“Ženske v tesno oprijetih oblačilih so nevarne kot aids”

Slika je simbolična. Foto: epa

Ženska muslimanska vodja v Indiji je prepričana, da ženske v tesnih oblačilih “onesnažujejo okolje” in izzivajo, da so posiljene.

Atiya Siddiqua izhaja iz predpostavke, da ženska sama nosi odgovornost, če je za moškega nezanimiva, in da je prav tako njena “krivda”, če moški zanjo kaže zanimanje. To je tudi njena predpostavka v primerih uboja iz časti ter kaznovanja žrtev posilstev, ki so v muslimanskih državah vse preveč pogosta.

To je njeno prepričanje
Predsednica ženskega krila islamske organizacije Jamat-e-Islami Hind (JIH) Atiya Siddiqua je podala nekaj pripomb v okviru svoje funkcije v tej organizaciji, saj si želi, da bi bile pojasnjene nekatere zmote o islamu. V izjavi je muslimanska duhovnica izjavila, da so ženske, ki nosijo tesno oprijeta oblačila, kot onesnaževanje, ki povzroča škodo družbi. Ženske, ki se oblačijo v preveč oprijeta oblačila, so po njenem krive za porast posilstev v državi, prav tako pa je prepričana, da so te ženske za družbo nevarne prav toliko kot bolezen aids, piše Jihad Watch.

Na novinarsko vprašanje, zakaj se morajo ženske pokrivati, medtem ko za moške ni nobenih tovrstnih pogojev, je Siddiqua odgovorila, da je to v najboljšem interesu žensk.

“Ženska naj gre ven le, če je res nujno”
“Ženska mora sama poskrbeti za lastno varnost, in sicer tako, da se zakrije, saj ne vemo, s kakšnimi nameri nas gledajo moški. Nepokrite ženske onesnažujejo okolje. Obstaja tudi zaskrbljenost glede onesnaževanja zraka, vode, vendar je največje onesnaževanje za družbo zagotovo nepokrita ženska. Te ženske onesnažujejo okolico … Bolezen aids se širi, incidenti – posilstva naraščajo na ta račun. Ženske, ki nosijo tesna oblačila, onesnažujejo okolico.” Prav tako je dodala, da naj bi šle ženske ven le, če je res nujno. “Moški gredo ven. Tudi ženske so ves čas zunaj. Kam bodo šli v tem primeru otroci? Ženske naj zapustijo svoje domove le v nujnih primerih. Te stvari so v nasprotju z indijsko kulturo.”

Zagovarja moralno reformo muslimanske družbe
Prav tako je Siddiqua prepričana: “Treba je izobraževati ljudi in uvesti moralno reformo muslimanske družbe kot celote. Primarni razlog za kršitve šeriatskih zakonov je pomanjkanje zavedanja med muslimani. Ampak za te stvari se lahko poskrbi z ustvarjanjem zavesti in ni nobenega razloga, da bi posegali v osebni muslimanski zakon …”

Marjanca Scheicher

 • Sloven”c

  zaostali svet, nič drugega.

  • Olga

   Žal ta zaostali svet s pomočjo komunistov in nacista Sorosa hoče doktorati vsemu svetu!

 • vsemojebabe

  Alah je velik, Alah je moder; zagotovo se muslimanski dojenčki ženskega spola že rodijo do vratu poviti.

  • tasilo

   Alah je velik, Alah je moder, v puberteti deklicam namesto brade začene rasti burka, mašalah.

 • Levicar nikoli!

  Nic nimam proti njihovemu nacinu oblacenja, ampak samo in izkljucno v njihovih pesjakih, kokosnjakih, stalah in svinjakih od drzav! Tam naj se zavijajo kolikor jim je volja, tukaj pa joske in rit ven!

 • FeriSS.H

  A ni zanimivo da najbolj nazadnjaške in dogmatsko-retardirane ideje prihajajo izključno iz Muslimanskih sredin. Pri tem se je treba takoj vprašati – kdo že pri nas promovira Islam kot enakovredno “kulturo” – Levičarke mogoče – ? … in Levičarji seveda. Tem drugim pa priporočam da lastne babe začnejo siliti v “malo” bolj ohlapne plahte, in naj im še “obrazložijo” zakaj je pomembno da ostajajo doma – ter s tem preprečijo širjenje vizualnega AIDS.

