Zmešani Dennis Rodman časti in hvali Kim Džong Una, ker je Severno Korejo spremenil v ”državo 24. stoletja”

Kim Jong Un in Dennis Rodman (Foto: epa)

Nekdanji košarkar Dennis Rodman še naprej hvali severnokorejskega diktatorja Kim Džong Una. Za domnevni uspeh pri modernizaciji naroda mu iskreno čestita. Nihče ga ne jemlje resno, a Rodman je kljub temu že kar komično navdušen nad tamkajšnjim režimom. 

Severno Korejo je spremenil v taki meri, da je postala država 24. stoletja,” je o Kim Džong Unu dejal nekdanji košarkaš. ”Spravil jih je iz kremenčkove dobe in staro zamenjal z novim.” Rodman je izolirano komunistično kulturo obiskal že večkrat in zdi se, da je kar komično navdušen nad tem, da severnokorejski državljani veličastno govorijo o svojem mogočnem absolutnem vladarju. ”To je videti tako, kot da bi tamkajšnji državljani bili uročeni, saj ves čas govorijo samo o njem. To je noro. Tako navdušen sem nad tem, kako živijo,” je dejal. Očitno se Američan ne zaveda, da Severnokorejcem drugega sploh ne preostane. Vladarja so primorani oboževati, v nasprotnem primeru pa trpijo posledice, ki jih lahko stanejo tudi življenja ali prisilnega dela v delovnem taborišču.

Na vprašanje v intervjuju z DuJourjem, kje v Severni Koreji na svojih potovanjih prebiva, je odgovoril, da uživa v sobi prijetnega hotela, starega okoli 200 let, kjer je vse iz marmorja. DuJour navaja tudi, da je njegovo zadnje bivanje do zdaj sponzoriralo podjetje, ki se ukvarja z zakonito industrijo marihuane, imenovano PotCoin.com.

Foto: epa

Nekdanji igralec NBA časti nečloveško zlo, pri tem pa se njegovega pravega učinka sploh ne zaveda
Rodman Severnokorejce časti in nanje gleda kot na narod, ki se ”ponaša s preprostimi stvarmi v življenju. Prepričan sem, da tam ni nihče len. Vsi sledijo svojim ciljem,” se čudi. Rodmanove izjave o čaščenju nečloveškega zla seveda nihče ne jemlje resno. Razlogi, zakaj se mu zdi, da Severnokorejci trdo delajo, cenijo preproste stvari v življenju in nenehno pojejo hvalnice svojemu vladarju, pa tičijo povsem drugje.

A. L.

 

 

 • Burek Burecki

  A veste kaj ste vi. Navadno zahodnjasko trobilo. Noben pojma nima kako tam zivijo saj nikoli noben tam ni bil. Te zgodbice katere trobite so pravljice za lahko noc….

  • Štalmajster

   Tako so včasih “hecali” cel svet proti Nemčiji, pa Gadafiju, Huseinu,……

 • Silka

  Lahko, da ima Rodman dvojno vlogo. Čas bo pokazal, saj ne morem verjeti, da še obstaja dvojnik krvavega botla Kim Džong Una.

 • Nata

  Čakaj no ??V katerem stoletju pa smo ?? Malo prehiteva?

  Sta prijatelja ?? No saj. . . . . . . gliha vkup štriha , ali ne ??

 • Slovenec

  Zmešani janšisti hvalite Thompsona, ker je Hrvaško spremenil v državo 19. stoletja.

  • pajot

   He,he,he…tvoj murgeljcvergl je spremenu Slovenijo v državo srednjega veka. Pa nikome ništa.

 • Samir Bamirovič

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Olga

  Rodmanovo premoženje prenesti v Severno Korejo, ki ga bo nacionalizirala, Rodman naj pa živi tako, kot vsi prebivalci Severne Koreje! Bomo videli, kakšno hvalo bo pel diktatorju!

 • pajot

  A je že kdo zmeril rodmanov IQ?

 • hle

  Državo 24 stoletja no Rodman je izrekel tisto kar nekateri že dlje časa sumimo to da je SK v bistvu laboratorij kjer elite opazujejo na kakšen način in do kam se da stisnit prebivalstvo preden mu poči film

 • Najplemenitejši

  Enega Kim Džong Una bi potrebovali v Sloveniji, da bi za desnuharji nahranil pse!

  • if

   S svojo izjavo ste se umestili med ljudi zla!

  • cosmosjasnovidec

   To bi prej veljalo za levuharje,čefutarje,cigane predvsem pa musliče in buzerante tvoje sorte.
   Na žalost pa psi ne bi hoteli jesti takih smrduhov,ker bi zaradi vašega ogabnega smradu že na daleč pričeli bruhati.
   Teslo buzerantsko kaj ti misliš,da so psi in živali pritegnjeni tako kot ti bedak?

 • FUCK COMMUNISM

  Res relevantno mnenje neke iznakazene opice… Ko ga jebe, idiota!

 • if

  Dennis Rodman Chicago Bulls je bil vrhunski košarkar, Dennis Rodman Kim Džong Un je podpornik zla!

 • valentin

  In kdo trdi, da Kim Džong Un nima prijateljev in simpatizerjev. Sicer pa si prijatelja težko pridobiš, sovražnikov zlahka. V preteklosti je imperialistična Japonska okupirala Korejo, nadalje so vojno izvajale ZDA na eni in v podporo drugi strani ZSSR. Vtikanje v korejske zadeve so sedaj viden rezultat takšne politike kot so zamere, bes, sovraštvo, upor, grožnje z raketami itd. In vojne so vodilo človeštva.

 • Adolf Hitler

  človek ki zna mislt z svoio pametio ki nima prefukanih ovčjih možganov z žido sekret propagandno drisko lahko samo v roko sežem en neger ki se ie prebudil iz te pofukane židovske sekret lažne propagande! bravo Kim in bravo Dennis!

 • xtc

  Zelo nostavno Rodmanu zamrznit vso premoženje in izgnat v S Korejo-n takrat navdušnja ne bo več,seveda mu pa tudi pobrati državljanstvo.

 • cosmosjasnovidec

  DuJour navaja tudi, da je njegovo zadnje bivanje do zdaj sponzoriralo podjetje, ki se ukvarja z zakonito industrijo marihuane, imenovano PotCoin.com.
  Tole o tem zahojenem črnuhu pove vse.
  Marihuana je sicer v določenih odmerkih zdravilo za marsikatere bolezni katerim nobena druga zdravila niso kos.Je pa očitno,da je je tale črnuharski pizdunja pokadil toliko,da mu je scvrlo še tisto malo črnuharskih možganov,če jih je sploh kaj imel.
  Ko se vrne v ZDA na njem polomiti bejzbol palico ter ga vreči v zapor pod obtožbo komunajzarskega terorista oziroma državnega izdajalca ZDA.
  Prašiču “kimu”ziher ne razlaga kako je kje buzeriral enakega pedra kot je on tako,da prašič z veliko glavo iz njega vleče marsikake informacije.

 • Drago

  Tudi pri nas imamo precej podobnih zmešancev.

 • Franz Kobilar

  Od koke in heroina prenažrti suženj hudiča pač ni hodil po Koreji drugje kot tam okrog, kjer ga je retardiranec Un vlačil, zato verjetno prave Koreje sploh videl ni.

  Je pa hotel prenesti sporočilo elite: tak bo svet katerega za vas vse pripravljamo v 24. stoletju…………1984 v praksi torej.

 • Dostmamrecesije

  Kje je kakšen junak, ki bo to nečloveško zlo spravil k pameti. Kitajci, UKREPAJTE!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!