Združeni narodi z resolucijo zaščitili tradicionalno družino

Foto: EPA

Svet za človekove pravice pri generalni skupščini Združenih narodov je potrdil besedilo Resolucije o zaščiti družine. Gre za najbolj jasno opredelitev pomena družine do sedaj v katerikoli resoluciji OZN. Homoseksualni aktivisti so do sedaj to pravno praznino izrabljali za širjenje teorije spola in svoje teze, da je »ljubezen ljubezen«.

Za zaščito družine je glasovalo 32 držav, 3 so bile vzdržane, 12 držav, med njimi tudi Slovenija, pa je zaščiti družine nasprotovalo. Kljub temu, da Slovenija demografsko tone iz leta v leto, se je vlada Mira Cerarja odločila, da v skupščini OZN ne bo podprla družine kot osnovne celice družbe.

Polom ministrstva za delo, družino in socialne zadeve
Ob dejstvu, da slovenska vlada več kot očitno ne podpira tradicionalne družine očeta, matere in otrok, pa so v oči bodeči neuspehi ministrstva, ki ga vodi Anja Kopač Mrak. Poleg vseh dosedanjih udejstvovanj za uzakonitev istospolnih porok in izenačitev pravic heteroseksualnih in homoseksualnih partnerjev, tudi glede posvojitev otrok, pa se na ministrstvu očitno ne ozirajo na kršitve človekovih pravic.

Poleg primera koroških dečkov, v katerem je celo sodišče ugotovilo, da so bile otrokoma in starima staršema kršene pravice, pa je sedaj neučinkovitost Centrov za socialno delo dokazal tudi zadnji, tragični primer umrle dveletne deklice iz Jesenic. Namesto sistemske rešitve problema pa lahko poslušamo samo to, da nihče ni mogel narediti ničesar.

Vsiljevanje ideologije družbenega spola
V večini držav članic OZN raste zavest o pomenu družine kot osnovne celice družbe. Žal pa ideologi in aktivisti LGBTQ gibanja še vedno obvladujejo nekatere države evropskega Zahoda in Latinske amerike. Največjo privrženost teroiji spola so tako ob sprejemanju resolucije pokazale vlade Švice, Anglije in Norveške. Njihovim radikalnim predlogom o redefiniciji družine je nasprotovala velika večina držav članic.

Pomembni poudarki resolucije:

– priznanje družine kot temeljne celice družbe in naravnega okolja za rast in razvoj, njenih  članov, posebej še otrok, ki potrebujejo posebno zaščito in skrb,
– priznanje družine kot temeljnega prostora socializacije in njenega pomena za družbo in  državo,
– potrditev materinske in očetovske skrbi, ki zagotovita najboljše okolje za rast in razvoj glede na otrokovo starost in zmožnosti,
– priznanje družinam, da so pomemben prostor socialnega povezovanja in medgeneracijske solidarnosti,
– priznanje družini za prenos kulturne identitete, tradicije, moralnih vrednosti in dediščine družbe,
– poziv državam, da vodijo takšno družinsko politiko, kjer bodo revnejši in ovirani še posebej zavarovani,
– pomen vloge visokega komisarja za človekove pravice pri OZN, ki skrbi, da se konvencija o zaščiti družine izvaja v vseh državah.

Zbiranje podpisov
Gibanje za otroke in družine pa bo kot odziv na katastrofalno stanje pravic otrok v Sloveniji začelo 1. septembra letos z zbiranjem podpisov za priznanje pomena starih staršev v družini otrok.

A. R.

 • Anthon

  Mrakobno je tole pri nas.

 • indijanka

  Pa naj še kdo reče, da Vesolje ne skrbi za ravnovesje. Pomagali so nam ZN in sedaj bo potrebno to konvencijo vplesti v zakonodajo predvsem pa v življenje. Pa so šle univerzitetnim profesorjem po zlu počitnice, ker bodo morali svoja predavanja, gradiva in stroko zastaviti popolnoma na drugih konceptih. Da o ministrici ne govorim…..bo zmogla to resolucijo vnesti v zakone in prakso?

