Zlomljena mama: 10-letna hči želela storiti samomor, ker so na Instagramu naredili anketo “Ali je grda ali ne”!

Foto: twitter

33- letna mati Corinna Bennett je zaskrbljena za šele 10-letno hčer Mio-Lili, ki je neutolažljiva in je želela “vse končati” po kruti “šali”, ki se je o njej pojavila na spletu. Njeni vrstniki so objavili njeno fotografijo in zapis: “Kdo misli, da je grda?” Njeni obupani starši pravijo, da odkar je videla objavo, ne more nehati jokati, saj je več kot 50 odstotkov njenih vrstnikov odgovorilo na vprašanje: “Pa še kako je grda.”

Mati treh otrok iz Norwicha je takoj, ko je izvedela za to objavo, le-to prijavila na Instagram, da so jo umaknili. A posledice so bile že storjene, saj so morali Mio-Lili nadzorovati, da ne bi storila samomora. “Tako močno je jokala, da se je zrušila in nezavestna obležala, da jo je moral mož dvigniti s tal. Priznati moram, tudi jaz nisem mogla prenehati jokati.”

Foto: twitter

“Ko je začela znova in znova ponavljati, da ‘mora vse končati’, smo jo morali nadzorovati 24 ur na dan,” je dejala obupana mama in dodala, da je imela hči ob postelji elastike in obroče za lase in ker se je tako bala, da se bo poškodovala, je to umaknila. “Nikoli si nisem mislila, da se to lahko zgodi, da bo moja hči žrtev spletnega nasilja, pa tako mlada je. Še vedno je v svojih nedolžnih letih.”

Vpliv nasilja lahko namreč grozljivo vpliva na otrokovo samozavest. “Čeprav ji vsak dan rečem, da je lepa, mi ne verjame,” pripoveduje mama. Deklica ni niti več želela v šolo. Po vsem tem dogajanju pa se je končno opogumila in dejala: “Ne bom jim pustila, da zmagajo.” Čeprav je dobrega srca in pogosto na ulici brezdomcem da svojo žepnino, so bili vrstniki do nje neusmiljeni. “Vsem je pripravljena odpreti  svoje srce, tudi če so ljudje do nje nesramni, jih ima za prijatelje. Ne razumem, zakaj tudi oni ne ravnajo enako z njo?” se sprašuje mama. 

Deklica sedaj ne sme imeti nobenih družbenih računov, saj je tudi najnižja starostna meja za Instagram 13 let. Njena mama pa poziva vse starše, naj skrbno spremljajo, kaj počnejo njihovi otroci na internetu, da ne postanejo žrtve nasilja ali pa celo, da sami ne izvajajo nasilja nad vrstniki.

Foto: Twitter

A. G.

 • xtc

  Zanimivo kako so vsa socialna omrežja zaskrbljena za kakršne koli kritične izjave o ilegalnih pritepencih-jih kar brišejo,med tem ko pa jih take stvari skoraj NE motijo,porazno.

 • Osti jarej

  …..najbolj zanimivo je,da taka dekleta,ki jih zasmehujejo,ker niso tako lepa,kot sošolke mislijo,da so, zrasejo v najlepše ženske…..zelo velikokrat…..

 • Anja M.

  Punca ima dober potencial, da bo v prihodnosti lepotica, ampak bo treba paziti na linijo.

 • Mihilus

  Meni zgleda punca čisto solidno. Če nebi bil srečno poročen bi iskal točno takšno (morda čisto malo starejšo). Najprej bi s fašističnimi prijemi nad njo pridobil oblast, jo z sramovanjem pripravil do tega, da shujša in jo potem z kombinacijo zaničevanja in ustrahovanja dražal na kratko in za štedilnikom. Bila bi odlična žena in mati in bila bi srečna.

  • Anja M.

   Wow ti pa res znaš z ženskami.

   • Mihilus

    Pri vsej zadevi je bistveno samo eno vprašanje: ali so bile v preteklosti ženske pod tem režimom srečnejše kot danes? Za veliko večino je odgovor DA.

    To je humanitarno dejanje.

    • Anja M.

     In ti si srečno poročen?

     • Osti jarej

      …če mu je uspelo ujeti fatimo,potem najbrž je….”moj muškarac me ne voli više,jer me ne tuće tri put preko dana i tri put preko noči…i produžio mi lanac oko noge

  • Balkica

   Skrij se v kakšno luknjo, edino tja spadaš.

 • dob

  V Sloveniji z manjšim procentom zmagaš.

 • večni srb

  Yep, pa še kako je grda.

  • večni srb

   Grda je zato, ker je debela, debela je zato, ker je depresivna, depresivna je pa zato, ker ji starši polnijo glavo z raznimi oslarijami, namesto da bi se zunaj rekreirala, poskušala konkretizirati svoje učenje in seveda družila z zanimivimi vrstniki.

   Sicer bi bila precej luštna za pogledat, katera mlada, zdrava punca je pa grda, lepo vas prosim…

  • Soave

   Osel. Deklica je stara 10 let !!

  • Franc Šink

   Ti iščeš žensko lepoto pri 10 letnicah ? Imam ime zate: Pedofil.

 • Ali

  Po določenih komentarjih sodeč obstajate posamezniki, ki ste kruti kot njeni vrstniki. Žalostno je da nosite tako veliko negativizma v sebi. Poglejte svoje starše, potomce, prijateljeso oni resnično tako nadpovprečni, da lahko tako grdo sodite to deklico. Škoda da imate kuto srce.

  • Soave

   + + + + + +

 • Soave

  Hja. . . . . .vse te možnosti, ki jih imajo danes nedorasli otroci, so slabe.
  Velika je odgovornost današnjih staršev. Omrežja se pa požvižgajo na pravila.
  Pripenjam nekaj lepih misli patra Petra Opeke
  https://si.aleteia.org/2018/07/18/peter-opeka-najvecje-bogastvo-je-biti-pristen-najti-samega-sebe-biti-svoboden/?utm_campaign=NL_si&utm_source=daily_newsletter&utm_medium=mail&utm_content=NL_si

 • dr Janez Sveti

  Ga ni človeka na tem planetu, da ni razmerje v podobni anketi enako oziroma podobno. Vse ostalo je samo laž, zavajanje in propaganda.
  DR janez vSVeti genijalni lepotec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!