Zloglasni Kučanov prijatelj in lažni humanitarec George Soros ima vodilno vlogo v protestih proti Trumpu

Foto: epa

“Nocoj se bo zbralo na tisoče Američanov na stotinah miroljubnih mitingih v velemestih in mestih po državi, tudi pred Belo hišo, zaradi rezultatov torkovih predsedniških volitev,” so napovedali na organizaciji MoveOn.org pod finančnim pokroviteljstvom zloglasnega Sorosa, ki se ne more sprijazniti s Trumpovo zmago. 

Med organizacijami, ki podpirajo proteste proti bodočemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, so tudi tiste, ki jih financira zloglasni George Soros. Za protestnike proti Trumpu je sicer značilen skrajnolevičarski primitivizem na nivoju latinskoameriških marksističnih gverilcev. Med drugim se po ameriških mestih pripravlja grmadam podobne ognje, v katerih sežigajo lutke v podobi novoizvoljenega predsednika, poroča Russia Today. Ob tem pa se zdi, kot bi se v ZDA pripravljalo na pravo komunistično revolucijo, ki so se je Američani desetletja dolgo bali kot “hudič križa”.

Organizacijo, ki se ukvarja s “partizanskimi posli ustvarjanja zdrah na ulicah”, financira Soros
Nekatere od skupin, ki so pripravile proteste proti novoizvoljenemu ameriškemu predsedniku so tudi takšne, ki jih velikodušno sponzorira kar sam George Soros. Ta je sicer v javnosti poznan kot absolutni podpornik liberalnih ameriških politikov in milijarder. Med organizacijami, ki delajo s Sorosovim blagoslovom, je tudi MoveOn.org, kar je razkril Wikileaks. Na spletni strani omenjene organizacije so pred dnevi zapisali, da se na tisoče Američanov in na desetine organizacij menda mirno zbira pred Belo hišo, pa tudi drugod po državi, da bi se uprli rasizmu, islamofobiji in ksenofobiji.

“Ovčiče” slepo sledijo svojim “pastirjem” 
Protestniki, ki ustvarjajo “zgago” na ameriških ulicah, pravzaprav niso glavni krivci za nemire, marveč kvečjemu “naivne ovčice”, ki slepo verjamejo svojim režimskim pastirjem z milijardami dolarjev v svojih “bančnih mošnjičkih”. Slednji uboge razgrajače strašijo, da so v nevarnosti zaradi Donalda Trumpa, čeprav bodoči ameriški predsednik vse od svoje zmage dalje ne govori o ničemer drugem kot o narodni enotnosti.

Soros si v resnici želi enopartijski sistem
Ob vsem tem pa je najbolj tragikomično dejstvo, da so imeli Trumpovi nasprotniki veliko večino medijev in finančnih sredstev v svojih rokah, pa so njihove predsedniške ambicije kljub temu tako klavrno propadle.

Naj živi revolucija!
To pa dokazuje prepričanje, da je za nekatere finančne mogotce, ki podpirajo demokratske kandidate edini dopustni sistem enopartijski, medtem ko je druga stranka na politični sceni zgolj za kamuflažo, saj želijo, da politika počne izključno to, kar si oni želijo, in če ne dobijo tistega, kar mislijo, da jim pripada, so sposobni izvesti kontrarevolucijo, s katero so pripravljeni celo izmaličiti demokratično voljo ljudstva, navaja Russia Today. Se vam ne zdi, da vse skupaj malce diši po letu 1945 pri nas?

Trumpa želijo s protesti ustrahovati
Vendar pa je bolj malo možnosti, da bi to kakorkoli vplivalo na ameriško politično stvarnost, še najmanj pa da bi spodnesli samega Trumpa, marveč mu želijo predvsem nagnati strah v kosti, da bi postal bolj ubogljiv in poslušen za določene interese. V zameno za družbeni mir bi morda od njega pričakovali, da ne ogroža raznih orožarskih poslov po svetu. Vsi trenutni protesti proti Trumpu imajo sicer demokratsko ozadje in se bodo prav verjetno nadaljevali tudi v naprej.

Zahtevajo razveljavitev volitev, ker po njihovem niso v skladu z vrednotami države
Zaradi huliganskih izpadov “demokratičnih pouličnih partizanov” je morala policija že posredovati s solzivcem in celo gumijastimi naboji, številni pa so bili aretirani. Mnogi demokrati celo pozivajo k razveljavitvi rezultatov predsedniških volitev, rekoč da ni v skladu z vrednotami države. Stvar je še posebej pomenljiva zato, ker v ZDA nikdar v zgodovini še ni bil problem sprejeti rezultate predsedniških volitev.

Barvne revolucije globalnega strica iz ozadja
Gre za nekakšno “barvno” revolucijo, kakršnim smo bili v preteklosti že priča drugod po svetu. Podobno ozadje naj bi imela tudi oranžna revolucija v Ukrajini. Za Sorosa, ki se igra globalnega strica iz ozadja, je ob tem pomembno le to, da bodo potešeni njegovi nenasitni finančni apetiti, zato ga posledično tudi zanima le demokracija, s katero se lahko okoristi. Zanimiv je podatek, ki ga je leta 2004 razkril Washington Post in govori o tem, da sta Soros in njegova soproga Susan Weber Soros organizaciji Move.On.org darovala 1,46 milijona dolarjev.

Soros deluje kot prava hobotnica
George Soros se v javnosti sicer predstavlja kot velik človekoljub in humanitarec, vendar pa naj bi bilo njegovo resnično ozadje povsem drugačno. Poznavalci pravijo, da v resnici deluje kot prava hobotnica, ki podtalno vpliva na mnoga področja družbenega življenja. Znano pa je, da sta v navezi tudi s Kučanom ter da je le-ta Sorosa že pred leti počastil z državnim odlikovanjem.

D. M.

 

 

 

 • Tanja Bor

  Ti ljudje in organizacije imajo moc samo, dokler ostajajo skriti. Zato cestitke Novi24 za objavo tega clanka, ki razkriva ozadje protitrampovskih protestov.

 • pajot

  To s Sorosem se da hitro uredit,samo ta pravi kaliber je treba izbrat.

  • Franc Šink

   Soros bo kmalu odstranjen. Po naravni poti.

   • monica

    Ko bo zmanjkalo mladih srčkov, jetrc, ledvičk, slinavk………. gorje, gorje, kaj se dogaja na tem svetu !

 • učko

  Zahodni svet rušijo ravno taki podmukli, kradljivi pajaci kot so Soros in njegovi totalitaristični prijateljčki iz Belorusije, Rusije, Kazahstana in Slovenije. Jaz mislim, da ga bojo v kratkem “poštimali”!!!

 • Anton

  kje sta tarantela, pa un cepec al še spita na Gospodov dan?

  sarkazem press

  • karpelec

   Včeraj sta imela dežurstvo in sta se pregrela in morata menjati žarnice. Sicer, pa je lepše brez njih.

   • tarantela

    Ja, seveda vam je lepše, ni treba možganov matrat, lahko kar ponavljate eden za drugim iste zgodbice. Najbolj enostavno!

    • karpelec

     Tudi od vas ne izvemo nič novega, kot zaprašene stare pravljice.

     • Lokomotivführer

      Pa še tam se gospa rada zlažejo, kot se je hvalila za svojo pesem iz šestdesetih…

  • Franc Šink

   Eden se že oglaša. Tam nekje spodaj

 • Artur

  Baje, da je njegov sin še večja podgana , ta stvor ima torej že svojega naslednika , edino zdravilo proti takšnim je prst na petelin dobro naciljati v njihove črepinje pritisniti in zadeva je rešena v dobro človeštva potem pa Nobelova nagrada za storilca takega koristnega dejanja. Zakaj se to še ne dogaja če je to tako enostavno ?Verjetno “Božji” načrt predvideva še veliko krutih “poučnih” izkušenj za svoje “ovčice” za odrešenje od “izvirnega greha” in takšnih potez še ni na njegovem spisku .

  • Anton

   Gledat obraze na RTV in njihove “analitike” ob zmagi Donalda Trumpa NEPRECENLJIVO

   sarkazem press

   • Artur

    Od teh podgan ustvarjen kaos in iz tega kaosa za ceno mnogih žrtev narediti “red” po njihovi meri .Obrazi iz RTV slo in ostali njihovi potrčkoti bodo imeli še daljše face, ko bodo tudi oni na spisku takrat, ko bodo postali odvečni (revokucija žre svoje otroke) kaj čmo indoktrinirani opranoglavci za katere ni cepiva proti temu.

 • Lisjak

  Levaki imajo zdaj dokaz,da je Trump rasist prvo,kar je naredil je to,da je neko črno družino vrgel ven iz bele hiše.

  • ney

   :)

 • karpelec

  Če na vidiku ni težav v svetu, si jih ljudje sami naredijo, ne sami, ampak s pomočjo pastirjev z debelo denarnico in z večnim prepihom v glavi, ki ga usmerjajo na ovčice. Tako so tudi sami pastirji srečni, ker so glavni na svetovnem odru dogajanj in s fotelja mirno gledajo, kaj lahko dela njihov denar.

 • Viktorh

  So what?

 • monica

  Pošteno bi bilo, da v tem kaosu obdrži zmago PRAVICA, POŠTENJE in VOLJA LJUDSTVA !

 • Nata

  Ojej ? Silni so ti ameriški demokrati !! Poraz težko prenašajo .? Rezultat ni v skladu z njihovimi vrednostami ? Ja, prav , no !! Je pa zato v skladu z ostalimi , ki so za Trumpa
  glasovali .
  Pa še mimogrede – za kaj , oz. kakšne zasluge ima Soros , da je dobil državno odlikovanje ? Aja ………..za doprinos k razvoju humane…………..???

  • Lokomotivführer

   No, no, to so vendar bolj izobraženi volivci, ker volijo demokrate. Potem pa rezultat analize, da je za Trumpa volilo 50% izobražencev…
   ampak pri nas je toliko kvazi izobražencev, da še ta finta vedno zažiga. Izobrazbo pa itak dobijo za šankom, spričevalo pa diploma je dandanes manjša formalnost.

   • Nata

    Hi…….hi………..Ja , seveda . Diploma – dobro podprta formalnost ?

 • montyamp

  Trump ima priložnost , da Sorosu ureže navoje . Vse kaj je povezano z UDBOPARTIJSKIM ŽVEPLENIM PRITLIKAVCEM , je garantirano hipokrizija prve klase , ker morilci in lopovi še kaj pametnega na tem svetu niso storili .
  Zato žveplenega na kandelaber , včeraj . Sorosa lani .

 • montyamp

  Kako bi dosegli , da se Kućanu zasvetijo oči ?????
  V uho mu posvetite .

  • monica

   V tisto praznino, od koder so pred leti potegnili ven Pahorja ?

 • mojadezela

  Nova spet presenečate. Super članek o razkrivanju podtalnih spletk finančne elite. Soros seveda ni edini na sceni. Počasi bomo prišli do tega, da je tudi rdeča revolucija pri nas, bila želja predvsem svetovne fin. mafije., ki je btw naredila in financirala oktobrsko revolucijo v Rusiji. Ti spletkarji se ne bodo kar tako predali in bodo poskušali Trumpa diskreditirati in likvidirati. To so natančno isti prijemi kot pri naši UDBA-i. Tule imate dokaz od kje sploh prihaja komunizem, da ne boste mislili, da je bil Marx druge narodnosti kot Soros. Pa Lenin, Stalin itd……
  Res bi bilo zanimivo prečitati DNK zapis Tita.

  • tarantela

   Hm, si mi vzbudil zanimanje! Bo treba naredit rodovnik, tukaj je precej brihtnih ljudi, bi mogoče izbrskali kje v kakšnih arhivih (če jih ni, hudič, Udba že zažgala), kdo je pravzaprav pravi oče vseh teh, katerih priimke si zapisal in še kakšnega verjetno pozabil. Najbrž je kakšen zagrizen rdečkar naklepal po svetu veliko nezakonskih otrok (saj vemo, kakšni spolni obsedenci so rdečkarji) in zdaj imamo nič krivi, nič dolžni, po vsem svetu posejanih in nastavljenih na tisoče njihovih potomcev. Imaš prav, treba bo pregledati DNK!

 • elh

  Gotof je po ameriško.

  Ista mentaliteta ljudi. Enake zmerljivke brez osnove. Se bojim, da je to vzorec za obnašanje po vsakih volitvah, ki se ne končajo, kot takoimenovani levi in njihovi skriti liderji pričakujejo. Desnica praviloma spoštuje izid volitev. Husein in Klintonca, oba bi morala pozvati protestnike naj spoštujejo izid volitev. Ampak jih ne, kar veliko pove o njima.