  Tole zadnje sploh ni slabo, babure kot so Tomićka, Murglova, Kopaćka, Kolarićka in plejada im še sorodnih AIDSovk, res niso za v javnost, še manj pa za javne funkcije. Tudi tale Belgijska AIDS-ministrica na primer – http://images.24ur.com/media/images/600xX/Oct2014/61501560.jpg – ni za ven. Stavim da je Levičarskih ministric in de-fukcioniranih funkcionark ki niso za nikamor že samo v Bruslju za kakšen vlak. Kdo bi si mislil da se tudi v Islamsko-retardirani “kulturi” da najti kaj uporabnega, seveda če se aplicira preudarno in na strogo določene kategorije.

  • tasilo

   Ja itaq :)
   Vtipkaj v iskanik “hijab” ali “nikab” + sex, pa ne boš verjel, kaj vse rezultate boš dobil :)

  • Franc Šink

   To so babe ki ovirajo človeški razvoj.

 • lauraas

  Primitivizem na vrhuncu!

 • Olga

  Kje so zagovornice pravic žensk??????

  • tasilo

   Na Metelkovi.

 • tasilo

  Take zadrte matrone so resnični problem za vsak ekosistem.

 • garfi

  musli debele grdavše so nevarne kot hudič
  dobro da se zakrivajo

 • šmentanamuha

  Za ta zavožen muslimanski svinjak je škoda vsake besede, tako kot za levičarke vseh dežel, tudi slovenske. Nekaj jih je naštel že Ferss.H spodaj. Najbolj kontradiktorno pa je, da so prav te levičarske fenimistke največje zagovornice teh muslimanskih “pravic” in kulture, ki najbolj ogroža prav njihov način življenja.

 • Nata

  Zato naj ostanejo tam, kjer jim je mesto.
  Tu, po Evropi ne bodo onesnaževale in se kopale v burkah !!
  So nezadovoljne, ko tako kritizirajo oblačila Evropejk ?

  Verjamem, da se marsikatera vpraša. . . . . . kaj za vraga pa smo ?????

 • bojan

  muslimanskih svinjskih vreč v evropi nočem videti jo premlatim k kuzlo pa tud če je ženska … tam od koder ste pa se lahko še mumificirate do mile volje .. budale babje … mojih otrok tu ne boste strašile .. usranke zahojene

 • macon

  Muslimani so revčki, ki se ne znajdejo v sodobnem svetu. Ne znajo nič in potem še bolj tulijo o svoji kulturni avtonomnosti in celo superiornosti. Tole drugo bi jim bilo treba izbiti iz praznih betic.

  “Muslimani, niste kulturno superiorni. Niste bolj moralni. Civilizacijsko ste zaostali in ne pripadajo vam nobene podpore in ugodnosti.”

  • Caetano

   Samo, če bi jim to izbili iz glave ne bi bili več muslimani. Šeriat predpostavlja in zahteva superiornost.

 • FeriSS.H

  Pravkar bil malo na Breitbart strani, in OMG, našel da je Vatikanski Frankenstein bleknil – “… da ne smemo pozabiti da je Evropa nastala od migrantov” – ??? – Folk je seveda tam nasul na tisoče “čestitk” temu imbecilu.

  Jaz sem komentiral s tem da noben Katolik če hoče ostati Kristijan ne rabi za to Vatikan, še manj pa takega kretena in zlikovca ki hoče izbrisati Evropske avtohtone “migrante” z Muslimansko golaznijo. Po mojem bi se vse Nacionalne Katoliške Cerkve morale ODCEPITI od Islamo-Vatikana. Dvomim da Vatikan deli svoja bogastva z lokalnimi expoziturami Katoličanstva, torej čas je prišel tudi za množične Katoliexite od Vatikanskega BrusBljaka

  • Franc Šink

   Mason je kot soros.Nimaš kaj.

 • xtc

  Babo v umobolnico:

 • Caetano

  Nov zločin ISIS-a. Poboj 37 beguncev iz Iraka in Sirije, ki so bežali pod zaščito Kurdov. Med njimi tudi tri mesece star dojenček.

  https://anfenglish.com/news/isis-massacres-37-refugees-and-migrants-heading-to-rojava-19818

 • Morala

  Ma daj, no ženska…tako je Afrika tudi začetek razvoja virusa HIV.

 • Franc Šink

  Le zakaj se ta baba sploh dere?????

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!