  • dr Janez Sveti

   Vidiš, kaj je zakon vesolja :)
   Vedno se izkaže, da je kljub naši črnogledosti na koncu vse tako kakor mora bit.
   Prepustimo se… Brez strahu in uživajmo v vožnji…
   Dr Janez Sveti vesoljc

  • elh

   LOL, kako optimistično, dvomim, da se bodo dali motiti na dopustih, profesorji, ministri, glavni minister, čeprav bi bilo nujno, da se jim odpovedo in začno čistit štalo.

   • indijanka

    :) ne gre za optimizem ampak pristop. V nasprotnem primeru bodo predmet posmeha v člankih o njihovi teoriji in predavanjih, kajne.

  • Borut Stari

   Möderndorfer, alias “kahlar” pa v jok in na drevo.

  • Peter

   Zakaj? Saj je nismo potrdili.

   • indijanka

    Hmmm..misliš, da jo lahko zavrnejo? Ker je pisana na kožo majhnih ljudi?

    • Peter

     Ne maram izraza majhni ljudje. Človek je lahko velik, tudi če nima denarja, če nima funkcije ali po čem se že meri ta “velikost”.
     Saj so jo zavrnili. Sploh pa mislim, da ni obvezujoča. Pa tudi če je, briga naše levičarje, no.

     • indijanka

      Zavrnili so jo? Tega pa nisem prebrala. Nič zato, resolucija obstaja, prej ali slej jo bomo sprejeli za svojo. V državi se velikost meri po odgovornosti. Ljudje so del množice in morali bi zaupati in se prepustiti vodjem. Množica malih naj bi bila ravnovesje Velikih. V življenju pa ni malih in velikih ampak obstajajo druga merila.

 • Mihilus

  Namesto sprejemanja praznih neobvezujočih deklaracij naj se lotijo izvajanja tistih, ki jih že imajo. V Evropi se namreč po definiciji kot je zapisana v konvenciji združenih narodov o genocidu izvaja genocid nad avtohtonim evropskim prebivalstvom. In združeni narodi namesto, da bi se zoperstavili tej svinjariji jo celo še promovirajo in želijo zadevo še pospešiti.

 • elh

  ////////////– priznanje družini za prenos kulturne identitete, tradicije, moralnih vrednosti in dediščine družbe,///////////////////

  Ja, dobro to. Vendar ZN s tem tekstom nasprotujejo sami sebi oziroma nekaterim drugim, svojim odločitvam, ki jih sprejmejo. Naprimer, podpora emigriranju in pritisku ZN da se migrante obravnava kot begunce, se jim velikodušno odpre vrata takoimenovanih bogatih držav s čimer mislijo predvsem in samo Evropo, Ameriko, Kanado in s tem motijo kulturno identiteto teh držav.

  Skratka, ta tekst so sestavili tudi s pomočjo tudi muslimanskih držav. Vprašanje je, kaj Evropi bolj škoduje, vsi ti kvazi begunci ali neumnosti LGBT-jevcev o teorijah spola. Teorija spola lahko obstaja v pisni obliki, stvar svobode izražanja, kot prakso pa jo lahko zavrnejo pametni volilci. Bodo ljudje res morali biti z mislimi tudi politično nekoliko bolj prisotni in prebirati med ponudbo programov, zaneslivostjo stranke…

  Imamo posameznike takoimenovanih levih opcij, ki podpirajo teorijo spolov, vendarle običajni ljudje, ki so modno&opurtistično v teh strankah v privatnem življenju mislijo povsem drugače o tej temi. Kot nekoč partijci, ki so v prijateljskih krogih govorili eno v partijskih pa drugo, da so ohranjali priviligirano pozicijo. Bolezenska nenačelnost, koristoljubje, vse za dodatni dinar, pardon evro. Prodajajo se kot prostitutke in prostituti, vsi skupaj pa žanjemo rezultate.

 • AlojzZ

  “Združeni narodi z resolucijo zaščitili tradicionalno družino”
  Kar se tiču EU, je zadeva zelo pozna.

 • Slovenski Bojevnik

  Še ena sramotna odločitev predstavnikov slovenske države.
  Kljub temu, da smo že dvakrat zavrnili družinski zakonik in smo jasno rekli da NOČEMO, da bodo (((lobiji))) uničevali tradicionalno družino, sedaj naši predstavniki glasujejo v nasprotju z voljo naroda.