  • totex39

   Seveda jima paše, še vedno mislita, da se bo kaj obrnilo v prit njiju. Butasti podkupljeni levičarji!

  • monica

   Huseina je Amerika že pospravila. Se ti ne zdi ?

   • Steiermark

    Husein je eno izmed ime , muslimana, ki še vedno vlada Ameriki – Obama!

   • totex39

    Pravo njegovo rojstno ime je bilo Barak Husein (Muhamed) Obama.

   • elh

    Pospravila Huseina? Lahko tudi tako rečeš. Samo simbolično zaenkrat. Na demokratičnih volitvah, do konca leta bo pa še kraljeval v Beli hiši, kjer bo premišljeval, kako onemogočiti Trumpa.
    Trump je bil izvoljen po enakih pravilih kot dvakrat Obama. Takrat so bila ta pravila Demokratom ustrezna, danes ne.

 • tarantela

  Je pa hudič, no! Sem slišala, da Soros s pomočjo Kučana organizira proteste proti Trumpu po ameriških mestih. Ne vem, od kod tem rdečkarjem taka moč!

  • Steiermark

   Če boš želela razumeti “moč rdečkarjev in soros”, boš morala malo prevetriti zatohle možgane, potem ti bo pa, morda, kaj kapnilo in boš uspela tudi “razumeti” delovanje teh, za človeka uničujočih satanističnih sil!

   • tarantela

    Si me prepričal, bo potreben kakšen exorcist!

 • simplya

  Se pravi volitve toliko časa dokler ne zmagajo…kaj pa tistih 55 mil. in drobiž volilcev ki so volili Trumpa ?

 • Olga

  Videno tudi v Sloveniji! Kamenjanje in ” spontani” protesti proti vladi so bili organizirani s strani levakov (Kučana in Udbe)!
  Oblast je lahko samo njihova?????!!!!!!
  Ti ulični razbojniki in bedaki delajo za privilegije peščice (v Sloveniji nekaj ljubljanskih privilegiranih družin)!
  Vse razgrajače je treba kaznovati! Sorosa in njegovo gverilo pa na mednarodno sodišče za človekove pravice!
  Trump, pogumno in odločno!

  • Viktorh

   Jasno, vzorci so znani.

 • črnaovca

  In zakaj ne bi smeli protestirati saj imajo demokracijo, tole kaže na tipično desničarsko razmišljanje da se morajo vsi strinjati četudi se ne, tega ne smejo na glas povedati da se ljubljeni vodja ne bi jezil. Lepo vas prosim tako je samo še v S. Koreji

  • monica

   Demonstrirajo lahko, ampak orožje pa nosijo na demonstracijah s seboj samo slabiči, ker želijo na vsak način – tudi tako (za sebe neboleče) premagati nasprotnika..

  • tarantela

   Duša draga! A ne razumeš? Zato, ker sta to organizirala Soros in Kučan, hehe… Beri moje komentarje, danes sem za hece!

  • Steiermark

   No, in kaj je narobe z demokracijo, kjer pač obvelja tisto, za kar je večina glasovala (in ne tako kot se pri nas dogaja, ko prirejajo rezultte volitev – po stalinovo). Seveda, pri nas demokracija deluje tako, da manjšina (komunajzli, lgbt…..) , postavljajo zakone, v prid sebi in v škodo večine, ki se z njimi ne strinjamo! Čarovnica, tebi bi bolj pristajal nick: kokoš!

  • dež

   Praviš, da imajo pravico protestirati, ker so izgubili volitve, ker je to demokracija. Čeprav ni bilo nič narobe, razen da so pušnili pri volivcih. To je zelo neumna trditev.
   Ali si predstavljaš, da bi protestirali npr. nogometni navijači vsakič, ko njihovi izgubijo. Ali da protestirajo Ljubljančani vsakič, ko Janković podraži komunalne storitve. Ali pa, da protestirajo vsi neizvoljeni kandidati za ustavne sodnike. Z razbijanjem izložb, avtomobilov, zažiganjem kontejnerjev in celo dreves.
   Temu bi jaz rekel anarhija, ne pa demokracija.

   • janez.pokoncni

    “Praviš, da imajo pravico protestirati, ker so izgubili volitve, ker je to demokracija.”

    To sploh ni res.
    Demokrat sprjme voljo izraženo na volitvah in to je point demokracije ne pa, da sprejmejo rezultat le, če jim odgovarja, če ne pa demonstrirajo in zahtevajo ponovne volitve … tako dolgo, dokler ne zmaga tisti, ki jim odgovarja.

    • dež

     Tem primitivcem ni jasno, da pljuvajo v lastno skledo in ob tem izpadejo kot navadni bedaki. So pa te volitve marsikomu pri nas, na sredini, ki voli levo – da ni SDS/Janša, odprle oči. Si ne delam utvar, da bo Janša zaradi tega zmagal naslednje volitve, ampak poznalo se pa bo.

     • janez.pokoncni

      To z naslednjimi volitvami in čakanjem na sestop strank javnega sektorja in kaviar socialistične mafije iz oblasti traja že 25 let in temu niti priljižno ni videti konca, Življenja vseh nas pa počasi minevajo.
      46+25+ 4 leta medvojnega terorja rdeče drhali = celih 75 let.
      Ljudje rojeni okrog leta 1940 so danes stari že 76 let in so v zadnjem obdobju svojega življenja. Bojim se, da podobno čaka vse nas in, da bomo čez leta pri 75tih lahko rekli le, da smo celo življenje preživeli pod terorjem kaviar socialistične mafije.

 • zaton

  Vse isti šmorn. Takšni plačani hujskači so bili tudi na Kontnikovi s katanami,

  • komar marko

   Pa saj jih je vodil Palček Smuk! To pa je njegova milica, novinarka AŠČIČEVA pa popolnoma nič! Je pa kuj prepoznala privatno vojsko v smislu NARODNE GARDE!

 • komar marko

  Le zakaj so rdečkoti in usmerjeni novinarji tako strateško do minute natančno organizirali VSTAJE v SLo in obešali lutke v obliki še živečih ljudi! Le kdo ej bil vse na teh vstajah in kaj se je kasneje storilo?

 • tarantela

  Najnovejše: protestniki proti Trumpu imajo svoj štab v Murglah!!!

  • komar marko

   To iz prve troke. A se financirajo iz tistih 13 milijard dolarjev naloženih v ŠVICI o katerih piše ĐUSEPE v knjigi NAŠ TITEK, ki jih je imela dELEGATSKA stranka konec 90 let!

   • tarantela

    Verjetno imajo še kaj več kje skrito, Amerika je velika, bo treba velik gnarja.

    • komar marko

     Ja a ne boš povedala saj si v štabu, vsaj tako trdiš!

     • tarantela

      Ja, sem v štabu, druga po činu in po komandiranju, mamo omertá, ne smemo o financah, pol mi bojo provizijo vzeli, saj veš, nekaj podobnega kot Patria, he-he.

     • komar marko

      In kaj je bilo pri Patriji? Kdo je prejel provizijo? Me zanima!

     • tarantela

      To bi pa Ti moral vedeti, saj si menda na tisti strani. Menda je vse prehitro na dan prišlo in je zmanjkalo časa, da bi gnarčke na taprav račun poslali. Ne vem mogoče ja, mogoče ne. Politika je ena velika špekulacija in podtikanje, he-he…Neki daš ven in rečeš: menda, naj bi in tako dalje v tem smislu, folk zagrabi in pol je čez čas “vse res”.

     • komar marko

      A bejž no. Po tvojem. Ali tako dela sodišče, kjer tožilec celo obljube ni sposoben definirati. No ja SLIKARČEKK je prejel. Ali pa te moti pismo o nameri ki so ga podpisali v LDS! Kaj pa porečeš o obnovi tankov v Izraelu vsakega za 12 MIO evrov, ki so takoj po vrnitvi romali v ARHIV!

     • tarantela

      Pozabu si na “menda, naj bi”. Kaj pa ima LDS pri ameriških protestih proti Trumpu?

    • monica

     Ga bo našel Trump ??? Strah v kosteh…. :)))

   • Franc Novak 1979

    Ni več v Švici, odkar so se z Interfinanz v Švici nekaj “zataknili”. Zdaj je ta kapital v Mehiki (veza MV&thinktank). Vprašajte nekdanjega zeta, kako je v Mehiki, kamor je letel iz Benetk?

  • monica

   Ah, dej, dej….. to pa ni mogoče !!!!!!!

 • Antonius

  Včeraj me je do solz pretresla prošnja obolelega mladeniča na električnem vozičku z neozdravljivo distrofijo, če mu lahko prispevam denar za evtanazijo. Švicarji jo opravijo za 8500 evrov.
  Mladenič, neverjetno lepega obraza in povsem shiranih telesnih moči, dosegel je akademsko izobrazbo elektro inženirja, me je prosil, da mu pomagam v smrt?! Vse, kar sem imel pri sebi evrskega je menjalo lastnika. Zgrožen sem se poslovil z bodrilnimi besedami od mladeniča in odšel po stranskih poteh ob jesenski Ljubljanici. Kolo sem sprehajal ob sebi in s solznim pogledom v korak, spustil v duši pretresljivo doživetje z vajeti. Celo noč sem v mislih spremljal njegovo in njegovih staršev usodo. To je bil moj denar, ki sem ga najboljše, kadar koli v življenju vložil.

  Danes pa odkrivam, da bi z nasmehom še enkrat finančno nalagal. Dal bi za metek, ki bi se srečal s ‘sorosem. Zapitek bi plačal še komu, ki bi delil veselje z menoj.

  • sončnica

   ….moj glas gre za drugi del komentarja

  • indijanka

   Tvoj zapis me je pretresel. Brez, da bi se zavedali smo kruti. Evtanazija bi morala biti zapisana med pravice. Tudi pri nas.

 • Caetano

  Izgleda, da je Trumpova zmaga opogumila tudi nekatere v Vatikanu.

  Nekaj pozitivnega tudi iz Vatikana. Kardinal Tauran predsednik sveta za medverski dialog je dal izjavo, da je bil govor papeža Benedikta XVI. leta 2006 v Regensburgu preroški.

  https://www.catholicculture.or

 • Adolf Hitler

  nagraužna židovska pizda

  • sončnica

   …bo klinca kaj naredil…je glih tko marioneta,kot kilari…samo iz mal drugačnega sveta

 • Adolf Hitler

  spet bo ta Židovska golazen začela bežat kod ščurki kakor so pred Adiom kajti jauha katera se imeniuje izrahell 2017 taka ko je zdaj obstajala ne bo več!

 • sončnica

  8. november bo ostal prepoznaven
  dan ne samo po lažnih Ameriških volitvah, pač pa po dveh skrivnih
  dejanjih, ki bosta odločala o naslednjih zločinskih dejanjih elite nad
  svetovno populacijo. Zločinska združba v OZN, Generalna skupščina pod
  vodstvom potomca angleških kolonizatorjev na Fidžiju, Petra Thomasona,
  je namreč prav na ta dan sprejela dva odloka, ki točno pokažeta
  usmeritev, ki jo doživljamo brez našega vedenja. Sprejela je pospešeno
  uresničevanje Agende 2030, ki jo je sprejela elita preko OZN. Le ti so
  od ustanovitve zamišljeni kot uradni sedež nove svetovne vlade, ki bo
  diktatorsko in zločinsko upravljala s celim svetom. Seveda so mediji in
  Papež ob sprejetju lani lagali kot kriminalci na sojenju, a tri glavne
  točke iz vseh, ki jih lahko preberete v tej zločinski agendi so –
  ustvariti svetovno revščino, ustvariti lakoto in zmanjšati prebivalstvo
  planeta na 10% danes obstoječega. Torej zločin, ki ga v zgodovini še ni
  bilo. Tudi odziv na to razkritje bo zelo majhen, saj večina ovac slepo
  verjame novemu staremu papežu vseh religij, razne skrivne združbe od
  masonov do Bilderbergov pa so zanje le društva kot nekoč Tajno društvo
  PGC Antona Ingoliča, ki je izšla že leta 1958. Pač, nekaj skrivnega, a
  to ni nič slabega.

  Drugi
  odlok le še nadgrajuje prvega! Zelo je treba povečati proizvodnjo
  orožja za množično uničevanje! Če z Agendo 2030 preko lakote in revščine
  ustvarijo cel svet kot lačno Afriko, pa drugi določa vojne kot zadnjo
  fazo izpolnitve stoletnih načrtov Sionističnih zločincev. Po svetu je
  vsaka tretja od petih novic o volitvah, pri nas štiri od petih, kaj se v
  resnici dogaja pa boste zgolj po naključju našli na internetu, kjer
  članki niso plačljivi. In gledati na vse lažne dogodke izven teh
  resničnih zakulisnih zločinov je zgolj naivnost, ki pelje devet
  zemljanov od desetih v predčasno smrt.

