Ženska, ki se je pridružila Islamski državi, zdaj prosi Merklovo, naj jo sprejme nazaj

Foto: YouTube

Džihadistična nevesta, ki je zapustila svojega moža in tri otroke zato, da se je pridružila teroristični skupini Islamska država, zdaj Angelo Merkel prosi, naj ji dovoli, da se vrne v Nemčijo. 

Nadja Ramadan, ki se je leta 2014 napotila v Sirijo in začela z oblikovanjem nove družine, se zdaj želi vrniti nazaj. V video posnetku z dojenčkom, ki ji spi v naročju, Merklovo nagovarja, da je storila napako. “Prosim, potrebujem vašo pomoč, prosim, pomagajte mi. Z otrokoma se želim vrniti nazaj v Nemčijo,” je povedala in dodala, da si želi, da bi njeni otroci normalno odraščali in obiskovali vrtec in šolo.

Življenje pod taktirko Islamske države ji je predstavljal najboljši del življenja
Po prihodu v Sirijo je 31-letna Ramadanova pristala v mestu Raka, prestolnici Islamske države, in se nato nemudoma poročila z džihadističnim borcem iz Hamburga, s katerim je imela tri otroke. Povedala je, da je želela živeti v miru v islamskem svetu, služiti Bogu in vzgajati otroke. Po besedah Ramadanove naj ne bi ubila nikogar, ker se boji orožja, svoj prosti čas pa naj bi porabljala za kuhanje, branje korana in gledanje filmov. “Čas, preživet pod vladavino Islamske države, mi je predstavljal najboljši del mojega življenja.” Kljub temu, da trdi, da ni nevarna, pa dodaja, da je za propad kalifata krivo, da ta naj ne bi bil dovolj načelen.

Foto: YouTube

Politični znanstvenik Heiner Vogel je izpostavil, da kljub temu, da za ženske, ki gredo v kalifat, večinoma velja, da so naivne, pa se je pri tem treba zavedati, da je to le polovična resnica, saj številne kalkulirajo z namenom preživetja. “Številne ženske aktivno sodelujejo pri propagandi Islamske države in rekrutiranju privržencev. Te nikakor ne predstavljajo neškodljivih žena in mater, saj je večina vedela, kaj počne v Siriji.” 
N. Ž. 
 • šmentanamuha

  Pa smo že mislili, da smo videli in slišali vsa možna muslimanska čudaštva.

 • sunday

  kjer je prasica do sedaj bila tam naj tudi ostane, za nas je izdajalka in za izdajalce vrnitve ni!!!

  • djuro sumar

   Se strinjam, za izdajalce vrnitve ni. Ni čudno, da mi pridejo na misel naši domobranci z RKC na čelu.

   • pajot

    Ti si padu direkt iz šume,jel tako?

   • cosmosjasnovidec

    Čudno,da ti ne pridejo na misel tvoji kamelotrajbarski muslići in svinjetina katero imenujete alah bosanđerosi zahojeni.

   • Steiermark

    Si pač invalid v glavi, zato ti pa prihajajo kar naprej na misel domobranci in RKC, ki jih sovražiš, kot titov pionirček ter kriviš za pomanjkanje rajanja v stilu “ljubičice bijelo”, pedofila tita….

  • Steiermark

   To ni izdajalka ampak teroristka višjega ranga, ki se razmnožuje v želji, da bi podtaknila svoja satanska semena, nam, Evropejcem!

 • pajot

  najboljši del njenega življenja in zdaj bi rada nazaj v Nemčijo. Eh,Nadja,Nadja…svašta.

 • cosmosjasnovidec

  Naj crkne tam prasica đihadistična.V Nemčijo se hoče vrniti po naročilu đihadistov in narediti teroristični škandal.Đihadisti prav gotovo vedo za to njeno prošnjo podgani “merkelci” in bi jo na licu mesta ubili ne pa ji dovolili oditi nazaj v Nemčijo.

 • mona lisa

  Nikoli ji več dovoliti prestopiti evropska tla.

  • Steiermark

   za njo pognati oz. pregnati še vse ostale muslije, iz Evrope, vse tiste, ki še niso opustili satanove alahove vere in si želijo “miroljubnega sožitja” v Evropi, potem, ko se bomo mi njim pokorili!

 • xtc

  Tam doli je življenje,ki ga obožije,kar tam naj ostane.

  • Steiermark

   Ne samo, da naj ta kamelarka, ki se razmnožuje po vzoru podgan, ostane tam, kjer ji je tako lepo, naj tam tudi ostanejo tisti, ki hodijo, kot begunci v Evropi, na počitnice v svojo domovino! To lahko zasledimo po youtubu……”Ubogi begunci”, ki nemorejo živeti doma, ker je bojda prenevarno, lahko pa hodijo na dopust, seveda z evropskim denarjem – našim! Nagnat vso to satanovo drhal in jim preprečiti, da še sploh kdaj položijo svoje smrdljive tace na evropska tla!

 • Anonimni_Profesor

  Gledano iz intelektualnega vidika je integracija islamskih migrantov nemogoca. Ljudje imajo do 12 leta formiran osnovni znacaj in temperament. Ce bi sprejeli par tisoc malih otrok, vojnih sirot bi to se lahko bilo humanitarno, tako pa je to samo zelo nevarna politicna igra.
  Migranti pridejo iz mocno patriarhalnega okolja in v povezavi z iracionalnostjo islama ustvarja to pravi patos.

 • Olga

  Naj ostane v islamskem svetu, kjer je prezivele “najboljši” del življenja! Merkla naj gre pa za njo, saj dela samo škodo!

 • bojan

  kuzla si ne zasluži usmiljenja … kar se je spreobrnilo v islam se nikoli več ne popravi … raje naj tam ostane v nemčiji jo bodo zagotovo fental

 • Mica

  Krankfurt (krank = bolan): Ulični pretepi pri belem dnevu. Krivec = mutti. http://www.pi-news.net/krankfurt-strassen-schlachten-am-helllichten-tag/

 • Peter

  OK, zamenjajo naj…Merklca ke, una nazaj…fer trejd, no.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!