  V Sloveniji pa bi trenutno potrebovali predvsem ukrepe za demografski obstoj naše države in posledično našega naroda. Če bomo še naprej uvažali desettisoče tujcev vsako leto, Slovenija pač ne bo več Slovenija. Slovenija ne more biti Slovenija, če v njej Slovenci nismo v večini in nimamo kontrole nad našo državo. Ista logika velja za vse ostale države.

  Slovenija ima 2. milijona prebivalcev in si NE more privoščiti izgube lastne identitete.
  Zato je še toliko bolj tragično, ko naši petokolonaši v svetovnih centrih moči in tudi doma za denar prodajajo naš lasten narod.

  Bil bi pa tudi skrajni čas, da ZN končno označi genocid nad Evropejci za to kar je – genocid.
  In da naredi resolucijo, kako se bomo borili proti temu, da bo 10% svetovne populacije lahko še naprej živelo mirno v svojih državah brez strahu pred invazijo iz držav, ki so tako po kulturni in tako po biološki kot še po kateri ravni NEKOMPATIBILNE z nami.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + +

 • antimur

  Za vsako ceno moramo zrušiti to vlado, leve fašiste, kučaniste, razna civilna združenja, ki delujejo pod krinko apolitičnosti, v kateri je zbrana najsmrtonesnejša slovenska drhal, ki ji pomeni anarhija, kraja, razbitje družine, teptanje pravic normalnih državljanov na račun homoseksualcev, multi-kulti evforija, malikovanje zombijev, več kot slovenski narod, skrb za njegov obstoj in preživetje. Za vsak svoj zločin imajo tisoče izgovorov, ali gre za krajo otrok, krajo bank, norčevanje iz Ustave RS in to celo od ministra za pravosodje, sodi se po načelu, če si levi fašist ali kučanist, si imun, v nasprotnem si zapečaten, minister, ki je dobesedno zafučkal del ozemlja(piranski zaliv) je vabljen na intervjuje v njihove kriminalne medije ter se obnaša, kot petelin na vrhu gnoja. V kolikor nisi levi fašist, kučanist, drogeraš, homoseksualec, pritepenec, predvsem pa baraba, si ga dandanes v Sloveniji na=bal, sploh če si domoljubni Slovenec.

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + +

 • Viktorh

  Bravo.
  Še sreča, da je na svetu še dovolj razumnih ljudi.
  Naša vlada, na čelu z Mirom Cerar in Anjo Kopač Mrak se je pač odločila stopiti na politično margino na področju, ki ga pri nas obvladuje gejevski lobi.

  • Nata

   Ja, pač vedo , kdo ima v naši državi moč !!!!
   Sramota !

 • Nata

  No , ja ! Malo pozno ste se spomnili , a ne ??

  Vendar je pa to resnični dokaz kakšna izrojenost vlada v Sloveniji !!
  Ne razumem vseh teh lobijev – hudir, kdo jih bo pa živel ??
  Otroci iz velikih družin , katerih starši se zelo trudijo imeti družino in jo dostojno preživeti ?
  Če že , za vraga no , ne morejo , ali ne želijo imeti svojih otrok , naj vsaj ne packarijo in izsiljujejo vsakogar , ki pač drugače misli !!

 • dob

  >> poziv državam, da vodijo takšno družinsko politiko, kjer bodo revnejši in ovirani še posebej zavarovani <<

  Neumnost. To odpira vrata vsem, ki vidijo v revščini priložnost in se zato selijo tja, kjer to lahko izkoriščajo. Spet en udoben primer predpostavljanja forme vsebini.

  Družina je odnos med člani družine in ne podjetje. Družina ni NLB, ki jo nekdo drug vzdržuje. Družina ni NLB, ki prevara družinske člane, potem pa preprosto spremeni ime in se dela, kot da nič ni bilo. NLB pa ni družina, da se ji vsi priklanjajo na nedeljskem sprehodu po Tivoliju. NLB je tat, ki igra družino, za hrbtom pa drži nož.