  Zakaj
  že smo skregani na izmišljenih kretenizmih in potvorjeni zgodovini? Da
  bosta oba odloka še naprej pospešeno prikorakala v vojnih škornjih do
  končnega stanja! Škoda, človeštvo je v nekem trenutku celo kazalo
  sposobnost kreniti na zdravo pot! /virBefore it’s News/
  *

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/11/12/publishwall_1478965675_5922242.jpg

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/11/12/publishwall_1478965471_8028069.jpg

  http://uploads.publishwall.si/imgs_2/2016/11/12/publishwall_1478965743_5933157.jpg

  Za komentiranje morate biti prijavljeni.

  Stoyan Svet

  1

  pred 18 urami

  OZN je res že predolgo samo igrišče hazarske mafije

  #1

  Bozan Zabjek

  Objavil/a 2016-11-12 16:54:20 (pred 18 urami)

  Starejša objava

  Novejša objava

  ZADNJE OBJAVE

  Prelepa teorija zarote?

  Obamina biološka vojna ni več le na papirju

  Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.16

  Kdo zares je Trump?

  Ob volilni komediji sprejeta v tišini dva odloka v OZN

  Ban ki Moon v strahu za milijarde!

  En svet, pesem za NWO gospodarje na Bledu

  Brez dvoma zmagal Sionistični izbranec

  Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.11.16

  Lepotica dneva!

  ZADNJI KOMENTARJI

  Stoyan Svet
  na

  Ob volilni komediji sprejeta v tišini dva odloka v OZN

  Stoyan Svet
  na

  Brez dvoma zmagal Sionistični izbranec

  Stoyan Svet
  na

  Srbijo preplavile plačane Črne vdove

  Stoyan Svet
  na

  Sionistične maske padajo po volitvah v ZDA

  Stoyan Svet
  na

  Juncker spet straši!

  abram1b2 Cej
  na

  Juncker spet straši!

  Bozan Zabjek
  na

  Napovedi vojne v ZDA se izpolnjujejo

  abram1b2 Cej
  na

  Začenja se TV show za gostinca v SDH!

  rastko plohl
  na

  Začenja se TV show za gostinca v SDH!

  Stoyan Svet
  na

  Napovedi vojne v ZDA se izpolnjujejo

  KATEGORIJE

  ne dovolimo revščine

  (1)

  IŠČI PO ARHIVU

  November 2016

  PTSČPSN

  123456789101112131415161718192021222324252627282930

  Vse

  2016 (2172)
  November (78)
  Oktober (219)
  September (188)
  Avgust (209)
  Julij (211)
  Junij (188)
  Maj (197)
  April (201)
  Marec (227)
  Februar (229)
  Januar (225)

  2015 (1131)
  December (275)
  November (298)
  Oktober (193)
  September (48)
  Avgust (34)
  Julij (36)
  Junij (38)
  Maj (46)
  April (40)
  Marec (40)
  Februar (34)
  Januar (49)

  2014 (253)
  December (16)
  November (3)
  Oktober (3)
  September (11)
  Avgust (22)
  Julij (34)
  Junij (47)
  Maj (40)
  April (18)
  Marec (19)
  Februar (30)
  Januar (10)

  • Anonimni_Profesor

   Pa kaj misliš navajati vire, ki sami priznavajo, da so izven znanosti in žaliti intelekt! Vendar ne z mano! Greš na blok!

   • sončnica

    …..navajam vire,ki navajajo vire….mi je žal,ako ti,spoštovani intelektualec, bereš zgolj družino,ognjišče,demokracijo in politikis…ja,pa nova24

    …verjamem,da je težko dvignit indoktrinirane rolojčke…no,plohe odstranit

 • sončnica

  …nehejte že nabijat v prazno!!

  a upate ljudem povedat resnico??

  • komar marko

   katero resnico? a to da so elektronske glasovalne naprave, ko si oddal glas za NAŠEGA ZETA avtomatsko potrdile Hilary?

   • sončnica

    ….ja,in….isto sranje,drugo pakovanje….sicer pa,ni še zaprisegel …zetko…..ljudi so pa na ceste spravili….bo še pestro….načrtovano…kakopak

    • komar marko

     A je bilo pri nas kaj drugače? Zakaj so bile vstaje tako ORKETRIRANE? No ja, možno je tudi da inovaguracije ne bo doživel! JFK se lahko ponovi!

     • sončnica

      ..jah….folk se je pač odločil med dvema slabima opcijama….no,če sva že pri vstaji….a veš,da so bili zaprti vstajniki,prvi politični zaporniki v osamosvojeni državici…ja,tisti,ki niso bili plačanci…ja

  • centurion

   Tebe pa mal sončarica, pa to.
   Verjetn kej hujga…..

 • sončnica

  ..lahko blokirate komentatorja,resnice pač ne

  • janez.pokoncni
  • centurion

   Ti si se rodil z blokado, nisi opazil?

   • janez.pokoncni

    Res je. To je debil na kvadrat ampak obstajazdravilo za takšne.
    https://www.youtube.com/watch?v=eJwbyHAHJjk

    • sončnica

     …..dej,dej….deset trobcev imajo klele na spletni….od tega jih 5 stalno nicke menja

     • komar marko

      tko kot ti?

     • sončnica

      …pridem,stipkam,grem…..
      dokler ne pridrvi cenzura…bruhahhhaha

   • sončnica

    …glej,stonicki…leporečem…spyzdi in ne spotikaj se obme

 • sončnica

  ..gliha skupaj štriha

 • centurion

  Za razgnati te poulične leve kriminalce bi morali namesto solzivca
  uporabiti kakšen fosgen ali ciklonB.
  Tako bi namreč oni obračunavali z nasprotniki.
  Je ni kuge, ki je pomorila toliko človeštva kot komunizem!

  • Adolf Hitler

   O vrjami mi kamerad ti imajo še kaj dosti boljšega od ciklon B eno je španska obnovljena gripa ali pa tabun gas pri tem se pri živem telesu začne raspadat mislim to je najboljša metoda kajti to je isto kaj je naredil gestapo z tistim degenom Rosweldom če pa hočeš pa kaj več vedeti mi pa sporoči ampak te upozarjam da to za ignorante ni preporučljivo kajti tak materjal kar imam je zelo strašljiv in ni priporočljiv ziher se prraviš zakaj kajti to je resnica ki ni bila niko pokazana kajti da bi bila nebi več ta drek u katerem zdaj živimo ki se imenuje sistem!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • Adolf Hitler

  Upam da ga bo dal trumpf FBiaju=(gestapo)nalogo da ga ujemejo in ga živega oderejo tako ko so tistega degenereranega karetena sluzastega morilca Židovskegak katerega so imenovali Rusweld Ampak seveda to nobeden od vas ovce z prepranimi možgani ne ve kajti ker imaste že tako rasfukane možgane katere skoz in skoz puščate na električnem židu da vas naprej okužuje dokle neboste skoz u resnico dvomili.

 • janez.pokoncni

  Tisto kar je skupno vsem kaviar socialistom, čeprav ameriški demokrati z našo golaznijo niso primeljivi, je nepriznavanje demokracije. Spomnimo se samo dogajanj v obeh ne povsem kaviar socialističnih vladah, ki jima je predsedoval JJ. “Civilna gibanja”, sindikati, “kulturniki”, “zgodovinarji”, 571 režimskih pisunov skratka, vse kar jim je prišlo na misel so aktivirali, da bi razveljavili demokratično odločitev na volitvah.

  • centurion

   571 režimskih pisunov.
   Morebiti je kateri crknil?

   • komar marko

    Saj so čele pri CICIBANU! A veš kolk časa rabijo da odrastejo!

   • Tetka iz ozadja

    Upam,da ti bo kdo v ožji familji v kratkem umrl-ne ckrnil

    • centurion

     Je, včeraj.
     Sm gledal Dnevnik na rtvslo, pa je crknu televizor.

     • Tetka iz ozadja

      Je…..eš tak družinski proračun,ki si lahko samo staro škatlo privošči

     • centurion

      Bla namenjena sam za hanzitvmurgle program….na
      elektronke… preveč za namen, hehehe..

     • Tetka iz ozadja

      Saj pravim treba delat,da si lahko kaj kvalitete privoščiš,kvaliteten TV kaže tudi RTV

     • centurion

      hebeš kvaliteten TV, ko je pa rtvslohanzitv program še
      v Kočevskem rogu….

     • Tetka iz ozadja

      Potem pa RTV sploh nima nobenega vpliva,ali kako?

     • centurion

      ..ma,ma….za sledilce kumrovškega in ZZB krožka…
      Pralni stroj, pa še likalnik že tako ravnih površin, strokovno imenovanih možgani….

     • Tetka iz ozadja

      Seveda za nas levičarje MORA biti vse na razpolago,tudi TV vsebina,ki jo mi želimo

     • Olga

      Mislite vsebine presstitutk?!

     • Adolf Hitler

      a to misliš na električnega žida

   • janez.pokoncni

    Popravil :)

  • sončnica

   …demos=ljudstvo
   …kratein=vladati

   **** vladati ljudstvu=sužnjelastništvo….pa se postavi na tintaro,če češ….

 • Tetka iz ozadja

  Res je,da je Kučan superjornejši kot veliki vodja,ampak mislim,da mu preveč super moči pripisujete

  • komar marko

   No ja, od kar je s svojop privat MILICO na KOTNIKOVI pokazal svojo usmerjenost, katero so podprli točno določeni mediji in predstavil bodočo predsednico nam je vse jasno! A tebi še kaj ni?

 • sončnica

  ..zloglasni kučanov prijatelj?…pa dejte,no ,že nehat…..je prijatelj vseh…kene?!?

  • Tetka iz ozadja

   Saj pravim res mu preveč supermoči pripisujejo,čeprav je po njihovih besedah najvplivnejši mož v Sloveniji in Evropi

 • Aton

  Novi liberalizem. Brez političnih idej. Samo interes. Do denarja. Pa pustite tistega neznatnega penzionerja iz kokošnjaka.

 • pokvarjeniSvet

  Če je Trump resničen v svojih stališčih, pol se naj pazi njegovo življenje je ogroženo. Upam da se je pripravil in primerno zaščitil pred temi psihopati, sociopati, demoni, zločinci, ker bodo poskušali ga odstranit na takšen ali drugačen način, ker dela proti njihovim načrtom.

 • pokvarjeniSvet

  Soroš je samo dokaz da Askhenazi globalni bankirji sodelujejo z našo levico na oblasti in v ozadju v senci, ter ji pomagajo 100% ostati dalje v vodenju Slovenije.

  Komunizem = Globalizem to 100% velja.

  To vam že dalj časa pravim.

  • sončnica

   ..sodelujejo s POLITIKO…..vse je iz istega gnezda

  • Igor Kavalar

   Sem mislu da gre bolj za teorije zarote…itd

   Danes po demokratičnih volitvah v ZDA in protestih ljudi, ki ne prenesejo poraza ter načrtnem naseljevanju ilegalcev na teritoriju EU, absolutno verjamem da Soros je del elite, ki načrtno uničuje človeštvo.

   Soros povezan z protesti v ZDA
   https://youtu.be/14zszKEKz-I

   Gerard Batten o Sorosu v EU parlamentu
   https://youtu.be/kZ6RhXQ_FbM

 • avtohtoni neandartalec

  Ne bo jim uspelo, demokrati so računali na ženske, na koncu se je izkazalo, da jih je ogromno glasovalo za mačo Trumpa, brez sofražetk pa v Ameriki ne bo komunizma.

 • Feriss.H

  Soros ni idiot, čeprav je kolosalni Socio-Psihopat in zlikovec ki prekaša vse znane monstrume iz človeške zgodovine združene skupaj. Zagotovo je tudi to da ni sam, ker če bi bil bi ga že zdavnaj “upokojili” sodelavci iz iste bratovščine. Iz tega izhaja da je celotno Bankstersko-Korporativno bratstvo elitna združba Globalističnih zlikovcev najvišjega ranga. Globalizem ni nič drugega kot posodobljena verzija Komunizma ki je kot iskra preskočil iz Vzhoda na Zahod. Idejni očetje obeh variant istega zla pa so itak naši dobri stari znanci – AshkeNAZIstični Židje.

  Prava Neznanka je Trump, in že z napovejo da bo nepredvidljiv je to samo še potrdil. Čeprav je nastopil kot Republikanec je Trump le nekoliko neodvisen kandidat kateremu so tudi sovražni Republikanci, po sili razmer pristopali kot skrušene ovčice. Politika je pač eine grosse kurbenhouse in v tej eksotični kurbariji se vse te kurbice in kurbirji prej ali slej usedejo za isto mizo, eni v gatah eni pa tudi brez, če že ne gre drugače.

