izgnani, ker naj bi bila označena kot preveč nevarna. V začetku leta pa sta v mestu Malmö, ki je gosto poseljeno z migranti, migranta ugrabila Švedinjo, jo v kleti priklenil, nato pa so jo skupaj z ostalimi petimi moškimi izmenično posiljevala.
N. Ž.
 • Adolf Hitler

  dokler ne bo sved prijel sikirre v roke nebo tam mir!

 • šmentanamuha

  Resen problem so švedske oblasti, ki tolerirajo posilstva migrantov (celo posneta in dokumentirana). Assangea pa so jebali nekaj let za to, k si je ena baba baje sred seksa “premislila” ali sta bili kr dve hkrati. To je seveda izjavila proti visokemu plačilu. tko da, niso problem migranti, problem so švedski in evropski levičarji. Prav oni “ustvarjajo” pogoje za migrantske zločine, ki so se šele dobro začeli.

 • Burek Burecki

  Takemu bi pa proviscu enga igralca tica da ga zdrogira in napici na stango..

 • Demonkrat

  Naj jih naselijo v Bruselj.In pa k tistim ki zagovarjajo multikulti in seveda mastno služijo velike peneze

 • ogledalo

  “Irančan”!!?? Slovenski jezik vam je res tuj.

 • samsara

  Morda bi se pa dobro ujel z domnevno nadpovprečno mentalno razvito Evgenijo Carl?
  Je že vzela kakerega v oskrbo pod svojo streho?

 • McBobo

  Kaj čakajo? Da se bo problem sam od sebe rešil? Nabava orožja je neizogibna in akcija.

 • dob

  Pri njemu doma take bičajo, da kričijo od užitka.

 • Olga

  Takim samo šus, brez psihoterapije, tako kot so pred kratkim ravnali vojaki v Franciji!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!