  Pri dojemanju družine in vloge družine za družbo gre za napako. Napaka sebe skuša maskirati skozi različne forme in zdaj išče način, da bi sebe predstavila kot pravilo, ki bo veljalo za vse.
  Na drugi strani pa se tisto nekaj vsebine, kar je je ostalo, skuša izviti iz primeža, a nekako nima prave besede v tej igri. Tudi takšna pravila, kot jih zdaj ustvarja OZN, so samo v službi "forme" in ne vsebine. So nov nastavek za nove tržne niše in prav nič več. To bo vodilo igro, z novimi pravili.

  Raztelešeni Intelekt sveta se igra igro sam s sabo. Intelekt, ki mu ne vstane, ga poskuša vtakniti v virtualno žensko, ki si jo sam sprogramira. Pri tem se mu "rojevajo" podobice v obliki računalniških igric, ki si sproti same domislijo pravila igre. To je Intelektu všeč in zanimivo! Zato tudi ne ustvarja odnosov, temveč jih briše, ker so moteči. Odnosi zahtevajo preveč časa. Namesto njih preprosto ustvari nove igrice.
  Raztelešeni Intelekt slavi lastno impotentnost in jo prikazuje za zmago.

 • Unikatna

  Znova so razočarali mnogo državljanov: Slovenija glasovala proti družinski resoluciji OZN!! Kdo jim je dal pooblastilo o takšnem glasovanju? In kaj bodo sedaj ti podporniki ideologije spola?

 • Sredinec4U

  In mi imamo tretji svet za zaostal. Morda tehnološko, vsekakor pa ne iz vidika preživetja družbe. Morda pa je res bolje, da uvozimo milijone Afričanov in Arabcev, da izkoreninimo kugo sveta, ki se ji reče multikulti star trek utopistična družba.

  • Jojo

   A budala ena. Oni bodo prej unicili in zradirali navadne ljudi kot pa multikulte…

 • Caetano

  Glede na to, da so Slovenci na referendumu zavrnili redefinicijo družine in se zavzeli za pravice otrok mislim, da gre za čisto samovoljo naše korumpirane in nesposobne vlade.

 • tarantela

  A je ta resolucija obvezna, se pravi: ali se morajo te resolucije držat države, ki so vključene v OZN?

 • Anton

  ne moreš prikazat nek statistični podatek ki je skrajen kot normalen

 • tarantela

  Resolucija gor ali dol, nataliteta v Sloveniji pada zaradi vse slabšega gospodarskega in finančnega položaja tako države, kot družin, ki si prav zato ne morejo privoščiti več otrok. Za takšno stanje ne nosijo LGTB prav nobene krivde.

  • if

   Bistvena je zaščita družine, ki vzdržuje civilizacijo. Vse ostalo je drugotnega pomena, ker vse druge oblike nimajo tega potenciala, oziroma, vse druge oblike odnsov so v drugem razredu, ki ni družina.

  • Jojo

   Ne krivi so vrli levicarji kateri se raje ukvarjajo “kdo je koga” in z lgtb kot pa ekonomijo. Itak majo male mozgane in podjenistva in gospodarstva obravnavat niso zmozni…