  Lahko samo ugibam kaj bi naj bil Trumpov osnovni motiv da postane POTUS. Najbolj logična opcija mi se zdi njegov ego, torej namen da se zapiše v zgodovino. Kot kaj – zagotovo ne kot zgubar, torej zmagovalec. Pri tem seveda ne mislim kot zmagovalec na volitvah, potem pa konec.

  Tale kaos ki ga Soros zdaj spodbuja lahko pomeni da tudi v tej aliansi niso enotni, ali pa enostavno Soros trmoglavi iz njemu svojstvenih Socio-Psihopatsko “božanskih” nagibov. Že res da je Hillary bila izbira Neo-Komunističnih Globalistov, a v Trumpovi Ameriki ne bodo kaj preveč trpeli. Borza na primer kaže spodbudne številke in investitorska srenja že predvideva da bo novi predsednik prijateljski do finančne Mafije. Delnice Goldman Sachsa so že poskočile 11% od dneva volitev in tako imenovani Exchange-Traded Fund tracking the industry (XLF) je zrasel za 7.4%.

  Goldman Sachsov Sultan Lloyd Blankfein je razposlal pomirjevalni memo svojim timom po širnem svetu –

  Ku-ku, This is Lloyd:

  I’d like to take a moment to share some thoughts with you in the aftermath of the US election. The results of the election have surprised many of us, similar to what we saw earlier this year in the UK Brexit vote… I know that some of you may feel uncertain, or perhaps even disheartened or uncomfortable with the outcomes of these political cycles, while others of you feel just the opposite… I can’t predict with certainty whether the outcomes of recent political processes we’ve seen will be good or bad in the long-run…

  …The election results in the US show democracy at work. This means respect for the will of the people and an orderly transition of power… And in the long-run, this, in and of itself, is a stabilizing process… In the US, for example, the president-elect’s commitment to infrastructure spending, government reform and tax reform – among other things – will be good for growth and, therefore, will be good for our clients and for our firm…

  … So as we head into the home stretch of 2016 with a number of divisive political contests settled, with an improving global economy, and with a firm that is well funded with both financial and human capital, I remain optimistic about the future, the world’s and our firm’s.

  Hmmm, ni kaj, nobene panike. Saj tudi ni vzroka za to. In zakaj ne, pa Trump namerava postaviti -JPMorgan Chase chairman Jamie Dimon as potential candidates for Treasury Secretary, or Goldman Sachs veteran Steven Mnuchin” – BANG, pa smo tam!

  Naslednja pomembna zverina pa naj bi bil – Forrest Lucas, the 74-year-old co-founder of oil products company Lucas Oil, as a top contender for Interior Secretary.

  He, he, kako se domine lepo zlagajo, eden iz Banksterskih vrst, potem še eden iz Korporativnih vrst in tako naprej…vsi bodo veseli in debeli še naprej.

  Torej tole z Sorosem nekako ne štima. Ali bi to bil lahko tudi Sorosev konec? Naslednje samo fantaziram, tako malce za dušo – Namreč Trump je zlopamtilo, to smo videli vsi. Trump kaže pomirjevalne znake proti Putinu, a ta je že pred časom izdal tiralico za Sorosem. Obema je torej stopil na živec. Aretiran zagotovo ne bo, a FSB ima metode ki zanesljivo odstranijo motnje. V Trumpovi Ameriki bi se znali delati nevedne če bi Soros “nenadoma” preminil v spanju, in si podobno kot sodnik Scalia krčevito pritiskal povšter čez ksiht.

  Ja, lepo bi bilo če bi tako bilo, a na žalost zlo crkne zadnje.

  Lahko pa da se dogaja to kar so mnogi že napovedali – Organizirani nemiri – Hussein razglasi Izredno Stanje – odpade inavguracija – volitve se razveljavijo – in …???……živi bili pa videli

  • avtohtoni neandartalec

   Demokrati protestirajo po ulicah, njihovi banksterji so pa že zaslužili s Trumpom, haha…

   • Feriss.H

    Ne protestirajo DemoSrati, na ulicah je v glavnem zanikrna mularija – Totalno blesava in nevedna študentarija ki na vprašanja odgovarja iracionalno ali pa se zarežijo v zadregi ko ne znajo odgovorit. Potem je tu OBVEZNA Črnuharija ki izkoristi “proteste” za malce ropanja, Latrinosi ki mahajo z Mehiškimi zastavami in seveda užaljeni Musliji ki so se “neupravičeno” znašli na Trumpovi črni listi.

    Zadostuje samo nekaj od Sorosa plačanih aktivistov da požene na ulice vso to že omenjeno drhal.

    Seveda so tu še plačani zakrinkani anarhisti ki so lahko tudi policijski trojanski konji da ima policija upravičen razlog za bolj oster poseg. Če ste opazili, prav ti zakrinkanci vedno razbijajo in uničujejo a jih policija nikoli ne prime. Vsaj jaz še tega nisem videl in sem pozorno opazoval, pa naj je šlo pri nas, v Britaniji, Franciji, Nemčiji ali pa ZDA.

    • Igor Kavalar

     Žirinovski o Sorosu in zakaj blokirati določene organizacije
     https://youtu.be/Y5knIkr0syQ

    • avtohtoni neandartalec

     Yep, točno tako.

  • Anonimni_Profesor

   Ti sploh ne veš kaj pomeni Židje Aškenazi. Ta izraz so zlorabljali že nacisti, katerih propagando očitno pomagaš širiti. Židje so danes izredno močno pomešani ne glede na svoj zgodovinski kulturni izvor. Da pa jih imenuješ še z besedo NAZI pa je preveč in se ne bova več videla!

 • avtohtoni neandartalec

  Soros ne da keš kar tako, prosilci morajo najprej poslati programe, če jih fundacija odobri, jim takoj nakažejo denar, vendar zahtevajo tudi poročila o izvedbi in kopije računov za porabljena sredstva.
  Načela teh zavodov za “odprto” družbo so zelo zmedena, težko je vedeti kaj je za njih liberalizem in demokratičnost, odvisno koga nastavijo za vodje teh programov, s katerimi v bistvu perejo sredstva Sorosevih korporacij, ki so zgled kapitalizma. Tako je pri nas Soros naposled podpiral obe strani, najprej upornike, da so udrihali po komunistih, nato pa je podprl nove komunistične tajkune, da so zatrli upornike.

  • Olga

   Poročil za “programe” ni potrebno dostavljati, saj vidi v medijih razdejanje, ki ga za sabo puščajo njegovi privrženci (plačanci)!

   • avtohtoni neandartalec

    Eh, to se kr neki napiše, greš v picerijo in pobereš po tleh par računov, napišeš, da je šlo nekaj za prezentanco, pa je, kdo pa to preverja.

    • Olga

     “Prednost naj bi bila..”, mi pove vse!

     • avtohtoni neandartalec

      Kaj ti razlagam, izmisli si nek demokratični performans in zaprosi za sredstva Open society found, prepričaj se sama in upam, da boš kaj malega tudi zase zaslužila, če se boš znašla.

 • sončnica

  ..no,vidite…tako gre,ko vas malo požgečkam….število komentarjev naglo poskoči…
  Oj!! :-)

  • monica

   Si pač sončnica :)))

 • Antonius

  Na koncu se tudi ‘sorosu in njegovim račun ne bo izšel.
  Nacionalističnih “puciga” teriercev, proti nacionalnim z zavedanjem političnih posledic za družbo in državo, je vendarle dovolj samo za razgrajanje.
  Zdrava pamet počasi vendarle prihaja do spoznaja. Nož demokracije ne reže samo na tisti strani, ki jo nacionalistični, pučistično zlorabljajo.
  Te strani demokratičnega noža se počasi tudi zarejeni murgeljski prasci vse bolj zavedajo. Plačilo za prenažiranje pride vedno na koncu.
  Novi izvoljeni obrazi s tistih koncev murgeljskega sveta ne počnejo nič drugega kot, da ves čas skrbijo, da imajo svinje pri svojem nažiranju z nakradenim, popoln mir v virtualnem blagostanju.

 • sončnica

  …ooo,pride “pej dej”….plejadanci nas ne bodo pustili na cedilu….vladajočim prascem v senci,se tresejo usrane gate

 • viisaus

  Soros je multimiliarder,kateri dela denar iz kaosa.Sorosovi financerji so družina rotchild,daleč najbolj uplivna družina na svetu,saj ima večinski delež tako v ameriški kot evropski centralni banki.Obogateli so na način da so financirali vojno med anglijo in francijo v 17 stoletju.Vojna je denar in ne se slepiti,zakaj so zda vseskozi v vojni.Povezave sorosa z kučanom,,se lahko samo nasmehnem,Za sorosa je kučan mr, nobody in ne razumem, da mu na tem portalu posvečate tako pozornost,ker nima niti 0,00000001 % moči napram sorosu,,,toda ok, verjemite pač temu.Zakaj se Kučan in Janša enostavno ne vsedeta pred neko TV,in razčistita med sabo,kar jih žuli,,,, vse skupaj izgleda kot igrica za 5 letne otročke,RES je da so kakor leve sile v slo neupravičeno zaprle Janšo,toda na tak način obračunavat z Kučanom nima nobene koristi.Zakaj so migrantje v evropi?? kdo ima interes islamizirati evropo?? družina rotchild financira vse mogoče mirovne inštitute in samo namig– EU poslanci so vsi krvavi pod kožo in za primerno cifro–treba samo dvigniti roko:TTIP,, kako lahko nekdo pri zdravi pameti podpiše tak sporazum,,, Kučan lahko ribari v slovenskem ribniku,ima svoje ovčke tako v tožilstvu,sodstvu,policiji in vojski…. toda samo ljudstvo mu to moč lahko vzame:mediji v sloveniji so popolnoma ,,kupljeni,, in vsako najmanjšo napako ali izmišljotino janše maxsimizirajo in kriminalizirajo,,medtem ko so krogi okoli old boysov medijsko nevidni.Ni rešitev,da se vsaka druga beseda imenuje kučan,udba in podobno… s tem odvračate kompletno sredino,s tem da ljudje enostavno nimajo vseh informacij,in na osnovi main stream medijev,je janša kriminalec par exselence.Po mojem mnenju,če bi SDS ubral taktiko resnice, brez vnaprejšnjega obtoževanja, z izbranimi besedami,bi mu naveličan slovenski volilec dal toliko glasov kot na plebiscitu,,,dokler pa bo v ospredju kučan in zastonj reklama katero mu delate,,in udba-katere ni več ampak so interesne skupine,, desničarji nimajo niti najmanjših pogojev da zmagajo na volitvah…..

  • avtohtoni neandartalec

   Kapital je zamenjal lastnika s socialistično revolucijo, Ameriško vojsko so opremili Nemci, takih židov svet še ni videl.

   • Olga

    V osamosvojitveni vojni so naši osamosvojitelji upospštevali Ženevsko konvenco o vojnih ujetnikih! Komunisti vedno svoje zločine podtikate drugim!

    • avtohtoni neandartalec

     Potem pa kar na plan s posnetki, naj še ostali vidimo kako nas je branila naša hrabra armija delavčkov in kmetavzarjev pred uporniki in separatisti, s podporo iz Rima in zahoda.

     • Olga

      Vidim, da ste iz Kučan-Merlak stranke!

     • avtohtoni neandartalec

      Jaz pa vidim, da so za vas sanje in filmski posnetki isto.

  • Gre za načrt, ki je že ves čas v ozadju od nastopa komunizma. Pomešati ljudstva med samo, stalno omogočati pogoje za spore in nazadnje požeti doseženo. Kdor je zagovarjal TTIP in CETA je pa grdo povedano bukselj ali pa človek brez hrbtenice, ker gre za nastavek novega svetovnega reda in bo imelo najhujše posledice za Evropo.

   • avtohtoni neandartalec

    Kaj je pa narobe s TTIP, gre za sporazum za prosto trgovino Evropskih članic z Ameriko, če prav razumem, nam vsaj ne bi bilo treba kupovati smeti iz spletnih Kitajskih trgovin ampak bi dobili izdelke za majhen denar neposredno od njihovih pravih lastnikov, bi obstajala vsaj neka kontrola kvalitete, Amerika je tudi bližje kot Kitajska.
    Drugo so pogodne s Svetovno banko, od koder dobimo kredite, oni so pa res Nov svetovni red ali globalni fašisti, ampak od takih so se naši rdečelični osamosvojitelji učili demokratičnega bančništva, drugih strokovnjakov pri nas sploh nimamo, jih bi treba spet pošiljati na izobraževanje na Manhatan. Ne vse, samo take študente, ki jih sponzorira kmečka mafija, jasno.

    • hle

     Razlika je če nekaj kupiš ker hočeš ali pa da kupiš ker moraš

     • avtohtoni neandartalec

      To verjetno misliš na prodajalne hrvatorjev, v naših odročnih vaških skupnostih, kjer lahko še vedno kupiš samo eno vrsto plesnivega kruha.

    • Ime tregovinski sporazum je samo dimna zavesa, vse ostalo kar skrivajo je bistveno.

   • Steiermark

    Morda pa niso samo “bukseljni”, morda so pa samo željni “cvenka”, ki jim gga je soros radodrno delil, da so nas izdali!

  • To drugače priporočam vsakemu da prebere v celoti, ker gre za bistvo.

  • Anonimni_Profesor

   Poslušaj v 17. stoletju sploh ni bilo nobene pomembne vojne med Francijo in Anglijo oziroma sploh nobene, kjer bi se ti dve strani komfrontirali samo ena proti drugi. Kar pa pišeš o strategiji SDS pa je tudi neumnost, strategija meri na prave cilje.

  • Steiermark

   Naj te “osvestim” in ti povem, da tako kučko in leva drhal, kot je neka poslanka v brusslu in še kdo, so vsi na “plačilni listi” velikega zločinca sorosa!
   Sicer ne vem, zakaj se tako vneto zavzemajo za podpis sporazuma z Ameriko!
   Kar se pa tiče, dejstva, zakaj se enostavno kučko ne sooči z Janšo, pa vprašaj pritlikavca, ki se izmika in je velikokrat odpovedal ali pa se enostavno ni udeležil soočenja! Le zakaj? Hm, strah pred resnico, ki bi prišla na dan? Ja veliki, samooklicani “osamosvojitelji” z intimno željo, ostaji v jugi in naprej poveljevati po srbsko oz. zločinsko komunajzarsko niso “junaki” ampak navadni strahopetci – pezdeti! Ko se pojavi možnost razčiščenja “resnic” (tudi njihovih, ki bojda za njih obstaja več resnic) se pa podevajo v prevelike hlače in čevlje….. Rdeči fašistični smrad!

  • Borut Stari

   Vse banke z Sorošem in Rochildi vred niso Montesantu do gležnjev.

 • avtohtoni neandartalec

  Tudi pri nas še vedno zmaguje SLS na županskih volitvah, čeprav smo jih volilci brcnili iz parlamenta, to je mogoče edino zato, ker lahko glava družine sam prinese vabila za celo svojo družinsko čredo, baje vsi doma volijo za SLSove rdečeličnike in vunbacače, volilne komisije vodijo pa sodniki kot je Škoberne.

 • Borut Stari

  Lahko greš na cesto če imaš čas,polno rit in ti ni treba skrbeti za ljubi kruhek

  • Adolf Hitler

   potem pa spi naprej ovca z prepranimi možgani spi ne sprašuj se razmnužuj pojdi volit delaj gledaj elekto žida in spi naprej oni živijo vi spite naprej

   https://www.youtube.com/watch?v=Vo7Z6bRoQP0
   https://www.youtube.com/watch?v=HR1fNIMtJaI

   https://www.youtube.com/watch?v=KP1H4olzFrU

   • monica

    Kaj pa ti delaš? Nič se ne vidi. Kje so tvoji rezultati dela ?

    • Adolf Hitler

     Bin leider nicht von hier

     • Steiermark

      Hitler , ti bi moral reči tko: Gott sei dank, bin ich nicht von hier!

   • Borut Stari

    Ich werde zu ignorieren

  • avtohtoni neandartalec

   Sploh ni res, ravno obratno, če greš fašistom na živce, ti najprej prepovedo delo in ponerejo vozniško dovoljenje, potem pa hodi peš na brezvezne protezte, če lahko. Pri nas so vodili proteste otroci fašistov in tajkunov, danes so najbolj ugledni meščani in imuni pred zakonom, razgnali so samo par njihovih naivnih jurišnikov.

   • Nata

    Ja, pišuka , res je ! To velja pri nas .!
    One tam pa podpira – kdo že ?

 • Lokomotivführer

  Pri nas imata enako vlogo kot Soros še POP TV in Hanzi TV, kanalsko planetarne TV… tiskanih medijev je pa preveč, pa tudi radijskih programov. Skoraj vsi so enoglasni na nivoju “iz za šanka”

  • Nata

   Pravzaprav čudno ? Slovenci-ke smo znani zborovski pevci !!
   Torej ? Misliš , da bo kaj z večglasjem ….

 • Artur

  Ta zblojena drhal že njihovo zastavo zažiga naša drhal se norca dela iz naše z jugokomunajzarsko z rdečo zvezdo poleg bojim se,da ni daleč čas, ko se bodo tudi naše lotili na takšen način . Levi poden od podna .https://www.youtube.com/watch?v=EVGyPA-VANQ

 • Kučko pod pručko

  Kot sem predvideval Trump ne pripada zločinskim Illuminatom, Bilderbergom in CFR-jevcem, saj bi ga drugače podprli v predvolilnem boju s pokvarjeno Clintonovo. Upam, da bo Donald napel vse sile in uničil največje svetovne zločince. Mora pa se paziti, saj se zločinci poslužijo tudi umorov, če ne gre drugače.

  Primer Iveka, dobrotnika iz Negove in Kučanovega protikandidata za predsednika RS!!!

  • avtohtoni neandartalec

   Bavčar je bil na prizorišču atentata v petih minutah, ko ni bilo več Krambergerja, je lahko opozicija konsolidirala glasove proti komunistom, vendar so se potem pobili med sabo za njegovo nasledstvo.

   • hle

    Če bi na tej osnovi začeli iskat naročnika atentata bi morda celo prišli do njega

 • garfi

  če bo Trump uspešen se bo murgelska hobotnica in rdeča zvezda
  prilagodila
  vse za oblast in korita

 • Diagnostik

  A Melania ima majico I Feel Slovenia?

  • avtohtoni neandartalec

   Temnopolti imajo v povprečju daljšega od belcev, čeprav so bili psihološko kastrirani kot sužnji.

 • Johan

  V Rusiji in kitajski ne najdeš takih levičarjev kot je George Soros, sprevrženec in pokvarjenec že od negdaj !!

 • Rožle

  Ne vem…men pa tale radio na Novi ne špila ?

  • komar marko

   a si hotel eno na poskok?

 • soc

  Ključ umevanju dogajanj 1917 – 2016 je v tem, da je samo po sebi umevna lastnost desnice (kartezijanske, intelektualne, ne one bebave bajkersko-hlodovske) priznavanje različnih pogledov posameznikov, tista “intelektualne” in primitivne levice pa, da je edini pravi pogled pogled množice, le-to pa predstavljajo oni sami.

  Bojni klic levice Pobijmo netolerantne pove vse to v dveh besedah.

 • Diagnostik

  vau,Nova24TV citira Russia today.Lepo je videti,da smo spet prijatli z Rusi

 • zaton

  Upam, da bo s Trumpovo politiko zavel nov veter sprememb v Evropi in tudi v Sloveniji.

  • avtohtoni neandartalec

   Aha, za začetek, so se temperature spustile pod nulo.

 • ney

  No, nekoč je bila vojna Sever in Jug, a zdaj bo pa Trump in Clinton???

 • Kučko pod pručko

  Ko se bo Soros stegnil, bo za boljši svet posijal žarek upanja. Ta židovski Madžar je eden največjih svetovnih zločincev. Kučan že ve, zakaj se pajdaši z njim!!!

  • domovina mili dom

   Bo kučanu zapustil premoženje, da bo ta mali financiral zgagarske rdeče teroriste naprej.

 • samsara

  Vsaka podobnost z mariborskimi plačanimi in tudi uvoženimi udbovstajniki je seveda zgolj naključna.
  Pa z demonstracijami prisesanih psevdokulturnikov in psevdoumetnikov po LJ, za časa vlade JJ.

 • Adolf Hitler

  TAKO JE BILO IZ MOJIH ČASOV

  https://www.youtube.com/watch?v=aoFkHFVYY2M

 • garfi

  podobnost z našimi vstajniki in zblojenci je zgolj točna
  ANTI TRUMP PROTESTS SPREAD ACROSS U.S. – George Soros Funded Protests Start Havoc
  https://www.youtube.com/watch?v=CukWQ0RsLdQ

  • Adolf Hitler

   te zombii se lahko razderejo koker se lahko trumpfu se jebe za te idiote saj tudi padajo šusi po njih Heil Trumpf

   • garfi

    idiotov ni za podcenjevat, še posebno plačanih

    • Steiermark

     še posebaj rdečih psihopatskih idiotov!

    • domovina mili dom

     In s FDV cepivom cepljenim.

    • Adolf Hitler

     njega tako in tako itek ščiti gestapo ( FBI)

 • Adolf Hitler

  kaj tukaj na tej sliki neki gre trumpfu po glavi kako bo sorosa pofukanega žida fuknel v termo zadihtano celico z dobrim tabun gasom

 • ney

  Tale slika pove kako deluje sistem…
  https://pbs.twimg.com/media/CwlqWnhUQAEJTcn.jpg:large

 • garfi

  sorosovi idioti in zombiji so nevarni
  tako kot naši, ko bo zmagal SDS

  • avtohtoni neandartalec

   Še globlje je, eno realnost so izbrisali in jo nadomestili s svojo, ljudje smo spomin, ne samo zdaj in tukaj, ampak od rojstva do smrti.

 • domovina mili dom

  Oba sta sivolasa, oba sta lutkarja. Razlika je samo v financiranju. Soros iz svojega vprašljivega kapitala.
  kučan, pa iz proračuna.

  • komar marko

   V knjigi NAŠ TITEK je nek 75 letni ĐUSEPE navedel, da je imela delavska stranka konec 90 let v Švici načoženih 13 milijard dolarjev! Vprašanje. Kdo upravlja ta denar, ki je očitno še vedno še kako prisoten!

   • domovina mili dom

    V teh ozirih bi lahko tuje obveščevalne službe pomagale z lustracijo in eliminacijo te mafijske združbe.

    • komar marko

     če ej pa narod pri nas zelo zadovoljen in v podporo organizira tudi VSTAJE. Kako so kulturniki tulili na ministra, ki jim ni hotel dati neomejene voste za izživljanje.

     • domovina mili dom

      Ni bil rdeči minister. Kulturnike poslat na tržni parket. Naj tekmuje in pokaže sposobnosti. Tako se dobiva kvaliteta. Mu ne bo na pamet prišlo razlikovanje ministrov. Se bo boril za vsakdanji kruhek.

   • Olga

    Kučanova hči! Kdo je lahko bolj zanesljiv??

   • tarantela

    Zanimivo, prvič slišim za ta denar. To bi si morale vsi iz bivše države juge razdeliti, saj so tudi dolgove delili na vse republike!!!

    • komar marko

     premalo bereš. Sem bil prepričan da so dela kot je Naš Titek pri vas še vedno obvezno čtivo! Tako kot zbrana dela Kardelja! A si že vse pozabila?

   • Steiermark

    Saj je vendar jasno, kdo, tisti ki producirajo rdeče podgane, ki jih je iz leta v leto več, in katerih predniki so prišli na “gotovo” osvobojeno ozemlje, zato da so nas zasužnjili!

 • garfi

  strpni leftardi in mavričarji
  https://www.youtube.com/watch?v=Gt-XZE6_gzc

  • Steiermark

   Če si želijo posilstva tile lgbtjevci, potem se naj obrnejo na izkušenega billa….

 • francelj3

  Ni slabo. Tak cirkus je bil, ko je Trump izjavil, da ne bo priznal rezultatov volitev, če bodo le-ti ponarejeni, zdaj pa levica ne prizna rezultatov volitev, za katere sicer očitno priznava, da NISO ponarejeni, saj še nobena levuharska organizacija ni rekla, da so. Sicer je pa največji uspeh Trumpove volilne zmage to, da so fasali eno močno čez hubc zagovorniki politične korektnosti, ki nam že desetletja diktirajo, kaj smemo reči in s tem tudi, kaj smemo misliti – skratka, Orwellova miselna policija. V ZDA gre to že tako daleč, da moraš pri pogovoru o kakšni politično nekorektni temi več šepetati v kakšnem kotu kot govoriti, pa tudi pri nas ni dosti drugače, zdaj še ciganu ne smeš reči več cigan in ljudje imajo tega dovolj. Spominjam se, kako je šel v ZDA “razvoj” politične korektnosti od niggers preko negroes, coloreds, blacks do sedanjih afro-americans, za vsako spremembo so pa rekli, da to hočejo črnci, tako kot pri nas menda cigani nočejo biti več cigani. Jaz pa nočem biti civil, pa kaj?

  • Steiermark

   Izgleda, da bomo počasi vsi želeli postati in pristati med cigani, ker edino tako bomo lahko deležni privilegijev, katere plačujemo lenuhom in komunistom!