 • Franjo Trojner

  “Združeni narodi z resolucijo zaščitili tradicionalno družino”. Slovenija glasovala proti??!!!!!!! Kako je to sploh mogoče????! Slovenci smo že dvakrat na referendumu zaščitili tradicionalno družino, a ta Cerarjeva vladna koalicija z ministrico Kopačevo na čelu mimo jasno izražene volje slovenskega naroda v ZN glasuje proti sprejetju resolucije o zaščiti tradicionalne družine. S tem se pokaže jasna namera ideološke Cerarjeve vlade, koalicije in ministrce Kopačeve po izigravanju na referendumu že dvakrat potrjene ljudske volje na to temo in takšno dejanje lahko razumemo, kot zlonamerno in uperjeno proti tradicionalni družini na slovenskem. Kaj vse še mora narediti slovenski narod, na koliko referendumov še oditi in na kolikih tradicionalno družino še zaščititi, da bo levi politični pol, Cerarjeve vlada, koalicija in predvsem ministrca Kopačeva končno razumela, doumela, da posegov v tradicionalno družino slovenski narod ne dovoli in predvsem, da proti jasno izraženi volji naroda na že dveh referendumih pač ne gre! Tudi v tem primeru Cerarjeva vlada, koalicija in ministrca Kopačeva ne dela v korist slovenske drzave in državljanov, čeprav je cel ministrski zbor z predsednikom vlade na čelu pred poslanci DZ v parlamentu in pred celotno slovensko in svetovno javnostjo z slovensko ustavo v roki prisegel, da bo delal izključno za in v interesu slovenske države in vseh državljanov in pri tem dosledno spoštoval slovensko ustavo in prav vse zakone. To kar se v Sloveniji zadnje čase dogaja je absurd, pol ministrov in vsaj dve ministrici te Cerarjeve vlade bi moralo že zdavnaj odstopiti, tudi sam samopromovirani visoko etičen in moralen predsednik vlade bi prav zaradi zaščite same etike in morale, pa tudi pravne drzave pri nas doma lahko z lahkoto našel vsaj ducat razlogov, da odstopi tudi sam. Ta vlada mora v dobro slovenske države in državljanov čimprej oditi in ker, kot kaže sama odstopiti ne misli ji, bomo morali pomagati in odvzeti mandat na množičnih protestih, kar ji je bilo že na samem začetku tudi prerokovano, iz protestov in po volji protestnikov je nastala in se dvignila na oblast in ravno ti protestniki, ki so postavili pridruženi ostali naciji jo bodo na vsesplošnih protestih odnesli. Matematično se, da izračunati, da glede na gostoto afer in nenehnih zapletov z vsemi okrog sebe, slabih odločitev, nesprejemanja odločitev, zamujanje pri odločanju, nenehnimi trenji znotraj koalicije in celo znotraj same SMC in totalnem pomanjkanju-odsotnosti idej in rešitev, ta vlada konca mandata ne bo dočakala, njen skrajen domet je letošnja zima, tako da bomo imeli spomladi možnost postaviti novo, zagotovo boljšo vlado.

 • if

  Na RTV portalu nisem opazil, da bi objavili to vest od dne, ko je bila sicer objavljena v Reporterju.

  V OZN so slovenski oblasti prisolili zaušnico z uveljavitvijo načela “družina je garant obstoja civilizacije”. Slovenska nazorsko rdeča oblast s svojim ravnanjem deluje proti obstoju civilizaciji in proti slovenstvu. Logično!
  Tako deluje ves čas od nedemokratično prevzete oblasti pred sedmimi desetletji!

  • sodnikisozločinci

   Slovensko oblast predstavljata pravnika, Cerar in Brglez. Kot pa je povsod razglašeno so pravniki vzor etičnosti in moralnosti in so potemtakem človekovi najboljši prijatelji. To dejstvo pa je vzrok, da nočejo “premetavanja kosti” in ležijo žrtve partizanskih krvolokov še vedno po raznih breznih in jamah. Kdaj pa si že videl, da bi pes dovolil drugemu psu odkopati kost, katero je zakopal? Od take oblasti ne moreš pričakovati nič, kvečjemu jih lahko pelješ na sprehod, jim daš kost za glodanje, na koncu pa zapreš v garažo.

 • Franjo Trojner

  Vsak dan se bolj opazi, da je tako naša država, kot tudi sama EU zaradi razkroja vrednot, morale, nesposobne in podkupljive oblasti, ponavljajočih se gospodarskih kriz, nabijanja vedno višjih davkov in vedno bolj vseprisotne anarhije prav na vseh področjih obsojena na propad, škoda, da se nismo čisto nič naučili iz propada rimskega imperija in se nam danes ponavlja ta isti vzorec, ki je dotolkel tako mogočno civilizacijo. Ja vedno se vse začne in konča pri etiki in morali, mar ne? Prav iz tega razloga se moramo vrniti k koreninam in ravnati in živeti po načelih katere so krasile in bile na teh prostorih značilne za naše prednike. Spoštuj očeta in mater, da boš dolgo živel in ti bo dobro na zemlji! Ne ubijaj! Ne nečistuj! Ne kradi! Ne pričaj po krivem! Ne želi svojega bližnjega žene! Ne želi svojega bližnjega blaga! In to je to, mar ne?