 • xtc

  Zelo dvomim ;da je Soroš _one man band;zagotovo gre za vodjo kongolerata:ki naj bi zanimivo svojo bogataško pot začel z zlatom nakrbranim od lastnega naroda;ki je bil deportiran v lagre::
  Očitno je moral imeti zaveznike med nacional socialisti nato pa se je po vojni odpravil v ZDA:
  Očitno je je imel zelo močne zveze z nekom ali pa gre za organizacijo;katere krinka je Soroš;člani pa po parlamentih držav:
  Ne glede kako je Sorošov psihopatsko levičarski mplan ne pelje v multi kulti napredno družbo ampak v kamneno dobo_saj je v nasprotju z vsemi naravnimi zakonitostmi:
  TAKIH PSIHOTOV ALI SKUPIN JE ILO V ZGODOVINI ŽE KAR NEKAJ A JE NARAVA VSE POSLALA TAKO ALI DRUGAČE NA ODPAD ZGODOVINE;PERDEN SO SVOJE PSIHOPATSKE SNE URESNIČILI_SO PA NAREDILI OGROMNO GORJA:

  • tarantela

   Oprosti, kaj je “kongolerat”? Za to namreč nisem še nikoli slišala.
   Hvala!

   • xtc

    kONGLOMERAT?
    kAJ TO JE?
    tO JE SKUPEK V TEM PRIMERU RAZLIČNIH LEVAŠKIH;KOMUNISTIČNIH;ANARHOLIBERALISTIČNIH IN ANARHISTIČNIH STRUJ;GIBANJ ALI STRANK IN SKUPIN:
    So sicer tekmicev boju za oblast a jih druži skupni sovražnik_demokratična družba krščansko judovskih vrednot in tržnega(neizrojenega) kapitalizma in tržnega gospodarstva brez raznih;ne tržnih posegov;ki se jih danes prilaščajo politiki;obstaja pa tudi možnost ;da LEVAKI TRASPORTIRAJO DEL NAKRADENEGA DENARJA PO SVETU K sOROŠU;KIGA NATO;PREKO NOTRANJIH INFORMACIJ IPD:LUMPARIJAMI NATO PLEMENITI;DEL ZADRŽI DEL PA SE LEVAKOM VRAČA V OBLIKI DOBRODELNIH DRUŠTEV;ORGANIZACIJ;KI SO V BISTVU KRINKA ZA POLITIKO TEGA KOVA:

    • tarantela

     Hvala, to sem vedela, ampak Ti si napisal “kongolerat”, zato nisem vedela.

     • komar marko

      imam občutek da si bila včasih tršica? Se motim?

     • Jovo Jamnica

      Tršice so se rade delale norca iz učenčkov…

     • komar marko

      Torej si. Taka ki še vedno ljubi modro kapico in rdečo rutico! KANEDE!

     • Jovo Jamnica

      Kaj sem? A tršica? Bog ti pomagaj. Jaz sem dedec…

     • komar marko

      Uf sem mislil da je tisti pajkec. Uf sem se opekel. Ti so MNOGO NICKI! Kanede!

     • Jovo Jamnica

      Vprašaj Mefista preje, predno kaj napišeš…

     • komar marko

      Ha, ha, ha. pa koga misliš da bom jaz spraševal! A še vedno hodiš na brifinge?

     • Jovo Jamnica

      Kakšne brifinge? Brifingi so rezervirani za one, ki so na individualnih pogodbah…

     • komar marko

      ne za vas s težavami na podstrehi! Pusti nas, ne mešaj gospodarstva z opranoglavostjo!

     • Jovo Jamnica

      Mešam samo vsebino, ki se znajde v žepih…

     • komar marko

      od etga pa dobro živite s programom puf na puf in s prihvatizacijo in napajanjem iz korita! Dve levi roki nista porok za delo! KANEDE!

     • Jovo Jamnica

      Moji žepi so prazni…

     • komar marko

      Zasvojenost! KANEDE!

     • Jovo Jamnica

      Ja. Tolažim se s tem, da imam veliko konkurenco…

     • komar marko

      Na kurah vas je kar veliko! Se čudim, da se jim ne pridružiš in si spet pobegnil od tam! KANEDE!

     • Jovo Jamnica

      Niti sanja se mi ne, kdo vegetira na kurah. Sem nikoli ne pobegnem, kvečjemu pobegnem od tukaj…

     • komar marko

      so že zapisal da te pogrešajo! Torej?

     • Jovo Jamnica

      Zato se pa vračam. Kar srce se mi je lomilo… takrat, ko sem se za kak dan ali dva, poslovil.

     • komar marko

      Lepo jih pozdravi! Me čudi da vas drugorazredni še ni nagradil za vse norosti, ki jih sproducirate. Pač pa ne bodi v skrbeh. Vsak dvor ima dvorne norčke! KANEDE!

     • Jovo Jamnica

      Koga? Indijanko?

     • komar marko

      lepo se imej in uživaj . Lepo pojdi na kure. Svoji k svojim!! Prav!

     • Jovo Jamnica

      Ni šans. Vidim, da se je duhec predramil.

     • indijanka

      Ali lahko tole razložiš?

     • Jovo Jamnica

      Ja. Tebe bi tukaj lepo pozdravil, na kurah pa te menda ni. Ali se motim?

     • Rožle

      Ti si pa spreten retorik…

     • Jovo Jamnica

      No, no. Kje se pa bere ta spretnost? Komar nekaj provocira, tja v en dan in jaz mu na mah odgovarjam. To je vse.

     • indijanka

      Zakaj bi bila pa na Kurah? Saj nism Bojevnica, saj veš to. Še vedno ne razumem najbolje.

     • Jovo Jamnica

      Preberi celo “zgodbo”. Izzival sem “xtc” preko Komarovega odgovora taranteli. Komar se je seveda zmotil in me “ogovoril”, kakor da sem jaz tarantela. Potem pa si mi spodaj prišla ti prva na misel…

     • indijanka

      XTC ja ne berem. Ljudi, ki svoje argumente gradijo na poniževanju preskočim. Zaradi poezije sem pri Mefistu naredila veliko izjemo.

     • Jovo Jamnica

      Nič nisi zamudila, če “xtc” ne bereš. Veseli me, da si si vzela čas in ujela rdečo nit.

     • indijanka

      Tvoj pogled na vse je zelo poseben. Meni je najbolj zanimivo to, da znaš pogled povezati s podatki, ki jih grupiraš po svoje. Vedno bolj si tudi samozavesten. Na pravem portalu si, ker se razvijaš. Še siva barva ima več odtenkov, kaj šele vse preostalo..tudi politika.

     • Steiermark

      So ti jih “družbenopolitični” šefi že izpraznili, kot delajo “zaščitniki” s prostitutkami?

     • Steiermark

      Torej, ti si “zaposlen” za nedoločen čas, s “kolektivno pogodbo”?

     • xtc

      J sploh ;če majo kosmate noge in veliko črno luknjo;ki požira sosedove šlape_he;he;he:

  • breivik

   Važno, da sta Soroš in Putin največja prijatelja, da lahko nato pospravi oba od enkrat, anede?

 • renee

  Mogoče bosta oba dobila matildino darilo na zahvalni dan!

 • garfi

  pretepanje te mladine je samo nujno zlo
  poloviti bi morali kolovodje in financerje in nasilje ustaviti
  vztrajniki glasno protestiramo že več kot dve leti in ne bomo nasilni
  in uničevalni
  ne gre nam za zabavo ampak za prave in nujne spremembe na bolje

  • Duhec

   Ja ok…. sam resno vas pa glih ne jemljejo.

   • komar marko

    Pač niso ustrezno medijsko podprti in vodilni sindikalisti se ne udeležujejo teh protestov. PROVLADNA trobila povedo kaj je preav in kaj ni prav! Tudi ta trobila so del elite,in pisunčki dam nosijo vrečke. Zato pa tako nastavljajo riti!

    • tarantela

     Sploh ne rabimo levih medijev, samo ta portal prebiramo in vidimo, kam pes taco moli. Jasno, kot beli dan opoldne, ko je na nebu zlati sonček.

     • Steiermark

      To je edini portl – nosilec resnice , ki pa v takšne trde buče, kot je tvoja, ne gre!

   • garfi

    uspešni smo

    • Duhec

     Kje, kako se pa to opazi???

     • garfi

      slepi in gluhi ne opazite ničesar
      med drugim smo osvobodili trojico iz krivičnega zapora
      sedaj se trudimo še za Noviča

   • Steiermark

    Satanovi iztrebki se nas pa vseeno bojijo, ker vedo, da smo ravno vztrajniki tisti, ki smo napovedali njihov konec in tudi delujemo v tej smeri – vendar ne kot so oni delovali nad poštenimi in nedolžnimi ampak, kot nam veleva naša evropska kultura in pripadnost krščanstvu!

 • Duhec

  Kučan ni več prvi, še manj pa edini… se jih že težko prešteje.

 • vzet tajkunom

  Dober ,da imate,Kučanega,še živega,v nasprotnem primeru,ne vem,kaateri bi bil grešni kozel??

  • Olga

   A sta si v žlahti?

 • Vrhovni sodnik

  Vso škodo plačat in v arest, levake imajo radi zaporniki, tam kar čez noč spremenijo spol.

  • vzet tajkunom

   A ta desne,pa ne marajo”

   • Vrhovni sodnik

    Levi so bolj uslužni pri spolnosti.

    • vzet tajkunom

     Se pravi večje škrtice.he he.!!

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, pa to.

  • Steiermark

   Levaki so že “rojeni” takšni, da po potrebi spremenijo – tudi spol in se sproti prilagajajo ter pridno pobirajo žajfo po zaporih. Vsega tega jih je naučil, njihov ljubljeni vodja pedofilov in pederastov, veliki zločinec tito!

 • vzet tajkunom

  Samo eden je bil tovariš tito imn ta ne more biti janez j…a

  • garfi

   kaj ti je potrebno vzet ?

  • Steiermark

   ja, in ta je “zalegel” za tisoče zločincev, saj je poklal , samo v Sloveniji, 200.000 nedolžnih ljudi ter se tako uvršča “med primate” v komunističnem pedofilsko psihopatskem klanju!

 • Vrhovni sodnik

  Bodoči ameriški predsednik Donald Trump je v pogovoru za televizijo CBS news izjavil, da bo takoj po prisegi deportiral približno dva do tri milijone nezakonitih priseljencev.

  To so prve napovedi bodočega predsednika ZDA, da bo vztrajal pri politiki, ki jo je začrtal že med kampanjo, da bo zaustavil nezakonito priseljevanje v ZDA in obračunal z nezakonitimi priseljenci.

  • garfi

   upamo, da bo odločen in uspešen

  • avtohtoni neandartalec

   Američani komaj čakajo, da bodo lahko sami svoj drek pumpali.
   Niso vsi emigranti iz Mehika, če samo tretjino njih pošlje v Evropo, bomo imeli spret milijon turistov na mejah.

   • breivik

    Nagnal bo samo ilegalne, katerih je pa iz Evrope minimalno, saj večina ni sposobna preplavati oceana, pa bolj malo jih gre najprej v Mehiko, da bi od tam ilegalno prestopili mejo.

    • avtohtoni neandartalec

     Če so preplavali sredozemsko morje in jadran, bodo tudi atlantik, če bo treba, brez skrbi.

     • breivik

      V tvojem svetu je vse mogoče.

  • tarantela

   Hudiča, pol bomo dobil pa vse nazaj, sam še Indijanci bojo ostal.

   • Rožle

    Itaq…za našga Cmerota mamo placa kukr ćš…

    • tarantela

     Če bojo vsi nezakoniti priseljenci poslan taja od koder so prišli, bojo moral od Kolumba začet. Ja kam bojo pa šli?

   • breivik

    Zakaj? Indijanci so prodali pol S. Amerike, veliko pa jih je pomrlo, ker niso bili odporni na bolezni. Ameriko so ustanovili belci iz Evrope, ne pa neki indijanci.

    • tarantela

     Ne seri klamf, Amerika je obstajala, ko so Kolumba njegov ata še v jajčkih nosili.

     • breivik

      Združene države Amerike obstajajo tam od leta 4.7.1776, pred tem pa na območju S. Amerike ni bilo “napisanih zakonov”. Trump je pač predsednik ZDA in ne S. Amerike. V Mehiki npr. živi bolj malo belcev.

      Težko je nekdo ilegalno na nekem področju, če tam ni zakonov, niti ni sile, ki bi zakone uveljavljala.

     • tarantela

      Hočem povedati, da smo vsi od nekje prišli, nagnali ali pobili prvotne prebivalce in sedaj si lastimo njihovo ozemlje, ki nam ga bo nekoč nekdo spet vzel in to z isto oz. enako pravico, kot smo mi jemali drugim.

     • breivik

      Nič jih niso nagnali ali pobili. Večina, ki je pomrla, je pomrla zaradi neodpornosti na nalezljive bolezni. Nekateri so se borili proti belcem, nekateri so se podredili močnejši sili (belcem), nekateri so pa pač bežali v gozdove, ki so jih kasneje prodali -belcem.

     • tarantela

      A nič ne spremljaš zgodovine? Ne veš kako so pobijali Inke, Maje, Azteke v srednji in južni Ameriki, vse za zlato? Na severu pa so armade belcev pobijale Indijance in jim kradle ozemlja? Nazadnje so jih stlačili v rezervate.
      Evropejci bi pocrkali od lakote, če ne bi uvozili indijanskega krompirja, koruze, buč, paradižnika, ne bom naštevala naprej.

     • breivik

      Maji, Azteki in Inki niso živeli na območju ZDA, temveč južneje. Poleg tega so največ zlata pokradli Španci, ki niso ustanovitelji ZDA. Torej si ti tisti (a?), ki ne razume zgodovine. Sicer pa hvala za izziv, sem moral preverit, če sem bil slučajno zaveden – in rezultat je, da sem imel prav.

     • tarantela

      Gre za to, da so Evropejci osvajali in pobijali, pa naj gre v Severni ali Južni Ameriki, Aziji, Afriki. Najprej naredijo zdraho, pol bi pa urejali. Severno Ameriko so pa vsekakor ukradli Indijancem! To so dejstva, kar niso mogli z orožjem, so pa z alkoholom in boleznimi, ki jih Indijanci prej niso poznali.

     • Steiermark

      komu so jo pa “vkradli” indijanci, za katere se ve, da so prišli v Ameriko, preko Aljaske?

     • ney

      http://www.indians.org/articles/native-american.html
      These people had been living on this continent far longer than most people actually imagine, with actual documentation going back to around 150000BC, when the Sandia Indians were first documented on the continent. More than likely the Indians were here long before the
      http://www.historycentral.com/Indians/Before.html

     • breivik

      Ja, saj to ti govorim. Velika večina indijancev je pomrlo zaradi neodpornosti. Del indijancev se je nehal borit proti belcem, tisti najbolj srboritni so jih pa dobili.

      Glede na to, da se piše o ZDA in legalnosti oz ilegalnosti, to, kar se je počelo južno od ZDA in v imenu drugih narodov (Španija), pač ne more vplivat na legalnost stvari v 21. stol.

     • fmg9

      Indijanci (recimo Azteki) so pobili več ljudi v enem vikendu, kot Evropejci v isto primerjalnem obdobju v več kot sto letih.

     • ney
     • Steiermark

      boljše, da ne, bolj koristno tudi zate, ki si polna sovrštva do avtohtonih, predvsem v Sloveniji!

     • fmg9

      Ja, spremlja veliko ljudi zgodovino.
      Inki, Maji in Azteki so sami sebe pobijali med sabo (sužnjelastniški red, ki je bil stoletja za Evropo).
      Njihov kmetijski sistem (ki ni poznal kolobarjenja) jih je privedel do izumrtja, ker kulture niso več uspevale.
      Primitivni, kolikor so pač bili, so reveži mislili, da bodo kaj dosegli z človeškimi žrtvami bogovom, pa ni šlo ;)
      S prihodom EU tehnologije, so si dvignili življenski standard, pa opustili so človeško žrtvovanje.

     • Steiermark

      Ja, tarantela, po tvojih izjavah domnevam, da si ti prišla z balkana, s titovimi bestijami, poklala Slovence (ne samo tiste v Hudi jami, kjer je tisoče nedolžnih ljudi, na strašen način našlo svoj konec, ko so jih okrutni balkanski rdeči titovi hlapci, žive zazidali za 11 zidov, kjer so umirali – otroci, mlade in stare ženske, moški itd….). ter se s svojimi “rodžaci” vsedla na njihovo premoženje…..

    • ney
     • breivik

      In?

 • Pa ne pozabimo NSA. Zakaj že? Ker so pridobili pomebne podatke iz osebnega življenja posameznikov, da zdaj to lahko uporabi ta hobotnica za ustrahovaje ljudi na položajih. Gre nakako tako: imamo zadeve, ki ji hlahko predamo medijem in vas bodo udarile, če se posameznik ne ustavi ob tem, gredo na višje stopnje groženj; podkupovanje gre vedno z roko v roki z ustrahovanjem…

 • garfi

  pravi protesti, pravi protestniki-vztrajniki za prave plemenite cilje na pravi način
  “Mirno in dostojanstveno, vendar odločno in nepopustljivo„
  http://odbor2014.si/

 • Vrhovni sodnik

  F.M.Ježek je že 1948 hotel zid na Kolpi.

  • Rožle

   … Von Teka Teka..pa s tem poslanstvom nadaljuje…

 • tomven

  Vsakemu enkrat pride Matilda… zato skuliraj se, tko pač je.

 • Adolf Hitler

  MAJOR LAWSUIT FILED AGAINST GEORGE SOROS!GLAVNI tožba vložena zoper George Soros!

  https://www.youtube.com/watch?v=m17hymAbFHM

 • Adolf Hitler
 • Adolf Hitler

  GLAVNI tožba vložena zoper George Soros!

 • Adolf Hitler

  Soros’ Organized Crime Groups Hit The Streets In Protest – Kelly File (FULL SHOW 11/9/2016)https://www.youtube.com/watch?v=gknqgmcJsWg

  • Rožle

   Tebe mam na sumu, da si bivši uporabnik…
   Tonček Balonček

 • Adolf Hitler

  Wird Präsident Trump George Soros herausnehmen

 • sunday

  glede na videne fotografije bi človek celo rekel, da so si malo v žlahti – soros, killary in kučko namreč – podobnost je presenetljiva, iz vseh veje hudobija!!!

 • breivik

  Baje bo Trump, v skladu z obljubami, takoj nagnal od 2 do 3 miljone ilegalcev. Upam, da bo držal besedo tudi glede Putina in bosta skupaj uničila ISIS in končala vojno v Siriji.

  • tarantela

   Ojej, pa se ja ne bo spentljal s Putinom! Kako bojo pa ne tem portalu reagirali, ko skoraj vsi nabijajo po Putinu!?

 • Adolf Hitler

  DONALD TRUMP WINS! BANKS, THE ESTABLISHMENT & POPE FRANCIS BIG LOSES (NEW WORLD ORDER) ROTHCHILDShttps://www.youtube.com/watch?v=P3NceE5Lffk

 • Adolf Hitler
 • ney

  Ponaredek in original.
  Original je slika od protestov v Venezueli, ki so jo uporabili za protest proti Trumpu v L.A.
  https://twitter.com/BuzzFeedNews/status/797586215268536320

 • montyamp

  Soros je banditofašist kot žvepleni pritlikavec . Naj crkne , včeraj .

 • pokvarjeniSvet

  dandanes se pogovarjamo od dveh taborih Globalisti in Proti Globalisti

  Gobalisti:

  – marksiste /komuniste
  – levičarje
  – socialiste
  – liberalce
  -tudi kvazi desnica se tukaj najde
  -in celo desne stranke ki gojijo totalitarno ideologijo

  hočejo popolni nadzor države nad vsem kar je možno, nas vsakdanjim življenjem posameznika – medtem ko so oni oz njihovi sponzorji iz ozadja večno na oblasti
  hočejo degenerirano družbo, hočejo geje lejzbike, tranziče, trasgenderje a hkrati zelo rasno mešano družbo s dominantnim preudarom črne rase – katere je najlažje kontrolirat ker so nesposobni živeti v naši civilizaciji brez da jih elita drži za rokico.
  višji davki.

  hočejo uvesti regulirane sporazume ki bodo pisani na kožo samo multinacionalkam in onemogoča in uničevala ostalo konkurenco – hočejo 100% monopol (TTIP CETA)
  ——————————————————————————————————

  Proti Globalisti:

  – svobodjaki
  – kozervativci
  – nacionaisti
  – patrioti
  – rodoljubi
  – tradicionalisti
  – načeloma desna usmerite

  Zavzemajo se za nacionalne države, in čim manjši nadzor države na vsakdanjim življenjem posameznika – izjema so samo močna vojska, policija. Hočejo zaprte meje.
  čimvečjo Avtonomijo držav, posameznikov v družbi in malih regij.
  manjši davki.

  dejansko prosti trg (ne samo za multinacionalke), ampak polno konkurence, mešanega podjetništva, enake možnosti za vsa podjetja, nobenih monopolov.

  • tarantela

   Kako boš pa skup spravu zaprte meje in prosti trg? Zaprte meje smo imeli pred propadom Juge.

   • pokvarjeniSvet

    prvič: zaprte meje pred illegalci !
    drugič: TTIP ni prosto trgovinski sporazum ime zavaja….če bi bil, bi bil javen in transparenten
    tretjič: TTIP služi samo za regulacije malih, srednjih in velikih podjetij da se jim onemogoči enakomeren razvoj in nastop na globalnem in lokalnem trgu…po domače povedano TTIP je samo sredstvo ki omogoča že uveljavljenim velikim multinanacionalkam/korporacijam da popolnoma uničijo konkurenco…pogledaj Latinsko ameriko lokalnih podjetjih praktično ni vse furajo ameriške korporacije. Narod pa gara za drobiž izkoriščen do konca.

    Samo bedak lahko verjame v pravljice da so TTIP vsiljevali pod prisilo zato ker si želijo enake možnosti na dejansko odprtem trgu za vse firme…pozabi korporacije/multinacionalke so lobirale z milijardami samo da uničijo konkurenco in ne da bi jim omogočali dobre pogoje kaj šele prosti trg.

    Ti si zelo naivno bitje ki se nikoli ničesar ne naučiš iz že DE FACTO aktualnih in preteklih dogodkih in dejanj že videnega. De javu !

    • tarantela

     Veš kaj, že od začetka ne verjamem v TTIP in CETO, to bo samo uničilo naše kmete in podjetnike, so oboji premajhni, korporacije jih bodo uničile. Ampak nikjer nisem zasledila, da bi slovenska desnica zagovarjala tak program. Sem spregledala? Imam občutek, da nas tale EU samo utesnjuje s svojimi direktivami in omejitvami. Šli smo tako v EU kot v NATO kot teleta v klavnico.

     • pokvarjeniSvet

      Točno to je namen EU…v Bistvu sploh nevem zakaj se imenuje Evropska unija, saj nič ni Evropskega noter ?

      EU je totalno proti Evropska, proti Evropskemu avtohtonemu človeku, proti Evropski kulturi, Proti Evropski samostojnosti, Suverenosti, Avtonomiji in samozadostnosti.

      EU ima 510,056,011 prebivalcev pa vseeno pušimo kurac državi ki ima samo 324,720,797 milijonov.

      Če si povprečen Evropejec si najebal v tej marksistični greznici od EU delaš za migrante za tebe veljajo vsi zakoni in dolžnosti, medtem ko vsi privilegiji in zakonska nedotakljivost za migrante, izdajalske politike, samooklicano elito in ostale parazite kot se za pravo marksistično družbo lahko pričakuje.

      Sedaj moramo mi spuščati svoje standarde in oni tožijo VW ker so dizli spustili malo več co2-ja medtem ko o ameriških avtih in industriji ne govorimo, če rečem da onesnažijo 10× kot naši avti in industrija sem rekel premalo – to je samo lepi dokaz da se ve kdo je Gazda – in mi smo definitivno podrejeni njim za vsako ceno tudi za ceno svojega lastnega obstoja in samouničenja…tukaj vidiš 100% submasivno Evropsko unijo ZDA katero pa vodijo socio -psihopati ki jo od leta 1913 uradno vodijo neprekinjeno na svojih neizvoljenih položajih iz roda v rod. Vlade se menjavajo medtem ko oni eni in isti ostajajo v vseh vodilnih položajih finančnih institucijah iz roda v rod.

     • avtohtoni neandartalec

      Ne spreglej, da ogromno Evropejcev živi v rovtah.

 • pokvarjeniSvet

  Če je Trump resničen proti globalist bomo še videli, je treba počakat nekaj mesecev.

  Če je bo tudi njegovo življenje ogroženo, torej bo treba pospravit socio -psihopate ki furajo ZDA iz ozadja.

  • tarantela

   Jest že brusim mačeto!

   • monica

    Oh, tarantela pazi – previdno, da se ne porezeš !!! :)

    • tarantela

     Pazim! Enkrat sem srp brusila in sem se malo porezala, najprej mi ni bilo nič, nisem se ustrašila, saj je bila malenkost, ko je pa pritekla kri, se mi je pa stemnilo. Baba je baba, kamor jo postaviš!