 • Jojo

  Itak da so slovenci bli proti. Slovenske ped…cine v politiki majo radi tale kot je salome. Nekateri so celo spolno obcevali z njim in to veckrat ampak nic ne de saj je on prvi ki je dobil “muco” in ne steje da so p.dri…

 • xtc

  Pomembna zmaga razuma nad izkrivljenostjo:

 • Marko Rode

  A je kdo sploh prebral osnutek te resolucije? Avtor clanka je besedo “parental” prevedel kot “ocetovsko in materinsko”. Zavajanje, torej!

  Poleg tega to pomeni, da je, z levicarskega stalisca, resolucija se bolj nedolzna, saj se za starsa lahko proglasita tudi dve lezbi ali dva pederajsa.

  Res ne vem, kdo je dal nasemu predstavniku v OZN pravico, da tako glasuje. Sploh z ozirom na izide nedavnih referendumov.

  Se resolucija:
  http://www.un.org/ga/search/viewm_doc.asp?symbol=A/HRC/32/L.35

 • Slovenec 33

  Ne pričakovati od okupatorske oblasti in njenih predstavnikov kakršnih koli potez, ki bi jih lahko smatrali kot patriotska dejanja. Takih dejanj ti idioti niso sposobni izpeljati. V državi, ki jo vodijo idioti ne morete pričakovati napredka v smeri bogatenja civilizacije ampak le ukrepe v nasprotnih smereh.
  Da razjasnimo razliko med idioti in patrioti pa en pogled v zgodovino.

  Na osnovi pojmov priznane stare grške filozofije se demokratično usmerjeni prebivalci neke države delimo na patriote in na idiote – bom v nadaljevanju razložil, kaj je včasih posamezni izraz pomenil in menim, da danes ni nič drugače.
  V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.
  Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do naslednjega zaključka – “demokrate” so razdelili na dva pola – Prvim so rekli PATRIOTI – zanje so bili patrioti tisti, ki so imeli radi
  svojo domovino, so bili ponosni na kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod – domoljubi).
  Drugi, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so bili označeni z IDIOTI. Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT.
  Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit, za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pljuvali so po svoji domovini in na splošno sovražili vse, kar je bilo domoljubno in so se sami sebi zdeli napredni.
  Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na”leve” in “desne”.
  Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.
  Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT.
  Zatorej mi je skrajno bukovo, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, saj v strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije označuje “levičarja” torej antidomoljuba.
  Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi bili kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe z IDIOTOM.
  OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V RESNICI LEVIČARJI.
  Prosim ,da se na tem področju izobrazite, da ne boste po nepotrebnem grdo gledali na stvari, ki so samoumevne in v svetu na splošno priznane. IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.
  Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem kriv….. Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res pravi IDIOT…..torej logično, da beseda IDIOT pomeni slabšalno akontacijo in pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.
  In če sedaj gledate tole akcijo idiotov, si res ne morete kaj, da nebi ugotovili, da je usmerjeno izobraževanje naredilo eno veliko krdelo invalidov, ki se imajo za višek naprednosti – res žalostno

  Od topoumnih produktov usmerjnega izobraževanja res ni, razen idiotskih, pričakovati drugačnih potez. Ker pa velja tudi to, da okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm, lahko ugotovimo, da je stanje v Sloveniji res kritično in predstavniki v mednarodnih institucijah, ki so vsi po vrsti topoumni produkti usmerjenega izobraževanja, na tak način delajo sramoto slovenskermu ljudstvu.

  • MižekFiga

   Ponujam ti (Vam tudi) še enostavnejšo razlago pojma “idiot”: to je “neumen, duševno nerazvit, človek”!

 • Olga

  Naženimo to skorumpirano vlado z vsemi ministri vred!

  • Novakec1

   Tud JJ ni pametna izbira. Preveč maščevalen.

   • MižekFiga

    IN pametna izbira je ?????

 • Novakec1

  To bo veljal na Marsu, po Zemlji mavričarji rajajo skoraj povsod razen v muslimanskem delu, Se je za zamislit.

 • MižekFiga

  Razmišljanje Kučanove diktature: Mi imamo izgoljufano večino v parlamentu in zato delamo samo, kar nam paše!
  Še en razlog prijatelji, da je volilna udeležba obvezna.

 • Marija

  Zopet se je izkazalo kako so vsi prodani.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!