     • cosmosjasnovidec

      Res je.

     • Rožle

      Kva maš pa ti to za en hobi oz.. obrt …?

    • fmg9

     Tarantela ni ženska, ampak levičarska falična moškinja z izrazito nerazdelanim kastracijskim kompleksom.

  • xtc

   Seveda mora pospraviti tudi na odpad psihopata KGB jevca_komunista na mesto kjer mu pripada_odpad zgodovine z kumunizmom inm čaščenje m komunističnih in RA zločincev:

   • pokvarjeniSvet

    Če ne pospraviš teh bankirskih psihopatov vlade v senci v ZDA nisi naredil nič. Kači je treba odsekati glavo in ne tolčti pri repu…ker ko boš tolkel po repu te bo glava v tem momentu pokončala.

    Tudi Hitler je delal isto napako klal je male ribe in po možnosti nedolžne…glavnih preko Atlantika se pa ni lotil….sicer je res da se je lotil Sovjetske zveze 100% produkt teh socio-pshio kazarskih bankirjev, vendar sumim da je tudi on bil samo njihov igralec igre ustvarjanje dveh taborjev za začetek vojne in kasnejši izgovor za uničevalno politiko v Evropi, vsak ki je proti njihovim idejam ga lepo priročno označijo za nacija. Komunizem/marksizem je njihov produkt, kar že dokazuje da je to napisal njihov človek Karl Marx in tudi vse vse kar vsebuje marksizem je dobra podlaga za novi svetovni red. George Orwell je bil v njihovih krogih zato je tudi lahko to lepo opisal v svoji knjigi…dandanes pa če dobro opazuješ se vse poklapa s tistim kar je napisano noter od A do Ž do nule natančno.

    Komunizem bo tako dolgo živel dokler bodo ti socio- psihopati na svojih položajih.
    Kot vidimo se vsak diktator ali “demokratična” vlada menjata…in pol ni naslednikov.
    Ti socio-psihopati pa skozi ista rodbina neprekinjeno zaseda položaj FEDa in celotne monetarne politike to se prenaša iz roda v rod…od očeta na sina.

    Stalin ko je umrl ni imel naslednika
    Hitler ni imel naslednika
    Gadafi nima nasledstva
    Tito nima nasledstva

    torej prekoslej ko diktatorji izgubijo svoj položaj njihovega položaja ne zasebe njihov potomec.

    Izjema sta samo dve državi Severna koreja – katera nima vpliva na globalno politiko in zavezniki ZDA saudska Arabija ki pa so itak 100% zavezniki teh socio- psihopatov.

    na Zahodu so to samo ta bankirska mafija edini ki neprekinjeno vladajo na istih položajih iz roda v rod.

    To pove veliko več kot pa Neki Putin ki niti sina nima, ko putina ne bo več. Nebo več njegove politike..ok mogoče bo izbral koga od kolegov, ampak to ni to kot je iz roda v rod. Zraven tega pa nekdo ki je samo predsednik ene države ni nevaren ker je viden je front man…bolj nevarni so tisti ki so v ozadju, za tiste večina ljudi ne ve, dejanja tistih so večkrat nevidna ali pa se ne da ugotovit da so njihova. En pametni rek pravi: ne rabiš se bat tistega ki ga vidiš, boj se tistega ki ga ne.

    Skoraj vsakega diktatorja je ljudstvo vrglo z oblasti če ljudje niso z njim bili zadovoljni skozi zgodovino. Kako boš pa vrgel bankirje z njihove pozicije če polovica folka ne ve točno kako veliki vpliv imajo, mediji o njim ne govorijo z imeni in priimki, niso izvoljeni, kako torej boš take primerjal s politiki ki so vedno do spredaj na udaru. To je tisto kar jih dodatno naredi nevarne in obvaruje ljudsko srt in lahko manipulirajo da vedno kažejo s prsom na druge v ozadju pa delujejo kot “neškodljivi”, “nevplivni” in “nenevarni”…takšni so pa ravno najbolj nevarni.

    Vsako dejanje ki ga stori Rusija se kaže vedno na enega in istega človeka in to vsi vemo da je Putin.

    Vsako dejanje ki ga pa stori ZDA pa se samo kaže na aktualnega predsednika in ne vem na koga še….v resnici pa je poltika ZDA vodena že destletja od istih ljudi iz ozadja…in to jim medijsko omgoča da lahko ljudem rečejo, češ saj ste se ga sami izvolili…obama je kriv, mogoče bo naslednji predsednik boljši….a v resnici nasledniki nadaljujejo agendo.

    Če je Trump resnično proti globalist bomo ugotovili po dejanjih v naslednjih mesecih, če še bo živ. Bomo videli kako bo obračunal s socio – psihopati vlade v senci, če ni le njihova lutka ali pa še bo to postal.

 • xtc

  Poruski troli;seveda ruska varianta komunizma v polnem pogonu_če Trump ne bo pospravil z komunisti vseh variant in oblik vključno z Putinom in Kitajskimi komunisti ter Kimi_se lahko od slogana ” Makin America ONECE AGAIN” pOSLOVI ;SVETOVNO PA BO LE ŠE EN TEPČEK:
  tOREJ tRUMPA ČAKAJO HUDE PREIZKUŠNJ_tudi Reagana SO PODOBNI IZZIVI IN ZMAGAL JE:

  • avtohtoni neandartalec

   Regan je večino mandatov mislil, da se to snema neki film.

 • xtc

  Če me kaj pri rusofilih nasmeji(dejansko gre za umsko prizadetost);je to ;da mi pomujajo zamenjavo Soroševega za pUTINOV SOCIALIZEMOZ: KOMUNIZEM:
  sKRATKA BOLNIKI;KI PONUJAJO ENO NOROST ZA DRUGO;RESDA V NIANSNIH RAZLIKAH V OSNOVI PA ZELO:ZELO PODOBNO;KO SE POŠKILI POD KOC PROPAGANDE IN REALNOS DRŽAVE:

 • baldeagle

  Kot kaže, se v US krepijo levičarske sile, ki kažejo znake komunističnih vzorcev. Zato pričakujem od Trumpa, da po vzoru spoštovanega in cenjenega senatorja Josepha McCarhy-ja, opravi z njimi na način, na kakršen je to storil v 50-tih spoštovani senator McCarthy. Kajti komunistično levičarsko golazen je potrebno pravočasno zatreti v kali, da ne metastazira in povzroči katastrofo v deželi. Bog ne daj, da US padejo pod nadzor skrajnih levičarskih sil. To bi pomenilo katastrofo neslutenih razsežnosti v samih US, posledično pa po vsem svetu. Zato upam in verjamem v Donalda Trumpa, da se jih loti na način, kot je to pred njim to storil Joseph McCarthy in jih spodil iz dežele, nekaj pa tudi pokončal.

 • Kučko pod pručko

  Trump mi je vsak dan bolj všeč. Recipročno s Clintonovo, ki se mi že upira!!!

 • cosmosjasnovidec

  Sorosu z temi izgredi pa seveda takoj sledi navlaka katera se je navlekla v Ameriko od nigerjev,čefutarjev tako kot prinas in seveda muslimanska sodrga.
  Tole je bilo za pričakovati pa jim bo policija že posvetila tako kot je treba ko se bodo razplamteli večji nemiri,če se sploh bodo.

  • baldeagle

   Imaš prav, v US so največji problem latinosi, muslimani in niggers (vsaj večina njih, ne pa vsi). Azijati ne predstavljajo problemov, saj so sposobni relativno hitre asimilacije, pa tudi dobri in marljivi delavci so, ki poznajo red in disciplino. Kot pravilno trdi Donald Trump, pa največje probleme definitivno predstavljajo muslimani in latinosi. Zato podpiram politiko izgona vseh priseljencev, ki so v US ilegalno migrirali. Vstop muslimanom pa v celoti prepovedati, kajti nimajo kaj rovariti po US. Naj to počnejo v svojih zatohlih deželah med svojo primitivno in podlo islamsko populacijo.

   • avtohtoni neandartalec

    Točno, odlično razmišljaš, temnopolti potomci Afriških sužnjev nimajo kaj delati v današnji demokratični Ameriki, to so sami nezakoniti emigranti, suženjstvo je odpravljeno, viza je potekla, naj jih vrnejo nazaj na Slonokoščeno obalo, od koder so jih ugrabili, lol ;)

 • Kučko pod pručko

  Za tiste, ki niso prebrali knjige 13 Bloodlines of the Illuminati bo morda zanimivo, zakaj ima Clintonova takšno podporo te zločinske združbe. Kot piše avtor Fritz Springmeier, je bila mama Billa Clintona članica skrivne združbe Mothers of Darkness, ki zaseda visoko mesto v piramidni zgradbi Illuminatov. Njihovo poslanstvo je, da rojevajo nezakonske otroke Rothschildom in eden takih je tudi bivši ameriški predsednik in mož pokvarjenke Hillary. Ti nezakonski otroci sicer ne postanejo polnopravni člani njihovih družin, imajo pa moč, ki jim jo daje njihova krvna linija.

  In če je Bill Clinton tako tesno povezan z Rothschildi, velja to tudi za njegovo ženo. Zato se ni čuditi, da je ta najmočnejša dinastija na svetu v boj za njeno izvolitev poslala enega svojih najzvestejših članov, zločinskega madžarskega Žida Georga Sorosa. Kot kaže, se zločinci še niso sprijaznili s porazom in bodo še dolgo rovarili prodi Trumpu. Ta se bo moral zelo paziti, kajti Illuminati imajo poleg ostalega oblast tudi nad NATO-m, FBI-jem, Interpolom, policijo in vojsko. Donaldu ne bo lahko, se bo pa moral potruditi in rigorozno brez oklevanja počistiti z vsemi, ki imajo že sedaj krvave roke!!!

  • zoro

   Če je temu tako, potem je Trump v veliki nevarnosti za likvidacijo, saj takim človeško življenje nič ne pomeni, še posebej, če jim stoji na poti.

 • garfi

  Everyone must see this epic takedown of anti Trump protesters by this intelligent man
  https://www.youtube.com/watch?v=Rz8QA0idC9s

 • garfi

  George Soros ups the ante for protesters and their hourly wage skyrockets
  https://www.youtube.com/watch?v=mVEo3gkKP7A

 • garfi

  Foul mouth celebrity who called Trump all kinds of names says he backs the violent anti Trump riots
  https://www.youtube.com/watch?v=my_PpXukNfs

 • Rožle

  Janša je že pisal o PREMIKIH…
  … čas je, da se to pri nas tudi res zgodi…

 • zoro

  Trump se že drži tega kar je obljubil, da bo počistil z nepridipravi oz. musliji in črnci, eno črnsko familijo je že vrgo iz hiše, bele hiše haha.

 • Ros

  Milan kučan in Georges soros sta škodljiva bednika.

  Upam, da bo Trump dober predsednik. Želim mu veliko uspehov in božje pomoči. Če se nauči malo pomisliti, preden začne govoriti, ima dobre možnosti. Svet bolj potrebuje dobrega poslovneža, kot politika. Če ni zavisti in skodoželjnosti, je vsega kar potrebujemo za vse dovolj. Jaz želim mir, konec vojn (brez nasilja) in gradnjo zdrave, napredne družbe za vse. Ko je v igri napredek, zdravje, obilje, trgovanje, raziskovanje, popotovanje, spoštovanje kulture in zgodovine, je to priložnost za poslovneže. Vsi smo v svojem bistvu poslovneži. Le da nekateri raje gradimo in ustvarjamo. Raziskujemo in sodelujemo. Nekateri pa znajo le zavistno uničevati in izsiljevati. Slednji le ne najdejo prave poti, gredo po bljžinici, ki je le labirint v pogubo. Pri tem pa nas škodoželjno vlečejo s sabo v pogubo.

  Donald je že pokazal, kaj ga zanima. Kaj zna in zmore, s svojo karizmo. Ustvaril je lepo družino na zdravih temeljih, pri tem pa je blagoslovljen z obiljem. Upam in želim si, da bo pomagal voditi svet v pravo obilje za vse. In uspel, mimo zidov, postaviti prave mostove za svetlejšo prihodnost. Brez meča, s pravo ponudbo in podporo zdravim silam, ki jim premore vsaka družba.

 • milanček

  tudi kučan je madžarskosrbski bacil, bolje rečeno govno!

 • Hribouc

  Ubogi Soros, ko se te bo lotil Meladonald !
  Bandita Sorosa z že vrgli iz Rusije in iz Baltika – morda bodo skupaj z Kordiševskim in Tomićko začeli prodajat skret papir Venezuelcem ?

 • bojan

  Ta Ksores je zame edin človek na svetu kateremu želim da se čimprej stegne mrha grda stara

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!